dRaconis Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Üdv.! Minden ami jó, de elsősorban én..... dR
Venes Közzétéve: November 20, 2003 Közzétéve: November 20, 2003 Hallotta már itt valaki a Kárhozottak Királynőjének CD-jét? Nagyon ütős, nekem nagyon bejön, maga a hangulata is.Egyépként a Red Hot Chili Peppers a legjobb együttes.
d3st Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 Tudom, hogy ezért csökken a tekintélyem 8) de én Elektronikus zenét hallgatok (rockerek között ezt nem igazán jó dolog kimondani 8) ) Főleg D'n'B, Goa, Progressive trance, hip hop, techno, jungle, breakbeat, meg hasonlók. Amúgy mindent meghallgatok, ami tetszik, de ezek az irányadók.
Gem Kapocs Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 Ahogy modtad.nem túl jó...bár én inkább úgy mondanám a helyedben nem egészséges :twisted:
d3st Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 Gem : Ezt 27-én egymás közt lerendezzük a Keletinél 8) :twisted: :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 :twisted: :twisted: :twisted: Rendben :twisted: De akkor nem csak fakardot viszek magammal :twisted:
d3st Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 Most nézegettem tök jó kardokat, ha lehetséges, akkor olyanom lesz 27-től a karakteremnek. Majd kinyomtatom és elviszem megmutatni, hogy nekem mim van. Gyönyörű :!:
Antail Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 Üdv: Szóval először javítanék egy elírást: 27-én a Déliben, ugyebár, mert a keletiből nem mennek vonatok fehérvárra 8) Zene: Gregorian, Era, meg sok minden egyéb, akinek kell tudni az tudja. üdv:
Bálint Közzétéve: November 21, 2003 Közzétéve: November 21, 2003 Rock... szal minden ami ebbe beletartozik. Egyébként meg a technot se vetem meg, de nem szívesen hallgatom. Rózsaszín pitbull nagyon állat meg a pecsa meg a stb, de a Blink 182 marad a király akkor is!!! :?: Kérdés: hol lehet kardokról képeket nézni, mármint nagy képeket és nem olyan ló p*csnit?
d3st Közzétéve: November 22, 2003 Közzétéve: November 22, 2003 Bálint: az oldalon, de ha azokat már láttad, akkor fogalmam sincs, de ha rákeresel hogy fantasy swords+nemlóp@csni, akkor szerintem kidob párat. 8)
Venes Közzétéve: November 23, 2003 Közzétéve: November 23, 2003 Nálunk kecskeméten egy nagyon faja boltban lehet 10-esért frankó, persze életlen, szamurájkard beütésű kadot kapni.
Thapsshy Közzétéve: November 23, 2003 Közzétéve: November 23, 2003 Aha, Zene topic, és kardokról beszélgetünk... Kira.. Kardokról: a legjobb akkor is a sima, egyszerű kelta kard... Zene: Bonanza Banzai, meg még sok minden más, a Ki mit szeret topicban leírtam, mi a többi Üdv; Thapsshy
Gambit Közzétéve: November 24, 2003 Szerző Közzétéve: November 24, 2003 Metal Forever! Mostanában Hammerfall (van más számuk is, nem csak a 'Hearts on fire' ), Stratovarius és az örök fiatal :wink: Iron Maiden, és persze a magyar OSSIAN. A pokolgép se lenne rossz, bár Kalapács Józsival jobban bírta...
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Kardokról: a legjobb akkor is a sima, egyszerű kelta kard... Ebben egyetértek :wink: Zene: minden ami kemény rock, metál vagy punk :twisted:
Gambit Közzétéve: November 24, 2003 Szerző Közzétéve: November 24, 2003 minden ami kemény rock, metál vagy punk ...örül a szívem a rocker arcot lát, de a "minden" azért elég tág kategória :wink:
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 minden ami kemény rock, metál vagy punk ...örül a szívem a rocker arcot lát, de a "minden" azért elég tág kategória :wink: azért nem mindent csak ami nagyon jó, amúgy nem én vagyok az egyetlen rocker lány a fórumon
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 A külföldieket jobban szeretem abból több is van. Olvasd el a Ki mit szeret? topicban
Con Salamander Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 két irány:1. Prosectura, Rózsaszín pitbull, Tankcsapda2. Nightwish, Apocalyptica, Iron Maiden.KÉt nagyon különböző stílus, de én ezeket bírom...
Hunter Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Én a magyar punkot szeretem a legjobban. De minden ilyen zenét szivesen hallgatok.
bituman Közzétéve: November 25, 2003 Közzétéve: November 25, 2003 well, ami nekem lehjobban tetszik: enigma nightwish era nino rota zeneje de a queen of the damned soundtrack is nagyon jo! nem emlekszem ki emlitette itt meg. de en pl nagyon szeretem a goat, vagy az afrikai nativ muzsikat
Silmeniel Közzétéve: November 25, 2003 Közzétéve: November 25, 2003 Jujj, akkor most én mit fogok kapni, ha felsorolom, mennyi féle zenét szeretek... Na sebaj... Várom a fejbevágásokat! Régi nagy szerelmek: Tankcsapda Megadeth Iron Maiden Junkies Alvin Enya Újabb szerelmek: (rajtuk kívül természetesen) Nightwish Moonspell Depresszió És amiket csak félve vallok be... Zanzibár, meg Christina Aguilera számai közül néhány (a későbbiek), nomeg az ÚJ Vénusz (ez már inkább csak személyes szálak miatt, mint a Zanzibár, bár kétségtelenül bulizós zene )
Gem Kapocs Közzétéve: November 25, 2003 Közzétéve: November 25, 2003 Engem csak az utsó három olvasása közben kerülgetett a stívroham.A többi mind jó zene és én is szoktam hallgatni őket elég gyakran.Dehát azért maradok Cannibal Corps meg Slipknot duónál a kedvencek terén:D
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 25, 2003 Közzétéve: November 25, 2003 Huri akarom mondani Gem most miért, te is meghallgatsz olyan zenéket amit más nem. De manapság nem lehet meghallni szívrohamban még olyen fiatalon sem mint te (30+1x) hiszen még csak tinédzser vagy.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés