Felon Közzétéve: November 24, 2010 Megosztás Közzétéve: November 24, 2010 Szvsz folytassátok csevegőben, amíg valaki nem szól, hogy ez off Vassi, nyugi, ha szólsz a hó alól, akkor megyünk, és kiásunk, szóval jöhetsz gyalog, nem probléma Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: November 24, 2010 Megosztás Közzétéve: November 24, 2010 Egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyéni / közös előtörténet pontozva lesz-e, illetve beleszámít-e bármilyen értékelésbe. Ha igen, akkor melyik, mindkettő?(A tábortájékoztató és a karakteralkotás szerint az előtörténet nem lesz pontozva és díjazva.) Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: November 26, 2010 Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Szép jó reggelt!Egy kasztnál le van írva, hogy keményített bőrvértet használ (2es MGT), de nem kap vértviseletet. Ez esetben folyamatosan számolni kell a képzetlen fegyver használattal? Ha jól emlékszem, akkor szabály szerint, ha nincs alapfokú vértviselete és MGT-s vértet használ, akkor az járna minden fegyverre. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 26, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Üdv!3-as MGT fölött jár, így a keményített bőrvértnél nem, csupán le kell vonni az MGT-t a főértékekből, és így a harcértékei is csökkennek valamelyest.Üdv! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 26, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Üdv! Az előtörténet pontozva-díjazva nem lesz, viszont kellően jó előtörténettel kaphattok pluszokat. Felszerelést, Szintet, képzettséget, amit indokoltnak látunk. Üdv! Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 26, 2010 Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Nekem is lenne kérdésem:-Saját és közös nyelvet alapból megkapjuk ügye? Vagy pedig csak a sajátot? Vagy esetleg egyiket se? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: November 26, 2010 Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Szabályok szerint mindenkinek van egy anyanyelve, azt ingyen kapja, minden másért kp. Nem vagyok szervező, de nem látom, hogy miért kéne másképp legyen. Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 26, 2010 Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Köszi a választ Tetra. Alapesetben tudom, hogy csak az anyanyelv, de mivel nem volt megemlítve ezért gondoltam rákérdezek hátha máshogy van. (Pl.: Most volt nemrég a kalandorkrónikás verseny melyen külön fel volt tüntetve, hogy anyanyelv 5-ös plusz közös 4-es. Ez pedig szükséges lehet, mert elég gond lenne, ha a megbízónkkal sem tudnánk már alapból beszélni..) Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 26, 2010 Megosztás Közzétéve: November 26, 2010 Altalaban anyanyelv 5, közös 4 szokott lenni az alapfelállas, de ez Con Salamander vagy Ceripapa hatásköre megmondnani off kezdö korunkban esett meg: igen elég kínos amikor a KM mondja hogy ezt olvassátok a hirdetö táblán:...ügyes embereket keresünk a következö küldetésre.... A megbízást így kapta volna a csapatunk. A csapatból egy valakinek volt csak olvasása ,de ö meg nem beszélte a nyelvet ,amin az megbizatás íródott. off vége. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 27, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 27, 2010 Üdv!Anyanyelvet 5ösön kap a karakter, ha más nyelven kp-rááldozás nélkül tud, az a kasztleírásban szerepel. De lehet a közös az anyanyelv.Üdv! Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 27, 2010 Megosztás Közzétéve: November 27, 2010 Köszönöm a választ. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 29, 2010 Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 Üdv!Az előtörténet pontozva-díjazva nem lesz, viszont kellően jó előtörténettel kaphattok pluszokat. Felszerelést, Szintet, képzettséget, amit indokoltnak látunk. Üdv! Ez egy jó ötlet... kissé szubjektínek érzem... lesznek a mesélők között kialakított egységes irányelvek erről? vagy minden KM ad hoc, önállóan kezeli? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 29, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 Üdv!Természetesen egységes irányelvek mellett történik, több mesélő együttes véleménye szükséges ehhez.Üdv! Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 29, 2010 Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 Cs: köszönöm a választ! Máris itt a következő kérdésem... mert ellentmondásosak számomra az információk: 1. a karakteralkotás szerint a már megvásárolt tulajdonságpontokhoz nem adódnak hozzá a faji módosítók (vagyis már a faji módosítókkal korrigált értéket veszem meg, így lényegében "lehúzom" azokat az emberekhez és mondjuk az +érték, amit kapott volna az a faj Tp ára), és csak a faji maximum tekintetében veszem figyelembe, pl. egy dzsenn harcos intelligenciája lehet 20-as)? példán szemléltetve megveszem a 145-os tulajdonság értéket 800 Tp-ért egy dzsenn fajú karakternek, akkor lényegében csak 143-pontot fizettem ki, mivel +2 jár az intelligenciára 2. a fórum karakteralkotás részében foglaltak szerint (Ceripapa, 2010.10.21) megveszem a tulajdonságértéket a megfelelő Tp-ért... és utána adom hozzá a faji módosítót? példán szemléltetve: megveszem a 145-ös értéket a dzsenn karakteremnek 800 Tp-ért, és aztán adom hozzá a +2-t az intelligenciájához (aminek a maximuma még mindig 20-as) melyik változat él? Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 29, 2010 Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 Ez egy jó kérdés Catsmile. (Ugyanezen gondolkodtam csak nem harcos kasztba ) Szerintem a második lehetőség az. Legalábbis én így értelmeztem... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 29, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 Üdv!Az a változat él, hogy elosztod a 145 pontod esetedben, de nem kell külön költened a KF-re, tehát a képességhatárok változnak a faj szerint. És ha pl. +1gyel módosul valamilyen értéked (értsd: fajból módosulna, te pedig 19 pontot teszel rá), akkor csak ha 20ast vagy 21-est akarsz, akkor kell kf-et kérned. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 29, 2010 Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 CS: kösz az újabb választ... akkor a karakteralkotás az alap... ami azt jelenti, hogy ahol a halmozott faji módosító pozitív, ott a fajért is fizetni kell (amund +4, dzsenn +2, khál +5, wier +1), ahol negatív, ott kvázi visszakap (törpe -1, udvari ork -2)... ellensúlyozandó, hogy a faji maximumok magasabbak, illetve alacsonyabbak lehetnek... Aion: nem nyert! :-PPP az első változat él... Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Cs: ha már a másik oldalon kérdezted, hogy mi a helyzet a végeken... akkor itt jelzem, hogy én biztosan kések az előtörténetemmel (és a karakteremmel) egy pár napot... lényegtelen, hogy milyen okok miatt... ezért egyúttal meg is kérdezem, hogy mi a büntetése annak, akinek a záloga a kezemben van... vagyis a karakteremnek? Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Cs: ha már a másik oldalon kérdezted, hogy mi a helyzet a végeken... akkor itt jelzem, hogy én biztosan kések az előtörténetemmel (és a karakteremmel) egy pár napot... lényegtelen, hogy milyen okok miatt... ezért egyúttal meg is kérdezem, hogy mi a büntetése annak, akinek a záloga a kezemben van... vagyis a karakteremnek? Mi más lenne? Halál. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Cs: ha már a másik oldalon kérdezted, hogy mi a helyzet a végeken... akkor itt jelzem, hogy én biztosan kések az előtörténetemmel (és a karakteremmel) egy pár napot... lényegtelen, hogy milyen okok miatt... ezért egyúttal meg is kérdezem, hogy mi a büntetése annak, akinek a záloga a kezemben van... vagyis a karakteremnek? Mi más lenne? Halál. mondhatni tökéletes... akkor majd pontozóbíró leszek... és járom körbe a csapatokat... és élvezem a hangulatot... Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Cat,na meg csak az kene. Akkor fel kellene hogy aldozzalak Dartonnak. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Cat,na meg csak az kene.Akkor fel kellene hogy aldozzalak Dartonnak. wolfy: valahogy csak túlélem azt az áldozatot Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Cat,ha rajtam mulik lehet.(megvesztegetheto vagyok ) De ha a FELszentelt pallosomon,akkor nem. (31. szintu FELhentelo magiaval van attitatva) Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Csak nehogy BoB legyen a vége Catsmile Valaki nem tudna nekem ma S.O.S Rúna I. évf. 3. számmal szolgálni? Hálára kötelezne.. Köööööszi Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Megosztás Közzétéve: November 30, 2010 Csak nehogy BoB legyen a vége Catsmile Valaki nem tudna nekem ma S.O.S Rúna I. évf. 3. számmal szolgálni? Hálára kötelezne.. Köööööszi Felon: ööö... BoB? az mi? hagy ne kelljen utánakeresnem... ha adsz e-mailt, meg elárulod pontosan mi kell, akkor áttolom... bár valahol fent van a neten is... akkor a linket is átküldöm... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés