Antail Közzétéve: November 23, 2009 Megosztás Közzétéve: November 23, 2009 Minden a táborral kapcsolatban!Melyik parti játszott már próbamesét? Link a hozzászóláshoz
Lord_Raptor Közzétéve: November 23, 2009 Megosztás Közzétéve: November 23, 2009 Jelentem, mi már próbameséltünk és néhány remek tapasztalattal gyarapodtunk a karakterek viselkedésének árnyalását illetően. Mindemellett remekül szórakoztunk (és remekül szórakoztam, ugyanis én meséltem, gonoszul ). Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 23, 2009 Megosztás Közzétéve: November 23, 2009 Jelentem, mi már próbameséltünk és néhány remek tapasztalattal gyarapodtunk a karakterek viselkedésének árnyalását illetően.Mindemellett remekül szórakoztunk (és remekül szórakoztam, ugyanis én meséltem, gonoszul ). Az a tolvaj akkor sem tudta, hogy Dzsah pap vagyok. Link a hozzászóláshoz
Ceripapa Közzétéve: November 23, 2009 Megosztás Közzétéve: November 23, 2009 Csak a shadowrun alternativ mesélést használtuk fel Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: November 23, 2009 Megosztás Közzétéve: November 23, 2009 Télleg, játsszunk már próbamesét.. naaaaaaa... léééécci Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: November 24, 2009 Megosztás Közzétéve: November 24, 2009 A korábban említett leutazási témával kapcsolatban: Nekem megoldódott a probléma, van fuvarom. Két apróság emiatt: 1. Ne számítsatok rám kisbusz bérlés esetén. 2. Nem jövök kocsival, nem tudok levinni senkit. Próbamese... nálunk a fél csapat már játszott próbamesét úgy 4 és fél éve. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 24, 2009 Megosztás Közzétéve: November 24, 2009 ... 1. Ne számítsatok rám kisbusz bérlés esetén... opsz... a listám elveszett a téma újraindításakor... aki jelentkezett kisbusz ügyében kérem újra jelentkezni... és inkább e-mail: intactusz@gmail.com... köszönöm... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 24, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: November 24, 2009 Itt a listád: nah, a jelentkezők: 8 fő + a család Thya, Atvy Mordur, Frosty, Ira, Hókusz, LordLynxx, Catsmile+a család és mea culpa, tisztelt Lord Uram! P&P, Sanyi Z Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: November 28, 2009 Megosztás Közzétéve: November 28, 2009 HaliÉn is fuvart keresek pestről. Ha beférek valahova, szoljatok. Link a hozzászóláshoz
Alexander C. Dragon Közzétéve: November 29, 2009 Megosztás Közzétéve: November 29, 2009 AlohaLehet tudni már valamit konkrétat a lebuszozásról??Hm?vagy csak le vagyok maradva? peace Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 29, 2009 Megosztás Közzétéve: November 29, 2009 AlohaLehet tudni már valamit konkrétat a lebuszozásról?? Hm? vagy csak le vagyok maradva? peace türelem... szervezés alatt... a jövő héten lesznek infok... Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 30, 2009 Megosztás Közzétéve: November 30, 2009 Ha rám hallgattok nem egy buszt béreltek, hanem egy 10-15 ember számára kialakított mikrobuszt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: November 30, 2009 Megosztás Közzétéve: November 30, 2009 Ha rám hallgattok nem egy buszt béreltek, hanem egy 10-15 ember számára kialakított mikrobuszt Eddig is kisbuszról volt szó, nyilván az optimális helykitöltés és a költségfüggvény minimalizálása a cél. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 30, 2009 Megosztás Közzétéve: November 30, 2009 Ha rám hallgattok nem egy buszt béreltek, hanem egy 10-15 ember számára kialakított mikrobuszt Eddig is kisbuszról volt szó, nyilván az optimális helykitöltés és a költségfüggvény minimalizálása a cél. hmm... eddig is ez volt a terv... mármint a kisbusz/mikrobusz... tehát kár ezt feleslegesen pörgetni... > Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 30, 2009 Megosztás Közzétéve: November 30, 2009 Ez szedett-vetett hazugság!!! Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: December 1, 2009 Megosztás Közzétéve: December 1, 2009 Lehetséges egyáltalán a lejutás valahogyan oda? Úgyértem, bérelés és autó meg bicikli nélkül. Link a hozzászóláshoz
LordLynxx Közzétéve: December 1, 2009 Megosztás Közzétéve: December 1, 2009 A teleportáció lenne a legegyszerübb alternatíva. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: December 1, 2009 Megosztás Közzétéve: December 1, 2009 Lehetséges egyáltalán a lejutás valahogyan oda? Úgyértem, bérelés és autó meg bicikli nélkül. Sziasztok! nah, aki kocsival megy, annak gondolom egyszerű lesz a dolga... ha csak nem nagy lesz a hó... a BMW-sek, vagyis, akik tömegközlekedéssel szeretnének lejutni (mert lehetséges - busz, vonat), azoknak kb. december 12-13 után érdemes nézegetni a vonatkozó menetrendeket: http://www.volan.hu http://www.elvira.hu mivel várhatóan akkor változik minden... ehhez kapcsolódóan mondjuk jó lenne tudni, hogy mikorra is érdemes/kell leérni 27-én, illetve mikor lesz a várható indulás 30-án... természetesen nem órára pontosan... a 3. változat a kisbusz/mikrobusz... szerintem a hó közepén ezek az információk elég jól rendelkezésre fognak állni, hogy érdemes legyen véglegesen elgondolkodni, hogy ki hogyan akar lejutni... P&P, Sanyi Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: December 1, 2009 Megosztás Közzétéve: December 1, 2009 Hosszútávú előrejelzések alapján a december hónap stabil lesz. 20-ig 10 és 0 fok között várható a hőmérséklet. Hó nem igazán, inkább eső lesz. 20-tól várható hideg sarki légtömeg, de kb. -4 -6 fokig hűlhet a Kárpát medence. Jelentős mennyiségű hóra nem számítanak. Ha esik is hamar el fog olvadni, és közlekedést nem fog akadályozni. Viszont ónos eső kialakulása jelentősen megnő. Erre főleg akkor lehet számítani, ha nyugat felől meleg légtömeg torlódik a medencében megrekedt hideg légtömeg felé. Röviden: Nem kell hólapát a kocsiba. ... és nem valószínű a tábori hócsata kialakulása sem. :S Viszont lehet hogy tudunk fotózni sárban dagonyázó vaddisznókat. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: December 1, 2009 Megosztás Közzétéve: December 1, 2009 Röviden: Nem kell hólapát a kocsiba. ... és nem valószínű a tábori hócsata kialakulása sem. :S Viszont lehet hogy tudunk fotózni sárban dagonyázó vaddisznókat. Én azért elraknám azt a hólapátot. A hosszútávú meteorológiai előrejelzés évek óta nem működik. A technika fejlődésével a klíma kiismerhetetlensége is nőtt. A szakemberek beismerten nem tudnak megközelítőleg pontos előrejelzést adni még 7 nappal előre sem (tudnak, de csak kb 50%-os valószínűséggel: vagy úgy lesz, vagy nem). De nézzük a jó oldalát: idén is benne van a pakliban, hogy ott szilveszterezünk. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: December 1, 2009 Megosztás Közzétéve: December 1, 2009 Oké TAO. Értem a célzást: Akkor a szokásos: 5db natúr piros pöttyös túrórudi. Ha nem lesz hó a TT helyén én nyertem, ha lesz, te nyertél. Egyébként igaz amit írsz. Pontosan max 3 napra előre lehet jelezni. A 7 napos előrejelzés már tapasztalati becslés. Havi előrejelzés szintjén azonban azt viszonylag meghatározható, hogy enyhe vagy szélsősége lesz-e az időjárás. Persze bármikor megfordulhat a kocka... de akkor nem lenne érdekes a fogadás. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: December 2, 2009 Megosztás Közzétéve: December 2, 2009 Oké TAO. Értem a célzást: Akkor a szokásos: 5db natúr piros pöttyös túrórudi. Ha nem lesz hó a TT helyén én nyertem, ha lesz, te nyertél. Egyébként igaz amit írsz. Pontosan max 3 napra előre lehet jelezni. A 7 napos előrejelzés már tapasztalati becslés. Havi előrejelzés szintjén azonban azt viszonylag meghatározható, hogy enyhe vagy szélsősége lesz-e az időjárás. Persze bármikor megfordulhat a kocka... de akkor nem lenne érdekes a fogadás. Pontosabb specifikáció kell kérem szépen. Például... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: December 2, 2009 Megosztás Közzétéve: December 2, 2009 Pontosabb specifikáció kell kérem szépen. Például...Álláspontom: A TT-nek helyszínül szolgáló település határain belül, a tábor első 3 napja alatt található lesz egyidejűleg legalább annyi hó, amiből lehet egy normális hógolyót gyúrni. (Fel kell mutatni a hógolyót.) A fogadás tétjének teljesítése a tábor utolsó napján. Így megfelel? Tökéletesen. Uram, a fogadást állom! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: December 7, 2009 Megosztás Közzétéve: December 7, 2009 Mar csak huszat kell aludni! Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 9, 2009 Megosztás Közzétéve: December 9, 2009 Akkor aludjunk gyorsan sokat Egy napba több adag is belefér Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés