Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Október 29, 2010 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2010 Na én szerencsés úgy jártam, hogy akikkel megbeszéltem, hogy együtt jövünk a táborra lemondták (ketten is.. ) így most egyszemélyes csapatot alkotok jelenleg... Csapatot keresek és remélem valahova bevesznek... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 30, 2010 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2010 Lehet keresni-szervezni. Link a hozzászóláshoz
Alkyone Közzétéve: November 2, 2010 Megosztás Közzétéve: November 2, 2010 Akkor egy hajóban evezünk. Röviden szükségem lenne három bátor kalandozóra, vagy egy ennek megfelelő létszámú állományt felvonultató kalandozócsapatra. A fő kitűzött cél Ynev megmentése/uralomba hajtása lenne, de az erre való felkészülés gyanánt a modul esetleges teljesítése is sikernek lenne elkönyvelve. Csapat koncepció számomra mindegy, én mindenre nyitott vagyok, főleg a sörre Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 2, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 2, 2010 Alkyone! "A fő kitűzött cél Ynev megmentése/uralomba hajtása lenne, de az erre való felkészülés gyanánt a modul esetleges teljesítése is sikernek lenne elkönyvelve." Hasonló nézetem van nekem is szóval ebben is megegyezünk. Habár a hősiesség nem az én műfajom szóval maximum az uralom lehet... Link a hozzászóláshoz
Alkyone Közzétéve: November 3, 2010 Megosztás Közzétéve: November 3, 2010 Alkyone! "A fő kitűzött cél Ynev megmentése/uralomba hajtása lenne, de az erre való felkészülés gyanánt a modul esetleges teljesítése is sikernek lenne elkönyvelve." Hasonló nézetem van nekem is szóval ebben is megegyezünk. Habár a hősiesség nem az én műfajom szóval maximum az uralom lehet... Remek! Akkor tápolásra fel! Ha van ötleted, ne tartsd vissza. Küldd el pszí-ben Link a hozzászóláshoz
Xero Közzétéve: November 13, 2010 Megosztás Közzétéve: November 13, 2010 Üdv! Csapatunknak szüksége lenne egy negyedik hősies tagra. Szívesen látunk minden kedves érdeklődőt! A csapat: -de-Morgen -Talabér Balázs (Immuno) -Xero Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 21, 2010 Megosztás Közzétéve: November 21, 2010 két fős csapatunk (Evil Sunz, Catsmile) egyik fele... keresi két fős másik felét... "Átmeneti vagy végleges együttélés" jeligére a kiadóba (intactusz@gmail.com) Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: November 21, 2010 Megosztás Közzétéve: November 21, 2010 Cat benne lennel egy csapatalkotasban a tavalyi szobaban a tavalyi km-el? Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: November 23, 2010 Megosztás Közzétéve: November 23, 2010 Hello!Itt maradtam feleslegnek.Ha valakinek esetleg mégis kellek szóljatok. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés