Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Karakteralkotás

Recommended Posts

Az volna a kérdésem, hogy ha van a karimnak mondjuk egy 14,5-es átlaga képességre, és én szeretnék kf-et az egyikre, és az 18-ról 20-ra ugrik, akkor az a 300 tp csak a kf lehetőségét tartalmazza, és a két pontot ki kell fizetni a 14,5-en felüli 100tp/képességből, vagy a 300-ban ez már benne van? Illetve ugyanez a kérdés, ha 14,5 alatt van az átlag, akkor a kf általi értéknövelés beleszámít az átlagba?

Jah és még azt, hogy mágikus tárgyak vásárlása hogyan is történik? Milyen árral kell számolni, illetve mik az engedélyezett tárgyak?

Mégmég azt, hogy akkor az Fp-nél mi van a k6-al?

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Két nap Bob-ig, és a karakterleadásokig.

Hiányzó előtöri még:

Antail

Evil Sunz (+10 nap)

@huszár

MateBilic

Oshram

Hiányzó csapatelőtöri:

Ozim Bandaja

Sajatos Oromok Rabjai (+10 nap)

A karakterek leadási határideje December 15. - Az előtörténeteknél adtunk engedményt, itt nem szeretnénk. A késők komoly hátrányokra számíthatnak. December 20.-án kikerül Bob, vele fog játszani, aki nem küld semmit.

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Helyzetjelentés:

Azbesztkecskék - 100%

ReTyNA - 100%

Ibarai Jégbányászok - 100%

Búval Baszott Õzgidák - 90% - Oshram előtörije hiányzik

Varjagó Kacagók - 80% - Antailtól semmi, Bob-pályázat esélyes.

Ozim Bandája - 80% - @huszártól semmi, Bob-pályázat esélyes. :)

Sajátos Örömök Rabjai - 50%, Kniel és Ulmi anyaga teljes, minden másra viszont haladékuk van.

Vasárnap a legeslegutolsó határidő.

Jövő hét elején KM-kihirdetés várható.

Üdv!

Link a hozzászóláshoz
Igen, átsiklottál felette (ez 1 dl forraltbor megvonást von maga után). A karakteralkotás leírásában van a különleges felszerelések résznél.

Igen, látom, láttam köszi. :) Csak nekem ez így kevéske volt. De ez van...majd akkor a KM-nél. :) Csak pl. az a problémám, hogy nem volt elég kp-m, hogy kivitelezzem a kitalált karakteremet. És ez utólag derült ki, mikor már a karit csináltam, vagyis előtöri elküldése után. A mérgekkel is hasonló gondom van...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...