TAO Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Sziasztok, Bár nem egy kalandozok.hu által szervezett eseményt szeretnék most publikálni, mégis úgy gondoltam, hogy megér egy külön topicot. Ennek oka elsősorban az, hogy tudomásom szerint sok kalandozó érdeklődik (legalább 12-14 játékosról tudok!), másodsorban pedig, hogy a kalandozok.hu tagok is részt vesznek a szervezésben. A verseny hivatalos oldala, itt minden információt megtaláltok: http://magus2009.rpg4.me/ És a cikk: Ezúton szeretnék meghívni minden kedves érdeklődőt és játékost soron következő Magus versenyünkre, amelyet 2009. október 18-án rendezünk meg Budapesten a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban. A tavalyi Shadowrun versenyünk szervezésekor jól debütált az erre készített blogunk és a jellegből adódó info-csepegtetés rendszere. Úgy döntöttünk, hogy ismét ezt a megoldást alkalmazzuk. A játékosok így a blogon folyamatosan tájékozódhatnak a kirakott hátterek, hírek és novellák között, amelyek száma a verseny közeledtével egyre bővül majd. Lehetőségük van hozzászólni a cikkekhez, s az itt kialakult beszélgetés alatt in-game jellegű extra információk is a kezükbe juthatnak (ha elég ügyesek). A nevezésről röviden (a hosszabb változat a blogon található) Nevezési díj: 1000 forint Nevezés módja: átutalás + regisztrációs e-mail Határidő: október 11. A modult Tao, Diocletianus, Hulla, Sas2000 és Sir Thomas készítette, de sokan mások is segítségünkre voltak (vannak) a szervezés alatt. Bővebb információkat a nevezésről, versenyszervezésről, játszható karakterekről, novellákról, használható segédanyagokról és versenyszabályokról a hivatalos oldalon találtok. Kérdésekre akár ott, akár a szervezőcsapat e-mail címén szívesen válaszolunk: ostrom@ostromjatek.hu A verseny helyezettjeit értékes ajándékokkal jutalmazzuk, melyeket részben az RPG.HU, részben más támogatók segítségével és hozzájárulásával gyűjtünk össze. Ezúton is köszönjük nagylelkű támogatásukat. Tisztelettel, a Szervezőség Kérdéseket itt is szívesen várunk, ha valami nem tiszta a verseny oldalán. Továbbá szívesen látnám az érdeklődők kezét a magasban.
Venes Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Mi megyüüüünk (meg a sütieim.)! A csapat felállásáról meg nem nyilatkozhatom...., de vannak még kezek a levegőben, nem csak Ceripapát és magamat értem alatta.
Felon Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Az én kis kacsóm is magasban röpköd És én is tudok még jópárról, de hát csak a magam nevében jelentkezhetek Sütit nem ígérek, örülök, ha életben maradok addig Ha valakinek van fölös őrangyala, akkor légyszi küldje el nekem.. Köszi Aztán kitudja.. lehet előkerül a muffinsütő..
TAO Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Felon: Kölcsön őrangyal úton van, de lehet, hogy innen csak sokára ér oda. De időben ott lesz, pont mire elkészül a muffin. Örülök a szép hölgykezeknek, és biztos vagyok benne, hogy van még ott több is. Ha bárkinek bármi kérdése a versennyel kapcsolatban, nyugodtan dobálja fel. Amúgy ha tényleg annyian megyünk, ahányan ígérték, akár közös buszt is bérelhetünk.
Thya Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Nos úgy néz ki mi is lenéznénk Irával, csak közben kikopott alólunk a csapat......ha esetleg lenne 3 bátor jelentkező....privizzetek.
Sneer Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Közzétéve: Szeptember 18, 2009 Sziasztok! Ahogy a helyzetjelentésből sejthető volt, Dark Zala is megy.Jó lesz sok ismerős arcot látni! Cz ahogy fogalmazott ez a projekt prioritást élvez! Reméljük egy újabb jó rendezvényen vehetünk részt! Csekkelem a rendezvény blogját azonnal, üdv, Sneer
TAO Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Thya: sikerült szervezni azóta valami csapatot?
Rayen Reval Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Sziasztok! Igyekszem verbuválni a csapatom, de minél több embert hívok annál több kérdés lesz... 1. kérdés a dohányosok: úgy olvastam, hogy egy középiskolában lesz a játék, így felmerült bennünk, hogy lehet-e majd dohányos KM-et kérni, vagy akinek szüksége van rá az kérjen cigiszünetet? 2. kérdés: tiltva vannak-e a káros, ám törvényileg engedélyezett tudatmódosító szerek? -Kizárólagosan a sörre gondolok és a KM részét mi álljuk! - 3. kérdés: a játék ETK rendszerben folyik + a hivatalos kiegészítők. Ezek szerint lehet kiegészítős karakter, faj? Illetve vannak-e tiltottak? (pl. egy amund nagyon zavarna-e?) 4. kérdés: fáj belegondolni is, de ha egy befizetett-regisztrált csapatból kiesik valaki a verseny előtt -mondjuk betegségből fakadóan- lehet-e 4 fő alatt indulni, vagy sürgősen kell valaki helyette? Előre is kössz a válaszokat!
TAO Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Sziasztok!Igyekszem verbuválni a csapatom, de minél több embert hívok annál több kérdés lesz... 1. kérdés a dohányosok: úgy olvastam, hogy egy középiskolában lesz a játék, így felmerült bennünk, hogy lehet-e majd dohányos KM-et kérni, vagy akinek szüksége van rá az kérjen cigiszünetet? 2. kérdés: tiltva vannak-e a káros, ám törvényileg engedélyezett tudatmódosító szerek? -Kizárólagosan a sörre gondolok és a KM részét mi álljuk! - 3. kérdés: a játék ETK rendszerben folyik + a hivatalos kiegészítők. Ezek szerint lehet kiegészítős karakter, faj? Illetve vannak-e tiltottak? (pl. egy amund nagyon zavarna-e?) 4. kérdés: fáj belegondolni is, de ha egy befizetett-regisztrált csapatból kiesik valaki a verseny előtt -mondjuk betegségből fakadóan- lehet-e 4 fő alatt indulni, vagy sürgősen kell valaki helyette? Előre is kössz a válaszokat! Szia! 1. Cigiszünet a KM-el való megbeszélés alapján történik (rajtatok múlik, a ti játékidőtökből megy). Ha előre jelzitek (reggeli regisztrációkor), akkor megpróbálunk dohányos KM-et társítani a csapathoz, így akár cigiszünetben is mehet a játék. 2. Mivel a helyszín egy általános iskola, ezért különösen diszkréten és ésszerűen, de lehetséges az alkoholfogyasztás. Gondolom nem kell mondanom, de azért elmondom: túlzott alkohol-fogyasztást nem toleráljuk (nem a mennyiség a lényeg, hanem az illető viselkedése). 3. A kérdésed tárgytalan, ugyanis a verseny fix karakteres. Ez kiderül egyébként a verseny kiírásból, amit a verseny honlapján találhatsz, de az itteni témaindító hozzászólásban is van rá utalás, csak valószínűleg átfutott rajta a tekinteted. 13 kiadott karakter lesz, amelyek közül választhattok. A karakterek hamarosan elérhetőek lesznek a verseny oldalán. 4. Rugalmasak vagyunk, és senkit nem fogunk hazazavarni ilyen miatt. Előfordulhat azonban, hogy ha több csonka csapat is van, akkor azok összeolvasztásra kerülnek. Tehát saját érdeketek, hogy teljes csapattal gyertek (legalább 4 fő). Üdv TAO
Rayen Reval Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Köszönöm, a gyors választ! A 13 karaktert olvastam, de valamiért úgy okoskodtam, hogy azok csak bemutatókarakterek lesznek, példának. Ebben a megvilágításban tényleg tárgytalan a kérdés.
TAO Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Rayen Reval: Kiegészítettem az előző hozzászólásom, kaptál választ a 2. kérdésre is.
Rayen Reval Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Köszönöm TAO! Ha kitart a csapatom lelkesedése ott leszünk.
TAO Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Köszönöm TAO!Ha kitart a csapatom lelkesedése ott leszünk. Gyertek, várunk szeretettel! A verseny oldalán közben szép lassan csepegnek az infók.
Felon Közzétéve: Szeptember 26, 2009 Közzétéve: Szeptember 26, 2009 Várom ám azt az őrangyalt Az enyém egyre jobban próbára van téve Asszem meglesz a muffin, de mikor lesznek meg a karakterek?
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 28, 2009 Közzétéve: Szeptember 28, 2009 Igyexünk... A bujdosó felelősök visszatértek a Legendák földjéről és újult erővel vetik magukat a munkába...
TAO Közzétéve: Október 1, 2009 Szerző Közzétéve: Október 1, 2009 Végre, végre, végre elérhetőek a karakterek! 13 kidolgozott karakter van, próbáltunk változatos, érdekes, játszható karaktereket készíteni. Sőt megsúgom akad egy-kettő olyan is, ami ritka ínyencségnek számít a MAGUS-játékokban! http://magus2009.rpg4.me
Catsmile Közzétéve: Október 2, 2009 Közzétéve: Október 2, 2009 Sziasztok! az én kevésbé kecses kacsóm is fellendült... aztán majd meglátjuk mi lesz... mert a csapat még szervezés alatt... Thya-nak jeleztem... hogy tudnék menni... de nem tudom, hogy áll a szervezéssel... a karaktereket olvastam... az egymás közötti kapcsolati hálójukról nem is beszélve... nah, P&P, remélem találkozunk 18-án! (ami vasárnapként teljesen szokatlan... de attól még jó)
TAO Közzétéve: Október 2, 2009 Szerző Közzétéve: Október 2, 2009 Catsmile: szívesen várunk téged is. Aki komolyan gondolja, az elkezdetné leadni a jelentkezését, elvégre kb 2 hét múlva itt is van az időpontunk.
Thya Közzétéve: Október 5, 2009 Közzétéve: Október 5, 2009 ah egy villámjelentés. Mi úgy néz ki csak meglettünk 5 en, köszi a jelentkezéseket de beteltünk. Uh mindjárt csekkolom hol is kell hivatalosan jelezni részvételi szándékunkat. Pápá
Catsmile Közzétéve: Október 5, 2009 Közzétéve: Október 5, 2009 ah egy villámjelentés. Mi úgy néz ki csak meglettünk 5 en, köszi a jelentkezéseket de beteltünk. Uh mindjárt csekkolom hol is kell hivatalosan jelezni részvételi szándékunkat. Pápá nah, ha mér sikerült kimaradni Thya csapatából... akkor vagyunk ketten, akik csapatot keresnek... vagy mi a szösz... szóval nyugodtan toljátok a pm-eket... vagy a mailokat ide: intactusz@gmail.com és Lolth Istennő is megsegít benneteket!
TAO Közzétéve: Október 5, 2009 Szerző Közzétéve: Október 5, 2009 Catsmile: emellett esetleg rpg.hu-n is kereshetsz csapattársakat, talán vannak érdeklődők.
Sir Thomas Közzétéve: Október 5, 2009 Közzétéve: Október 5, 2009 Van már egy Petink és egy Bernártunk, akik egyedül vannak. Ha itt is van két magányos fő, akkor összefütyülhetjük a csapatot. Catsmile? Adhatom a mailcímeiket?
Catsmile Közzétéve: Október 5, 2009 Közzétéve: Október 5, 2009 Van már egy Petink és egy Bernártunk, akik egyedül vannak. Ha itt is van két magányos fő, akkor összefütyülhetjük a csapatot. Catsmile? Adhatom a mailcímeiket? Sir Thomas: köszönöm a lehetőséget... el is indítottam a kapcsolatfelvételt. TAO: inkább alapvetően ismeretségi körben, meg azok között indítanék, akik itt szólóban, vagy kisebb csapatban vannak... de köszönöm az ötletet.
Ceripapa Közzétéve: Október 6, 2009 Közzétéve: Október 6, 2009 Csapatot felírtam , szal igen, nevünk a porbafingók XD
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés