Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Karakteralkotás

Recommended Posts

Közzétéve:

A BoB valamelyik táborra lett kitalálva, amikor elege lett a KM-eknek abból, hogy némely JK a tábor előtti nap adja le a dolgait, magasról tesz a határidőre, így se az aktuális mesélőjük, se a többiek nem tudják átlátni az adott csapatot, stb.

A BoB egy előre generált, erősen limitalizált tulajdonságú, tudásszintű, full nevetséges de hangulati karakter, és azért jött létre, hogy azok, akik nem bírják leadni az előtörijüket és karakterüket időben, a sajátjuk helyett ezzel játszanak. Egyfajta bünti :)

A többit pm-ben :)

Közzétéve:

Bob? Bob a standard harcos karakter akit kiosztanak annak, aki késik az előtörivel :tuzes:

Lehet sorszámozni is, Bob1, Bob2, Bob3... mind ugyanúgy néz ki, csak rá van tetoválva a sorszáma. Jah, és egyiknek sincs ruhája meg felszerelése, csak egy fegyvere.

Közzétéve:

Felon, tetra: köszi... :) van egyébként egy barbár BoB karakterem... legalábbis annyiban, hogy alapvetően nagyon jó kis hangulati karakter... már több versenyen is részt vett... :) és most is szívesen vittem volna, csak sajnos szétfeszíti a karakteralkotás kereteit... mert táposnak tartott kis csibe, annak ellenére, hogy az eddig kalandjai során alig harcolt... :) meg sajnos az élettörténetébe nem fér bele ez az időpont, amikor a 2010-es Tt modulja játszódik... akkoriban még csak 10-11 éves... :) bár gondoltam arra, hogy ennek ellenére játszhatna lebutítva, és úgy élve meg ezt a kalandot, mint egy álmot... :) az azonban már nem lenne teljesen ő... :)

Közzétéve:

Catsmile: mivel ti kesve adtatok le a jelentkezest (ertsd: a hatarido utan meg volt hely a taborra) kettotoknek ez megnyulik 5 munkanappal, azaz egy hettel. Utana jon bob, aki egy 12 eves barbar, akinek csak ruhaja van, fegyvere nincs. :)

Közzétéve:
Egy barbárnak nem is kell fegyver... Majd elveszi Maremtől... =)

Kniel: ne is emlékeztess... A Jedome bélyege modul éppen így kezdődött... csak ott egy másik barbárom volt... :)

A mese kezdete: arra ébredtek, hogy fáztok... egy utca kövén vagytok, majdnem teljesen mezítelen... még a kábultság módosítói hatnak rátok... ez egy zsákutca... a nyílt vége felől rosszarcú alakok közelítenek hozzátok...

a barbár cselekménye: egyet lecsap az ellenből, elveszi a fegyverét és maga elé veszi pajzsnak... :) aztán jöhetett a többi... :) a doldzsah pap eközben próbál lelépni... a harmadik csapattársunk már nem is tudom, mit csinált... :D

a legnagyobb szívás, hogy a fegyverét és pajzsát valahová elvitték és nem találta meg... így aztán szívott a képzetlen fegyverhasználattal... mondhatni szabad kézzel jobbak voltak a harcértékei, mint fegyverrel... ki érti ezt? ;)

Közzétéve:

Imádnivalóak ezek a bemesélések nem?

Emlékszem Crow-nak volt pár szellemes ötlete az évek folyamán.

Pl 3-as utkeresztezödés 4 karakter találkozik,én voltam a negyedik buta módon megkérdeztem hogy ha 3 ut van akkor én?Brutál vigyor :tuzes: ,majd ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fentröl esel le.

Vagy kalandozóm se pénz se ital se étel betéved egy nagyobbacska világvége faluba.

Van-e valami munka egy erös harcosnak?

Aha kutat kéne ásni. :tuzes:

Vagy említhetném a kedvenceimet a FÉLISTEN NJK PARASZTOKAT akik puszta kézzel verik le a kalandozokat egy világvégi kicsi falu fogadojában.

Esetleg itt vannak a kollektiv öngyilkos NJK-k.A sztori tengeri csata mi álltunk nyerésre,gondoltam gyorsítok lerohanok az elenséges gálya gyomrába és kiszabadítom a gályarabokat akik csatlakoznak majd az amugyis nyerésre álló harcunkhoz.

Mire crow közölte hogy felrohannak a fedélzetre és bevetik magukat a cápáktol hemzsegö vizbe,megdöbbentö volt de legalább az élet jellem bejött.Megetettem cápákat. :tuzes:

De tavalyi TT se volt rosz,mint special quest start ugy mesélt be a csapathoz

(toroni csapat én meg félelf tolvaj)hogy megvettek mint rabszolgát.Mit mondjak imádom.

De ha megint szívózik DARTONRA én feláldozom és akkor jöhet mesélni CS,de vigyázva mert...

:gonosz:

Közzétéve:
De tavalyi TT se volt rosz,mint special quest start ugy mesélt be a csapathoz

(toroni csapat én meg félelf tolvaj)hogy megvettek mint rabszolgát.Mit mondjak imádom.

De ha megint szívózik DARTONRA én feláldozom és akkor jöhet mesélni CS,de vigyázva mert...

:gonosz:

ugyan, ugyan... te még mindig hű vagy hozzám... :) egyébként nem tisztán toroni volt az party... :-P bár eléggé beteg csapat volt... :) a futásban szerencsére kicombosodtál... és Dartontól talán a másik arcodra is megkaptad a 16-os szépséget... :D

Közzétéve:

Hmmm...

Csak engem zavarnak ezek a "Dartonra felkoncollak" meg "Feláldozlak Dartonnak" meg "Darton!!! és hentelek" hangzatú tőmondatok? Mintha Darton egy kegyetlen mészáros isten volna, nem pedig a holt lelkek gondozója, terelgető Atyja... :?

(tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, bocsi, csak...)

Közzétéve:

Semmi gond Kniel majd megismered Wolfit és tudni fogod nem kell a szavára adni :)

A storik igazak amiket mesélt persze kissé kiszínezte.

Az útkereszteződésbe ő úgy csöppent bele hogy a törpe harcosa épp egy griffet csépelt ami ledobta és mivel köztudottan a törpe nem tud repülni így .... :tuzes:

Kutat ásni, bármelyik erős ember tud nem és fizetnek érte, tehetek én róla hogy nem voltak szörnyek akiket le lehetett győzni (iiiiigeeeeen :tuzes: )

És a félisten NJK-k :) hát igen mikor a favágó lekever egyet az okoskodó tolvajnak az meg hát majd belehal ( a dobások 00 támadó + meglepetés, 6 sebzés K6-ossal)

A hajón persze az volt az érdekes hogy mire elengedte a rabokat már nem volt senki ellenség mert a társai már rég felaprítottak mindenkit (Egy kyr hatalmassal könnyű) és a rabok menekülni akartak a hajóról, persze nem mindenki vetette magát a tengerbe.

És persze azt nem mesélte el mikor a mesterfokú színészettel próbálja átverni a mesterfokú mellébeszéléssel, szakmával és értékbecsléssel rendelkező dzsad kufárt.

Úgye Wolfi kihagyunk dolgokat és mindjárt másképp néz ki a dolog. Hirtelen kinő a csiga előtt egy gomba :tuzes:

Közzétéve:

Udv!

Varunk meg nehany elotortenetet:

Oshram

Netrefer

@huszar

MateBilic

Evil Sunz (neki +10 nap, kesobbi jelentkezes miatt)

Antail

Es varjuk az alabbi csapatelotorteneteket:

Ozim Bandaja

Sajatos Oromok Rabjai (+10 nap)

December 15.-e az utolso hatarido. Amennyiben addig nem erkeznek meg, mi keszitunk karaktert. Termeszetesen a kesok rossz ertekelessel (ertsd: negativ modositasok a karakteren!) szamoljanak.

Jo keszulodest. Karakterek is johetnek, egy het van a hataridoig.

Udv!

CS

Közzétéve:

Cs én már régen elküldtem,azóta is várom a hivatalos visszajelzést hogy mit is alakitsak át.

Na nem lecseszésképpen mondtam persze,elvégre szeretném túlélni a tábort. :he:

*moderálva, indoklás pm-ben (TAO)*

Közzétéve:
Udv!

December 15.-e az utolso hatarido. Amennyiben addig nem erkeznek meg, mi keszitunk karaktert. Termeszetesen a kesok rossz ertekelessel (ertsd: negativ modositasok a karakteren!) szamoljanak.

Jo keszulodest. Karakterek is johetnek, egy het van a hataridoig.

Udv!

CS

ööö... a karaktereket nem azután kellene összerakni, amikor már értékeltétek az előtörténeteket és megállapításra kerültek a bónuszok és a büntetések? ehhez mondjuk jó lenne, ha mindenki minél előbb beküldené az előtörténetét... :)

az értékelésről gondolom hamarosan hallunk... és akkor lehet véglegezni a karaktereket... :)

wolfy: ne legyél türelmetlen, mert megint rabszolgaként fogsz kezdeni... :-PPP

Közzétéve:
megállapításra kerültek a bónuszok és a büntetések?

Milyen optimista vagy, bónuszok :mrgreen:

Büntetést meg ráérsz később alkalmazni, legalább addig legyen szép és jó a karakter :(

De szeretnék újra középiskolás lenni, tudnék "munkaidőben" karaktert csinálni meg minden :roll:

Közzétéve:

Milyen optimista vagy, bónuszok :mrgreen:

Büntetést meg ráérsz később alkalmazni, legalább addig legyen szép és jó a karakter :(

De szeretnék újra középiskolás lenni, tudnék "munkaidőben" karaktert csinálni meg minden :roll:

tetra: most miért vegyük el rögtön mindenkinek a kedvét a karakteralkotástól? :-P kell egy kis mézesmadzag (ami hamar elfogy :D) :)

Közzétéve:

Jó ötlet ez a melóban karialkotás.. be is rakom a mélytarisznyámba (értsd: női táska) az etk-t és a ppl1et.

Meg készítek gyorsba egy GYIK-et mert megint nekemszegezik majd, hogy mijé/minek/mit csinálok :lol:

Közzétéve:
Hali.

Mi a pontos szabály arra nézve ha elhalálozik a karakter?

A karaktert játszó játékost felakasztják, majd feldarabolják, és húsgolyózást rendeznek a maradványaival. Persze csak ha Darton is csak így akarja, amire mérget vehetsz.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...