Aquenor Közzétéve: Május 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2004 MIJJJAZ H A LINKIN PARK NEM ÉRDEKEL TÉGED :?: :?: najo ez csak poén mer mindenkinek az ízlése más szal ne vedd komolyan :wink: .egyébként nem hangzik rosszul...csak bécsbe meg 75 euró.... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Május 19, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 19, 2004 Ezer bocs Nefi, amiért nem mentem, csak valami idióta asszondta hogy késöbb kezdik és 9-11ig fog tartani, akkor pedig nem értem volna haza... [Mazsinó rá a tanu :wink: ] És, milyen volt :?: Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Május 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2004 Sziasztok!És igen lesz Korn és Metallica, Ausztriában, de én Bécsújhelyr?l tudtam. Na mindegy aki tud nézzen utána pontosan. De a Slipknot lesz itthon is ingyen....és engem onnan csak a Korn érdekelne, de azért most nem adok ki annyi pénzt. A Bonanza szerintem örökzöld...én féligmeddig azon n?ttem fel, és még mindíg imádom. A klaszikusokról csak annyit, hogy én is szeretem persze nem ismerem az összeset, de nekem az egyik kedvenc Smetanatól a Moldva :wink: .De ezeken kívül rengeteg régi zenéért oda vagyok mint a Jazz, Swing és hasonlók. Szerintem ezek is hatalmasak. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Május 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2004 Ezer bocs Nefi, amiért nem mentem, csak valami idióta asszondta hogy késöbb kezdik és 9-11ig fog tartani, akkor pedig nem értem volna haza... [Mazsinó rá a tanu :wink: ]És, milyen volt :?: Végül én sem mentem el, mert a diszkósok elvették a kedvemet akikkel Gegét?l hazafele "beszélgettem" a villamoson, mondták, hogy ?k a rokkerek és lesz vmilyen együttes ma a ZPben és mennek, én meg inkább nem, mellesleg tanultam A Bonaza Banzait én is szeretem, de most nagy kedvencem amit hallagtok az EDDA Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2004 Október 26án Pesten Nigtwish koncert lesz Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Június 9, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 9, 2004 Jön valaki Sportszigetre? Lesz Kispál, meg Tankcsapda... mármint ami engem illet, én ezekre megyek ki... ja meg az a Slipknot izé is lesz, de azt én nem várom meg...Ha kinéz valaki, beszéljük meg és összefuhatnánk... :roll: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2004 gangler: lehet, hogy kimegyek, ha lesz időm tanulás mellett, meg vasárnap le kell menni vidékre és még életem első szavazására is elmegyek. Link a hozzászóláshoz
Csikós Közzétéve: Június 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2004 Ajánlanék számotokra valamit. Bár nem rock v. metál de a fantasyhoz nagyon megy s Ritchie Blackmore neve a rockereknek is mond valamit." Blacckmore´s Night". Nálam nagyon bejött. Vagy a Blid Guardian. Õk egy másik csapat és szintén nagyon jók. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2004 Én is tudom ajánlani amit Csikós, mert nagyon jók. Én most kaptam egy új albumot a Havenly együttestől (metál) és nagyon jóóó Link a hozzászóláshoz
Madovick Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Ti szoktatok valamilyen zenét hallgatni játék közben?És ha igen, milyet? Link a hozzászóláshoz
uglyduckling Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Ti szoktatok valamilyen zenét hallgatni játék közben?És ha igen, milyet?Néha, változó, főleg Manowart vagy Maident, ritkábban Nightwisht, de Beethovenre is volt már példa :wink: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Játék, chat közben mindig rock vagy metal, a punknak (ha hallgatok is) az a hibája, hogy túlzottan a szövegre kell koncentrálni, elvonja a figyelmet. Ezért leginkább: Iron Maiden, Children of Bodom, Nightwish, Tankcsapda. Link a hozzászóláshoz
Madovick Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Én általában mindig a hangulathoz passzoló zenét rakok be, ami fentezi világhoz hűen általában rock (Metallica, Iron Maiden). Már a felkészüléskor eldöntöm, hogy melyik jelenethez mi fog passzolni. Jelenleg sajnos velünk játszik két diszkós is, kiknek sérti a fülét a jó rock (SZENTSÉGTÖRÉS!!!), így sajnos zene nélkül kell játszanunk :cry: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Én Gregorian, Era, Nightwish és Rhapsody. ezek megadják a hangulatot és még illenek is esetleg fimzenéket Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Én leginkább a Gyu. zenéjét szoktam hallgatni. azon szinte minden tipusú zene rajta van. a harci jelenetekhez nagyon jó és élvezetes tud lenni, de persze az gyászosabb jelenteken is jó tud lenni. Amúgy én szinte mindig arra szoktam elaludni :oops: :roll: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2004 Én leginkább a Gyu. zenéjét szoktam hallgatni. azon szinte minden tipusú zene rajta van. a harci jelenetekhez nagyon jó és élvezetes tud lenni, de persze az gyászosabb jelenteken is jó tud lenni. Amúgy én szinte mindig arra szoktam elaludni :oops: :roll: igen ezt szoktam én is ha filmzenéket hallgatunk Link a hozzászóláshoz
Morgana Közzétéve: Június 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2004 Sziasztok, még új vagyok, de érdekel a zene és természetesen a szerepjáték. 17 éves csaj vagyok és szeretem az Apokalalyptikát, Metallicát és Kispált... Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Június 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2004 Sziasztok! Sziasztok, még új vagyok, de érdekel a zene és természetesen a szerepjáték. 17 éves csaj vagyok és szeretem az Apokalalyptikát, Metallicát és Kispált... Tökéletes! Csak a sorrenddel van egy is prolem Metallica, Apocalyptica, Kispál :) Persze még csak nem is említettem a Maiden-t, a Black Sabbat-ot, a Type-O-Negative-ot. Meg még annyi mindent! Éljen a metál! Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Június 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2004 A sorrenddel nincs baj Spartas! De a lista valóban hiányos Link a hozzászóláshoz
Veichassur Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Minden ami rock, de szeretem a rappet is...Rockból szinte minden jöhet, bár a zúzdás rockot (ld. Slipknot) nem nagyon szeretem. Főleg Tankcsapda, Metallica, Iron Maiden, ilyesmi Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Július 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 11, 2004 Én elektronikus zene műfajainak úgy 80%-át hallgatom. De szeretem a rap és a hip hop nem populáris oldalát, sőt egy-két rock számot is (pld System of a down). A legjobb zene az elalváshoz Jean Michelle Jare - Oxygen. Éljenek az új arcok, főleg, hogyha lány az! :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Július 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 17, 2004 Én az utóbbi időben filmzenéket, régi magyar rokkot és Best of Communismot hallgatok :wink: azok is nagyon jók Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Július 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2004 Én az utóbbi időben nagyon megszerettem az ERA-t, Enigmát és a Deliriumot. Nem mintha eddig nem szerettem volna, csak nagyon ritkán hallgattam, de most... Játék közben, legyen az akár nethearc, vagy igazi magus, nagyon feelinges tud lenni, és nagyon feldobja a hangulatot. Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Július 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 20, 2004 Sziasztok! Ez most nem fog idevágni, csak meg szeretném jegyezni, hogyha valaki szereti a régi magyar sámánzene és a pörgős rock keverékét ajánlom neki a Magura nevű zenekart. Én Tokaj- Hegyelján hallottam őket először és nagyon bejött. Ennyi. Pá! Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Július 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 29, 2004 Én az utóbbi időben nagyon megszerettem az ERA-t, az naon jó! Azt szeretem! Le tud nyugtatni, ha totál ideg vagyok. Nálam most a Nigtwish jön be nagyon(Walking is the air, Elvenpath, Tutankhamen, Sleeping sun stb...stb...) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés