Lord ZsamPe Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Üdv Kalandozók! Sorry de lemaradt egy eggyes a 4 első helyezet előtt Javítás: 14 1. helyezetem van Másik: Szeptember 3.-án van péntek, becs. :roll: Egyébként: 193 cm magas vagyok, 89 kg, fekete haj, fekete-barna szem, 5 éve vizilabdázom Tybycsokyval és 1 évet batadoztam. :twisted: Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Kedves Dragon! Meglepődve olvastam a bemutatkozásod utolsó részét, pontosabban azt, amelyikben részletezed, hogy a Szolnoki fősulira jelentkeztél és fel is vettek. Nevezetesen azért, mert én pont ott, pont azon a szakon leszek most szeptembertől másodéves. És ha jól tudom ott leszel NYT-n is. Na mindegy..egyszerűen csak örülök neki, hogy mást is elsodor a sors innen Szolnokra. Ez lehet jó/rossz is, de azért ennek felettébb tudok örülni. Levelezős, vagy nappali szakos leszel? Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 4, 2004 Természetesen levelezős ( tudod meló).Én is örülök neki, jó ismerős arcokkal talizni. Remélem nem lesz túl gáz mert vagy 5-6 éve nem matekoztam. Cumi. Na mind1. Van néhány műszakis haver aki átlök a kezdeti nehézségeken, és az exemmel egy évfolyamon leszek tehát no gáz. Persze sok ismerős végzett ott, tehát király lesz He-he Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Augusztus 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 5, 2004 nos, Dragon... elolvastam a bemutatkozásod... nem tudom miért, de lehangolt!!! :shock: és, ami engem igazán meglepett, az az, hogy ez olyan jó érzéssel töltött el, amolyan eufórikussal... nem mintha mazo-, illetve szadista lennék, én magam sem értem magamat :shock: nah 2x2 nagy szem alig pár sorban... Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 5, 2004 Jó (vagy rosz, nem is tudom) tudni, hogy sokan járnak, jártak hasonló cipőben. De azért lordságod ne legyen úgy megrázva. Ilyen az élet. Tudod három fajta ember létezik:1 Azt se tudja mi van körülötte ( boldogtalan ember, mert nics célja, és csak teng leng jobb esetben boldognak hiszi magát)2 Tudja de képtelen irányítani (néha boldog mikor sikerül valami, néha nem, mert látja a bajt kicsit előre)3 Tudja, hogy mi történik, iránytja ha kell és próbál változtatni azon amit mások nem is fognak fel (tudja mi a célja, hova tart, és mi akadályozza ebben-igazán boldog ember)Nos én szeretnék a harmadikba tartozni (nem sok kell hozzá)A baj az, hogy ebben az orszában az emberek 95%-a az első csoportba tartozik.Konklúzió:Ezért tart ott az rpg ahol...No, mind1 Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Jó (vagy rosz, nem is tudom) tudni, hogy sokan járnak, jártak hasonló cipőben. De azért lordságod ne legyen úgy megrázva. Ilyen az élet. Tudod három fajta ember létezik: 1 Azt se tudja mi van körülötte ( boldogtalan ember, mert nics célja, és csak teng leng jobb esetben boldognak hiszi magát) 2 Tudja de képtelen irányítani (néha boldog mikor sikerül valami, néha nem, mert látja a bajt kicsit előre) 3 Tudja, hogy mi történik, iránytja ha kell és próbál változtatni azon amit mások nem is fognak fel (tudja mi a célja, hova tart, és mi akadályozza ebben-igazán boldog ember) Nos én szeretnék a harmadikba tartozni (nem sok kell hozzá) A baj az, hogy ebben az orszában az emberek 95%-a az első csoportba tartozik. Konklúzió: Ezért tart ott az rpg ahol... No, mind1 hát, én inkább az 1-és 2-es között. mikor hogy. Ilyenkor szeretek Debrecenben élni. sohasenkivel nem találkozok... Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Csak rajtad múlnak a dolgok akárki is vagy ValakiHúú, de hülyén hangzik ez Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Csak rajtad múlnak a dolgok akárki is vagy Valaki Húú, de hülyén hangzik ez hangzásból lehet ítélni, h milyen vok, talán e miatt is... eseteg más...(pl. elfelejtettek eljönni a talira stb...) Link a hozzászóláshoz
Lord ZsamPe Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Üdv Kalandozók! Üdv tanacsado! Látom szeretcccc HKK-zni. Én is ami azt illeti :roll: :twisted: . Csak egy kérdés: Jössz-e táborba? (mert akkor tudnánk jáccani ) Ha nem akkor csak úgy 1x találkozhatnánk (Pl.:nállam) egyet HKK-zni. (Ha igen priviben megbeszéljük) Üdv Lord ZsamPe Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 "hangzásból lehet ítélni, h milyen vok, talán e miatt is... eseteg más...(pl. elfelejtettek eljönni a talira stb...)"Hú ezt most nem értem Valaki???!!!Úgyhogy Valaki magyarázza el?Kicsit késő van így 15 óra meló után Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Augusztus 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 7, 2004 Ez a fórum KIZ Link a hozzászóláshoz
SAS2000 Közzétéve: Augusztus 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 15, 2004 Üdvözlet! Már viszonylag rég óta vagyko többé kevésbé folyamatos olvasója eme honlapnak, de sajnos, múlthét szerdáig nem volt szerencsém felfedezni eme fórumrészt. Az alábbi "előtörténet" ennek, Jagger - élménybeszámolóban olvasható - hathatós közreműkösésének, és a táborban olvasható sok fantasztikus és kevésbé fantasztikus előtörténetnek köszönhető. (Terjedelme miatt senkinek sem ajánlom ) ----------------------------------------------------------------------------- Negyed századdal ezelőtt egy késő-őszi déli harangszó annyira erős benyomást tett rám, hogy gondoltam megnézem a kinti világot. Eleinte szőkén, zöldszemmel örvendeztettem meg a szülőket (komoly), aztán miután az értelem máshonnan nem talált utat egyszerű elmémbe, ezekből szívta el folyamatosan a fényességet. Két éves korom óta, így barna szem - barna haj kombinációra váltottam, azonban szellemileg is megmaradtam ezen a szinten... Senkit nem akarok untatni hányattatott gyermekkorommal - valószínűleg senki nem szereti eme belsőségeket. Első szerelem: hét évesen, egy hasonló korú Commodore64-be. Azóta akkut monitorfüggő vagyok, ez teljesen pótolja a cigi és alkohol helyét az életemben... Link a hozzászóláshoz
Jagger Közzétéve: Augusztus 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 16, 2004 Jagger vagyok1999-ben születtem újjá a Tapolcai kiképzőtáborban. Lelkem megkeményedve egy nő miatt itt vált jéghideggé. Belsőmben tombol a kétely és a félelem, ajkam közt acélos szavak törnek vel, nevetést vagy fájdalmat okozva egynek vagy mindenkinek.De hogy arról is írjak, ami itt szokás, kötlögetek néha mint tyúkanyó a tojást.Szívemben, lelkemben, testemben élő fájdalom, egy kiáltással szakítom át az ajkamon. Gyorsan feledem a kis tüzeket, melyek főnixként támadnak bennem évek múlva fel.De hogy ne lássátok sanyarú sorsom, leírom, hogy nem vagyok, gyenge léhűtöm ember, de lusta az vagyok. Link a hozzászóláshoz
condorius Közzétéve: Augusztus 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 17, 2004 Eredeti törölve, módosítás, újítás, egyszerűsítés.'86.04.02. 9kerJelenlegi lakhely: Pilisszántó.Egyetem: PPKE-BTK, lengyel német. Ki nem állhatom. - jelenleg hivatalosan harmadév.m.a.g.u.s.: '98 óta.egyéb hobby:sport - jelenleg csak passzív. Korábban volt: úszás, cselgáncs, kézilabda, foci, kerékpár. versenyszinten: kézilabda. CSapatok: Honvéd BSE, Budakalász.ének - Pilisi visszhang kamarakórus, Jazz and more jazzvegyeskar, Adj hangot! musical-koncerttársulat, Seventeen Big bandzene - New age, Miriammusichalgatni is szeretek, persze.írás/olvasás Link a hozzászóláshoz
Amund Közzétéve: Augusztus 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 31, 2004 Ahoy, 8) Féletrajz: Link a hozzászóláshoz
Agress Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Na hali!1986. 03. 06.-án születtem, Békéscsabán.Békésen lakok.Fekete hajú, kékszemű, 175cm magas vagyok.Kedvenc színem a fehér és az ezüst. Kedvenc időtöltésem a szerepjáték.Szakképző suliba járok ügyvitel szakra. Ha befejezem ezt a sz*rt, szeretnék katonának menni.Hiszek istenben.SOHA NEM HAZUDOK. Esetleg viccelek, vagy kerülöm az igazságot.Zene: Rapper vagyok, de más zenét is szívesen meghallgatok kivéve ha ilyen semmitérő TUCCC-TUCCC.Együttes: D12, Belga, ...et cetera...Akit gyűlölök: MansonFilm: A gyűrűkúrát szeretem. De imádom a horrort és a scifi-t is.Színész: TravoltaNő: Sophie MarceuSzerepjáték: Csak a M.A.G.U.S.-t ismerem igazán de szeretném kipróbálni a TIMELORDS-ot is.Kedvenc kasztom a fejvadász és a varázsló, esetleg kombinálva.K. faj: Wier, ElfA törpéket utálom. Nem akarok megsérteni senkit, de szerintem nem más mint egy izomagyú szőrgombóc. HMM.. nem tudom mit írhatnék még, úgyhogy egyelőre ennyi.Ég áldjon mindenkit. Link a hozzászóláshoz
Sogron Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Úgy látom hogy én az idősebb korosztályt fogom erősíteni az 1979. május 5-ei születésemmel. Május mindig is a kedvenc hónapom volt. Szerintem a legszebb hónap az évben. Több, mint 10 év már. 93' volt azaz esztendő, amikor megismertem valamit, ami azóta is kitölti életemet és egy kicsit megváltoztatta gondolkodásomat is. Persze, igen! Ez a szerepjáték. Akkor az "első" magyar, a MAGUS. Bár előtte is foglalkoztam én a lapozgatós könyvekkel, így simán rabul ejtett az rpg világa. Akkoriban még szinte senki nem ismerte. Tényleg az elsők között érezhettem magam. Idővel természetesen nagyon sok játékot megismertem, és azt kell mondanom, hogy kedvencem nincs, szeretem mindet ami csak rpg. Sok-sok iskolába jártam én már, tán ezért is van hogy most már nem koptatom eme padokat, inkább áldásos tevékenységet végzek egy bizonyos nyomdában, mely úgy hirdeti magát, hogy "Több, mint nyomda". Megpróbálok én is harcolni a magyar szerepjátékos társadalomért, de néha elkeserítő dolgokat látok. Elég ha néhány fórumozó írását elolvasom és olykor elfog a méreg... Mindig is úgy éreztem, hogy a szerepjáték egy komoly, de szórakoztató időtöltés, amit nagyon magas színvonalon lehet űzni. Most röviden az apróságok... Szín: Fekete-fehér-vörös Étel: olasz, mexikói paradicsomos kaják Ital: gyömbér, és a sörök Sport: Foci minden mennyiségben!!! Film: Rettenthetetlen, Vissza a jövőbe tri Színész: de Niro, mel gibson, Színésznő: Sophie Marcou, Julia Roberts Könyv: Fantasy, horror, scifi regények és a Tüskevár Hobbi: RPG, horgászás, foci, net, és tán a legfontosabb a nők! Zene: minden kivéve a szélsőségeket Kaszt: Tűzvarázsló Isten: Sogron Faj: Ember Legfontosabb karakterem egy 5 év alatt 9.szintig jutott Sogron útját járó tűzvarázsló. Hát ennyit rólam! Sogron Link a hozzászóláshoz
Öcsi Közzétéve: December 7, 2004 Megosztás Közzétéve: December 7, 2004 Xiasztok :twisted:Hát, vok, élek, szerintem látjátok, hogy ki vok.Én egy fiú vok.Ezért nem hasonlítok a tesómra...De ő se rám...Hála az égnek... :wink: mit mondjak még?vok, és létezek.Kérdezzetek, é válaszolok...hi... Link a hozzászóláshoz
Orophin Közzétéve: December 9, 2004 Megosztás Közzétéve: December 9, 2004 Dicsö utat Jéé van ilyen rész is. '87 ben születtem. 2m körüli ember sötétkékszem rendkivül ronda arc berendezés. Fáraószakállam nö éppen. A hajam hosszunak mondható. Rendkivül anti sociális ember tudok lenni. egyépként pihologus leszek ha nagy leszek (remélem) vagy pszihopata. De az egyik biztos. 3 éve magusozom szeretem ezt a játékot, bár a wampirét is nagyon favorizálom. Szerep játékozni egyre kevesebbet tudok. Zenei stilusom hát mondjuk hogy korcs vagy alternativ. Meg halgatok mindent. De az über az Ossian és a Rammstein. Sörívó vagyok:D Külsömhez még anyit ha valaki lát egy teljesen feketébe öltözött Cowboj csizmás és kalapos embert, kin sipcsontig érő fekete szövetkabátvan és pesten vagy Fóton látja az nagy valószinüséggel én vagyok.(ha valaki nem adja át a helyét egy jött ment nyugdijasnak csak azért mert csorgatja a nyálát a helyére az én vagyok) Na enyi elég is lesz a dicséretből. üdv Link a hozzászóláshoz
Arkangyal Közzétéve: Január 25, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2005 1986. szeptember elsején születtem Mosonmagyaróváron.Teljes nevem Ékes Zsolt.3 éve M.A.G.U.S.-ozom és fél éve már játszom a Vampirral is.Hobbym ezenfelül a foci.Játszani azt nem tudok annyira, de játékvezetőként működöm két éve.Történelemtanár leszek ha minden összejön.Sajnos csak most lett netem így most tudok csatlakozni a társasághoz. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 25, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2005 Szeretettel üdvözlünk Arkangyal és azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy a következő kalandozok.hu találkozóra már téged is várunk. Javaslom ha teheted látogass fel az oldal chatjére is, ott általában megtalálod az oldal aktívabb embereit. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Február 1, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 1, 2005 Xiasztok :twisted:Hát, vok, élek, szerintem látjátok, hogy ki vok. Én egy fiú vok. Ezért nem hasonlítok a tesómra... De ő se rám... Hála az égnek... :wink: mit mondjak még? vok, és létezek. Kérdezzetek, é válaszolok... hi... Mikor születtél? Milyen jegyben? Honnan vagy?(ezekre vagyok kíváncsi. Bocs a faggatásért, de te írtad, hogy lehet kérdezni.... Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Február 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2005 Xiasztok :twisted:Hát, vok, élek, szerintem látjátok, hogy ki vok. Én egy fiú vok. Ezért nem hasonlítok a tesómra... De ő se rám... Hála az égnek... :wink: mit mondjak még? vok, és létezek. Kérdezzetek, é válaszolok... hi... Mikor születtél? Milyen jegyben? Honnan vagy?(ezekre vagyok kíváncsi. Bocs a faggatásért, de te írtad, hogy lehet kérdezni.... öcsim 1992. 03.01-én született Debrecenben a szülészeti osztályon:) reggel nyolc órakor:) iskolára készült a gyerek amikor kipottynat.) halak eddig... akszendensét még nem tom, bocsi:(, de olyan hiperaktív, h aligha lehet lelőni, csak fórumra feljönni lusta... remélem nem baj, ha én válaszoltam, csak lyukas órám van, jelenleg... :roll: Link a hozzászóláshoz
Varus Közzétéve: Február 22, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2005 Üdv mindenkinek!Ha már itt vagyok, illene bemutatkoznom...1989 március 21.-én születtem Bonyhádon. Nagyjából 1 méter 80 magas vagyok, rövid sötétbarna hajam van, és kék szemem van. Inkább rokkot halgatok, pályaválasztás terén a történelem érdekel a legjobban, a triumvirátusok és a dinasztikus házasságok helyett inkább háborúkat kedvelem, lásd százéves háború...A szerepjáték alapjaival 9 évesen ismerkedtem meg. Mindkét bátyjám játszott Magus-t. A játékot 14 évesen kezdtem egy iskolai diáknapon.Azóta abba sem hagyom... Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Március 1, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 1, 2005 Még nem mutatkoztam be soha itt, de lehet h egyesek azért már ismernek: 88-ban a bak jegyében láttam meg a kék szememen keresztül a napvilágot a szmogos Budapesten ahonnan testvéreim és az én egészségügyi állapotom érdekében a szülők kiköltöztek(persze velünk együtt)Azóta Õrbottyánban élek, ahol a jókorára megnyúltam olyannyira h a fejem teteje, ahonnan a hosszó szőke hajam lóg( ),elérte az 1, 88m-t is. Õrbottyán ideális haver-baráti összeröffenésekre tehát szerepjátszásra is ideális. Elég különös módon ismertem meg a játékot:alföldi unokabátyám nekem és a bátyámnak csak úg le mesélte a mintakalandot és megtetszett.Elhintettük a baráti körben a magokat ami elég döcögósen( 3-szor újra)indult, de utána biztos lett és a játékok egyre jobbak voltak főleg h bátyám és én rákattantunk a Chapman ésa hasonló regényekre amik kicsit kibővíteték Ynevről alkotott képünket,egy idő után oda fajult a dolog h arra lettem figyelmes h bátyámmal Ynev politikai helyzetét tárgyaljuk!De ez így volt rendjén. Legszívessebben metalt hallgatok(In Flames,Dimmu,Children,Finntrool) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés