Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

MAGUS verseny 2009

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok,

Bár nem egy kalandozok.hu által szervezett eseményt szeretnék most publikálni, mégis úgy gondoltam, hogy megér egy külön topicot. Ennek oka elsősorban az, hogy tudomásom szerint sok kalandozó érdeklődik (legalább 12-14 játékosról tudok!), másodsorban pedig, hogy a kalandozok.hu tagok is részt vesznek a szervezésben.

A verseny hivatalos oldala, itt minden információt megtaláltok:

http://magus2009.rpg4.me/

És a cikk:

Ezúton szeretnék meghívni minden kedves érdeklődőt és játékost soron következő Magus versenyünkre, amelyet 2009. október 18-án rendezünk meg Budapesten a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

A tavalyi Shadowrun versenyünk szervezésekor jól debütált az erre készített blogunk és a jellegből adódó info-csepegtetés rendszere. Úgy döntöttünk, hogy ismét ezt a megoldást alkalmazzuk. A játékosok így a blogon folyamatosan tájékozódhatnak a kirakott hátterek, hírek és novellák között, amelyek száma a verseny közeledtével egyre bővül majd. Lehetőségük van hozzászólni a cikkekhez, s az itt kialakult beszélgetés alatt in-game jellegű extra információk is a kezükbe juthatnak (ha elég ügyesek).

A nevezésről röviden (a hosszabb változat a blogon található)

Nevezési díj: 1000 forint

Nevezés módja: átutalás + regisztrációs e-mail

Határidő: október 11.

A modult Tao, Diocletianus, Hulla, Sas2000 és Sir Thomas készítette, de sokan mások is segítségünkre voltak (vannak) a szervezés alatt.

Bővebb információkat a nevezésről, versenyszervezésről, játszható karakterekről, novellákról, használható segédanyagokról és versenyszabályokról a hivatalos oldalon találtok. Kérdésekre akár ott, akár a szervezőcsapat e-mail címén szívesen válaszolunk: ostrom@ostromjatek.hu

A verseny helyezettjeit értékes ajándékokkal jutalmazzuk, melyeket részben az RPG.HU, részben más támogatók segítségével és hozzájárulásával gyűjtünk össze.

Ezúton is köszönjük nagylelkű támogatásukat.

Tisztelettel,

a Szervezőség

Kérdéseket itt is szívesen várunk, ha valami nem tiszta a verseny oldalán. Továbbá szívesen látnám az érdeklődők kezét a magasban. :)

Közzétéve:
:viragos:Mi megyüüüünk (meg a sütieim.)! :) A csapat felállásáról meg nem nyilatkozhatom...., de vannak még kezek a levegőben, nem csak Ceripapát és magamat értem alatta. :)
Közzétéve:

Az én kis kacsóm is magasban röpköd :) És én is tudok még jópárról, de hát csak a magam nevében jelentkezhetek :)

Sütit nem ígérek, örülök, ha életben maradok addig :D Ha valakinek van fölös őrangyala, akkor légyszi küldje el nekem.. :D Köszi :D Aztán kitudja.. lehet előkerül a muffinsütő..;)

Közzétéve:

Felon:

Kölcsön őrangyal úton van, de lehet, hogy innen csak sokára ér oda. :) De időben ott lesz, pont mire elkészül a muffin. :D

Örülök a szép hölgykezeknek, és biztos vagyok benne, hogy van még ott több is. ;) Ha bárkinek bármi kérdése a versennyel kapcsolatban, nyugodtan dobálja fel.

Amúgy ha tényleg annyian megyünk, ahányan ígérték, akár közös buszt is bérelhetünk. :mrgreen:

Közzétéve:

Sziasztok!

Ahogy a helyzetjelentésből sejthető volt, Dark Zala is megy.Jó lesz sok ismerős arcot látni! :)

Cz ahogy fogalmazott ez a projekt prioritást élvez!

Reméljük egy újabb jó rendezvényen vehetünk részt!

Csekkelem a rendezvény blogját azonnal,

üdv,

Sneer

Közzétéve:

Sziasztok!

Igyekszem verbuválni a csapatom, de minél több embert hívok annál több kérdés lesz...

1. kérdés a dohányosok: úgy olvastam, hogy egy középiskolában lesz a játék, így felmerült bennünk, hogy lehet-e majd dohányos KM-et kérni, vagy akinek szüksége van rá az kérjen cigiszünetet?

2. kérdés: tiltva vannak-e a káros, ám törvényileg engedélyezett tudatmódosító szerek? -Kizárólagosan a sörre gondolok és a KM részét mi álljuk! :)-

3. kérdés: a játék ETK rendszerben folyik + a hivatalos kiegészítők. Ezek szerint lehet kiegészítős karakter, faj? Illetve vannak-e tiltottak? (pl. egy amund nagyon zavarna-e?)

4. kérdés: fáj belegondolni is, de ha egy befizetett-regisztrált csapatból kiesik valaki a verseny előtt -mondjuk betegségből fakadóan- lehet-e 4 fő alatt indulni, vagy sürgősen kell valaki helyette?

Előre is kössz a válaszokat!

Közzétéve:
Sziasztok!

Igyekszem verbuválni a csapatom, de minél több embert hívok annál több kérdés lesz...

1. kérdés a dohányosok: úgy olvastam, hogy egy középiskolában lesz a játék, így felmerült bennünk, hogy lehet-e majd dohányos KM-et kérni, vagy akinek szüksége van rá az kérjen cigiszünetet?

2. kérdés: tiltva vannak-e a káros, ám törvényileg engedélyezett tudatmódosító szerek? -Kizárólagosan a sörre gondolok és a KM részét mi álljuk! :)-

3. kérdés: a játék ETK rendszerben folyik + a hivatalos kiegészítők. Ezek szerint lehet kiegészítős karakter, faj? Illetve vannak-e tiltottak? (pl. egy amund nagyon zavarna-e?)

4. kérdés: fáj belegondolni is, de ha egy befizetett-regisztrált csapatból kiesik valaki a verseny előtt -mondjuk betegségből fakadóan- lehet-e 4 fő alatt indulni, vagy sürgősen kell valaki helyette?

Előre is kössz a válaszokat!

Szia!

1. Cigiszünet a KM-el való megbeszélés alapján történik (rajtatok múlik, a ti játékidőtökből megy). Ha előre jelzitek (reggeli regisztrációkor), akkor megpróbálunk dohányos KM-et társítani a csapathoz, így akár cigiszünetben is mehet a játék. :)

2. Mivel a helyszín egy általános iskola, ezért különösen diszkréten és ésszerűen, de lehetséges az alkoholfogyasztás. Gondolom nem kell mondanom, de azért elmondom: túlzott alkohol-fogyasztást nem toleráljuk (nem a mennyiség a lényeg, hanem az illető viselkedése).

3. A kérdésed tárgytalan, ugyanis a verseny fix karakteres. Ez kiderül egyébként a verseny kiírásból, amit a verseny honlapján találhatsz, de az itteni témaindító hozzászólásban is van rá utalás, csak valószínűleg átfutott rajta a tekinteted. ;) 13 kiadott karakter lesz, amelyek közül választhattok. A karakterek hamarosan elérhetőek lesznek a verseny oldalán.

4. Rugalmasak vagyunk, és senkit nem fogunk hazazavarni ilyen miatt. :) Előfordulhat azonban, hogy ha több csonka csapat is van, akkor azok összeolvasztásra kerülnek. Tehát saját érdeketek, hogy teljes csapattal gyertek (legalább 4 fő).

Üdv

TAO

Közzétéve:
Köszönöm TAO!

Ha kitart a csapatom lelkesedése ott leszünk. :)

Gyertek, várunk szeretettel! A verseny oldalán közben szép lassan csepegnek az infók.

Közzétéve:

Végre, végre, végre elérhetőek a karakterek! :)

13 kidolgozott karakter van, próbáltunk változatos, érdekes, játszható karaktereket készíteni. Sőt megsúgom akad egy-kettő olyan is, ami ritka ínyencségnek számít a MAGUS-játékokban!

http://magus2009.rpg4.me

Közzétéve:

Sziasztok! :)

az én kevésbé kecses kacsóm is fellendült... :)

aztán majd meglátjuk mi lesz... mert a csapat még szervezés alatt... :)

Thya-nak jeleztem... hogy tudnék menni... de nem tudom, hogy áll a szervezéssel... :)

a karaktereket olvastam... az egymás közötti kapcsolati hálójukról nem is beszélve... :D

nah, P&P, remélem találkozunk 18-án!

(ami vasárnapként teljesen szokatlan... de attól még jó)

Közzétéve:

Catsmile: szívesen várunk téged is. :)

Aki komolyan gondolja, az elkezdetné leadni a jelentkezését, elvégre kb 2 hét múlva itt is van az időpontunk. ;)

Közzétéve:

ah egy villámjelentés.

Mi úgy néz ki csak meglettünk 5 en, köszi a jelentkezéseket de beteltünk.

Uh mindjárt csekkolom hol is kell hivatalosan jelezni részvételi szándékunkat.

Pápá

Közzétéve:
ah egy villámjelentés.

Mi úgy néz ki csak meglettünk 5 en, köszi a jelentkezéseket de beteltünk.

Uh mindjárt csekkolom hol is kell hivatalosan jelezni részvételi szándékunkat.

Pápá

nah, ha mér sikerült kimaradni Thya csapatából... :) akkor vagyunk ketten, akik csapatot keresnek... :)

vagy mi a szösz... :) szóval nyugodtan toljátok a pm-eket... :)

vagy a mailokat ide: intactusz@gmail.com és Lolth Istennő is megsegít benneteket! :tuzes:

Közzétéve:
Van már egy Petink és egy Bernártunk, akik egyedül vannak. Ha itt is van két magányos fő, akkor összefütyülhetjük a csapatot.

Catsmile? Adhatom a mailcímeiket?

Sir Thomas: köszönöm a lehetőséget... el is indítottam a kapcsolatfelvételt. :)

TAO: inkább alapvetően ismeretségi körben, meg azok között indítanék, akik itt szólóban, vagy kisebb csapatban vannak... de köszönöm az ötletet. :)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...