Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Közzétéve:

Hallotta már itt valaki a Kárhozottak Királynőjének CD-jét? Nagyon ütős, nekem nagyon bejön, maga a hangulata is.

Egyépként a Red Hot Chili Peppers a legjobb együttes.

Közzétéve:

Tudom, hogy ezért csökken a tekintélyem 8) de én Elektronikus zenét hallgatok (rockerek között ezt nem igazán jó dolog kimondani 8) ) Főleg D'n'B, Goa, Progressive trance, hip hop, techno, jungle, breakbeat, meg hasonlók. Amúgy mindent meghallgatok, ami tetszik, de ezek az irányadók.

Közzétéve:

Most nézegettem tök jó kardokat, ha lehetséges, akkor olyanom lesz 27-től a karakteremnek. Majd kinyomtatom és elviszem megmutatni, hogy nekem mim van. :) Gyönyörű :!:

Közzétéve:

Üdv:

Szóval először javítanék egy elírást: 27-én a Déliben, ugyebár, mert a keletiből nem mennek vonatok fehérvárra 8)

Zene: Gregorian, Era, meg sok minden egyéb, akinek kell tudni az tudja. :D

üdv:

Közzétéve:

Rock... szal minden ami ebbe beletartozik. Egyébként meg a technot se vetem meg, de nem szívesen hallgatom. Rózsaszín pitbull nagyon állat meg a pecsa meg a stb, de a Blink 182 marad a király akkor is!!!

:?:

Kérdés: hol lehet kardokról képeket nézni, mármint nagy képeket és nem olyan ló p*csnit?

Közzétéve:

Bálint: az oldalon, de ha azokat már láttad, akkor fogalmam sincs, de ha rákeresel hogy fantasy swords+nemlóp@csni, akkor szerintem kidob párat. 8)

Közzétéve:

Aha, Zene topic, és kardokról beszélgetünk... Kira.. ;)

Kardokról: a legjobb akkor is a sima, egyszerű kelta kard... ;)

Zene: Bonanza Banzai, meg még sok minden más, a Ki mit szeret topicban leírtam, mi a többi ;)

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Metal Forever!

Mostanában Hammerfall (van más számuk is, nem csak a 'Hearts on fire' :D), Stratovarius és az örök fiatal :wink: Iron Maiden, és persze a magyar OSSIAN. A pokolgép se lenne rossz, bár Kalapács Józsival jobban bírta...

Közzétéve:
minden ami kemény rock, metál vagy punk

...örül a szívem a rocker arcot lát, de a "minden" azért elég tág kategória :wink:

azért nem mindent csak ami nagyon jó, amúgy nem én vagyok az egyetlen rocker lány a fórumon :lol:

Közzétéve:

well, ami nekem lehjobban tetszik: enigma nightwish era nino rota zeneje de a queen of the damned soundtrack is nagyon jo! ;) nem emlekszem ki emlitette itt meg. de en pl nagyon szeretem a goat, vagy az afrikai nativ muzsikat ;)

Közzétéve:

Jujj, akkor most én mit fogok kapni, ha felsorolom, mennyi féle zenét szeretek... Na sebaj... Várom a fejbevágásokat! ;)

Régi nagy szerelmek:

Tankcsapda

Megadeth

Iron Maiden

Junkies

Alvin

Enya

Újabb szerelmek:

(rajtuk kívül természetesen)

Nightwish

Moonspell

Depresszió

És amiket csak félve vallok be... :) Zanzibár, meg Christina Aguilera számai közül néhány (a későbbiek), nomeg az ÚJ Vénusz (ez már inkább csak személyes szálak miatt, mint a Zanzibár, bár kétségtelenül bulizós zene :) )

Közzétéve:

Engem csak az utsó három olvasása közben kerülgetett a stívroham.A többi mind jó zene és én is szoktam hallgatni őket elég gyakran.Dehát azért maradok Cannibal Corps meg Slipknot duónál a kedvencek terén:D

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...