wolf Közzétéve: December 9, 2010 Megosztás Közzétéve: December 9, 2010 Nocsak. Mit írtam ide. Nem is emlékszem. Elképzelés TAO? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: December 12, 2010 Megosztás Közzétéve: December 12, 2010 Az volna a kérdésem, hogy ha van a karimnak mondjuk egy 14,5-es átlaga képességre, és én szeretnék kf-et az egyikre, és az 18-ról 20-ra ugrik, akkor az a 300 tp csak a kf lehetőségét tartalmazza, és a két pontot ki kell fizetni a 14,5-en felüli 100tp/képességből, vagy a 300-ban ez már benne van? Illetve ugyanez a kérdés, ha 14,5 alatt van az átlag, akkor a kf általi értéknövelés beleszámít az átlagba?Jah és még azt, hogy mágikus tárgyak vásárlása hogyan is történik? Milyen árral kell számolni, illetve mik az engedélyezett tárgyak?Mégmég azt, hogy akkor az Fp-nél mi van a k6-al? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 12, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 12, 2010 Üdv!kf lehetosege 300 tp, kulonben nem lenne diffi 19 es 20 kozott.Magikus targyak: 1.5 arany / mp.Fp-dobas: 4. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 13, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 13, 2010 Üdv!Két nap Bob-ig, és a karakterleadásokig.Hiányzó előtöri még:AntailEvil Sunz (+10 nap)@huszárMateBilicOshramHiányzó csapatelőtöri:Ozim BandajaSajatos Oromok Rabjai (+10 nap)A karakterek leadási határideje December 15. - Az előtörténeteknél adtunk engedményt, itt nem szeretnénk. A késők komoly hátrányokra számíthatnak. December 20.-án kikerül Bob, vele fog játszani, aki nem küld semmit.Üdv! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 15, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 15, 2010 Üdv!Még körülbelül 3 órátok van leadni a karaktereket.Üdv! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 15, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 15, 2010 Üdv! Még 1 óra. két csapat 100%-os: ReTyNA és Azbesztkecskék. ők kapnak a forralt borból. Üdv! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 17, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 17, 2010 Üdv! Helyzetjelentés: Azbesztkecskék - 100% ReTyNA - 100% Ibarai Jégbányászok - 100% Búval Baszott Õzgidák - 90% - Oshram előtörije hiányzik Varjagó Kacagók - 80% - Antailtól semmi, Bob-pályázat esélyes. Ozim Bandája - 80% - @huszártól semmi, Bob-pályázat esélyes. Sajátos Örömök Rabjai - 50%, Kniel és Ulmi anyaga teljes, minden másra viszont haladékuk van. Vasárnap a legeslegutolsó határidő. Jövő hét elején KM-kihirdetés várható. Üdv! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: December 17, 2010 Megosztás Közzétéve: December 17, 2010 Karakterekre, előtörikre való reakció mikor várható? Nem a "megkaptuk"-ra gondolok, hanem arra, hogy mi jó, mi nem jó, mi a jutalom, mi a büntetés. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 17, 2010 Megosztás Közzétéve: December 17, 2010 Esetleg meg kell várnunk, amíg mindegyikünk mindenje beérkezik? Csak mert nálunk úgysenem működhet az értékelés csapatszinten, nem hiszem, hogy megússzátok egy mailből.. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: December 17, 2010 Megosztás Közzétéve: December 17, 2010 Ha CsK-n múlik akkor nem jó ötlet (mármint a várakozás mindenkiére) Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 18, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 18, 2010 Üdv!Dolgozunk az ügyön, de sajnos mindenki hozza a formáját a segítségnyújtás terén ismét.Üdv! Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: December 18, 2010 Megosztás Közzétéve: December 18, 2010 Én segítek CS! Az enyém tökéletes tehát megkapok minden extrát, Sőt annál még többet is. Ugye? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 18, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 18, 2010 Üdv! A KM-ed majd megmondja. Részemről húzd le az ÉPidet a karakterlapodról, és dobd a morális szabályt. Üdv! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Lehet átsiklottam felette... A mérgekkel mi a helyzet? Mennyiért lehet venni? Illetve ha készíted, akkor MG-féle iromány a mérvadó? Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Igen, átsiklottál felette (ez 1 dl forraltbor megvonást von maga után). A karakteralkotás leírásában van a különleges felszerelések résznél. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Igen, átsiklottál felette (ez 1 dl forraltbor megvonást von maga után). A karakteralkotás leírásában van a különleges felszerelések résznél. Igen, látom, láttam köszi. Csak nekem ez így kevéske volt. De ez van...majd akkor a KM-nél. Csak pl. az a problémám, hogy nem volt elég kp-m, hogy kivitelezzem a kitalált karakteremet. És ez utólag derült ki, mikor már a karit csináltam, vagyis előtöri elküldése után. A mérgekkel is hasonló gondom van... Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Venes minek neked méreg, a te karaktered egy egyszerű utazó Hehe én csak tudom. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Mivel a csapatunk úgy döntött a karakterek egymáshoz való viszonyáról, ahogy döntött (te csak tudod), így kérlek (mindenkit), aki érintett a témában, ne osszon meg semminemű spoilert, a TT-n elérendő, minél teljesebb játékélmény érdekében. Köszi! Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Tehát csoportszex lesz. Nem értem miért kell ezt titkolni Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Venes minek neked méreg, a te karaktered egy egyszerű utazó Hehe én csak tudom. Át kell itt vágni a játékostársakat, meg mindenkit. Gondoltam így feltűnök majd, és mást gondolnak... Áh, de lelőtted a poént. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Tehát csoportszex lesz. Nem értem miért kell ezt titkolni Igen, csak jól titkoljuk egymás előtt Így izgibb.. tudod.. nem sejteni előre, hogy ki hoz olvasztott csokit, vaníliaolajat, tejszínhabot, epret, meg hasonló finomságokat Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Na de Felon ez mind hizlal. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Valóban.. még szerencse, hogy Te NEM is vagy csapattag.. tehát megnyugodhatsz, nem hat rád semmilyen szinten Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Most akkor orgia, vagy lakoma? Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 20, 2010 Megosztás Közzétéve: December 20, 2010 Hol a fantázijaa emberek? Minek magyarázzak. Amúgy ezekből lakoma aligha, max deszert kerekedne.. de ez már jelentős off. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés