Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Karakteralkotási rendszer + Hangulatkeltő novella + JK excel táblázat

Elérkezett eme csodálatos nap, hogy a Kalandmesterek a leendő Játékosok és érdeklődők elé tárják az idei Nyári Tábor karakteralkotását és hangulatkeltő novelláját. 8)

Továbbá Hullának köszönhetően kaptok egy sablon excel táblát is, amit ajánlunk (de nem kötelező) használni a karakterek értékeinek tárolására és beküldésére.

Néhány fontos dátum

2010 Május 16, vasárnap, 23:59 :arrow: Csapatok kiírásának határideje a "Csapatok" fórumtémába.

2010 Június 13, vasárnap, 23:59 :arrow: Karakterek (= a megadott excel táblázat kitöltve, vagy tetszőleges más formátum) és előtörténetek beküldései határideje.

Kérdéseket és egyebeket NEM IDE, hanem a Karakteralkotás topicba várjuk.

Link a hozzászóláshoz

Kedves Táborlakók!

Felhívnám a figyelmet, hogy a csapatok megalakulása még nem jelent igazolt jelentkezést a táborba! Tehát kérem, hogy aki már beírta magát valamely csapatba és szeretne jönni ne késlekedjen a befizetéssel, mert a befizetett táborlakók előnyt élveznek a befizetetlen táborlakókkal szemben.

Köszönöm a figyelmet!

Antail

Link a hozzászóláshoz

Meglepetés minden játékosnak (éljen május elseje :zsur: )

Minden Játékos Karakter kap egy apró bónuszt: Helyismeret Af - Tengermellék, Abaszisz. Ez indokolt az általunk megadott előtörténet miatt, mi alapján a karakterek (legalább) hónapok óta ezen a környéken, a Karnelian birtokon élnek. Ha már megkötést adtunk, hát most előnyt is kaptok is mellé.

Ám mindez közel sem csak játéktechnikai jelentőséggel bír. Az oldalra kikerült legfrissebb cikk éppen idevaló,

Magyar Gergely kolléga műve: Tengermellék, a Karnelianok birtoka.

Kellemes olvasást! (Vigyázat, mélyvíz! Csak úszni tudóknak! 8))

Link a hozzászóláshoz

JK excel táblázat

1.3 (A végső!) verzió

Aki további hibát mer találni benne, azt úgy lenyomom egy Munchkin partiban a tábor ideje alatt, mint Plutónium sárkány a Sánta goblint! Értve vagyok? :twisted:

Javítva:

- A Csapatlapon a játékos- és karakternév következetes szerepeltetése.

- A különleges felkészítés nélkül elért 19-es és a fölötti értékek pontköltségének helyes számítása.

Azoknak, akik már kitöltötték a korábbi táblázatot és nincs lehetőségük (pl. mániákus lustaság okán) az újba átmásolni az adatokat, ott elfogadjuk a magyarázattal kiegészített táblázatot is (persze csak ahol tényleg hibázik a rendszer).

Link a hozzászóláshoz

Emlékeztető

Az előtörténeteket és a karaktereket emailben kell elküldeni 2010. június 13. 23:59-ig a következő címre: nyt2010@kalandozok.hu.

A határidőt idén is komolyan vesszük. Aki nem küldi be időre az anyagát, az ne is fáradjon vele, a határidő után érkezett anyagát nem fogadjuk el ? tábor elején a kalandmestere által szabott korlátokkal, és az ő jelenlétében kell karaktert alkotnia.

Link a hozzászóláshoz

A karakterek és előtörténetek beküldési határideje tegnap éjfélkor lejárt.

Az anyag feldolgozását megkezdtük.

1. fázis, még ma :arrow: Mindenkinek küldünk visszajelzést, akitől kaptunk beküldött anyagot. A válasz csak azt jelzi, hogy az anyag megérkezett, nem kell aggódni, nem veszett el az éterben. Aki nem kap visszajelzést a mai nap folyamán (annak ellenére, hogy küldött be valamit), annak nem érkezett meg az anyaga! Ebben az esetben küldje újra, és dobjon egy pm-et is valami hihető sztorival, pl. IP-tracking az elveszett emailről megfelel. ;)

2. fázis, 2 héten belül :arrow: Elolvassuk, feldolgozzuk az összes beérkezett anyagot. Ha valami kérdésünk, vagy problémánk lenne egy karakterrel, akkor egyeztetjük a játékosokkal. Minden csapat fog kapni visszajelzést 2 héten belül, hogy 100%ban oké-e a csapat, vagy pedig vannak kérdések / átbeszélnivalók / javítanivalók.

3. fázis, az előzőt fázist követő 4 hétben :arrow: A KM-ek átolvassák az előtöriket, egyesek pontoznak is (lásd: előtörténet-pályázat, ettől néhány hozzászólással feljebb). Felvesszük a kesztyűt, rákészülünk minden speciális esetre, titokban fogadásokat kötünk az első elhalálozó karakter kilétére, satöbbi. De ezek eredményeiről ti a táborig nem tudtok... :wink:

Köszönjük mindenkinek, aki elkészítette és beküldte a kért anyagokat határidőre!

Link a hozzászóláshoz

A feldolgozás első fázisa lezárult. Mindenki kapott visszajelzést.

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy MINDENKI BEKÜLDTE IDÕBEN A KARAKTERÉT! Ilyen még sosem volt... lehet, hogy a tavalyi drasztikus karakter-büntetések, vagy az erősebb közösségi szellem motiválta a népet, mindenesetre köszönjük, hogy segítettétek a KM-ek munkáját.

Hálánk jeléül még 2 héten belül kaptok valami meglepetés-anyagot a tábori versenymodullal kapcsolatban! Továbbá ebben a 2 hétben történnek az egyeztetések is emailben.

Üdv

A Kalandmesterek

Link a hozzászóláshoz

Munchkin Verseny

A versenyzők tömegének kérlelhetetlen unszolására, és mert már nem volt pofám tovább halogatni, elkészült az idei Munchkin verseny kiírása!

Versenyszabályzat

Ismét valami új! Nem értem miért nem vagyok képes valamelyik korábbi metódust ilyenkor újra kirakni!? :he:

Szabálykiegészítés

Az az igazság, hogy az elmúlt egy év során is történtek lényegi változások még a munchkin alapjátéka kapcsán is, melynek következtében bejöttek újabb erraták. Ám mivel szerintem a hazai rajongótábor nem igazán követi ennyire a dolgokat és/vagy mert nem látom értelmét annak, hogy a versenyt egy munchkin gyorstalpalóval indítsunk, maradunk a régi anyagnál.

Folyamatábra

Semmi új. (Hihetetlen!)

Kérdéseket, felvetéseket, problémákat nem itt, hanem ezen a topicon várom: Munchkin Verseny

Link a hozzászóláshoz

Üdvözletem!

18 éven aluliak számára kötelező hozni a táborba aláírt és kitöltött felelősségi nyilatkozatot:

http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt ... oztato.pdf

Aki idősebb 18-nál és gyorsabban akar végezni a regisztrációval és szobához jutni, továbbá akinek lehetősége van az kinyomtatott és kitöltött nyilatkozattal jöjjön táborba.

A nyilatkozatot regisztrációkor kell leadni.

Köszönöm,

üdv. Zoltán

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...