Antail Közzétéve: Szeptember 20, 2010 Közzétéve: Szeptember 20, 2010 Felon Venes Ceripapa Zoltán CS+oldalborda
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 21, 2010 Közzétéve: Szeptember 21, 2010 Jól hangzik, de van már egy lebeszélt programom a kérdéses időpontban. Ha megváltozik a program, akkor csatlakozom. Ha nem, akkor pedig jó teázást minden kalandozónak!
Ceripapa Közzétéve: Szeptember 21, 2010 Közzétéve: Szeptember 21, 2010 Lord Lynx-t megkérdezem , hogy szeretne jönni , illetve Bigmac-t.
Felon Közzétéve: Szeptember 21, 2010 Közzétéve: Szeptember 21, 2010 Nekem jobb lenne egy hét múlva a költözés miatt.. tudom rinya, de azé.. meg hát ez olyan hamar van, lehet, hogy nehezebben terveznek a többiek is, ha sok a program És ha lefixált már számomra is az időpont, akkor szólhatok esetleg Viconak, Silveréknek, Maténak, esetleg kukacra rászólni, hogy néz-e fórumot, ilyenek CS hun van, járna nekem tőle egy puszi csak úgy
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 22, 2010 Közzétéve: Szeptember 22, 2010 ittene. próbálkozom lemondani a melót.
TAO Közzétéve: Szeptember 22, 2010 Közzétéve: Szeptember 22, 2010 Antail elméjén keresztül telepatikus úton távolról követem majd a fejleményeket.
Ceripapa Közzétéve: Szeptember 30, 2010 Közzétéve: Szeptember 30, 2010 Bigmac jönne , Lordlynx nem tud :S
Felon Közzétéve: Október 1, 2010 Közzétéve: Október 1, 2010 @ot próbáltam hívni, de vagy ő nem vette fel, vagy olyankor hívott, amikor én nem tudtam felvenni, így róla nem tudni semmit :SSilverék nem jeleztek vissza.Vico nem lesz Pesten, ő sajnos most nem tud jönni.
Venes Közzétéve: Október 1, 2010 Közzétéve: Október 1, 2010 @-al Ceripapa beszélt msn-en és nem tud jelen lenni.Én szóltam Tetrának, de nem jelzett vissza.
Felon Közzétéve: Október 1, 2010 Közzétéve: Október 1, 2010 Akkor alapesetben 8an leszünk, nem kell változtatni a foglalt hely székszámán Szóltam Rayennek is, nem mondott sem igent, se nemet biztosra, esetleg ő még jöhet.
Venes Közzétéve: Október 1, 2010 Közzétéve: Október 1, 2010 A lány mégsem jött. Lebetegedett, úgyhogy lehet haza megy. Nem meglepő, egész koli beteg, valami vírus terjeng... De jelentem, mi már kigyógyultunk.
TAO Közzétéve: Október 4, 2010 Közzétéve: Október 4, 2010 Valaki, aki ott volt: hogy sikerült a teázás?
Venes Közzétéve: Október 4, 2010 Közzétéve: Október 4, 2010 Kedves Tao és Mindenki! A teázás nagyon jól le zajlott, két nőnemű egyed hangos nevetésével aláfestve. Sajnos most sütit nem tudtam vinni, mert teázás előtt reggeltől dolgoztam, előtte lévő nap meg már nagyon zűrös volt. De legközelebb javítom a hibámat, üzenem mindenkinek. Mert igen, lesz legközelebb, s talán nem is olyan későn. Még Téli Tábor előtt sort kerítünk egy újabbra. Részletek, időpont később. A hely most lett tesztelve. Szakítva a régi szokásainkkal, most székben ültünk, jól elszeparálba egy külön helyiségben, hogy ne legyen fül- és szemtanuja a történteknek. Az általam ízlelt teák - almás rétes és vörösboros-puncs - megütötték a mércét, sőt... A teázó forrócsokoládé választéka figyelemreméltó, rózsavizes, narancsos, kókuszos, kardamomos, csak hogy néhányat megemlítsek, s ezek még nem is a legfurcsábbak. Számomra pozitív élmények sorába állt ez a délután. Még több ilyet!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés