Atvy Mordur Közzétéve: Július 9, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 9, 2009 üdv, mint minden jókisfiú én is elolvastam a tábor tájékoztatóját, és a végén egy érdekes elírással találkoztam: "Szervezők: Antail ... Atvy ..." habár lelkiekben segítettem a szervezésben és megtiszteltetés a nevemmel találkoznom itt, ennek ellenére ez egy elírás sztem.. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Július 10, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 10, 2009 sry a telszámom megváltozott.az új számom amin el lehet érni: +36 30 73 777 46üdv@ Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Július 17, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 17, 2009 Üdv!Befejeződött a titkos rituálé egy újabb fázisa, sötét, mágikus felhők gyülekeznek Selyp felett... Beteltünk és elrendeződtünk szépen. Megvan mind a 10 csapat, mind a 10 KM. A Kalandmesterek nevében a következő lehetőséget ajánljuk a Játékosoknak: Minden csapat - ha szeretne - megjelölhet korlátlan számú KM-et, akivel szívesen játszana. Teendő: küldjetek egy emailt az nyt2009@kalandozok.hu emailcímre minél hamarabb, de maximum 1 héten belül (határidő: június 16. éjfél) email tartalma legyen: csapat neve + akárhány, de legalább kettő KM neve / nickje, aki szerintetek passzol hozzátok (jól mesél / mindig van nála ropi / szépek a szemei / stb). Amelyik csapat jelöl meg KM-eket, azoknál megpróbáljuk úgy szervezni, hogy a megadott nevek közül legalább 1-el összejöjjön. Ezt nyilvánvaló okokból nem tudjuk garantálni: pl. ha mindenki beírja Magyar Gergelyt, akkor sem tud mindenkinek mesélni pl. ha senki nem ír be TAO-t, akkor is mesélni fog valakinek pl. minden csapat számára akad olyan KM, akit nem is ismer, és ilyenkor általában azt választja, hogy nem jelöli be (pedig az adott KM attól még lehet, hogy passzol a csapathoz) A megjelölés nem kötelező, csak lehetőség. Amelyik csapat 1 héten belül nem küld emailt a megadott címre, úgy vesszük, hogy nem kíván megjelölni KM-eket. Javaslat annak, aki küld emailt: minél többet jelöltök meg, annál jobb eséllyel kaptok a választott halmazból. Tehát mondjuk, ha 4 olyan KM van, akivel szívesen játszanátok, akkor ne csak a 2 legkedvencebbet írjátok be, hanem mind a 4-et. Amelyik csapat nem tud legalább 2 KM-et megjelölni, az valószínűleg nem ismeri a KM-eket eléggé, így inkább ne küldjön emailt (az olyan emaileket, amik nem jelölnek meg legalább 2 nevet, figyelmen kívül hagyjuk). Minden csapat 1 db emailt küldjön (ha többet küld, és nem tökéletesen egybevágóak, akkor figyelmen kívül hagyjuk őket). KM-ek listája: Andoron Antail Batka Daru Felon Magyar Gergely TAO Tetra Tybycsoky Zarmin Kérünk titeket, hogy ne lássatok ebben többet, mint ami valójában: egy pozitív irányú, de semmilyen következményt nem vállaló kezdeményezést. Szinte biztos, hogy nem tudjuk úgy osztani a KM-eket, hogy MINDEN csapatnak az jusson, akit bejelölt, hiszen kicsi az esély arra, hogy a csapatok olyan halmazokat állítottak össze, hogy található rá olyan elosztás, amely minden halmazból lefed egy embert. De azért megnézzük, és a lehetőségekhez képest összehozzuk, amit lehet. Üdv Kalandmesterek update1: A levelek beérkezési sorrendje nem számít. update2: Amennyiben jelöltök KM-et, MINIMUM 2 KM-et kell. De minél többet jelöltök, annál jobb esélyetek van arra, hogy tényleg közülük kaptok. egy utólagos ötlet... nem tudom, mennyire talál el- vagy befogadásra... röviden... ciklusonként (naponta) cserélni kellene a mesélőket... és akkor lényegében mindenki kívánságát lehet(ne) teljesíteni... arról nem is beszélve... hogy így több szem többet lát alapon lehetne mind a csapatokat, mind az egyéni karaktereket értékelni... több szem többet lát alapon... persze ennek az a hátránya, hogy a KM-eknek le kell kommunikálni ciklusonként egymással a dolgokat... vagy már nyitott kapukat döngetek? Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Július 18, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2009 Ez már több táborban is így volt, idén gyanítom nem lesz, már csak azért is, mert így értelmetlenné válna a KM igénylési rendszer! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 18, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2009 Hogy lesz-e KM-csere, vagy sem, és hogy ki mesél kiknek, csak a tábor elején derül ki. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 19, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2009 Catsmile:Egyéni meglátásom, de nem jó ez a sok KM-es rendszer. Volt benne részem és szerintem előnyösebb az egy vagy a kettő. Az ok nem csak, hogy mindig kontaktusban kell lennie egymással a mesélőknek, hanem a csapatnak se. Gondolj bele, így hogy szoksz össze egy KM-mel? Sehogy, nincs rá idő. Pedig a játék sokkal jobban élvezhető egy olyan személlyel, akinek ráhangolódsz a stílusára, akit valamennyire (meg)ismersz.Több szem többet lát, de nem mindent. Ennek akkor lenne szerintem max. értelme, ha minden KM megfordulna, minden csapatnál... de ugye ez meg főleg nem lehet. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Július 20, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 20, 2009 Catsmile:Egyéni meglátásom, de nem jó ez a sok KM-es rendszer. Volt benne részem és szerintem előnyösebb az egy vagy a kettő. Az ok nem csak, hogy mindig kontaktusban kell lennie egymással a mesélőknek, hanem a csapatnak se. Gondolj bele, így hogy szoksz össze egy KM-mel? Sehogy, nincs rá idő. Pedig a játék sokkal jobban élvezhető egy olyan személlyel, akinek ráhangolódsz a stílusára, akit valamennyire (meg)ismersz. Több szem többet lát, de nem mindent. Ennek akkor lenne szerintem max. értelme, ha minden KM megfordulna, minden csapatnál... de ugye ez meg főleg nem lehet. Venes: én nem erőltetem a dolgot... ugyanazzal a mesélővel is végigmehet a kaland... a tapasztalataim, egy kivételével, viszont azt mutatják, hogy mondjuk egy ciklusonkénti mesélő váltás, ha csak nem totálisan eltérő stílusú a mesélő, akkor lekezelhető, és megoldódik/megoldódhat a szükséges összehangolódás is, főleg ha csapat, vagy a csapattagok kalkulálnak is vele... én az utóbbi időben kizárólag versenyeken/táborokon tudtam MAGUSozni, így nem beszélhetek sem összeszokott csapatról, sem a csapattal összeszokott mesélőről... és ezeken az volt a tapasztalatom, hogy mind a csapat tagjai, mind a csapat és a mesélő jól összeszokott egységet tudott alkotni... természetesen azért a csapattagok, ha máshogyan nem, akkor MSN-n beszélgettek egymásal, de közös játéktapasztalat nem volt... az egyetlen kivételen, meg napon belül, és félig-meddig váratlanul volt a mesélőcsere... ott nem működött... ha gondolod, a továbbiakról majd élőben, vagy ha valakit érdekel a téma, akkor esetleg egy beszélgetést is lehet tartani a témában... megosztani egymással a tapasztalatokat... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 20, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 20, 2009 Továbbiakban legyünk szívesek ne a táborhírek témát használni eme beszélgetés-fonalra. Folytatható itt. Köszi! Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Július 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 27, 2009 Catsmile:Egyéni meglátásom, de nem jó ez a sok KM-es rendszer. Volt benne részem és szerintem előnyösebb az egy vagy a kettő. Az ok nem csak, hogy mindig kontaktusban kell lennie egymással a mesélőknek, hanem a csapatnak se. Gondolj bele, így hogy szoksz össze egy KM-mel? Sehogy, nincs rá idő. Pedig a játék sokkal jobban élvezhető egy olyan személlyel, akinek ráhangolódsz a stílusára, akit valamennyire (meg)ismersz. Több szem többet lát, de nem mindent. Ennek akkor lenne szerintem max. értelme, ha minden KM megfordulna, minden csapatnál... de ugye ez meg főleg nem lehet. Venes: a nyári modul tekintetében megkövezlek... ööö... bocs, megkövetlek... a modul sokszálú (1-2 helyen ellentmondásos) cselekményfolyama miatt a mesélőcsere nehézkes lett volna... egyébként fenntartom a véleményem... azzal a kitétellel természetesen, hogy ez a saját tapasztalatom, és ennek folytán a saját véleményem... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 27, 2009 Catsmile:Egyéni meglátásom, de nem jó ez a sok KM-es rendszer. Volt benne részem és szerintem előnyösebb az egy vagy a kettő. Az ok nem csak, hogy mindig kontaktusban kell lennie egymással a mesélőknek, hanem a csapatnak se. Gondolj bele, így hogy szoksz össze egy KM-mel? Sehogy, nincs rá idő. Pedig a játék sokkal jobban élvezhető egy olyan személlyel, akinek ráhangolódsz a stílusára, akit valamennyire (meg)ismersz. Több szem többet lát, de nem mindent. Ennek akkor lenne szerintem max. értelme, ha minden KM megfordulna, minden csapatnál... de ugye ez meg főleg nem lehet. Venes: a nyári modul tekintetében megkövezlek... ööö... bocs, megkövetlek... a modul sokszálú (1-2 helyen ellentmondásos) cselekményfolyama miatt a mesélőcsere nehézkes lett volna... egyébként fenntartom a véleményem... azzal a kitétellel természetesen, hogy ez a saját tapasztalatom, és ennek folytán a saját véleményem... Végül is azóta én is elgondolkodtam, mert egy ilyen táborban, ami nem 7 vagy több napos, hanem (játék szempontjából) csak () 3, mondjuk ugyanennyi KM nem is olyan sok. Csak most gondoltam igazán bele... De én még mindig 2 KM párti vagyok, mármint kivéve, ha nem máshogy érzek, mert mondjuk nagyon szeretem a kapott KM stílusát. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Július 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Július 27, 2009 Végül is azóta én is elgondolkodtam, mert egy ilyen táborban, ami nem 7 vagy több napos, hanem (játék szempontjából) csak () 3, mondjuk ugyanennyi KM nem is olyan sok. Csak most gondoltam igazán bele... De én még mindig 2 KM párti vagyok, mármint kivéve, ha nem máshogy érzek, mert mondjuk nagyon szeretem a kapott KM stílusát. hmm... rendben legyen 2... mondjuk nekem egy másik rendezvényen volt 2... és sikerült mind a kettővel összhangolódni a csapatnak... mondjuk a váratlan cserék lehetnek zavaróak, amivel kapcsolatban nekem anno az SF-en volt rossz tapasztalatom... de az mondjuk 1 napos verseny volt... és kényszer, mert az előz mesélőnek, rohannia kellett osztálykirándulásra... és így mást kaptunk... mondjuk ha jól együtt fut a csapat, a KM, és hangulat... bár azért a ciklusok közötti (éjszakai) szünet ezt megtöri sajnos... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés