Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu TéliTábor 2009 - Élménybeszámolók


Cz

Recommended Posts

A tábor faja volt, a modul rövid és egyszerű, de a mi terveinkbe nagyon is beleillett, szóval volt időnk kifejteni a dolgokat; viszont az előtöris rendszeren még dolgozni kell, szerintem önálló topicot is megérdemelne (ki kell csapni az összes előtörit, az értékeléseket, MG írhatna pár sort a koncepcióról, és akkor jöhet a kritika).

Mivel az ember versenyre győzni meg, kicsit keserű a szám (mint a tapír csókja), de összességében élvezetes volt a tábor.

Link a hozzászóláshoz

Remek tábor volt. Családias hangulat, szép környezet. Először voltam Vinyén. Maga a vendégház elég "egyszerű" volt, de lehet hogy csak az én ízlésem lett már úrias. Bár a reggeli nagyon színpatikus volt (mennyiségben főleg), ezt át is vehetnék a selypi kollégák. A főtétel része fogyasztható kategóriába sorolnám, de éttermet ne nyissanak, mert nagy bukta lenne. :)

Bár a fogadást buktam TAO-val, azért hál' Istennek a hó tündér kegyes volt, és aztán nem okozott sok galibát nekünk.

A tábor lebonyolítását a szervezőknek szeretném megdicsérni. Sok kedves apróságot csempésztek be: A medál, és a free rágcsi, kóla remek döntés volt. Nekünk ez rendesen megdobta a színvonalat ezen a részen. Szal' szép volt.

Játék... hát nehéz lenne tovább dicsérni. :D A modul nekem nagyon tetszett. Nem olvastam az írott formáját, nem tudom MG mennyit tett hozzá, de a lényegen nem változtat: frappáns ötletnek tartottam, hogy egy gyereket kell eltántorítani a kalandozó élettől. Remek és kötetlen játékra adott lehetőséget, és azt gondolom, hogy ki is hoztuk belőle amit lehetett. :) Ehhez természetesen MG legendás mesélése is hozzáadódott. Már önmagában egy jutalom volt, hogy ő mesélt nekünk, mert így biztosítva volt (legalább is én ezt gondolom) hogy az amúgy is erősen szerepjátékos csapatunk kitudjon bontakozni. Ez bejött, mi pedig hoztuk a figurákat, toltuk a játékot, a szerepjátszást... hát na. Rég játszottam ilyen jót! És az e lényeg! A csapat első hely meg hab a tortán!

Folytatás nyáron!

Ui.: Az előtöri értékelési vitához szívesen csatlakozom. Én elismeréssel szólnék MG alaposságáról. Szerintem a vitát nem arról kell nyitni, hogy ő hogyan értékelt, hanem arról, hogy milyen is az a jó előtörténet (meg úgy alapvetően minek is az előtörténet). Mert ha ezeket tudjuk definiálni (vagyis mi kell egy előtörténetbe, és milyen mennyiségben, meg úgy az egésznek miről kéne szólnia) akkor lehet értékelési rendszert felállítani.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Jól éreztem magam a táborban, örülök neki, hogy ilyen sok mosolygó embert láttam minden nap.

Jó volt találkozni a régi barátokkal, beszélgetni mindenről, amiről épp akartunk.

Úgy érzem, jól sikerült a tervezés, egy-két apró kalamajkától eltekintve.

Köszönöm, hogy itt voltatok.

Gratulálok a nyerteseknek, volt időm mindenhol tölteni egy kis időt, megérdemeltétek! Külön gratula Oshramnak.

Nyáron találkozunk -remélem mindenkivel-, addig is minden jót!

CS

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Első TT-m volt, de már azon gondolkozok, hogy adjam be itthon, hogy eztán járni kell ide is... :D

Nagyon köszönöm a szervezőknek, hogy dolgoztak a táborral, és olyan lett, amilyen lett. Nagyon jól éreztem magam, rosszat nem is tudok mondani.

A helyszín nekem nagyon tetszett, elszigetelt, kicsit, kastály-szerű, ami kellett, az megvolt, jó ágy, melegvíz, fűtés... komolyan, egészen úri körülmények voltak. A kajával nekem semmi bajom nem volt, hacsak az nem, hogy fel kellett hozzá kelni... Elég volt, finom volt (nem otthoni, de nyilván nem vár senki ennyi pénzért Hilton szintet) Nem mintha nálunk otthon olyan szintű lenne a kaja, bár van annyira finom, szerintem, csak a milyenségre gondolok, de ebbe már jól belebonyolódtam...) :D

A társaság jó volt, köszönöm mindenkinek a jó hangulatot, a beszélgetéseket, Bigmacnak az új játékot, (még nem néztem meg, mennyi egy ilyen, de kell... aztán lehet laminálni. :) ), Venesnek a sütiket, Thyának a mézet (a túléléshez elég volt, de itthon nagyüzemben kell már torkot tisztítani), Ceripapának, hogy megkímélt az égéstől, hogy ne vegyek részt a kvízen, mert úgyis tudnám... Hát, a fele ment volna kb, de ez most már nem derül ki... :twisted: , TAO-nak, Sneernek a jó ötletekért, Felonnak a masszázst... bár lehetett volna hosszabb is..., a Zrogdavarosoknak a mai rémálmaimat :D , Kukacnak a pálinkáért (nem, nem ittam belőle, de azért jól esett, hogy megkínált engem is... :pajti: , Osinak a kávét, meg hogy segített ébren maradni hazáig... nehéz dolga lehetett :) , Alkyone-nak a segítséget az előtörténet értékeléshez (na ezt tudom, hogy nagy munka volt...) , Atvynak a tippeket, holnap megyek is, összeszedek 2-3 csajt (minimum) :lol: .

Amúgy, arra gondoltam, hogy az a legjobb taktika, hogy a játék egyharmada után már csak kincs és birtokkártyákat kell venni, és így tuti nyerni lehet. :mrgreen:

Külön köszönöm a csapatomnak a játékot, nagyon jól éreztem magam, öröm volt mesélni nekik, annyira érdeklődtek, rámozdultak mindenre, hogy nem győztem kitalálni az új dolgokat, és szerintem nagyon jót sikerült játszani, és alakítani is. VARÁZSTEMPLOM!

Ábrahámnak meg a kalandmodult, ami szerintem jó volt, persze lehetne kritizálni, de minek; Sneer meg elcs...te, miért nem írta meg ő maga, most már Ábrahámé a dicsőség... :) Amúgy, kezdek rájönni, hogy a tábor/verseny előtt minden modul "sz..r", mert tökéletes soha nincs, és mindenki tudna még tovább kidolgozni valamit rajta, tehát nincs kész, a tábor után viszont, ha jót sikerült mesélni/játszani vele, akkor úgyis megszépül és jó emlék marad, akármilyen volt is.

Az előtörténeteknek meg kérünk külön topicot, szerintem megéri foglalkozni vele!

Jó ötlet volt a nasi, meg a kóla, bár lehetett volna változatosabb is :) és nagyon tetszett az ajándék, az emlékfüzet, amit ugyan én nem kaptam külön, szóval tessék mihamarabb elérhetővé tenni! És emlék oklevelet minden szegény mellőzött kalandmesternek! :D

Tetszettek a programok, sok játék, kevés alvás, ez az igazi szerepjátékos élet. A csapatépítő foglalkozás is jó ötlet volt, szép hagyomány.

Egyszóval én nagyon jól éreztem magam, és köszönöm, hogy ott lehettem a táborban. Remélem, jövőre is lesz alkalmam találkozni mindenkivel (még Antaillal is) :) Kijelenthetem: ez volt életem legjobb Kalandozós téli tábora.

És ha már eddig elolvastad: Boldog, MAGUS-ozásban gazdag új évet kívánok! (ha nem, akkor is, csak akkor nem fogod megtudni, hacsak el nem meséli valaki).

A tábor tapasztalatai alapján a holnapi vásárolni valók: csoki, Dominion társasjáték, egy pár gésa golyó. :D

Link a hozzászóláshoz

Én kicsit megijedtem, amikor itt a fórumon kezdtek elszabadulni az indulatok, hogy remélhetőleg a táborban nem ez fogad majd... ráadásul a csapatunk sem nagyon akart összejönni, de aztán csak kijött a bűvös négyes, és szerintem egyikünk sem bánta meg a kooperációt, mert nagyon jól szórakoztunk :)

Na de menjünk szépen sorjában, először is a köszönetekkel:

Suttogó, Con Salamander, Sneer,

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Tábor jó volt ismét. A kezdeti nehézségek ellenére a szervezés jó lett. Kaland kellemesen "lájtos" volt, könnyen fogyasztható, minden csapatnak feküdt a téma. Köszönet a KM-eknek és a szervezőknek.

Gratula a legjobbaknak! Oshi, tudtodon kívül megkoronáztad a 2009-es év "meglepetés embereinek" sorozatát. NYT2009 - legjobb szerepjátékos: Kukachuszár; MAGUS2009 - legjobb szerepjátékos: Mazsinó; TT2009 - legjobb szerepjátékos: Oshram. :mrgreen:

Kajára, szállásra nincs panaszom, még a szobatársak is elviselhetőek voltak. :D

Betegségem miatt sajnos nem voltam annyira aktív, mint szerettem volna (uccsó este páran már azt hitték, hogy haldoklom), de így is próbáltam részese lenni minél több dolognak. Amiben sikerült részt vennem, ott jól éreztem magam. Pókerparti, Dominium-parti, egyéb opcionális programok... jók voltak. :) Ennél rosszabb táborunk sose legyen. ;)

Viszlát a Nyári Táborban!

Zrogdavar Hatalmas!

Link a hozzászóláshoz

Csatlakozva a párral előttem szólóhoz.. ez volt életem legjobb Téli tábora :) Ami azért nagy szó (nekem), mert néhányan tudják, hogy én mennyire féltem ettől, és mennyire nem akartam menni, ezért azért meg amazért.

Szóval köszönetet kell mondanom azoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez így alakult:

- Antailnak (kibéreli szinte mindig az első sort a köszönetek között :) ) a fuvarért, mindig élmény és survivor egy ilyen leutazás :)

- a csapatomnak a játékért

- Cznek azért, mert van (bár ezt lehet anyujának és apujának kellene mondani), valamint az Arel papnőért (ígérem kiérdemlem, már dolgozom a témán :) ), központi szerepet kapott az "ajándékpolcomon" :) Köszönet még a játékért, a sok-sok nevetésért, az áfonyalikőrért, sütiért, banánért. :)

- MG-nek (még megérheted, hogy kapsz ajándékba rózsaszín gésagolyót :D ), Thyának, Illúziijóóónak :) , Zarminnak az uccsó éji beszélgetésért, Atvynak a szórakoztatásért ("hogyan igyunk viccesre magunkat" effekt :P ), BigMac-nek az újabb rajzért (a többi mellé került) :), Darunak az ötletért a sálhoz

- Alkyone-nak a finom sörért, az emléklapért, és az oklevelekért; TAOnak a kekszért (a képeslapod az íróasztalom fiókjában van :roll: elfelejtettem, majd valamikor megkapod :) )

- Venesnek és Cerinek a könyvért :) és azért, hogy elviseltek, Oshinak a grogért :)

- a szervezőknek azért, mert megszervezték, és igyekezték élménnyé tenni a tábort (ami sikerült is); CSnek a borocskáért, várom NYT-t ;)

A fentiek a teljesség igénye nélkül, hiszen mindenkinek köszönöm, aki ott volt, akivel beszélhettem, akit megölelgethettem, és aki visszamosolygott. :)

A játékról.

Link a hozzászóláshoz

Nekem tetszett a tábor kellemesen nyugtáztam ,hogy azért volt 1-2 ember akinek tetszett a kvíz :D, mellette annál nagyobb meglepetés volt , hogy Kedves Hősszerelmes Oshram barátom nyerte meg a Legjobb szerepjátékos díját. Mellette pedig ,hogy csapatunk a 3-ik helyen végzett , biztos Cz nagyon hangos volt :D .

Modul: Elég nagy szabad teret biztosított ez érződött is , ezért maradt ideje Tien -nek ,hogy csajozzon és kiokítsam az élet nagy dolgaira , egy adag nagyobb alkoholmennyiség mellett. A csapat többi tagja nem akarta ennyire befogadni a csajozási tanácsot :D . Viszont viccet félretéve, a modul hangulatossá vált a Km-ünk által és csapatban is kialakult egy hangulat:D ,de még hogy milyen ! K1K2 :D .

Azt mondom , hogy az első jk TT-m nagyon tetszett , meglássuk legközelebb ,hogy miként jövök táborba .

Csapatomnak köszönöm a segítséget ,amivel segítették túlélésem , és gyilkolási vágyam teljes kielégítését.

ui:Lehet én írom az NYT-s kvízt , szóval lehet felkészülni a könyvek nyálazására. :D

Link a hozzászóláshoz

Udv,

szamomra is az egyik legjobb TT volt ahol valaha voltam, ami elsosorban a tarsasagnak volt koszonheto.

Mivel belelattam valamelyest a szervezesi dolgokba es tudtam, hogy eleg "nehezkesen" indultak/keszultek a dolgok, voltak nemi fenntartasaim a vegkimenetellel kapcsolatban, de hala a kreativ es rugalmas csapatnak minden jol sult el a vegen.

A modul szerintem tokeletes volt egy TT-re. Konnyed volt, otletes es nem utolsosorban szorakoztato. Koszonet erte az iro(k)nak.

A csapatomnak koszonom a turelmet a "kilengeseim" miatt, en nagyon elveztem a meselest (na jo a jatekot is:), sajnalom, hogy nem mindenkinek nyilt egyforman jateklehetoseg, egkozelebb megprobalok jobban figyelni erre. Nem szeretnek senkit kiemelni, hiszen volt aki mar kapott kello figyelmet a zarounnepsegen, remelem, hogy lesz meg lehetosegem ennek a csapatnak hasonlo felallasban jatszani.

Orultem, hogy talalkozhattam a ritkanlatott baratokkal, koszi az erdekes beszelgeteseket, remelem NYT-n lesz folytatas.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

A táborral kapcsolatban annyi, hogy rég röhögtem napi 8 órát.

Én válogatós létemre meg voltam elégedve a kajával, és mindennel, egyedül az alvással voltak problémáim hála Catsmile bariton horkolásának, mely a falakat és főleg az ágyat rezgette.

A csapatunk aranyköpései, tessék szórakozni.

Téli Tábor 2009 Aranyköpések: KM Killers

Varázsló: Menj szerezz szekeret.

Tolvaj: (gondolkodik) pénzem nincs, tehát lopnom kell, de ha ellopom, nem tudom hajtani, visszamegyek.

Varázsló: Akkor lopjad hajtóval együtt!!!

Tolvaj (hűségbélyeggel megáldva): Nehogy már gazdámnak hívjam?

Rabul ejtett kalandozó társ: Folyamatosan küldöm a helyzetjelentést, ráértek sietni.

Katona (JK csábítja): még nem kaptam meg a zsoldomat

JK: nem baj nekem van pénzem, szereted a pénzt?

Katona: Szexelni és még nekem fizetnek érte ?

Katona: menjünk beljebb a bokorba

JK: de várnak a többiek.

Katona: nem baj észre sem veszik én gyorsan végzek.

JK: Én látványosan halálsápadt leszek.

Tolvaj: Azt mondod gyorsan lett rosszul két katona? Én meg azt mondom már ki is rabolták őket.

JK(Out) : Szegény tolvaj, egy hűségbélyeg, belövik egy kis droggal és még majdnem meg is dugják.

KM: a figura kedveskedik neked.

Tolvaj: Húzzááá innen!

KM: Te eufórikus állapotodban nem ezt fogod mondani!

Tolvaj: Atyám nem lehetne eltűntetni ezt a rabszolga bélyeget az arcomról?

KM Pap: Dehogynem körülbelül 10 rézért kapsz a piacon egy kendőt ami eltakarja.

Tolvaj a Kyel papnak: No de atyám Thar templom nincs a városban?

Tolvaj: Atyám nézze meg a bal orcám: ez egy 16-os szépség, na ezt kérném a másik oldalra is. (ahol a rabszolga bélyeg van)

JK a tolvajnak: Atyám ezt is nézze meg ez meg a 9-es IQ.

Matróz vezeti ki a fogadóból a JK csajt.

JK: kimegy az ajtón, visszacsukom az ajtót, majd megyek vissza a pulthoz.

JK (Vak): Megkóstolom (vizet)

KM: egészségpróba? csak vicceltem.

JK2: szopatod a vakot???

Tolvaj: A varázslót keresem (Palota bejárat)

Õr: szökött rabszolgákkal nem foglalkozunk.

Tolvaj: Nekem még megvan a gazdám, de a gazda rossz!

Tolvaj: áá itt mindenki hülye, és elmegy.

Õr: Hééé rabszolga várj? (futnak utána)

Tolvaj: Hadd fussanak! Futok néhány kört, kettőt meg rájuk verek ?

Nálunk is így van, ha 20 ÉP-t sebződsz elájulsz.

Varázsló: benyitok az ajtón

BM: villámmal kilövöm a kilincset (gyorsaságpróba győztese)

KM: Te dobod a villámot a varázsló pedig épp akkor akar benyitni.

JK3: Kinéz a folyosóra: Egyiknek a haja égnek áll, a másiknak füstöl a keze.

BM: akkor benyitok

KM: nyitva van.

JK Tolvaj pedig már rég kiugrott az ablakon. (mert azt hitte a városőrök)

BM: kihajol az ablakon: Fogják meg tolvaj!!!

KM: egy hatalmas goblin áll az ajtóban.

JK2: Mekkora lehet 1 méter 10?

BM: Kapja a villámot. (meztelenül a folyosón, ruhát akart szerezni)

JK1: Hátulról: hoztam neked ruhát.

BM elmegy WC-re.

CZ: A BM-etek van bent? Érzem, és nem a hatodik érzékemmel.

JK a vaknak: Milyen szemtelen vagy te!

Tolvaj beöltözik Darton papnak, belépnek az őt kereső őrök a templomba.

Õr: Atyám nem látott erre egy szökött rabszolgát?...

Tolvaj: Nem csak én vagyok itt meg Darton.

Késöbb: Õrök hoznak egy hullát.

Õr: Atyám, hol van a másik pap?

Tolvaj: Visszarendelték Doranba, de ne zavarjatok ima közben, a hullát meg tegyétek a küszöbre.

Bejön a Pap: Te meg?

Tolvaj: Doranból küldtek, mert csúnya dolgok fognak itt történni, látja máris itt egy hulla.

Pap: Nem Pyarronból?

Tolvaj: Ööö Doranon keresztűl Pyarronból, izéé atyám van egy térképe?

Pap az őrőknek: hozzák ide a hullát, megnézem a lelkét, fiam segítesz?

Tolvaj: Persze hozom a készleteket. (elindul)

Pap: Kulcs nem kell?... Mi az ott az arcodon? (rabszolga billog)

Tolvaj: Hát útközben izéé, nem emlékszem (őrők közelednek, pont szökött rabszolgát keresik) atyám megszédültem kicsit levegőre van szükségem.

Pap: De fiam?

Tolvaj: (kimentem) És most akkor adok a napi testedzésnek: Futok.

BM a vak fiának (harcművész): Fiam üsd ki

KM: nem mondtad neki, hogy kit.

BM: nyilván mutatok a célpontra.

Harcművész, miután tudja, hogy a székbe kötözött kisherceg a célpont: ütök: Dob 00.

KM: k10-el dobd azt a sebzést: 9 + 2 + 3 =14 ÉP

Varázsló: Bebalzsamozom.

BM: Fogadós (itt lép be CS az ajtón) hozzon még egy kurvát!

Varázsló menti a menthetőt, lélekcsapda a fiúra.

Elsőre a halott kurva lelkét fogja be

Másodikra , a halott fogadósét.

Harmadszorra ismét a kurváét

Negyedszerre sikerül: varázsló elájul a mágikus kifáradástól.

Végül a tolvaj meggyón és Darton pap lesz.

Link a hozzászóláshoz

Huh, hirtelen annyi mindent mondhatnék, ezért megpróbálom röviden összegezni.

Az étkeztetés dicsérendő volt, szerencsétlenségemre az ajándék nasi mellé még jött a napi három finomság is. Eddig is hizókúrán voltam de ez rátett egy lapáttal. :D

A modul, beleolvastam az eredetibe is, de azt meg kell mondanom, hogy MG brutálisan kihozott belőle dolgokat. Nagyon tetszett, hogy igy játszhattunk, hatalmas sztori kerekedett belőle. Negativumként megjegyezném a rövidségét de mivel versenymodul ez igy tökéletesen megfelel. Eddig csak életutat játszottam.

Nagy puszi a csapatomnak, hogy ilyen jól összejöttünk. Nem is tudom mit kezdtem volna halál jellemü játékosok melett XD

A saját szervezési hibám volt, hogy a vonat menetrendet nem néztem meg, ettől függetlenül a hazatérés zökkenőmentes volt. A szilvesztert ugyan lázasan buliztam végig, de csak jó emlékeim vannak.

Kösz mindent, kövire is jövök <3

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet mindenkinek,

a kísérlet véget ért :)

Már a tábor előtt elkezdtem a felkészülést, némi nosztalgiázással, ahogyan átfutottam a régi képeket. Reméltem hogy épp olyan felhőtlen lesz ez a tábor is, mint a régiek. Noha voltak apró nehézségek, a remény valósággá vált. :)

Köszönöm a csapatnak, a beugró tolvajunknak és a galádul álnevet használó KM-ünknek (:D ) a játékot, és természetesen mindenkinek a szervezést, akinek benne volt a munkája.

Jó volt megosztani a szobát a kis csapattal. A hajnalig tartó poénáradatot nehéz lenne überelni :) Egyébként is a legjobb szobát kaptuk :D

Örülök, hogy idén volt alkalom már jóval a tábor előtt leveleket váltani a KM-mel, ez megtartható jószokás lehetne, még ha a JK makacsul ragaszkodik is a karakter kísérletéhez :D Tanulságok levonva, többek közt az is, hogyha valaki évekig nem dob té-t biza belezavarodhat, és hogy ha valaki ütésekre-rúgásokra gyakorol oc odahaza, még érdekes meglepetésekben részesülhet ic a helyi matrózoknál, ahogy az említett matrózok is :D. Az viszont bebizonyosodott, hogy az, aki belekóstol a harcok művészetébe, de még nem viszi tökélyre, sokkal önveszélyesebb, mint aki nem is ért hozzájuk :D

A csapatépítő szintúgy növelte a humorfaktort, még ilyet! A rögtönzött kis színdarab mindenképpen aranyérmes ötlet.

Örülök, hogy a masszív röhögések során, amit mások játéknak hívnak, többször is benéztek más KM-ek, és CS is :D Az ő kívánságára történt a mellbimbó harapás, így ha legközelebb valaki más is szeretne hasonló igényekkel előállni, az ajtók nyitva :gonosz::D

A kaja meglepetést okozott, nem számoltam rántott hússal, remélem hasonló szintet sikerül tartani később is.

Felon: hihetetlen, hogy összehoztad azt a sálat :D Jó ötlet volt, különleges ereklyékre bizton mindenki vadászna :D

Szervezőség: nagyon jó ötlet volt a kis emlékfüzetke, olyasmi, ami növeli a jó hangulatot és lehetővé teszi az élmények egy részének felidézését, bármikor.

Oshi: Gratulálok, sok hasonló játékot még! :D

Köszönöm Crownak, hogy felderítette a környéket, és vezetőnk volt a kis kiránduláson. Kár lett volna kihagyni, bár Cats gépe biztosan kihagyta volna a pancsolást :mrgreen: Jeges kövek, hídépítés, fürdés, nevetések, röviden összegezve ennyi, a többiről majd mesélnek a képek :)

A kalandról pedig az aranyköpések, melyek jórésze nem s lett lejegyezve, hála a röhögőgörcsnek. Crow személyében a lehető legjobb KM-et kaptuk erre a játékra :D

Dave: köszönöm a mesélést, és az élőhalott nekromantát :) Szegény Lord Gwain, remélem nem feleded a napi szívességeket ;)

Jó történet volt és nagyon jó játék, bár mivel a tevékenységek nagy része az árnyékban zajlott, voltak a játék utáni értékelésénél is meglepetések.

Már csak annyit:

nyáron újra!

Link a hozzászóláshoz

Adjon Ranagol Mindenkinek!

Bár a rendezvény előzményei kicsit vadak voltak (nem részletezném, elmúlt), ez hála istennek nem éreztette a hatását a táborban, ami számomra legalábbis annyit jelent, hogy a társaság jóval érettebbnek és felnőttebbnek bizonyult annál, amilyenek az előzetes várakozásaim voltak. Nagy piros pont :wink: . További piros ponttal vegyített "nagyölelééééés" az összes résztvevőnek, mert idén meg tudtuk oldani az egészet balhé nélkül (én legalábbis nem értesültem ennek az ellenkezőjéről). Hat éves táborozós pályafutásom során nem emlékszem még egy ilyen nyugodt hangulatú eseményre, mint az idei. És akkor a többi:

Gondolom nem vagyok egyedül a KM-ek közt, aki azzal az érzéssel indult el a táborba, hogy "Ebből a modulból nincs az az isten, hogy jó süljön ki". A modult változatlanul kicsit kidolgozatlannak és itt-ott sutának tartom, de! Ez a modul megmutatta valamennyiünknek, hogy a JK-kat igenis lehet "hosszú pórázra" engedni egy-egy mesélés, akár verseny során, mert ez (legalábbis most) igen jól veszi ki magát, és mindenki élvezi. Bár mint mondtam, fenntartásaim voltak és vannak a modullal kapcsolatban, mégis azt kell mondjam, ez volt az egyik legjobb játékom az eddigi táborozások során, és ez a modul érdeme (többek közt). Mivel nem vagyok egy tapasztalt KM, és különösebben jónak sem tartom magam, számítottam rá, hogy nehézségeim lesznek, hogy folyton "impróznom kell". Ehhez képest a JK-k végigimprózták helyettem, gördülékeny volt, laza, vicces, nem utolsósorban állatiasan perverz és szentségtelen (még néhány tábor, és igényelhetünk csoportkedvezményes jegyet a pokolba). Szóval csudi remek volt, na :mrgreen: .

Még egy-két köszönetnyilvánítás, aztán kész is vagyok:

- Köszönöm Oshinak a grogot, betegen olyan volt mint fuldoklónak a deszka

- Köszönöm TAO-nak, hogy betegségére hivatkozva átengedte a helyét a pókerasztalnál, ez kellett hogy nyerjek :gonosz:

- Köszönöm Alkyone-nak az okleveleket, Dave-nek a állat dogtageket és öngyújtókat, Ceripapának a kvízt és hogy eljött velem bevásárolni, CS-nek az Aranytöcs meglelését, Sneernek a könyveket és a nyomtatót

- Köszönöm a szobámnak, hogy elviselte delíriumos horkolásom :mrgreen:

- Köszönöm Atvynak, hogy rávilágított, mikor kell abbahagyni az ivást :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- És leginkább köszönöm a Belső Vérzésnek, azaz Thyának, Irának, Hókusznak és Tybycsokynak, hogy mesélhettem nekik, és hogy arra a pár órára el tudták terelni a figyelmemet szánalmas állapotomról :wink:

Üdvözöl Mindenkit 2010-ből a már józan:

Suttogó

Link a hozzászóláshoz

Akkor beállnék én is a köszöngetők sorába.

A idei TT szerintem is nagyon jól sikerült, mind a modul mind a csapatom és a tábor hangulat szempontjából is. a kajáról nem tudok nyilatkozni mert én sem rendeltem kaját. De végre jó idő volt a házban nem kellett karikára fagyni. A társaság természetesen remek volt, mindig jó látni a régi ismerősöket.

A modul kifejezetten jó volt, örülök neki hogy végre egyszer nem az életünkért kellett küzdeni hanem poénosra lett véve a figura. Kissé féltem a Tharr játéktól, de végülis csak belejöttem a játékba én is. Gratula a csapatnak a 2. helyezésért büszke vagyok magunkra. Tybycsokinak a . helyezés legjobb szerepjátékért, Oshinak az első helyért sajnálom hogy nem lehettem szemtanúja a játéknak, minden elismerésem csak jót hallottam róla.

A nasi és a kis ajándékok az emléklap és a csapatépítő is zseniális volt nem tudok sok újat elmondani amit az előttem szólók még ne mondtak volna el. És az utolsó éjszakai beszélgetés is remek volt köszönöm mindenkinek aki ott volt, a gésagolyókat természetesen én is be fogom szerezni :P.

MG nek köszi a fuvart.

Ha meg tudom oldani a hazautat messziföldről mindenképp ott leszek NyT-n is természetesen. :)

Még ellettem volna 1 hétig TT-n...

Link a hozzászóláshoz

Bocs a késésért :)

A tábor összeségében jól sikerült, ha úgy érzem megérte elmenni, akkor bizony megérte elmenni, és mondhatom megérte elmenni! :) A kaland ötlete tetszett, ellenben sajnos nem sikerült fogást találni rajta, és ez megmutatkozott a cselekményeinkben és a kevesebb aranyköpésben.

Atvy, neked nagyon szépen köszönöm a jó mesélést, igazság szerint nagyon megleptél! Határozottan adtad elő, sikerült megteremtened körülöttünk a várost és a szitut, megérdemled a bizsut :)

Köszönöm CS-nek az epikus lőporos, telekinézises, teleportálós, mágikus tárgyas, BAKP

Link a hozzászóláshoz

Hát vége, már jó pár napja vége.

Nem akarok írni, hogy mennyire is volt jó ez a tábor, mert már nem is akarok különbséget tenni... Nah jó, a sírós részt inkább a végére... :)

Modul: Szabad, egyszerű! Én kifejezetten szeretem amikor egy modul teret enged a szerepjátéknak. Bár ez is legtöbbször KM függő. Ami KM-ünk teret engedett. :) Köszönöm,köszönjük CZ a mesélést. :) Már előre éreztem, hogy jót fogunk játszani veled, múltbéli emlékeimben nem kellett csalódnom. :)

Sokat nevettünk, meg perverzkedtünk, így van ez jól. :mrgreen:

Oshi: Köszönöm az élményt!

Ceripapa: Tudunk mi játékban is keveset vitatkozni! ;)

Felon: Hát...:) Már ismerlek. :) Jó hogy ott voltál, mint másik nő és valahányszor nevettél, vittél engem is az árba... :)

Tábor többi része...

Itt se voltak problémák. Azt hiszem, úgy érzem, úgy vélem, azt gondolom, szóval baromi jól éreztem magam. :D Jó csapattársak, jó szobatársak, jó újság 8) , finom teák, finom piák, borzalma (de kellő) törköly pálinka.

Dominion...erre még nyáron visszatérünk BigMac. (A főzést sajnálom...)

Csapatépítő megint jó volt. :) Én szeretem az ilyeneket.

CS: Köszönöm, köszönjük a tábort! Én még mellékesen a bort is. :)

Nyáron találkozunk, már akivel.

A síros részről meg annyit, hogy idén is jó volt, szép volt, vicces volt, s remélem, hogy 2010 is ilyen lesz. Remélem, hogy a legtöbb emberrel tényleg találkozom majd nyáron, már most hiányzik mindenki, aki nem tudja és akivel nem beszéltem az is. De legfőképpen a tábor maga.

Link a hozzászóláshoz

Hát CZ noszogatott hogy írjak élménybeszámolót. Hát itt van nesztek.

Aki ismert tudja: nem szeretek élménybeszámolót írni. Ennek több oka van nem részletezem. De megígértem hát itt van.

Köszönöm a csapatomnak a csodás játékot, és bocs hogy nem nyertetek a mesén kívül semmit.

Köszönöm Wolfinak is a jelenlétet, sok kellemes pillanatot szerzett a csapatnak.

Köszönöm Sneernek a modult, nélküle

Link a hozzászóláshoz

Crow nagyon jó mesélő. Köszönöm, hogy játszhattam a karakterem az elképzeléseim szerint, és azt is, hogy a csapat is nagyon jó ki tudott bontakozni. Nagyon jól éreztem magam. Jó mese, jó kirándulás, és nagyon jó társaság.

Továbbá azt is köszönöm a csapatnak, hogy mesélhettem esténként, hiszen tudjátok, igazából az vagyok én, és imádok mesélni... Sokkal jobban, mint játszani. :) Nyáron mindenképpen találkozunk, de szerintem még előtte is :)

Link a hozzászóláshoz

Hat mit mondhatnak?

Eloszor is angol billentyuzet szoval nincs ekezet. :D

Na de a lenyegre koszonom hogy engedelyt kaptam hogy mint special quest star :lol: eljussak a taborba.Jo volt ujra ilyen helyen jarni Borzsony utan. :)

Koszonom a csapatnak is hogy befogadtak mint kulsos tolvajt a KM Crowstone-nak meg azt hogy mindezt lehetove tette (rabszolgakent,hogy en hogy utallak ezert meg mindig :oops: )

A modulrol nem tudok sokat momdami mert en a magam utjat jartam(Darton hivott)

de amit halottam belole szerintem remek alapotlet volt,amit ki ki a maga szajize szerint formalhatott,jo ez a rugalmassag.Gratula a gyozteseknek es a veszteseknek is,nem mintha utobbiak lettek volna a taborban hisz mindenki csak nyert azzal hogy talakozhatott regi ismerosokkel vagy eppen ujakkal.

Hat ennyi,var a napi testedzes(futas)meg az ima,elvegre megtertem vagy mi? :lol:

Link a hozzászóláshoz

Elöször is Wolfal újra együtt taboroztam végre az elsö NYT óta!Ez már jó elöjel volt számomra (kiindulva abbol hogy unalom nem lesz, akkor a kútkáván aludt mi meg órankent keltünk fel hozzá hogy megnézzuk megvan e még!!! 9-töl 12-ig csak Zalaegerszegen kavarogtunk és vettünk mindent, ami a táborozáshoz kell (a kilencedböl telik rá).Ceripapának mondtam is urakkal mulathatta az idejét a táborba. Út közben beugrottunk valamilyen Sárkányos helyre is egy ebédre.Jó volt az étek és egyeltalan nem drága,mikor megláttam a fogadó elött a mínuszokban kint álddogaló embert ,amint bográcsba rotyogtatja a gulyaslevest.Egyböl tudtam jó helyen járunk.

Aztan jó nagy kerülövel megérkeztunk Vinyére. Gyorsan vissza Zircre,mert az ajándék italok már nem fértek el senki autójába idefele jövet.

Tabornyitó, majd Kvíz amit MG se tudott 100%-ig( fórumos beírasa alapján.)Aztan Ceripapa újra kitöltette velünk a gyógynövenyes részt,mert nem hitte, hogy a füveszkertböl jöttünk.Igaz meg MG jelenléte is gyanússá tette KM csapatunkat.De itt jelzem ha volt bunda én nem tudtam róla, mert akkor tuti ráfázunk!

Aztan jött az egy rövidet iszik és pokerezik, játek és nóta 1 óraban kalandozó módra.

Gondoltam az idei cspatepítöt elsunnyogom,csak pár feladatban fogok ezerrel résztvenni és hagyok teret masoknak is. aztan jelzett a hatodikérzekem és tudtam hogy bajban vagyok.Mehettem ki csapatkapitánynak.Itt kérnek elnézest a csapatttól olyan 55%-on mozogtam egészség és lazaság terén így nem mindigsikerült igazi jó ?vezérnek? lennem.Szerencsre sok kreatív kalandozó votl a csapatban.

A két kivaló csapat héroszi csataja következett,ahol nagyon jól szórakoztam.Es csak is Venes hibaja, hogy nem jól tartotta a tükrot a kezében és Taoékat nem láttam a hátam mögött.Ezért ök kiamradtak a szaknevsorból.4 fekvö rulez a német vezenyszavakhoz no comment! A kalandozók kórus megalakitása pedig szerintem szüksegessé vált.Antail kérlek gondolkodj el ezen az ötleten.,hogy minel elöbb indulhasson a Kalandozok Lulitutújja Kórus versenyeken. .(A pécsi 2010-s balhéra még fogadnak el nevezést!)

Ejjelre egy bealvós félbe maradt póker maradt a reszemrol 2. hellyel.

Ejjel Atvyval meghataroztuk a hatarvonalat agyaink kozott.Hatarsértés nem törtent a 4 nap alatt!

Mocskos módon nem fürödtem aznap,mert hideg víz volt csak.Hiába régen volt már a kollegium meg a sereg.

Zrogdavar 2.0-nak mesélhettem.Itt szeretnem kiemelni hogy én jó voltam ök meg romlottak

A meselesben vegig tudtam tartanai a magamnak felallítottt szakaszokat és szegényenek ezt el kellett viselniük.Bár szerintem nem nagyon hatotta meg öket ,mert jatszottuk vegig istenünknek hála...

Kora delutan Fanfár, akit 2007-ben egy unalams nyari napon talatam ki, mar nagyon nem akart kalandozo lenni.A csapat hatalmas támogatása mellett Tao kínozta agyon, a lelki terror olan fokán hogy már lassan en se akartam kalandozó lenni .Tao az elso dijat az egyeni megoldas kategóriaban ennek is koszönheti föleg.

Sikerült belehallgatnom szinte mindegyik csapat jatékába. A KM szoba alól mindig nevetés halatszódott és útba is esett így Dave-khez többször is beültem.Ott voltam amikor a városöröknél Wolfi rabszolgakent az udvari varázslóval szeretett volna beszélni. ?

Zrogdavar nagy és hatalmas ,mint tudjuk es nem utolsó sorban minden hely aldozati oltar számara.Tetra olyan módon adta elö es epitett ez bele a jatekába ,hogy meltón szerepelt a legjobb szerepjátékra jelöltek között.Huntert megtalalta mindig a Km kocka, ha jól emlekszem ebben 00 is volt. A füzfánal, mikor a volt klanjanak alvezere jött elszamoltatni fejvadász karakterét KM-kent a tavalyi ev legizgalmaabb csatáját meselhettem le.Remlem Terta és Hunter is annyira leizzadtak mint én. .Minden kör egy újabb kihívas volt.A fogyó fp-k,a mérgek, pszik ,cselvetések es újabb es újabb trükkök ,taktikak bevetése.

Zrogdavar 2.0 meltó módon óvta meg lenedö Katedrálisuk helyét Oggun tábornok embereitöl valamint a Syvan csontvazharcosatól.,Antail karaktere a Terítö majdnem az eletevel fizetett érte ,de a csapattársak segítségére siettek.Tao rabszolgaja Abdul már nem volt ilyen szerencsés.Szentként külön szarny lesz róla elnevezve a majdani katedralisban, a csapat ezt a föepítesznek ezt külön meghagyta.

Volt itt aldozas s föleg csupa csupa romlottsag na meg poénok és szerepjáték.ELETÚTBAN ez a csapat omoly veszelyt jelentene Ynev törtenelmenek alakulasara!

Itt szeretnem elmondnai ,hogy a csapat vereny szoros volt.az elsö helyezett egyertelmü volt a KM szavazasok utan ,de a többi eredmeny elég szoros volt.Ezt szeretnem kiemelni,mert amígy 3-4 evvel ezelött par csapat nem nagyon rúgott labdaba ezen a téren ,addig most 7 elsö ligás banda J

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...