Fenix Közzétéve: Március 24, 2010 Közzétéve: Március 24, 2010 Azbesztkecskék csapata újra szárnyal! Könyörtelenül dobjuk a duplanullát minden védtelen kis nyuszira! Max mana, Tűzkitöréééés!!!! Csapattagok: Fenix Frosty Szakálmester Zármin Bigmac Mivel Atvy barátunk felettébb sajnálatos módon levágta a fejét fésülködés közben, ezért nem tud a csapat részese lenni.
Rayen Reval Közzétéve: Április 6, 2010 Közzétéve: Április 6, 2010 Üdv mindenkinek! Új táborlakó, régi szerepjátékos keres magának csapatot. (Én ) Versenytapasztalatom kevés, így olyan csapatot keresnék, akik nem törnek kíméletlenül dobogóra. Elszállásolás nem tudom, hogy szokott lenni, de ha egy csapat-egy szoba, akkor jelezném, enyhén horkolok.
Antail Közzétéve: Április 6, 2010 Szerző Közzétéve: Április 6, 2010 Elszállásolás nem tudom, hogy szokott lenni, de ha egy csapat-egy szoba, akkor jelezném, enyhén horkolok. Nincs megszabva a szállásolás ilyen téren. Volt már olyan, hogy első játékos lett a legjobb szerepjátékos.
Cz Közzétéve: Április 7, 2010 Közzétéve: Április 7, 2010 Figyelem!Soha vissza nem térő alkalom!Többszörös díjnyertes (Mazsinó érdeméremmel kitüntetett) szerepjátékos keres korban, stílusban, tudásban, érzelmekben hozzáillő csapatot 1 hely megszerzése (modul és csapat egyaránt) céljából.Fénykép nélküli ajánlatokat PÜ-ben várom.ÜdvCzELKELT!
Ritter Közzétéve: Április 14, 2010 Közzétéve: Április 14, 2010 Csapat neve eldöntetlenHTGeryÁginegyedik emberke nem tudom, melyik nevén akar futniötödik emberkéről én személy szerint nem tudom, végülis ki, majdcsak megmondják
TAO Közzétéve: Április 14, 2010 Közzétéve: Április 14, 2010 Csapat neve eldöntetlenHTGeryÁginegyedik emberke nem tudom, melyik nevén akar futniötödik emberkéről én személy szerint nem tudom, végülis ki, majdcsak megmondjákSzia Ritter!Nem tiszta, hogy ez végleges csapatkiírás akar-e lenni, vagy pedig kerestek még embert?Ha végleges: nem ide, hanem a Csapatok topic-ba kellene kiírnotok magatok, de rendes névvel.Ha nem végleges: tegyétek egyértelművé, hogy kerestek játékost, esetleg megadhattok paramétereket (magatokról, és/vagy a keresendő játékostársról) a hasonló típusú játékosok összehozása végett.ÜdvTAO
Ritter Közzétéve: Április 15, 2010 Közzétéve: Április 15, 2010 Szia Ritter!Nem tiszta, hogy ez végleges csapatkiírás akar-e lenni, vagy pedig kerestek még embert?Ha végleges: nem ide, hanem a Csapatok topic-ba kellene kiírnotok magatok, de rendes névvel.Ha nem végleges: tegyétek egyértelművé, hogy kerestek játékost, esetleg megadhattok paramétereket (magatokról, és/vagy a keresendő játékostársról) a hasonló típusú játékosok összehozása végett.ÜdvTAOSzépnapotNem rakhattam a Csapatokba, mert nem végleges. Viszont embert sem keresünk, mert négyen megvagyunk, és az ötödik helyre is van ember, csak még kért néhány napot, hogy biztosra mondja. Csak nem akartam, hogy míg töri a fejét, addig kifussunk az időből.
Antail Közzétéve: Április 15, 2010 Szerző Közzétéve: Április 15, 2010 Üdv! Ritter, "A csapatok kiírásának határideje: 2010 Május 16, vasárnap, 23:59" szóval ezzel nem fogtok lecsúszni. A fontosabb, hogy a helyek betelte előtt fizessétek be a tábordíjat a kiírás szerint. Ez biztosítja a részvételeteket. Egyébként természetesen örülünk a visszajelzésnek, hogy jöttök. Üdv, Zoltán
Ishi Közzétéve: Április 17, 2010 Közzétéve: Április 17, 2010 Sziasztok, további két tagot keresnénk csapatunkba:DarunRayen RevalIshiszerk.: Már nem aktuális.
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Május 11, 2010 Közzétéve: Május 11, 2010 Közérdekű Hirdetés: 1 játékos jönne csapatba(én)! Tudnivalók: Közepes tapasztalatú játékos vagyok mivel a játékot fél éve játszom csak érdemleges szinten és még nem vagyok jó Ynev történelméből és földrajzából.. Eddig a VI és VII. kalandorkrónikák versenyen voltam ott és növeltem a tapasztalataimat.. (Annyit kell még erről tudni,hogy a VII.-ben a Szende szüzek és Hím hordájuk nevű csapatban volta a Tűzvarázsló és ez a csapat nyerte a VII. kalandorkrónikák versenyét..) Rólam: 16 éves fiatal srác vagyok és jól elvagyok minden társaságban(általában),de azért ha lehet olyan csapattagokat szeretnék akik velem közel egykorúak vagy legalább nem sokkalta idősebbek.. Ha kellek bárhova is kérem szóljatok!
tsoppie Közzétéve: Május 13, 2010 Közzétéve: Május 13, 2010 Üdv Mindenkinek!Sziasztok.Teljesen megfeledkeztem róla, hogy a nyári tábor jelentkezése áprilisban megkezdődik ezért fiammal, csak minap jelentkeztünk. Ezért ketten csapatot keresnénk.Tsoppie
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Május 13, 2010 Közzétéve: Május 13, 2010 Na akkor már csak itt 3-an is jelentkezünk és ha nem megyünk máshova akkor egy csapatba kerülünk..
Catsmile Közzétéve: Május 13, 2010 Közzétéve: Május 13, 2010 Na akkor már csak itt 3-an is jelentkezünk és ha nem megyünk máshova akkor egy csapatba kerülünk.. hát, még veletek együtt 3 csapat nem teljes... vagy legalábbis kb. 3 csapatnyi ember lóg még szabadon, vagy szerveződött részlegesen csapatba... csak lehet, hogy mostanság kevésbé járnak fel ide...
tsoppie Közzétéve: Május 14, 2010 Közzétéve: Május 14, 2010 Sziasztok!Ishi kérdezd meg Darunt kellünk e vagy nem.Üdv.: tsoppie(K)
TAO Közzétéve: Május 17, 2010 Közzétéve: Május 17, 2010 Üdv! A csapatok összeállításának ideje tegnap este (május 16, 23:59) lejárt. 9 csapat ki is írta magát a 10ből. Így lényegében a megmaradt 4 ember határozza meg az utolsó csapatot, így a javaslatunk az, hogy Ide még 1 potenciális táborlakó bejöhet Striczki Roland (DarkGod) Csépány László (Tsöppie) Csépány Erik (Tsöppike) alkossák az utolsó csapatot. Természetesen engedélyezett számukra a 4 fős csapat. Kérünk titeket, hogy lépjetek kapcsolatba egymással privát üzenetben. Az ismeretlen illető kilétét megpróbáljuk felfedni minél hamarabb, és tudatni veletek, hogy őt is elérjétek. Ha megegyeztetek privátban, legyetek szívesek írjátok ki magatokat a Csapatok topicba. Ha nem egyeztetek meg, esetleg valami más megoldást szeretnétek, akkor jelezzétek a szervezők felé. Üdv TAO
TAO Közzétéve: Május 18, 2010 Közzétéve: Május 18, 2010 Kiderült a 4., ismeretlen személy kiléte. Fantom név volt, egy másik táborlakó véletlenül duplán látszódott. Szóval 1 hely kiadó még a táborba (akit érdekel, keresse Antailt). Ezáltal a 10. csapat 4. helye is megüresedett.
tsoppie Közzétéve: Május 18, 2010 Közzétéve: Május 18, 2010 Szia Tao!Az ötfős csapathoz nem 2 fő kellene?Üdv.:Tsoppie
TAO Közzétéve: Május 18, 2010 Közzétéve: Május 18, 2010 Szia Tao!Az ötfős csapathoz nem 2 fő kellene? Üdv.:Tsoppie Szia Tsoppie, De igen. Azonban 4 ember maradt ki az 50 játékosból, ugyanis van egy darab 6 fős csapat. Így a ti csapatotok (lehet) 4 fős. Amennyiben 5 fős csapatot szeretnétek, részemről annak sincs akadálya, csak ebben az esetben Antaillal vedd fel a kapcsolatot, ugyanis ez már érinti a táborlakók számát (+1-el túllépnénk az 50 fős játékos korlátot). Amennyiben Antail engedélyezi létszám oldalról is, gyakorlatilag rajtatok áll, hogy 4en vagy 5en szeretnétek-e lenni. Azonban embert lehet, hogy nektek kell beszerveznetek... jelenleg is lukas a csapat, ha 5főset akartok, akkor kétszeresen is az lesz. DarkGod-dal egyeztettek már?
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Május 20, 2010 Közzétéve: Május 20, 2010 Szia Tao!Az ötfős csapathoz nem 2 fő kellene? Üdv.:Tsoppie Szia Tsoppie, De igen. Azonban 4 ember maradt ki az 50 játékosból, ugyanis van egy darab 6 fős csapat. Így a ti csapatotok (lehet) 4 fős. Amennyiben 5 fős csapatot szeretnétek, részemről annak sincs akadálya, csak ebben az esetben Antaillal vedd fel a kapcsolatot, ugyanis ez már érinti a táborlakók számát (+1-el túllépnénk az 50 fős játékos korlátot). Amennyiben Antail engedélyezi létszám oldalról is, gyakorlatilag rajtatok áll, hogy 4en vagy 5en szeretnétek-e lenni. Azonban embert lehet, hogy nektek kell beszerveznetek... jelenleg is lukas a csapat, ha 5főset akartok, akkor kétszeresen is az lesz. DarkGod-dal egyeztettek már? Van egy egyszerű ötletem: Mi lenne ha az utolsó csapat szét lenne osztva a többi között? (Ez csak egy hóbórt ötlet telóról..)
TAO Közzétéve: Május 20, 2010 Közzétéve: Május 20, 2010 Van egy egyszerű ötletem: Mi lenne ha az utolsó csapat szét lenne osztva a többi között? Felmerült már az ötlet, de szervezői oldalról elvetettük. 1. 3 további csapattal kiszúrás lenne, ha odaraknánk 1-1 embert. Megboríthatja a már kialakult koncepciójukat (tudok olyan csapatokról, akiknek szinte már kész az előtörténete). 2. Annak a 3 embernek is joga van csapatot alkotni, és nem feltétlenül akarnak szétosztódni. Például erős a gyanúm, hogy Tsoppie és Tsoppike mindenképp egy csapatban akarnak lenni, bár efelől nincs visszajelzésem. Azért köszi az ötletet, értékeljük a segítő szándékot.
Felon Közzétéve: Május 21, 2010 Közzétéve: Május 21, 2010 Áh.. nekünk nem kell még egy ember.. Örülök a döntésnek Mondjátok meg Tsöppieéknek, hogy hozzanak még egy embert
tsoppie Közzétéve: Május 26, 2010 Közzétéve: Május 26, 2010 Üdv mindenkinek!Mindenki hozzon egy embert.Szóltam 3 ismerősnek, remélem lassan már meg tudják mondani, hogy el tudnak e jönni.Erre a hétre igérték a választ, de még semmi sem történt.Tsoppie
ChG Közzétéve: Május 28, 2010 Közzétéve: Május 28, 2010 Üdvözlök mindenkit! Én vagyok hát, aki betölti az üres helyet. Tehát úgy tűnik, én leszek a 10. csapat 4. embere. Micsoda számok... Még szerencse, hogy nem vagyok kyr...
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Május 28, 2010 Közzétéve: Május 28, 2010 Király! ,akkor a 10. csapatba még 1 emberke kell és kész..
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés