Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatkereső / szervező


Recommended Posts

Óh, Darton, hogy látogassa meg prófétád a vicces kedvű jövendő táborlakókat! Hogy Ellana hanyagolja jelenlétével fajtájuk terjedését, Adron csaljon arcukra mosolyt és Alborne szervezze temetésüket! Della intézze pénz és jogügyleteiket és Dreina kérje számon rajtuk jókedvük árát. Hogy Gilron kovácsoljon szájukra és ujjaikra lakatot, de Krad kérdezgesse őket szavaik értelméről. Kyel döntsön felettük és Uwel kísértse őket amíg Arel kedvenc idejében kelnek át Antoh haragos tengerén! Noir békéje kerülje álmaikat és a Kitaszított hívei kísérjék karaktereiket a Szentáldozáshoz Ranagol oltárán!

És hogy találkozzanak minél több hasonszőrű teremtménnyel a Körforgáson kívül Domvik színe előtt...

Szóval, ott talán lesz nekik mesélő is...

Link a hozzászóláshoz

Most mééééééééé? Mert egy wier-goblin és egy Khál egy csapatban lesz? Egyébként szeretem a jó zenével fűszerezett Temetést és a logikai játékok gyakran csalnak mosolyt az arcomra, Ellanát sajnálom mert tudnék neki újat mutatni, és remélem a könyvelőm aki művészi tökéletességgel sokszorozza meg a pénzem nem marad távol, a nősülésen még nem gondolkodtam így gyűrűre sincs szükségem ami a szerelem lakatja, és remélem tudásom is elég nagy ahhoz hogy minden kérdésre válaszoljak ha valaki érdeklődik, vétkezni nem vétkeztem így nem kell bíráskodni felettem és így a törvény őrei nem kísértenek, és remélem a tábor alatt nem fog esni. A balcsira nem megyek (ha már a táborba készülök akkor) és bízom, hogy a kaotikus álmok kerülnek majd. És ugyan hívő vagyok, de nem járok templomba így nem sokan kísérgetnek. Remélem MG-n kívül lesz más is aki szeretne játszani egy érdekes csapatban. És én bízom a NYT szervezőiben hogy csapat mellé KM-is jár majd, max magunk mesélünk.

Link a hozzászóláshoz

De TAO szoktam én lódítani ( a fenébe szoktam, pl kilódítom a kalapácsot a fészerből) oh én vétkes teremtés Oh Ellana kérlek ne büntess és küld vissza hozzám papnőid hogy napi járandóságom megkapjam tőlük, Adron varázsa kísérjen és Arel védjen utamon. Hmm mi lenne ha kiírnánk egy versenyt arra hogy ki írja a legjobb fohászt. És lehet ez Pyarroni pantheon, vagy a Pyarroni panteon egyes isteneihez szólóak, vagy Dzsad vagy a Kyr panteonhoz szóló max annyi kritérium hogy reggeli imának kell lenni (mivel Ranagolhoz van már bűnbánó ima a könyvben)

Link a hozzászóláshoz

Tudod Sir Tom nem lepődöm meg ha mindenki azon töpreng engem kihagy a csapatból mert szőrnyű játékos vagyok, de téged már hallottalak mesélni és az egy élvezet volt, mert olyan mintha egy regényt olvasnék, lebilincselő, fordulatos, izgalmas és ez nem csak azért van mert el tudod mondani amit kell, hanem a személyiséged és egyéb más tényezők is közrejátszanak. nemrég olvastam róla egy kutatást (bár nem erről szólt de rád nagyon rád illik, a tv-s és rádiós meseolvasókról szólt). Max kihagyom a NYT-t ennyi. (mintha eddig nem ezt tettem volna)

Link a hozzászóláshoz

Tiszteletem Uraim és Hölgyeim

Ha elfogadják az Istenek a fohászom akkor találkozunk a Táborban.

Úgy néz ki milliók közül egyedül rám kacsintott a szerencse istene, hogy ismét íjj nagyszerű kalandorokkal találkozhatok.

De sajnos szerény személyem nem méltó hogy egyedül vágjak neki ismét az ismeretlen vidékeknek

így harcedzettebb és tapasztaltabb útitársak kegyéért esedezem akik elkísérnek az ismeretlenbe,

hogy hosszú hosszú évek múltán én is kalandornak mondhassam magam (remélem megélem ezt a kort).

Mélységes tisztelettel Mosquito

(Egy apró, de annál idegesítőbb lény)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...