Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Közzétéve:

én mostanában melankólikus zenéket hallgatok, vagy amolyan very soft rock-ot, amiben pl. a Nightwish 1-2 száma tartozik többek között...

jah, meg itt szoktam rá a magyar népdalokra... a Rózsaszín Pitbull előadásában

Közzétéve:

Most lehet, hogy megköveztek, de én az utobbi időben minden szart hallgatok. Egyre inkább lemegyek a helyes útról....mi lesz így velem...már félek előre, SEG

Közzétéve:

Venes!

Szerintem emiatt nem kell aggódnod....én is elég sokmindent meghallgatok manapság. Kezdve a Fürgerókalábaktól egészen a D'n'B-ig. :shock: Dehát ez van..attól hogy elvileg nem stílusbeli, még nem fogom letagadni hogy tetszik. Ja, és még megemlíteném a rockabillyt is :D , mint pl a Mistery Gang. :wink:

Közzétéve:

Venes: üdv a sötét oldalon! :)

Bobo: gratz :) Bár a D'n'B-t sokan trancenek nézik, mint pld kukachuszár is. :) És a trance javarészt szutyok, a D'n'B meg nem.

Közzétéve:

Líthas!

Venes: szerintem is fölösen pánikolsz, mert itt én vagyok az egyetlen dark rocker, és ezt el is hiszem magamról, de még is mindenféle zenét meghallgatok. Majdnem elröhögtem magam az előző hsz-eken, mert bár nem ismerem őket, de azért... én mostanában Scooter-t hallgatok, meg asszem előkerülnek a '70-es évek Omega slágerei! Pegazus: ugye te voltál, aki nem ismerte a Lénát??? :twisted: Mellesleg:

STORM, EARTH AND FIRE... -Heed my Call!

Darun

Közzétéve:

d3st:rendkívül sajnálom, de most meg kell, h cáfoljalak.ugyanis amikor legutóbb taklálkoztunk úgy téli tábor idején, akkor még nem ismertem igazán a D'n'B-t, azóta rengeteget változott a helyzet.én a D'n'B-t nem azért szeretem, mert trance-es, sőt- mivel nem szeretem egyáltalán a diszkózenéket úgymint dance, haus, trance így más oldalról nézem a zenének ezen műfaját.

mindenki azért szereti a kedvenc zenéjét olyan nagyon, mert ráérez -rátalál benne a saját belső ritmusára, önnön zenéjére.igy egy zene valakinek több lehet, -méghozá sokkal több- mint egy egyszerű zene.

Közzétéve:

Egy kérdés, ami nem lesz egy soros, mert feleslegesen írok hozzá egy csomó felesleges szót. Szóval a lényegre térve hogy álltok a az EmilRulez-zel? És a jó öreg Manson bácsival?

Közzétéve:

se mansont, se emilt nem szoktam hallgatni, vhogy a zenéjük nem ön be, valamilyen szinten, egy perspektívából nekem ezek túl végletesek és elvontak

majdnem mindenevő vagyok zenében, de az abszulút végleteket nagyon nem birom.ez van.pl én nagyon szeretem a linkin parkot, nightwisht, de mostanság U"-t is hallgatok, meg e-z rollers-t, dilinját, grooveridert, alvint, szal télleg majdnem mindent.szerintem legalábbis.

Közzétéve:

maradok a finom átmeneteknél, és a mined kategoriánál, mert igy a hangultaomhoz legmefelelőbb zenét tudom berakni a gépbe, h akkor most ezt, és nem mást, amitől persze megváltozik a kedvem, és jöhet egy kicsit más kategória.nekem általában az itthoni D'n'B-ben sikerül megtalálno a kikapcsoló zenét, amire az ember kikapcsol, és nincs más.és ennyi.

Közzétéve:

Huszár és mindenki más: ajánlom De-Phazz (artist) - Detunized Gravity (album) - Roses (cím) (a világ leglágyabb zenéje), EIB (avagy Bad Company) - Blind (ez is elég ütős), és még további ezer számot, de sajnos címről nem tudom igazán őket. Viszont ajánlom Adam F mixeit, a már említett Bad Company, J Majik, Ed rush and Optical, Stakka and Skynet, Breakbeat Era, Roni Size, Shy FX, John B, etc. műveit, ha még nem ismernéd őket. Továbbá a deep és retro műfajt is.

Közzétéve:
Huszár és mindenki más: ajánlom De-Phazz (artist) - Detunized Gravity (album) - Roses (cím) (a világ leglágyabb zenéje), EIB (avagy Bad Company) - Blind (ez is elég ütős), és még további ezer számot, de sajnos címről nem tudom igazán őket. Viszont ajánlom Adam F mixeit, a már említett Bad Company, J Majik, Ed rush and Optical, Stakka and Skynet, Breakbeat Era, Roni Size, Shy FX, John B, etc. műveit, ha még nem ismernéd őket. Továbbá a deep és retro műfajt is.

Na ennyi ismeretlen alak hallatán egy kicsit felkeltetted az érdeklődésem. Kíváncsi vagyok hogy mi fán teremnek ezen előadók. Milyen stílus, ez itt mind?

Közzétéve:

Nos. Zömük drum and bass a keményebb és lágy fajta képviselői egyaránt, de előfordul breakbeat is. Minden esetre van egy-két szám, ami még egy pár rockot hallgató haverom érdeklődését is felkelltette, de azért hallgassatok beléjük, viszont Bad Company-ből 2 van. Az egyik valami country zenét játszik, a másik pedig D'n'B-t, természetesen a kettő nem ugyanaz a banda.

Közzétéve:

Nos emil Rulezből is és Manson papától is inkább szemezgetek, de Mansont inkább szeretem, emilhez pedig nálam hangukat kell. De a Zazi az ágyban egy nagyon jól sikerült alkotás. :D

Közzétéve:
Nos emil Rulezből is és Manson papától is inkább szemezgetek, de Mansont inkább szeretem, emilhez pedig nálam hangukat kell. De a Zazi az ágyban egy nagyon jól sikerült alkotás. :D

Na ez mind pozitív...És Manson bácsitól mi az amit szeretsz?

Mostanág egyébként megint RedHotChilit hallgatok.... :oops: mindig... :wink:

Közzétéve:

Háát az abszolút kedvenc tőle a The Nobodies című szám, de ami most hirtelen beugrik még a The Fight Song, The Beautiful people, The Dopeshow, Rock is Dead, Sweet Dreams, és háááát a Tainted Love se olyan rossz, bár nem a legjobb, és mostanság meg is untam egy cseppet.

Albmokat igazán nem tudok említeni, mert mint mondottam volt inkább csak szemezgetek. :)

Közzétéve:
Háát az abszolút kedvenc tőle a The Nobodies című szám, de ami most hirtelen beugrik még a The Fight Song, The Beautiful people, The Dopeshow, Rock is Dead, Sweet Dreams, és háááát a Tainted Love se olyan rossz, bár nem a legjobb, és mostanság meg is untam egy cseppet.

Albmokat igazán nem tudok említeni, mert mint mondottam volt inkább csak szemezgetek. :)

Nekem is pont így van sok elöadóval...csak nálam a poén, hogy én még a címeket se tudom....csak úgy mindig mondom, hogy hallásból ismerem...Szerencsére nekem Manson 4 album :)

Közzétéve:

Hát Venes Manson ügyileg most irigyellek, de tudod ha az ember minden stílust halgat jazz - power metal - house - country - stb. akkor a pénzügyek kissé határt szabnak.

Úgy havi 4-5 CD után kénytelen megállni az ember

Közzétéve:
Hát Venes Manson ügyileg most irigyellek, de tudod ha az ember minden stílust halgat jazz - power metal - house - country - stb. akkor a pénzügyek kissé határt szabnak.

Úgy havi 4-5 CD után kénytelen megállni az ember

Kellenek a Manson CD-k? :lol: Ha akarod akkor leírom őket és elküldöm postán....mármint MP3-ban a 4 db. CD-t és te leírod a címed én meg elköldöm. Na mit szólsz hozzá?

Közzétéve:

Nagyon, nagyon, nagyon rendes tőlled Venes, de tudod nekem nincsenek másolt CD-im. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ennyit megengedek magamnak, és szeretem ezzel megtisztelni azokat a művészeket akiket nagy becsben tartok. Ez nem valami sznob szöveg, ez egy elv amit próbálok betartani. Nagyon nehéz mert kb. 1000 olyan CD-t tudnék felsorolni amit most rögtön megvennék. Ilyen az élet, ha az ember zenebuzi.

A fentiek természetesen nem azt jelentik, hogy minden ember "szemét" aki nem ezt teszi. Én örülnék a legjobban ha olyan világban élnénk ahol ez evidens lenne mert az a 20-25 ezer Ft havonta aprópénz ( kb.4 CD ára). Nekem sem aprópénz sajna. Sajnos ma a művész kap a legkevesebbet, és a nyereség nagy részét a kereskedő teszi zsebre. Furcsa világ.

Közzétéve:
Nagyon, nagyon, nagyon rendes tőlled Venes, de tudod nekem nincsenek másolt CD-im. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ennyit megengedek magamnak, és szeretem ezzel megtisztelni azokat a művészeket akiket nagy becsben tartok. Ez nem valami sznob szöveg, ez egy elv amit próbálok betartani. Nagyon nehéz mert kb. 1000 olyan CD-t tudnék felsorolni amit most rögtön megvennék. Ilyen az élet, ha az ember zenebuzi.

Na ez tényleg nagyon rendes tőled. :wink: ... Jó hogy gondolkodnak még így emberek. Sajnos nagyon nagy probléma, hogy a CD-ket nem megveszik, hnem letöltik...de hát azért nincs mindenkinek mindg 3-5000 Ft-ja. Sajnos ez miatt úgy tűnik mintha egy kicsit romlana az adott előadónak a ,,tisztelete", mert ezzel igen is nem tiszteljük.

De akárhogy is én maradok a másolt változatoknál...nincs annyi pénzem, hogy eredetiben megvegyem a CD-ket :(

Közzétéve:

Szerintem ez a Fórum arra való, hogy informáljunk embereket, és beszélgessünk. Az már egy más kérdés, hogy egyesek ezt etikailag nem tartják korrektnek. Én sem örülök neki, de tudomásul kell venni, ez van. Ma nincs az embereknek CD-re havi 10000 forintja

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...