TAO Közzétéve: December 3, 2010 Közzétéve: December 3, 2010 Az én alternatívám a diagram elemzésre: Vannak pontok (ezt úgy is kell érteni, hogy több pont ha esélyesebb egy KM-csapat párosításÖ. Azokat összekötötte a rendszer és a köztes területeket kiszínezte, amely színek az egyes csapatokhoz tartoznak... Nah, ínye, ezt most nagyon jól megfogalmaztam. Melegedik, de nem. Nem írom be a megoldást egyelőre, hátha elrontaná valakinek a megfejtés élményét. Ha nincs ilyenről szó, akkor csak kérni kell, és beírom.
Tyrion Közzétéve: December 3, 2010 Közzétéve: December 3, 2010 Nem tudtam megfejteni a diagramm alapján, ugyan mással nem próbálkoztam (pl. készíteni hasonlót excellel). Érdekelne, h lehet leolvasni, de hátha más kitalálja
Felon Közzétéve: December 3, 2010 Közzétéve: December 3, 2010 Nem értem mi a probléma, nekem egyértelmű volt amikor megnéztem Hú de penge vok
Vico Közzétéve: December 5, 2010 Közzétéve: December 5, 2010 Lecsekkoltam egyből, hogy így volt-e a KM kiosztásunk, világos ez, legalábbis infósoknak
Catsmile Közzétéve: December 6, 2010 Közzétéve: December 6, 2010 Nem értem mi a probléma, nekem egyértelmű volt amikor megnéztem Hú de penge vok Felon: a penge vokban mit lehet sütni?
TAO Közzétéve: December 6, 2010 Közzétéve: December 6, 2010 Látom többeknek gyorsan leesett, mondtam, hogy nem nehéz. Segítség azoknak, akik nem infós szemmel állnak hozzá: A tábla nem csak a párosításokat tartalmazza, hanem a ciklusokat is. (1 csapatnak ugye 3 KM mesélt.)
Catsmile Közzétéve: December 6, 2010 Közzétéve: December 6, 2010 Látom többeknek gyorsan leesett, mondtam, hogy nem nehéz. Segítség azoknak, akik nem infós szemmel állnak hozzá: A tábla nem csak a párosításokat tartalmazza, hanem a ciklusokat is. (1 csapatnak ugye 3 KM mesélt.) TAO: a VP-hez egy kérdés... lényeges, hogy melyik kiadásban van benne a kiskapu vagy mindegyikben benne van?
TAO Közzétéve: December 6, 2010 Közzétéve: December 6, 2010 TAO: a VP-hez egy kérdés... lényeges, hogy melyik kiadásban van benne a kiskapu vagy mindegyikben benne van? Én úgy tudom, hogy mindegyikben benne van, de bevallom nem ellenőriztem le az összes kiadását a kérdéses szabálykönyvnek.
Recommended Posts