Felon Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 A BoB valamelyik táborra lett kitalálva, amikor elege lett a KM-eknek abból, hogy némely JK a tábor előtti nap adja le a dolgait, magasról tesz a határidőre, így se az aktuális mesélőjük, se a többiek nem tudják átlátni az adott csapatot, stb. A BoB egy előre generált, erősen limitalizált tulajdonságú, tudásszintű, full nevetséges de hangulati karakter, és azért jött létre, hogy azok, akik nem bírják leadni az előtörijüket és karakterüket időben, a sajátjuk helyett ezzel játszanak. Egyfajta bünti A többit pm-ben
tetra Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Bob? Bob a standard harcos karakter akit kiosztanak annak, aki késik az előtörivel Lehet sorszámozni is, Bob1, Bob2, Bob3... mind ugyanúgy néz ki, csak rá van tetoválva a sorszáma. Jah, és egyiknek sincs ruhája meg felszerelése, csak egy fegyvere.
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Felon, tetra: köszi... van egyébként egy barbár BoB karakterem... legalábbis annyiban, hogy alapvetően nagyon jó kis hangulati karakter... már több versenyen is részt vett... és most is szívesen vittem volna, csak sajnos szétfeszíti a karakteralkotás kereteit... mert táposnak tartott kis csibe, annak ellenére, hogy az eddig kalandjai során alig harcolt... meg sajnos az élettörténetébe nem fér bele ez az időpont, amikor a 2010-es Tt modulja játszódik... akkoriban még csak 10-11 éves... bár gondoltam arra, hogy ennek ellenére játszhatna lebutítva, és úgy élve meg ezt a kalandot, mint egy álmot... az azonban már nem lenne teljesen ő...
Con Salamander Közzétéve: November 30, 2010 Szerző Közzétéve: November 30, 2010 Catsmile: mivel ti kesve adtatok le a jelentkezest (ertsd: a hatarido utan meg volt hely a taborra) kettotoknek ez megnyulik 5 munkanappal, azaz egy hettel. Utana jon bob, aki egy 12 eves barbar, akinek csak ruhaja van, fegyvere nincs.
Kniel Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Egy barbárnak nem is kell fegyver... Majd elveszi Maremtől... =)
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Egy barbárnak nem is kell fegyver... Majd elveszi Maremtől... =) Kniel: ne is emlékeztess... A Jedome bélyege modul éppen így kezdődött... csak ott egy másik barbárom volt... A mese kezdete: arra ébredtek, hogy fáztok... egy utca kövén vagytok, majdnem teljesen mezítelen... még a kábultság módosítói hatnak rátok... ez egy zsákutca... a nyílt vége felől rosszarcú alakok közelítenek hozzátok... a barbár cselekménye: egyet lecsap az ellenből, elveszi a fegyverét és maga elé veszi pajzsnak... aztán jöhetett a többi... a doldzsah pap eközben próbál lelépni... a harmadik csapattársunk már nem is tudom, mit csinált... a legnagyobb szívás, hogy a fegyverét és pajzsát valahová elvitték és nem találta meg... így aztán szívott a képzetlen fegyverhasználattal... mondhatni szabad kézzel jobbak voltak a harcértékei, mint fegyverrel... ki érti ezt?
wolf Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Imádnivalóak ezek a bemesélések nem? Emlékszem Crow-nak volt pár szellemes ötlete az évek folyamán. Pl 3-as utkeresztezödés 4 karakter találkozik,én voltam a negyedik buta módon megkérdeztem hogy ha 3 ut van akkor én?Brutál vigyor ,majd ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fentröl esel le. Vagy kalandozóm se pénz se ital se étel betéved egy nagyobbacska világvége faluba. Van-e valami munka egy erös harcosnak? Aha kutat kéne ásni. Vagy említhetném a kedvenceimet a FÉLISTEN NJK PARASZTOKAT akik puszta kézzel verik le a kalandozokat egy világvégi kicsi falu fogadojában. Esetleg itt vannak a kollektiv öngyilkos NJK-k.A sztori tengeri csata mi álltunk nyerésre,gondoltam gyorsítok lerohanok az elenséges gálya gyomrába és kiszabadítom a gályarabokat akik csatlakoznak majd az amugyis nyerésre álló harcunkhoz. Mire crow közölte hogy felrohannak a fedélzetre és bevetik magukat a cápáktol hemzsegö vizbe,megdöbbentö volt de legalább az élet jellem bejött.Megetettem cápákat. De tavalyi TT se volt rosz,mint special quest start ugy mesélt be a csapathoz (toroni csapat én meg félelf tolvaj)hogy megvettek mint rabszolgát.Mit mondjak imádom. De ha megint szívózik DARTONRA én feláldozom és akkor jöhet mesélni CS,de vigyázva mert...
Catsmile Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 De tavalyi TT se volt rosz,mint special quest start ugy mesélt be a csapathoz(toroni csapat én meg félelf tolvaj)hogy megvettek mint rabszolgát.Mit mondjak imádom. De ha megint szívózik DARTONRA én feláldozom és akkor jöhet mesélni CS,de vigyázva mert... ugyan, ugyan... te még mindig hű vagy hozzám... egyébként nem tisztán toroni volt az party... bár eléggé beteg csapat volt... a futásban szerencsére kicombosodtál... és Dartontól talán a másik arcodra is megkaptad a 16-os szépséget...
wolf Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Cat elfelejtetted hogy meggyóntam és Dartonita lettem,már nem vagyok hű hozzád. A szépségem meg visszaadta Darton
Kniel Közzétéve: December 1, 2010 Közzétéve: December 1, 2010 Hmmm... Csak engem zavarnak ezek a "Dartonra felkoncollak" meg "Feláldozlak Dartonnak" meg "Darton!!! és hentelek" hangzatú tőmondatok? Mintha Darton egy kegyetlen mészáros isten volna, nem pedig a holt lelkek gondozója, terelgető Atyja... (tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, bocsi, csak...)
wolf Közzétéve: December 1, 2010 Közzétéve: December 1, 2010 Nem nem semmi baj.Igazad van Darton jófiú. Csak én vagyok brutálpszichopata hívő.
wolf Közzétéve: December 1, 2010 Közzétéve: December 1, 2010 Meg különben is,nem érted a feketehumort?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 4, 2010 Közzétéve: December 4, 2010 Semmi gond Kniel majd megismered Wolfit és tudni fogod nem kell a szavára adni A storik igazak amiket mesélt persze kissé kiszínezte. Az útkereszteződésbe ő úgy csöppent bele hogy a törpe harcosa épp egy griffet csépelt ami ledobta és mivel köztudottan a törpe nem tud repülni így .... Kutat ásni, bármelyik erős ember tud nem és fizetnek érte, tehetek én róla hogy nem voltak szörnyek akiket le lehetett győzni (iiiiigeeeeen ) És a félisten NJK-k hát igen mikor a favágó lekever egyet az okoskodó tolvajnak az meg hát majd belehal ( a dobások 00 támadó + meglepetés, 6 sebzés K6-ossal) A hajón persze az volt az érdekes hogy mire elengedte a rabokat már nem volt senki ellenség mert a társai már rég felaprítottak mindenkit (Egy kyr hatalmassal könnyű) és a rabok menekülni akartak a hajóról, persze nem mindenki vetette magát a tengerbe. És persze azt nem mesélte el mikor a mesterfokú színészettel próbálja átverni a mesterfokú mellébeszéléssel, szakmával és értékbecsléssel rendelkező dzsad kufárt. Úgye Wolfi kihagyunk dolgokat és mindjárt másképp néz ki a dolog. Hirtelen kinő a csiga előtt egy gomba
wolf Közzétéve: December 4, 2010 Közzétéve: December 4, 2010 Jah az a fene nagy gomba hirtelen a kanyarban.
Con Salamander Közzétéve: December 7, 2010 Szerző Közzétéve: December 7, 2010 Udv!Varunk meg nehany elotortenetet:OshramNetrefer@huszarMateBilic Evil Sunz (neki +10 nap, kesobbi jelentkezes miatt)Antail Es varjuk az alabbi csapatelotorteneteket:Ozim BandajaSajatos Oromok Rabjai (+10 nap)December 15.-e az utolso hatarido. Amennyiben addig nem erkeznek meg, mi keszitunk karaktert. Termeszetesen a kesok rossz ertekelessel (ertsd: negativ modositasok a karakteren!) szamoljanak.Jo keszulodest. Karakterek is johetnek, egy het van a hataridoig. Udv!CS
wolf Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 Cs én már régen elküldtem,azóta is várom a hivatalos visszajelzést hogy mit is alakitsak át. Na nem lecseszésképpen mondtam persze,elvégre szeretném túlélni a tábort. *moderálva, indoklás pm-ben (TAO)*
Catsmile Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 Udv!December 15.-e az utolso hatarido. Amennyiben addig nem erkeznek meg, mi keszitunk karaktert. Termeszetesen a kesok rossz ertekelessel (ertsd: negativ modositasok a karakteren!) szamoljanak. Jo keszulodest. Karakterek is johetnek, egy het van a hataridoig. Udv! CS ööö... a karaktereket nem azután kellene összerakni, amikor már értékeltétek az előtörténeteket és megállapításra kerültek a bónuszok és a büntetések? ehhez mondjuk jó lenne, ha mindenki minél előbb beküldené az előtörténetét... az értékelésről gondolom hamarosan hallunk... és akkor lehet véglegezni a karaktereket... wolfy: ne legyél türelmetlen, mert megint rabszolgaként fogsz kezdeni... :-PPP
tetra Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 megállapításra kerültek a bónuszok és a büntetések? Milyen optimista vagy, bónuszok Büntetést meg ráérsz később alkalmazni, legalább addig legyen szép és jó a karakter De szeretnék újra középiskolás lenni, tudnék "munkaidőben" karaktert csinálni meg minden
Catsmile Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 Milyen optimista vagy, bónuszok Büntetést meg ráérsz később alkalmazni, legalább addig legyen szép és jó a karakter De szeretnék újra középiskolás lenni, tudnék "munkaidőben" karaktert csinálni meg minden tetra: most miért vegyük el rögtön mindenkinek a kedvét a karakteralkotástól? kell egy kis mézesmadzag (ami hamar elfogy )
Con Salamander Közzétéve: December 8, 2010 Szerző Közzétéve: December 8, 2010 Üdv!Készüljenek a karakterek, mivel ismernünk kell a koncepciót ahhoz, hogy a büntetést vagy bónuszt megadjuk. Ha nem tudjuk, mihez adhatunk hozzá, vagy vehetünk el, akkor nem megyünk semmire...Üdv!
Felon Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 Jó ötlet ez a melóban karialkotás.. be is rakom a mélytarisznyámba (értsd: női táska) az etk-t és a ppl1et. Meg készítek gyorsba egy GYIK-et mert megint nekemszegezik majd, hogy mijé/minek/mit csinálok
wolf Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 Hali.Mi a pontos szabály arra nézve ha elhalálozik a karakter?
Con Salamander Közzétéve: December 8, 2010 Szerző Közzétéve: December 8, 2010 Üdv!A szabály az, hogy a KMtől kapott karakterrel folytatod a játékot.Üdv!
Dekker Közzétéve: December 8, 2010 Közzétéve: December 8, 2010 Hali.Mi a pontos szabály arra nézve ha elhalálozik a karakter?A karaktert játszó játékost felakasztják, majd feldarabolják, és húsgolyózást rendeznek a maradványaival. Persze csak ha Darton is csak így akarja, amire mérget vehetsz.
wolf Közzétéve: December 9, 2010 Közzétéve: December 9, 2010 Néha csak nézek ki az ablakon, és számolom az autókat.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés