Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Venes!

Szerintem emiatt nem kell aggódnod....én is elég sokmindent meghallgatok manapság. Kezdve a Fürgerókalábaktól egészen a D'n'B-ig. :shock: Dehát ez van..attól hogy elvileg nem stílusbeli, még nem fogom letagadni hogy tetszik. Ja, és még megemlíteném a rockabillyt is :D , mint pl a Mistery Gang. :wink:

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Venes: szerintem is fölösen pánikolsz, mert itt én vagyok az egyetlen dark rocker, és ezt el is hiszem magamról, de még is mindenféle zenét meghallgatok. Majdnem elröhögtem magam az előző hsz-eken, mert bár nem ismerem őket, de azért... én mostanában Scooter-t hallgatok, meg asszem előkerülnek a '70-es évek Omega slágerei! Pegazus: ugye te voltál, aki nem ismerte a Lénát??? :twisted: Mellesleg:

STORM, EARTH AND FIRE... -Heed my Call!

Darun

Link a hozzászóláshoz

d3st:rendkívül sajnálom, de most meg kell, h cáfoljalak.ugyanis amikor legutóbb taklálkoztunk úgy téli tábor idején, akkor még nem ismertem igazán a D'n'B-t, azóta rengeteget változott a helyzet.én a D'n'B-t nem azért szeretem, mert trance-es, sőt- mivel nem szeretem egyáltalán a diszkózenéket úgymint dance, haus, trance így más oldalról nézem a zenének ezen műfaját.

mindenki azért szereti a kedvenc zenéjét olyan nagyon, mert ráérez -rátalál benne a saját belső ritmusára, önnön zenéjére.igy egy zene valakinek több lehet, -méghozá sokkal több- mint egy egyszerű zene.

Link a hozzászóláshoz

se mansont, se emilt nem szoktam hallgatni, vhogy a zenéjük nem ön be, valamilyen szinten, egy perspektívából nekem ezek túl végletesek és elvontak

majdnem mindenevő vagyok zenében, de az abszulút végleteket nagyon nem birom.ez van.pl én nagyon szeretem a linkin parkot, nightwisht, de mostanság U"-t is hallgatok, meg e-z rollers-t, dilinját, grooveridert, alvint, szal télleg majdnem mindent.szerintem legalábbis.

Link a hozzászóláshoz

maradok a finom átmeneteknél, és a mined kategoriánál, mert igy a hangultaomhoz legmefelelőbb zenét tudom berakni a gépbe, h akkor most ezt, és nem mást, amitől persze megváltozik a kedvem, és jöhet egy kicsit más kategória.nekem általában az itthoni D'n'B-ben sikerül megtalálno a kikapcsoló zenét, amire az ember kikapcsol, és nincs más.és ennyi.

Link a hozzászóláshoz

Huszár és mindenki más: ajánlom De-Phazz (artist) - Detunized Gravity (album) - Roses (cím) (a világ leglágyabb zenéje), EIB (avagy Bad Company) - Blind (ez is elég ütős), és még további ezer számot, de sajnos címről nem tudom igazán őket. Viszont ajánlom Adam F mixeit, a már említett Bad Company, J Majik, Ed rush and Optical, Stakka and Skynet, Breakbeat Era, Roni Size, Shy FX, John B, etc. műveit, ha még nem ismernéd őket. Továbbá a deep és retro műfajt is.

Link a hozzászóláshoz
Huszár és mindenki más: ajánlom De-Phazz (artist) - Detunized Gravity (album) - Roses (cím) (a világ leglágyabb zenéje), EIB (avagy Bad Company) - Blind (ez is elég ütős), és még további ezer számot, de sajnos címről nem tudom igazán őket. Viszont ajánlom Adam F mixeit, a már említett Bad Company, J Majik, Ed rush and Optical, Stakka and Skynet, Breakbeat Era, Roni Size, Shy FX, John B, etc. műveit, ha még nem ismernéd őket. Továbbá a deep és retro műfajt is.

Na ennyi ismeretlen alak hallatán egy kicsit felkeltetted az érdeklődésem. Kíváncsi vagyok hogy mi fán teremnek ezen előadók. Milyen stílus, ez itt mind?

Link a hozzászóláshoz

Nos. Zömük drum and bass a keményebb és lágy fajta képviselői egyaránt, de előfordul breakbeat is. Minden esetre van egy-két szám, ami még egy pár rockot hallgató haverom érdeklődését is felkelltette, de azért hallgassatok beléjük, viszont Bad Company-ből 2 van. Az egyik valami country zenét játszik, a másik pedig D'n'B-t, természetesen a kettő nem ugyanaz a banda.

Link a hozzászóláshoz
Nos emil Rulezből is és Manson papától is inkább szemezgetek, de Mansont inkább szeretem, emilhez pedig nálam hangukat kell. De a Zazi az ágyban egy nagyon jól sikerült alkotás. :D

Na ez mind pozitív...És Manson bácsitól mi az amit szeretsz?

Mostanág egyébként megint RedHotChilit hallgatok.... :oops: mindig... :wink:

Link a hozzászóláshoz

Háát az abszolút kedvenc tőle a The Nobodies című szám, de ami most hirtelen beugrik még a The Fight Song, The Beautiful people, The Dopeshow, Rock is Dead, Sweet Dreams, és háááát a Tainted Love se olyan rossz, bár nem a legjobb, és mostanság meg is untam egy cseppet.

Albmokat igazán nem tudok említeni, mert mint mondottam volt inkább csak szemezgetek. :)

Link a hozzászóláshoz
Háát az abszolút kedvenc tőle a The Nobodies című szám, de ami most hirtelen beugrik még a The Fight Song, The Beautiful people, The Dopeshow, Rock is Dead, Sweet Dreams, és háááát a Tainted Love se olyan rossz, bár nem a legjobb, és mostanság meg is untam egy cseppet.

Albmokat igazán nem tudok említeni, mert mint mondottam volt inkább csak szemezgetek. :)

Nekem is pont így van sok elöadóval...csak nálam a poén, hogy én még a címeket se tudom....csak úgy mindig mondom, hogy hallásból ismerem...Szerencsére nekem Manson 4 album :)

Link a hozzászóláshoz
Hát Venes Manson ügyileg most irigyellek, de tudod ha az ember minden stílust halgat jazz - power metal - house - country - stb. akkor a pénzügyek kissé határt szabnak.

Úgy havi 4-5 CD után kénytelen megállni az ember

Kellenek a Manson CD-k? :lol: Ha akarod akkor leírom őket és elküldöm postán....mármint MP3-ban a 4 db. CD-t és te leírod a címed én meg elköldöm. Na mit szólsz hozzá?

Link a hozzászóláshoz

Nagyon, nagyon, nagyon rendes tőlled Venes, de tudod nekem nincsenek másolt CD-im. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ennyit megengedek magamnak, és szeretem ezzel megtisztelni azokat a művészeket akiket nagy becsben tartok. Ez nem valami sznob szöveg, ez egy elv amit próbálok betartani. Nagyon nehéz mert kb. 1000 olyan CD-t tudnék felsorolni amit most rögtön megvennék. Ilyen az élet, ha az ember zenebuzi.

A fentiek természetesen nem azt jelentik, hogy minden ember "szemét" aki nem ezt teszi. Én örülnék a legjobban ha olyan világban élnénk ahol ez evidens lenne mert az a 20-25 ezer Ft havonta aprópénz ( kb.4 CD ára). Nekem sem aprópénz sajna. Sajnos ma a művész kap a legkevesebbet, és a nyereség nagy részét a kereskedő teszi zsebre. Furcsa világ.

Link a hozzászóláshoz
Nagyon, nagyon, nagyon rendes tőlled Venes, de tudod nekem nincsenek másolt CD-im. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ennyit megengedek magamnak, és szeretem ezzel megtisztelni azokat a művészeket akiket nagy becsben tartok. Ez nem valami sznob szöveg, ez egy elv amit próbálok betartani. Nagyon nehéz mert kb. 1000 olyan CD-t tudnék felsorolni amit most rögtön megvennék. Ilyen az élet, ha az ember zenebuzi.

Na ez tényleg nagyon rendes tőled. :wink: ... Jó hogy gondolkodnak még így emberek. Sajnos nagyon nagy probléma, hogy a CD-ket nem megveszik, hnem letöltik...de hát azért nincs mindenkinek mindg 3-5000 Ft-ja. Sajnos ez miatt úgy tűnik mintha egy kicsit romlana az adott előadónak a ,,tisztelete", mert ezzel igen is nem tiszteljük.

De akárhogy is én maradok a másolt változatoknál...nincs annyi pénzem, hogy eredetiben megvegyem a CD-ket :(

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...