Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Bemutatkozás


Nefadar

Recommended Posts

1986. jan 1-én születtem Budapesten. Szőke hajú és kék szemű lány vagyok. Szeretek verseket és regényt írni, kardozni, íjászkodni, szerepjátékozni. Versenyszerűen focizok a Vasasban (de Fradista vagyok). A kardozást rendes középkori kardra értettem. Imádom a Gyűrűk Urát és minden más Tolkien által írt művet is. A könyvekben a fantasyt a scifit és a horrorokat szeretem.( a filmekben is). Egyiptológus szeretnék lenni, de ha író vagy költő leszek azt sem bánnám. Ha egyik sem jönne össze akkor maradnék a történelem tanárnál vagy elmennék régészenek vagy egy egyszerű történésznek...

Szeretek zenét hallgatni, mindent ami kemény rock, ebbő következik, hogy rokker vagyok. És még annyit talán, hogy szeretek foci meccsekre járni :)

Imádom az állatokat. A kedvenceim a macskák, van is egy 9 éves kandúrom otthon, a cicám mellett még öt mongol futóegér és egy tengeri malac (ő az öcsémé). A lovakat is imádom, de a kedvenc állatom az oroszlán. Amúgy macskák minden mennyiségbe. De az összes állatot imádom.

Minden érdekel ami történelemmel kapcsolatos, vagy legendákkal és mítoszokkal. Hiszem, hogy létezett valaha Atlantisz és szeretném majd megtalálni, ha addig nem találja meg valaki más. Ezeken kívül még a csillagászat is érdekel. A kedv4enc kultúrám az egyiptomi és a kelta.

A Gyűrűk Urában a kedvenc szereplőm Aragorn, Szauron, Eonwe, Tulkas és Gil-Galad. A kedvenc helyeim Középföldén Minas Tirith, Aman, az erdők, Völgyzugoly, Lórien és Mordor.

A kedvenc részem és egyben a legsajnálatosabb is szerintem a Megszámlálhatatlan Könnyek Csatája. A kedvenc fajom a Gyűrűk Urában a Maia és a tünde...

Szeretek szerepjátékozni, a kedvencem a Magus :)

Amúgy különben csendes és visszahúzódós tipusú vagyok...

Utóbbi időben saját teremtett világom (Ristanor) foglalja le nagyon sok időmet. Teljesen komplex vvilágnak szeretném megcsinálni. Egy regényt is írok ezen a világon, annak novella formáját már páran olvashattátok a fórumon. Fantasy témájú természetesen. Most jelenleg Ristanor történelmét és országainak uralkodó családjit irogatom + földrajz, meg ilyesmi. :)

A nevem magyarul annyit jelent, hogy Szandi. Ez a becenevem. A rendes magyar nevem tünde megfelelője Luinalata. Aki ért tündéül az tudhatja, hogy kékragyogást jelent. Amúgy az eredeti nevem Laub Szandra...

Leenarya kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

1988 június havának 9. napján láttam meg a napvilágot.Fekez hajú kék(zöldeskék) szemű fiúként lehet rámismerni.Szeretek harcolni, ha találok olyan embert aki nem vadulva, normális ember módjára küzd.Itt a késpárbajtól a live fantasyn használt fegyveres küzdelemig szó szerint minden belefér.Gyűrűk Urát én is szeretem de ne mondanám, hogy rajongok érte.Tolkien könyvei viszont nagyon jók.Kedvenc filmjeim és könyveim mindig tragikus vagy legalábbis nem happy end végkimenetelűek, egyébként minden t szivesen elolvasok/megnézek.

Hogy mi szeretnék lenni?Leginkább halott mosmár de ez nem ide tartozik.Talán a legjobban a történészet felé húz a szivem.Ezen belül a közép- és ókori harcmódok, fegyverek érdeklnek nagyon.Ha ez nem jönne össze megyek kukásnak.

Zenében szintén a rockot kedelem leginkább, de meghallgatok mindent ami nem csöpög és van dallama.(tucc-tucc kizárva).Ehhez még talán annyit hogy inkább a letargikus/depis számokat kedvelem, de azért nem vagyok ennyire unott :D

Kedvenc időtöltésem a szerepjáték minden formában és mennyiségben.Ezen belül a Live fantasyt és természetesen a MAGUS-t kedvelem a legjobban.

Jelenleg a táltos nevű kaszt és a MAGUS live szabályainak kidolgozása foglalaja le legtöbb időmet a tanulás mellett.

A nevemet egy MAGUS prty során kaptam, mikor Cz valami páfrány, vagy nem tudom milyen nevű harcossal jáccott.Akkor találkoztunk először, gondoltam vidám embernek ismerjenek meg.

Leenarya kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Hm. Picit rólam is, ha már igy összejöttünk. :)

1974 augusztusában születtem. Akkoriban a csavargás és a foci volt az első helyen program gyanánt. A tanulás nem volt az erősségem, ezért csak szakmunkást végezhettem. Nagy szerencsém volt, hogy édesapám megtanított sakkozni, mert a logikám fejlődését igencsak elősegítette. A matekra már nem volt gond az iskolában. 8 éve érettségizek a 6-ik iskolában, de már tudom sohasem fogok leérettségizni. :lol:

Annyi mindent kipróbáltam már, hogy ide alig férne be. Viszont még nem ejtőernyőztem, buvárkodtam, repűlőgéppeltem :shock: , jéghokiztam, tengereztem :shock: , világoltam :shock: , azt hiszem a többi mind meg volt. :D

93 óta szerepjátszok, 99 %-ban MAGUS-t. A legtöbbet meséltem, mert igy alakult. Bizonyára az olvasottságom, agyoniskolázottságom és a műveltségem miatt. :shock: :lol:

Körülbelül 10 modult irtam már, amelyek sajnos elvesztek a költözéseim során. Rengeteg olyan helyen megfordultam, ahol szerepjátékosok voltak a meghatározó személyiségek. Egy éve kezdtem bele komolyabban a fejlesztésekbe, mert ugy itéltem baj van a játékot űzők közösségével.

Most azon dolgozok, hogy azok a fiatal játékosok akik tovább viszik majd a lángot, minden segítséget megkapjanak a szinvonalas szerepjátszáshoz. Ha egy kívülálló megfigyeli majd játékukat, ne mondhassa azt "Ez egy együgyű kockadobálgatós játék".

A jó szerepjátszás mögött komoly munka van, rengeteg történelmi, néprajzi, természeti és földrajzi ismertető, fantasy, külföldi és magyar irói munkásságot el kell olvasni. Az egész szerepjáték a fantáziánkra épül, ha azt nem töltjük fel kellőképpen akkor a játék közben nincs miből táplálkozni.

A legfontosabb hobbimat még nem említettem, imádok játszani! :P

Mazsinó

Leenarya kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Én 12-én születtem az oroszlán jegyéban szűz aszcendessel. Kecskeméti vagyok és imádok aludni. Szeretem a Lasagnet és imádom a gyömbért és a jó teákat (erős föleg angol teákat). Kedvenc filmem a Mátrix triógia és a Despersdo. Szeretem a Red Hot Chilli Peppers-t és megszálott Lara rajongó vagyok. Nem valami jó tanuló, kb 4-3 között, és imádom az állatokat. Szeretek élni, piával együtt, leszoktam a dohányzásról(ez életem legnagyobb tette). Régebben versenyszerűen úsztam és már szinte minden (nem extrém) sportot kipróbáltam. Jelenleg lőni járok és gondolkodom a falmászáson, ja és ja és még valami fotós, grafikus vagy programozó szeretnék lenni.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

15-én születtem oroszlán jegyében, ikrek aszcendenssel.

Mindenem a fantasy és a természet.kedvenc állataimat már tudjátok, csakúgy mint a kedvenc fajaimat...

Szeretek rajzolni, festeni, énekelni és hébe-hóba verset is írok...

szeretem mikor a Hold besüt a szobám ablakán, jobban, mint amikor a Nap süt be...

Kedvenc könyveimben sajnos szinte mindig a legkedvesebb szereplőim halnak meg..... :(

Szeretem a Dragon Lance, a Forgotten Realms, a M.A.G.U.S. és Tolkien által írott könyveket, persze ezek csak töredékei az általam ismerteknek, mivel nagyon sookat olvasok...

Link a hozzászóláshoz

szaszi!!!

Én (mint vérbeli M.A.G.U.S.-rajongó) :D 1987.01.28-án hozott anyám (Adron Isten akaratából :lol: ) a napvilágra. 13 éves koromban halottam először erről a remek "játékról"(bátyámtól). :shock:Sajnos neki nem sok ideje volt segíteni ebben ezért azt tanácsolta, hogy olvassam el a Dragonlance :!: könyvsorozatot.Aztán bekerültem egy társaságba ahol 1/2 évig játszottam.Ekkorsajnos nem sokat fejlődtem.Egy kósza ötlet gyanánt elhatároztam, hogy KM leszek 8) . Kb. azóta fejlesztem magam ezen a téren, de ugyanakkor kezdek visszaszokni a játékosi szerephez. :?: Ennek az az oka, hogy végre találtam egy jó bandát. :P Sajnos az ilyen társaság RITKA(saját vélemény), mint a növénytermesztő NECROMANTA :D .Sok új dologra vagyok nyitott és keresem az új infókat és embereket :? , ami ezen a Honlapon van dögivel. Congratulation a készítőknek!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D :!:

Link a hozzászóláshoz

Mazsinóról azt hittem, hogy fiatalabb úgy 5 évvel. Nos én 1988 szeptember 23-ai vagyok. Barna hajú és szemű, úgy 185 magas srác vagyok. Van egy übercukor 7 hónapos kisöcsém, akit nagyon bírok, meg egy 13 éves húgom, akit meg nagyon nem. Imádok olvasni (kizárólag fantasy regényeket, meg némi scifi-t+ meg egy-2 tudományos könyvet). És a kedvenc hobbim természetesen M* játszás, olvasás, néha mesélés is. Szintén imádom a gyömbért (csak hidegen) és a lasagnát, de kedvencem anyám kajái, ugyanis elég válogatós vagyok. Gyömrői vagyok, de a zuglói Neumann-ba járok. Nem vagyok egy fényes tanuló, de az angol, történelem és matek tudásomra büszke vagyok (főleg az angolra 8) ). Azt hiszem ennyi elég is. :) Jah és a kedvenc kasztom a Napfényharcos 8) 8) 8)

Edit: mostanában vettem föl a halálra zaklatom szegény Mazsinót a hülyeségeimmel című hobbi-foglalkozást :twisted: , amiért szeretnék bocsánatot kérni. :wink: De muszály megtárgyalmi a TT-s dolgokat... :P

Link a hozzászóláshoz
Huha sracok lanyok latom itt inkabb ifju titanok veszik at a szerepet.Mazsinot leszamitva de hisz lassan ő mar kopaszodik es kihullanak a fogai. Necrorol nem is beszelve :twisted:

A születés az valós, na de a fiatalító varázslatokról nem tudsz. Most ugy 18-nak nézek ki és azthiszem itt meg is állok a tini lányok kedvéért. :lol:

De aranyapám, te nem szoktál megszületni? 8) Na tessék csak megirni, hogy neked még nincs bajusznak való se! :roll:

Mazsinó

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok.

Baromira tetszik az oldal, úgyhogy úgy döntöttem hosszú internetes kalandozás után letelepedek itt nálatok

És ha már így esett, egy kis bemutatkozás sem ártana. tehát:

Anyagi porhüvelyem neve Tibi.

1980.12.14. pattantam ki egy őrült alkimista serpenyőjéből.

Miután rádöbbent, hogy várakozásaival ellentétben nem vagyok aranyrög,

némi haszon reményében eladott későbbi szüleimnek, akik máig váltig állítják, hogy ők vér szerinti szüleim. :lol:

Jelenleg munka mellett járok főiskolára levelezőn.

Jah járhattam volna nappalira is, de végigbuliztam a sulit, és

mire észbe kaptam, hogy tanulnom is kellene..... vagy

még most sem kaptam észbe? :wink:

na mindegy .

kb 8 éve játszom a MAGUSsal. Játszok is, mesélek is,

hangulatfüggő, melyikhez van nagyobb kedvem.

Zenében sokmindent meghallgatok.

kedvenceim:

Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Rolling Stones (inkább a régiek mint látjátok)

Nirvana, Pál utcai fiúk, Red hot chili peppers, P-mobil,

stb..

Ja és imádom fekete pákót :D:D:D na jó ez vicc volt

Hobbim: szerepjáték, gitározás, alvás, sör, stb...

Jelenlegi karakterem, egy ordani tűzvarázsló. SZeretek játszani vele,

Bár még gyászolom elhullott bárdomat Niel din Siniel-t.

Csak egy-két vers maradt utána.hüp hüp

Kedvenc kasztjaim: Bárd, Varázsló. nem a táp, hanem a bennük rejlő szerepjátszási lehetőségek miatt.

Az én varázslóim nem hataloméhes mágusok,

inkább egyszerű visszahúzódó emberek, akik addig nem varázsolgatnak,

míg van más megoldás. inkább műveltségük csiszolgatásán fáradoznak,

mint varázstárgyak létrehozásán.

Leenarya kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...