Antail Közzétéve: Október 25, 2010 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2010 Üdv!A kiírás: http://www.kalandozok.hu/raktar/naptarp ... at2010.pdfEbben a témában várjuk a kérdéseiteket a pályázattal kapcsolatban.Üdv. Antail Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 12, 2010 Megosztás Közzétéve: November 12, 2010 Lehet e több embernek egy pályamüvet beküldeni Adhat e be valaki több naptárat is? Muszáj csak magyarnyelvünek lennie a naptárnak?Antail, ha megvan a sorrend ,minél elôbb tegyétek letölthetôve a naptárakat az oldalon! Én tervezem ,hogy kinyomtatok jópárat és ajándékként fogom használni. Például ezzel is felkeltve az oldal iránt az érdeklôdést! Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: November 12, 2010 Megosztás Közzétéve: November 12, 2010 Ynevi vagy földi hónapok ill napok? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 12, 2010 Megosztás Közzétéve: November 12, 2010 CZ te vagy az egyik bíra hát mond meg! Ha Ynevibe akkor ,shadoni,toroni,kráni stb. szerint? Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: November 12, 2010 Megosztás Közzétéve: November 12, 2010 Földi hónapok, az ésszerűség, és a használhatóság kedvéért Hogy érted, hogy csak magyar nyelvű lehet-e? Mármint a napok kezdőbetűje? Vagy szöveget szeretnél rá? Szerintem alapból max 2 pályamunka elfogadható, de erre majd Z válaszol. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 12, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 12, 2010 A foldi hónapokat mindenképp tartalmaznia kell. Azt, hogy milyen hangulati elem van mellette az nincs megkötve, tehát tartalmazhatja az ynevi naptárakat is. Lehet mixelni is. A kritérium, hogy rendes naptárként is használható legyen.Aki több pályaművet kíván beadni ne tartsa vissza magát! Izgalmas alkotást kívánok mindenkinek!Z Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 15, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 15, 2010 Üdv!Már csak fél hónap (15 nap) áll rendelkezésre beküldeni a pályamunkákat!További kreatív alkotást mindenkinek!Z Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 22, 2010 Megosztás Közzétéve: November 22, 2010 ANNYIIRAA tetszik ez az ötlet! Ilyenkor sajnálom igazán hogy nincs tehetségem az ilyesmihez Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 22, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 22, 2010 Üdv! Már csak 8 nap áll rendelkezésre elkészíteni a pályázatokat.Vassi, sokszor a kevésbé tehetségeseknek vannak a legjobb ötleteik. Szóval várunk téged is a nevezők közt!üdv.Z Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 22, 2010 Megosztás Közzétéve: November 22, 2010 ANNYIIRAA tetszik ez az ötlet! Ilyenkor sajnálom igazán hogy nincs tehetségem az ilyesmihez Nyugi, nekem sem. Jelenleg üres a fejem, minden erőmet kiszívta a szakdoga. Most újra kell építkeznem, emlékeznem. Jó kis küzdelem lesz. Vannak töredékek, márcsak össze kellene pakolni. Vassi, szedd össze minden erőd és hajrá! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 27, 2010 Megosztás Közzétéve: November 27, 2010 Jelentem, elkezdtem! Teljesen más a koncepció és a technika, mint azt az elején terveztem... (Jellemző. ) Szóval minden bátor, vagy kevésbé bátor kezdjen neki a munkálatoknak, mert nálam jobban úgysem lehet lemaradni! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 29, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 29, 2010 Üdv! Holnap éjfélig várjuk az alkotásokat, tehát még több, mint 25 óra áll rendelkezésre! Üdv. Antail Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 17, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: December 17, 2010 Üdvözlet mindenkinek!A naptárkészítő pályázatra 3 értékelhető pályamű érkezett, beérkezési sorrendben:Sztanek Gábor és Lőcsei Márton alkotása: http://www.kalandozok.hu/raktar/naptarp ... ar2011.pdfIshi alkotása: http://www.kalandozok.hu/raktar/naptarp ... ar2011.pdfVenes alkotása: http://www.kalandozok.hu/raktar/naptarp ... ar2011.pdfNagyon örülünk a nevezőknek, biztos vagyok benne, hogy sokunk falára ki fog kerülni valamelyik naptár! Sikeresen értékeltük az alkotásokat, így a bírok titkos összesített pontozása alapján megszületett az eredmény, hogy mely naptár felelt meg leginkább a kiírásban leírt követelményeknek és, hogy melyik volt a legimpresszívebb a bírálók számára.A naptárkészítő pályázat nyertese: Sztanek Gábor és Lőcsei Márton által készített naptárA nyertes naptárról annyit jegyeznék meg így az eredményhirdetéshez kapcsolódóan, hogy a naptárt Zsilvölgyi Csaba (Max) munkássága előtti tisztelgésnek is szánták!A pályázat első helyezettjét a kiírásban megfelelően tárgyjutalomban részesítjük, továbbá különdíjban részesítjük a másik két alkotás szerzőit is, ezzel is megköszönve a naptárokba fektetett munkát!A bírák nevében köszönöm az indulóknak a befektetett energiát! Egész biztos vagyok benne, hogy nálam mind a 3 naptár megtalálja majd a helyét a falakon, és úgy gondolom ezzel nem csak én leszek így!Üdvözlettel, Antail Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: December 17, 2010 Megosztás Közzétéve: December 17, 2010 Mindhárom beérkezett naptár különleges valamilyen szempontból. Van, amelyiknek az ötlete, van amelyiknek a megvalósítása fogta meg a bírókat. Nehéz döntés volt, és nem sokon múlt a végeredmény, ezért döntöttünk úgy, hogy mindhárom induló részesül valamilyen tárgyjutalomban. Gratulálunk! Link a hozzászóláshoz
Ishi Közzétéve: December 18, 2010 Megosztás Közzétéve: December 18, 2010 Kár, hogy nem jelentkeztünk többen. Szívesen elnézegettem volna még egy párat, de a másik kettőt is jó volt látni. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 18, 2010 Megosztás Közzétéve: December 18, 2010 Üdv!Szívből gratulálok a nyerteseknek! Nagyon tetszik a naptár, és ahogy elkészítették. Igazán szép. Már el is gondolkoztam a kinyomtatásán és alkalmazásán...Ishi munkáját nem lehet megnézni, valami hibát jelez nekem. Pedig érdekelne az is. Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: December 18, 2010 Megosztás Közzétéve: December 18, 2010 Huh... Hát az biztos, hogy nem lettem volna a zsűri helyében. Mindhárom nagyon tetszett nekem és én is,ha meglesz javítva a nyomtatóm akkor kinyomtatom.(Úgyis unom a sima naptárt így legalább biztos fogom használni ) Amúgy MG nekem működik betölti és le is tudom tölteni mindhármat. (Biztonság kedvéért most is megnéztem...) Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Üdv!Nekem továbbra sem tölti be... valami hibaüzenetet küld csak.Megtenné valaki, hogy elküldi nekem? (magyargergely at kalandozok pont hu) Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Email-ba próbáltam ( Valakinek éreztem magam^^), de sajnos túllépte a megengedett terjedelmet... Vagyis végül semmit nem tudtam tenni... Link a hozzászóláshoz
Ishi Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Igen, kb egy megával nagyobb, mint amit el lehet küldeni, úgyhogy feltettem megauploadra: katt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 19, 2010 Megosztás Közzétéve: December 19, 2010 Üdv!Valentine elküldte, köszönöm szépen. Ez is szép munka. Link a hozzászóláshoz
Xing Közzétéve: November 30, 2012 Megosztás Közzétéve: November 30, 2012 Sziasztok mindenkinek!Úgy látom ez már egy elég régi témakör.Én magam éppen most regisztráltam az oldalra, így sajnos nem lehettem jelen, amikor ez a pályázat aktuális volt. Lényeg, hogy magam is próbálkoztam naptár készítésével. Csak éppen egy pillantást szerettem volna vetni a nyertes művekre, hogy mennyire érdemes erőlködnöm. Sajnos a linkek amik a naptárokhoz szólnak, már nem elérhetőek.Kérdésem az lett volna, hogy van e rá esély, hogy egy pillantást vessek rájuk?A választ, ha lesz, előre is köszönöm. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés