Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Sziasztok!

És igen lesz Korn és Metallica, Ausztriában, de én Bécsújhelyr?l tudtam. Na mindegy aki tud nézzen utána pontosan. De a Slipknot lesz itthon is ingyen....és engem onnan csak a Korn érdekelne, de azért most nem adok ki annyi pénzt.

A Bonanza szerintem örökzöld...én féligmeddig azon n?ttem fel, és még mindíg imádom.

A klaszikusokról csak annyit, hogy én is szeretem persze nem ismerem az összeset, de nekem az egyik kedvenc Smetanatól a Moldva :wink: .

De ezeken kívül rengeteg régi zenéért oda vagyok mint a Jazz, Swing és hasonlók. Szerintem ezek is hatalmasak.

Link a hozzászóláshoz
Ezer bocs Nefi, amiért nem mentem, csak valami idióta asszondta hogy késöbb kezdik és 9-11ig fog tartani, akkor pedig nem értem volna haza... :( [Mazsinó rá a tanu :wink: ]

És, milyen volt :?:

Végül én sem mentem el, mert a diszkósok elvették a kedvemet akikkel Gegét?l hazafele "beszélgettem" a villamoson, mondták, hogy ?k a rokkerek és lesz vmilyen együttes ma a ZPben és mennek, én meg inkább nem, mellesleg tanultam :(

A Bonaza Banzait én is szeretem, de most nagy kedvencem amit hallagtok az EDDA :D

Link a hozzászóláshoz

Én általában mindig a hangulathoz passzoló zenét rakok be, ami fentezi világhoz hűen általában rock (Metallica, Iron Maiden). Már a felkészüléskor eldöntöm, hogy melyik jelenethez mi fog passzolni. Jelenleg sajnos velünk játszik két diszkós is, kiknek sérti a fülét a jó rock (SZENTSÉGTÖRÉS!!!), így sajnos zene nélkül kell játszanunk :cry:

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Sziasztok, még új vagyok, de érdekel a zene és természetesen a szerepjáték. 17 éves csaj vagyok és szeretem az Apokalalyptikát, Metallicát és Kispált...

Tökéletes! :) Csak a sorrenddel van egy is prolem ;)

Metallica, Apocalyptica, Kispál :) :)

Persze még csak nem is említettem a Maiden-t, a Black Sabbat-ot, a Type-O-Negative-ot. Meg még annyi mindent! :)

Éljen a metál! :)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...