Mosquito Közzétéve: Július 26, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 26, 2010 Hát van egy olyan érzésem hogy a tábor elejét a VP-s karakterek átbogarászásával fogom tölteni Uccsó pillanatokban kapok még kérdéseket így legalább nem akkor kell majd agyalnom hogy hogyan is legyen. Akinek sikerült elkészítenie a kariját az elküldhati a mosquito22@freemail.hu mail címre (milyen váratlan az e-mail címem ) És egy PM ben lévő kérdésre az Átváltoztatás botja varázstárgy nincs egészen kidolgozva hogy mi véd ellene és hogy hogyan működik ezért úgy döntöttem a személyes aura véd ellene. Üdvözlettel Mosquito Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Július 26, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2010 És egy PM ben lévő kérdésre az Átváltoztatás botja varázstárgy nincs egészen kidolgozva hogy mi véd ellene és hogy hogyan működik ezért úgy döntöttem a személyes aura véd ellene.Üdvözlettel Mosquito szerintem ez eléggé egyértelmű, tekintettel arra, hogy az alapul szolgáló mozaik (Átváltoztatás) a TAM témakörébe tartozik, így az SzA véd ellene... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés