Con Salamander Közzétéve: Szeptember 29, 2010 Közzétéve: Szeptember 29, 2010 Üdv! Lehet kérdezni, meg beszélgetni. Üdv!
TAO Közzétéve: Szeptember 30, 2010 Közzétéve: Szeptember 30, 2010 Ki a modulíró? Kik a KM-ek? Lesz KM-csere? Lehet kérni KM-et? Ott fogunk szilveszterezni? Hol is?
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 30, 2010 Szerző Közzétéve: Szeptember 30, 2010 Üdv!Ha meglesz a modulíró (egyelőre 90%), akkor meglesznek a KM-ek, akkor lehet majd kérni, kettőt is kell, mert lesz egy KM-csere, ott szilveszterezés nem kizárandó, bár addigra jön a következő turnus, de Vinye kedves Ranagolnak.Üdv!
Fenix Közzétéve: Október 1, 2010 Közzétéve: Október 1, 2010 WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VÉR és DICSÕSÉG vár reánk!!!!!! meg Halál... SOK HALÁL!!!
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Október 2, 2010 Közzétéve: Október 2, 2010 Bevallom már amióta vége az augusztusi tábornak azóta várom eme kiírást.(Ma végre fel is tűnt..) Be vagyok már most sózva mint a kisgyerekek amikor jön a Mikulás vagy a Karácsony... Alig várom,hogy jöjjön a többi fejlemény és infó a táborról..
Con Salamander Közzétéve: Október 7, 2010 Szerző Közzétéve: Október 7, 2010 Üdv!Kint van minden, és eddig jelentem 0 e-mailes jelentkezést láttam. Aki nem ír mailt, annak elkajáljuk a pénzét a pokol csárdában...Üdv!
TAO Közzétéve: Október 7, 2010 Közzétéve: Október 7, 2010 Kint van minden, és eddig jelentem 0 e-mailes jelentkezést láttam. Aki nem ír mailt, annak elkajáljuk a pénzét a pokol csárdában... CS, ez normális. 1. Október eleje van, a nép többsége még nem ocsúdott fel, sokan nem is lesik még a fórumot. Aki nézi, annak a fele nem tudja még 3 hónappal előre, hogy ráér-e (kap-e szabit, vizsgaidőszak, karácsonyi vakáció, ésatöbbi), a másik fele pedig patópálurasan úgy gondolja, hogy ejj, ráérünk arra még (pl előbb csapatot verbuvál, mert a rutinosabbak már csapattal jönnek). 2. Még nincs kint karaktertalkotás, sem bármilyen infó a versenymodulról. Ez izgatja a játékosok fantáziáját, ezzel lehet felpörgetni a jelentkezéseket. Sőt olyanok is akadhatnak, akik ez alapján döntik el a részvételt. Én személy szerint azért nem küldtem egyelőre levelet, mert nem tudom még, hogy haza tudok-e menni akkor, vagy sem.
MagyarGergely Közzétéve: Október 7, 2010 Közzétéve: Október 7, 2010 Üdv! Igyekszem... de nem kell semmi "jóra" számítani.
Felon Közzétéve: Október 8, 2010 Közzétéve: Október 8, 2010 Az normális, hogy nem tudok szavazni, vagy csak láma vagyok, esetleg ne cégtől próbálkozzak?
TAO Közzétéve: Október 8, 2010 Közzétéve: Október 8, 2010 Az normális, hogy nem tudok szavazni, vagy csak láma vagyok, esetleg ne cégtől próbálkozzak? Nem teljesen normális, de nekem sem működik. "Érvénytelen űrlap."
Felon Közzétéve: Október 8, 2010 Közzétéve: Október 8, 2010 Nem teljesen normális, de nekem sem működik. "Érvénytelen űrlap." Oké, nem az én készülékemben van a.. Maga meg tessen igyekezni a jövés szempontjából, mert seggen lészen billentve, ha nem jelenik meg TT-n
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Október 11, 2010 Közzétéve: Október 11, 2010 Juhíí! Jelentkeztem befizettem és már csak csapatot kell szereznem és várnom,mint a kisgyerekek a Mikulásra...
TAO Közzétéve: Október 13, 2010 Közzétéve: Október 13, 2010 A versenymodult Ceripapa és Con Salamander írja a 2010-es Téli Táborra. Picit szomorú vagyok, de egyből-egyben felvidult is. Sajnálom, hogy MG nem tudta vállalni, kíváncsi lettem volna egy általa írt kalandozókos modulra. Talán majd jövőre. Ugyanakkor rendkívül örülök ennek a szerzőpárosnak, kíváncsi vagyok, hogy mit alkotnak! 1 kérdés: a hangulatkeltővel együtt jön karialkotás is?
Con Salamander Közzétéve: Október 13, 2010 Szerző Közzétéve: Október 13, 2010 Üdv!Vélhetően igen, max. 1 hét csúszással.Üdv!
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Október 13, 2010 Közzétéve: Október 13, 2010 Nekem is lenne egy kérdésem : Egyik állandósult csapattársam is jönni szeretne,de ő egészen Dec. 26-ig Romániában van. Így 27-én hazaérne délben és úgy beérne estére az úgy elfogadható lenne? Vagy esetleg ,ha másnap reggelre érkezne az már komoly baj? Ennyi lenne az össz. problémánk. Előre is köszi a választ. Már alig várom a hangulatkeltőt...
Con Salamander Közzétéve: Október 13, 2010 Szerző Közzétéve: Október 13, 2010 Üdv! Nem komoly baj, de ha úgy oldja meg a jelentkezést, mint te, akkor nem jöhet. Tartsuk a sorrendet. Üdv!
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Október 14, 2010 Közzétéve: Október 14, 2010 Okés. Jól van na, elnézést kértem már érte.
@huszár Közzétéve: Október 16, 2010 Közzétéve: Október 16, 2010 HI!Csak halkan jegyzem meg, hogy a kiírásban nem szerepel, hogy jelentkezni csapatonként, fél csapatonként 1/pí-ed csapatonként, egyenként, főként, darabként lehet/kell-e. Továbbá jó volna tudni, hogy mit kell leírni, megadni a jelentkezéshez. Nicknév és/vagy polgári név, lábméret, kedvenc hajszín, etc.???@
Con Salamander Közzétéve: Október 16, 2010 Szerző Közzétéve: Október 16, 2010 Üdv!Lehet egyenileg ill. csapatban is. Nick es polgari nev kell hozza.Üdv!
Con Salamander Közzétéve: Október 21, 2010 Szerző Közzétéve: Október 21, 2010 Hozunk TT-re, de csak darabokban fér a csomagtartóba... Úgy is jó?
Vándor Közzétéve: Október 22, 2010 Közzétéve: Október 22, 2010 Ha már lehet kívánni, akkor én sört kérek jó sokat.
Felon Közzétéve: Október 22, 2010 Közzétéve: Október 22, 2010 Én meg felajánlom a fogam.. dühkezelésre kiváló.. lehet rajta ugrálni, taposni, mittomén.. csak addig még kiszedetem a számból:)
TAO Közzétéve: Október 22, 2010 Közzétéve: Október 22, 2010 Én meg felajánlom a fogam.. dühkezelésre kiváló.. lehet rajta ugrálni, taposni, mittomén.. csak addig még kiszedetem a számból:) Úgyis lehet, hogy nem szedeted ki? Maradandóbb élmény maradna számodra is. Bocsi, ezt nem lehetett kihagyni.
Felon Közzétéve: Október 22, 2010 Közzétéve: Október 22, 2010 Nagyon kedves vagy.. ezt most nem tudnám kellően humorosan lereagálni sajnos, inkább nem mondok semmit..
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés