Antail Közzétéve: Április 15, 2011 Közzétéve: Április 15, 2011 Kedves Kalanozók!Alább olvashatjátok a tábor kiírását!http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt2011/nyt2011.pdfÜdv.Zoltán
Antail Közzétéve: Május 2, 2011 Szerző Közzétéve: Május 2, 2011 Még 5 nap áll rendelkezésre befizetni az első részletet!
Antail Közzétéve: Május 8, 2011 Szerző Közzétéve: Május 8, 2011 Sziasztok!Érkezett csomó befizetés, holnap este fogom őket beírni, mert most nem megy a banki rendszer!üdv. Z
Antail Közzétéve: Május 11, 2011 Szerző Közzétéve: Május 11, 2011 Üdv! Egyelőre úgy néz ki, hogy csak 20-an leszünk a táborba a befizetéseket követve! Kérem mindenkit, hogy aki nem látja magát vagy csapattagját a listán az mihamarabb pótolja a befizetést és jelezze a késést felém. üdv. Z
Antail Közzétéve: Május 16, 2011 Szerző Közzétéve: Május 16, 2011 Üdvözletem!Elérhető a Karakteralkotás és a Hangulatkeltő novella!Karakteralkotás NYT2011Hangulatkeltő NYT2011üdv. Z
Con Salamander Közzétéve: Június 9, 2011 Közzétéve: Június 9, 2011 Üdv!Felhívnám mindenki figyelmét rá, hogy a befizetési határidő a második részlethez a holnapi nap, Június 10.Üdv!
Antail Közzétéve: Június 9, 2011 Szerző Közzétéve: Június 9, 2011 Üdvözlet Mindenkinek! Extra TP-Vadászat indul! Szeretnénk egy kis kedvességgel előrukkolni azoknak akik nem csak ültek eddig a karakteralkotási rendszeren, hanem már kész kidolgozott karakterkoncepciójuk van a táborra, illetve azoknak akik néhány plusz TP-ért hajlandók határidő előtt elküldeni a karaktereik. A karakterek és előtörténetek beküldési határideje június 29, de aki előbb beküldi az naponta 30 TP-vel gazdagíthatja karakterét. Természetesen ezeket a pluszpontokat beszámolva kell a karaktert beküldeni, tehát nem lehet utólag elkölteni a TP-ket a táborban. Példa: én beküldöm most vasárnap a karakterem, mert végülis kész, akkor az azt jelenti, hogy 12-én küldöm el, tehát 29-12 = 17 nappal előbb küldöm be, tehát 17*30 => 510 TP-vel többet költhetek el a karakteralkotási rendszer szabályai alapján. Lehet továbbá a táborban elkölthető extra TP-ket is szerezni, ám ez csak a szép egyszerű és ötletes előtörténeteteken múlik, amit persze ugyancsak a karakterrel együtt küldötök. Kíváncsi vagyok ki lesz a leggyorsabb TP-vadász! üdv. Z
Antail Közzétéve: Június 18, 2011 Szerző Közzétéve: Június 18, 2011 KM kérés!Fél oldalas KM-kérési motivációs leveletek és prioritási sorrendetek június 19-ig küldhetitek el az nyt2011@kalandozok.hu címre.Z
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 Üdvözlet!Álljék itt a tábor programja és tájékoztatója!http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt ... oztato.pdfüdv. Zoltán
Antail Közzétéve: Június 23, 2011 Szerző Közzétéve: Június 23, 2011 Mivel csak csekély számú KM-kérés érkezett határidőre és szeretnénk, hogy a táborban a lehető legjobban érezzétek magatok, ezért június 26. éjfélig kérjük az elmaradt csapatok KM preferencia sorrendjét!üdv. Antail
Syrand Caldern Közzétéve: Július 3, 2011 Közzétéve: Július 3, 2011 poszter3.jpg[/attachment:3heoprqg]
Antail Közzétéve: Augusztus 8, 2011 Szerző Közzétéve: Augusztus 8, 2011 Aki szeretne NYT képeket feltölteni az oldalra az jelezze és csinálok neki hozzáférést.Üdv,Z
Daelon Közzétéve: Augusztus 8, 2011 Közzétéve: Augusztus 8, 2011 hoi,én már megosztottam, ahova én feltettem, de ha kell és adsz logint meg címet, akkor ide is feltolom szívesen.üdv,Dae
Syrand Caldern Közzétéve: Augusztus 16, 2011 Közzétéve: Augusztus 16, 2011 Gimme gimme, lenne egy nagyobbacska videjó, mehet az is?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés