Con Salamander Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Üdv!A téma adott, tessenek kérdezni. Gonoszak vagyunk. Főleg én.Üdv!
TAO Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Ez még akárhogy is elsülhet. Felerészt "kapják be a KM-ek", felerészt pedig "ilyen szabad karakteralkotás még sosem volt" érzés. KM-kéréshez tudni kell majd a KM-ek listáját. Gondolom még nincs meg az összes KM, de akkor hogyan lehet kérni?
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Üdv! Ha már kész az előtörid, akkor jelezd itt, és kiírom a KM-listát. Üdv!
Felon Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Csókolom. A Gonosz én vagyok, tessenek nem lenyúlni a nevem Amúgy puszi a pofitokra.. kénytelen leszek alkotásra programozni a porhüvelyem, hogy lenyűgözzem a nagyérdemű km-eket Ehhe.. annyira durva, hogy már kihívás
Ceripapa Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Kérdés Tulajdonságokpontok? csak a pszi miatt Illetve mi van ha pl én egy erőre szeparáló karit hoznék és ti adnátok neki 14-s erőt meg 16 ügyesség gyorsaságot
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Üdv!nem kérünk adatokat, a tulajdonságpont is az. Előtöriből ki kell derüljön, ha kiemelkedően magas vagy alacsony... Rátok bízzuk, aztán meglátjuk, ki mennyire tápol... Hozhat bárki 20as intelligenciájú varázslót, de ki is kell ám játszani!Üdv!
Vassi Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Közzétéve: Szeptember 22, 2009 Első gondolatom: ********** Aztán a második: visszavonom az elsőt
TAO Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Akkor pontosan:- vártok egy előtörténetet per fő ÉS per csapat is- vártok egy óhajtott képzettség- és egy felszereléslistát- NEM vártok elkészített karaktert, tehát ne dolgozzunk ki karakterlapot
TAO Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Hopp még egy fontos (költői) kérdés:Hány fős csapatokat vártok? (Egyébként ki tudom számolni az elejtett infókból, hogy 4. De nem szerepel a karakteralkotásban, és ez egy olyan fontos infó, amit szvsz ki kéne hangsúlyozni, mert különbözik a megszokott létszámtól.)
Vassi Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Hopp még egy fontos (költői) kérdés:Hány fős csapatokat vártok? (Egyébként ki tudom számolni az elejtett infókból, hogy 4. De nem szerepel a karakteralkotásban, és ez egy olyan fontos infó, amit szvsz ki kéne hangsúlyozni, mert különbözik a megszokott létszámtól.) És mert léteznek olyan tirpákok, akik nem tudnak számolni
TAO Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Van még további kérdés:Meg van szabva, hogy hogyan vagy hol kell befejeződnie a csapatelőtörténetnek?Tök mindegy, hogy toroniak vagyunk, és Shulurból kell kimesélni minket vagy pedig fayumi törzsbeliek az Ibara közepén? (Hehe, előttem van a szitu: és akkor a kihalt sivatagban, ahol senki sem jár, egyszer csak megjelenik egy fekete köpenyes megbízó, és aszongya: "ti vagytok azok a kalandozók?")
TAO Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Hopp még egy fontos (költői) kérdés:Hány fős csapatokat vártok? (Egyébként ki tudom számolni az elejtett infókból, hogy 4. De nem szerepel a karakteralkotásban, és ez egy olyan fontos infó, amit szvsz ki kéne hangsúlyozni, mert különbözik a megszokott létszámtól.) És mert léteznek olyan tirpákok, akik nem tudnak számolni Az hagyján. De van fontosabb oka is, hogy ki kell emelni a létszámot: sokaknak már megvan az ötfős csapatuk, és most elkezdhetnek sorsot húzni, hogy kit dobnak ki a csapatból...
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Üdv!Négyfős csapatokat várunk idén, sajnos ilyen létszámnak tudtuk biztosítani a szórakozást.Nincs megszabva, hogy hol kell befejeződnie a csapatelőtörténetnek, nem akarunk megkötni senkit, ha már az előtörténet ilyen sokat nyom a latba.Valószínűleg úgy fog történni a "bemesélés", hogy a kalandmesteretekkel e-mailben egyeztettek a csapatelőtörténetről, és ő leírja, hová kerültetek az általatok megírt történet után, és hogyan.Üdv!
Frosty Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Üdv! Lenne egy fontos kérdésem ami szerintem másokat is érint. Nos a karakteralkotásban a használható szabálykönyvek között nem láttam a Második Törvénykönyvet.Szoval akko nem is lehet használni az MTK-ban lévö fajokat,kasztokat,képzetségeket és a többkasztúságot sem? Igy hát nem is lehet jönni 23-as szépségü amund-al? ,bár a többkasztúságra volt példa a karakteralkotásban...
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Szerző Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Üdv!Ha nincs az engedélyezett szabálykönyvek között a karakteralkotásban, akkor nincs az engedélyezett szabálykönyvek között. Szerintem elég logikus.A karakteralkotásban meg sarkallatos példák vannak, de hogy ne lehessen szőrszálhasogatni, lehet a 8. szintű varázsló/kardművészre előtörténetet írni, ez egy bónusz a 4. szintű karaktereken kívül. Aztán ha nem sikerül, lehet jönni kézlevágott 0.szintű tolvajjal a KM javaslata alapján.Üdv!
Ceripapa Közzétéve: Szeptember 23, 2009 Közzétéve: Szeptember 23, 2009 4.szintet kaptak szóval azt beosztva: vagy sima kaszt 4 v váltott kaszt 4-2=2 és újba lép majd 2 szintet és így lesz 4 szint XD vagy iker kaszt 2+2=44 szint az 4 szint szóval az arányok ezek lennének.
TAO Közzétéve: Szeptember 25, 2009 Közzétéve: Szeptember 25, 2009 Ez lenne a KM-ek teljes listája? Con Salamander Suttogó Alkyone Sneer Cz Fürge Disno Shad'lex
TAO Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Ahh, persze. Most vettem csak észre, hogy Magyar Gergely is rajta van a listán.
Daru Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Ahh, persze. Most vettem csak észre, hogy Magyar Gergely is rajta van a listán. Illetve én és Bogi nem mesélünk, így kizárásos alapon lassan összeáll a lista.
Felon Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Óóóó, nem is néztem MG-t Élete első TT-je ha jól emlékszem.. Amúgy mennyire ér interaktív előtörit beküldeni?
Daru Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Óóóó, nem is néztem MG-t Élete első TT-je ha jól emlékszem.. Én is először megyek hógolyózni. Amúgy mennyire ér interaktív előtörit beküldeni? Az mit jelent... lapozgatós könyvet írsz? A karakter XY-kor született... - Ha úgy döntesz, hogy nem ismeri szüleit, lapozz, a 3-as oldalra. - Ha csak az anyját ismeri, lapozz 124. oldalra. - Ha csak az apját ismeri, lapozz a 5876 oldalra. - Ha szeplőtelenül fogant egy őssárkánytól, és egy aquir nő hordta ki, akkor lapozz a VÉGÉ-re. LOL! (Én objektumorientált előtörténetet küldenék... nem tudom: Van rá lehetőség? )
Felon Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Nem lapozgatós.. viszont szted mennyire árulom el, hogy lenyúld az ötletem? Különben meg kabbe
TAO Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Ha már alkotás, akkor lehet valami absztrakt modern művészetbe foglalni az előtörit? Pl. egy kéthetes kismacska belseje kifordítva, belső szervei bizonyos logika szerint felcserélve, és ebből kell megérteni az összetett, kifinomult csapatelőtörténetet. Felon ha homemade por.. előtörténetet forgatsz, szívesen alászinkronizálom neked.
Felon Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Közzétéve: Szeptember 29, 2009 Minek lövitek le az összes ötletem? U.i.: Amúgy csak rád gondolnék, kedves Sógi, másnak nem is adnám a posztot
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés