Aquenor Közzétéve: Október 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2004 Szerinted mi fonotos egy zenében/együttesben/számban:az h élvezhető legyen vagy az h(lehet h ez az előző kárára megy)az h legyen mögöttes értelme,tartalma?Mer mostanság rengeteg olyan eggyüttes van aminek a számai nem szólnak semmiről csak TUC-TUC-TUC ennyi.Ez szerintem értelmetlen(tartalom:0)és nekem zeneileg sem teccik miel buta rokker vagyok... :wink: Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 Az igazi zene magában hordozza az érzéseket. Nem kell érteni, hogy "megértsd". Minden zenei irányzatnak vannak remek zenészei. Tudom, hogy hihetetlen de a modren irányzatokra is igaz ez. Részemről a jazz, komoly, és rock a vezető hármas, de rengeteg mást is halgatok. Mondjuk naponta legalább 3-4 órában aktívan, vagy passzívan halgatok zenét. Link a hozzászóláshoz
Amund Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 Ahoy, dragon: számomra az általd említett stílusok ötvözetei jelentik a ZENÉT. Mikor szimfonikus aláfestéssel adnak elő "alternatívabb" zenéket (pl. Apocalyptica), vagy éppen metál effektekkel szimfónikus és komoly darabokat (pl. Therion), vagy mindezek ötvözete és még sok más kevésbé ismert előadóktól (pl. Dave Metthews Band) aki veszi a fáradtságot az utóbbi beszerzésére(mind1 milyen úton, csak legyen ) hihetetlen élményben lesz része. A legjobbakat.... Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 5, 2004 Nos a Dave az tényleg király sajna nem volt még lehetőségem beszerezni pénz hiányában, da ott van a listán a többi 2000000 CD közöttt. Csak az a 2000000 a baj mert ugye az x milliót jelent pénzben. Ez van. Link a hozzászóláshoz
Amund Közzétéve: Október 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2004 Ahoy,Dragon:ha nem zavarna hogy "olyan" formában hallgatnád meg én szívesen elvinném neked, dehát mint hallom ellenérzseid vannak ezzel kapcsolatban. De azért azt hagy jegyezzem meg mit mondott egy barátom nemrég a kevésbé legális termékekről: " Ha már a szemetek azért is pénzt kérnek hogy felhívjam a nőmet és ez nekem 500 pénzbe kerül nem szégyellem azt a 2000 TDK cd-t otthon!" :wink: Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2004 Érdekes elgondolás.....Nos, hát ilyen az élet mit van mit tenni. Persze megértem az embereket. Tudod a szemétség nem az, hogy pénzt kérnek érte, hanem az, hogy ebből a pénzből nem az előadónak jut a java..... Link a hozzászóláshoz
Amund Közzétéve: Október 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2004 Ahoy,egy jóbarátom :wink: talált egy olyan oldaltahol ha kifizeted az albumot szedheted le a számokat, tehát csak ajogdíjat fizettetik ki veled, nincs csomagolás CD, semmi. Csak a zene marad. ( :twisted: Jah, meg az értékek :twisted: ) Elnézést :oops: . Szóval marha jó kis orosz oldal, ha érdekel megkérdezem tőle a címet. Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2004 Te Amund biztos, hogy a jogdíjért fizetsz, vagy valaki másnak, és másért. Tudod oroszország, nekem nem kell bemutatni mi megy ott. De ez persze szúrkálódás volt csak. "A lényeg a bélyeg a nyelvem alatt" - Tankcsapda Na legyen jó napotok. Link a hozzászóláshoz
Amund Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 Ahoy, lehet hogy oroszok, de néha meglepő dolgokra képesek mind technika, mind irodalom terén. Melleleg most hallottam Billy Idol: Cyberpunk c. albumát. Nagyon durva. Nem tudja valaki mi lett vele? Ezután az album után ('92-'93) nem adott ki semmit. Pedig ez az anyag nagyon üt ám! Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 Hát az anyag nagyon ütött..... ))))))))))) Tényleg király egy idol, ez a Bili fiú. Nagyon eltűnt a köztudatból. Asszem jelent meg még utána is albuma, de nagyon lehúzták. Érdemes utánanézni pl. honlap???? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 a Rhapsody új albumát mindenkinek ajánmlom, fantasztikus! Ami még jó Méhek minden száma főleg a Barbie és a Secretman - B**i e vagy? az is nagyon jó! Nightwish koncertre megyek majd 26-án, kaptam jegyet még régen persze.. Link a hozzászóláshoz
Aquenor Közzétéve: December 8, 2004 Megosztás Közzétéve: December 8, 2004 Ti mit gondoltok a Depresszió nevű zenekarról?(már ha ismeri vki egyáltalán... :roll: )Szerintem baromijó amit csinálnak az egyik legjobb zenekar Mo-n(bár a HétköznaPI CSAlódásokkal nehéz versenyezni...) Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: December 8, 2004 Megosztás Közzétéve: December 8, 2004 Depresszió - L Link a hozzászóláshoz
Matayus Közzétéve: December 9, 2004 Megosztás Közzétéve: December 9, 2004 Üdv all! Nefadar ez nem újdonság, a Rhapsody összes Cd-je nagyon jó 8) (Megvan az összes ) A Depresszióról megvan a véleményem... Õk lesznek a következő Tankcsapda....Amúgy nagyon beképzeltek, mert most nagyon sikeresek lettek. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 29, 2004 Megosztás Közzétéve: December 29, 2004 Líthas!Sokat gondolkoztam mostanában. Előre bocsájtom, soha nem kedveltem a Tankcsapdát, bár a MenyországTourist kívülről tudom. Tegnap azonban meghallgatam a kazit, amit még asszem a születésnapomra kaptam. Rájöttem, hogy miért nem vagyok és leszek soha rocker. Mert szerintem a rockerek szerint is sz*r az élet, de ők legalább tudják élvezni! Igaz CS? Szeretem és irigylem a rockereket. Mert ők tudnak élni. Amúgy szeretem a rock-ot. Mert ha kell hajrázós/tombolós, ha kell elgondolkodtató/megható. Csak remélhetem, hogy egyszer majd én is az leszek. Vicces nézni az osztálytársamat, mikor kérdezi, hogy rocker vagyok-e és én azt mondom, hogy nem. Tudom, Valaki megmondta a vallásnál, hogy nem más számít. Ha én rockernek érzem magam, akkor az vagyok. Ez azért nem ilyen egyszerű. Vannak ugyan is feltételek. Hogy miben hiszek, azt én döntöm el, de hogy mien bandához tartozom, azt a banda határozza meg. Örülök, hogy közétek tartozhatok!!!Darun Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Január 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 3, 2005 SziasztokNos a karácsony remek meglepetéssel szolgált a Kedvesem részéről:Azon kívül, hogy egy CATAN alapdobozt, és egy tengeri utazót kaptam nem sajnálta tőllem a legujjabb Dianna Krall albumot.Nos aki szereti a jazzt az tudja miről beszélek. Aki nem annak ajánlom mert függő lesz belőlle. Ez egy istennő emberek!!!Ja, és ma megyek, és megveszem eredetibe a Nightwish legutóbbi albumát.Üdv.:Dragon Link a hozzászóláshoz
Pegasus Közzétéve: Január 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 3, 2005 Ti mit gondoltok a Depresszió nevű zenekarról?(már ha ismeri vki egyáltalán... :roll: )Szerintem baromijó amit csinálnak az egyik legjobb zenekar Mo-n(bár a HétköznaPI CSAlódásokkal nehéz versenyezni...)Szerintem is nagyon jó a Depresszió, és bár nem nagyon tudok a zenekarról semmit, de úgy érzem, érzik, amit énekelnek, és ettől lesz csak igazán jó.(amúgy számomra Ossian és Junkies rulez, ha már magyaroknál tartunk - eh, elég változatos izlésem van.) Amúgy mostanában a magyar Dzsungel könyve színpadi előadás zenéjét hallgatom :roll: . Szerintem iszonyat jól megcsinálták a hangulatot hozzá. Link a hozzászóláshoz
Aquenor Közzétéve: Január 3, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 3, 2005 Darun:ha te rockernek érzed magad akkor az vagy és kész.(Én pl hallgatok punk zenét mégse vagyok punk mer nem vallom magaménak azt az életstílust,gondolkodásmódot.) Link a hozzászóláshoz
Pegasus Közzétéve: Január 4, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2005 Én nem vallom rockernek magam, de az az igazság, hogy gondolkodásilag közelebb állok a rockerekhez, mint sokan, akik annak hiszik magukat...Én azt mondom, hogy a "jó és igazi" zenét szeretem. De mivel ez a kijelentés nagyon is nézőpont kérdése, egyszerűbb azt mondanom, hogy azt a zenét szeretem, ami tetszik. Ez elég érdekes kijelentésnek tűnhet, de van egy ismerősöm, aki egy évvel ezelőtt nagyban Britney Spearst (ujjuj, így kell írni...?) hallgatott, aztán hirtelen leváltotta a ruhatárát, és nagyban hirdette, hogy ő punk, és minden más zenélt "utált" azon kívül. De amúgy a Junkies-ről soha életében nem hallott... Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Január 5, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2005 Líthas!Pegazus: erre inkább nem grimaszolok. de örülök neki, hogy rockerebb avyg, mint én!!! :twisted: Egyébként egyetértesz azzal, amit a rockerekről írtam. Mert ha te jobban az vagy, akkor jobban tudod.Aquenor: talán már mondtam, hogy ez nem ilyen egyszerű. A zene nem olyan mint a vallás. Nem akkor számítasz rockernak, ha annak érzed magad, hanem ha elfogadnak annak. Szerintem...Darun Link a hozzászóláshoz
Aquenor Közzétéve: Január 5, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2005 Pegasus:GUMIROKKER!A legundorítóbb fajta.(mármint az ismerősöd)Darun:nincs semmi haverod aki rocker vagy ilyesmi?Mer ők tudják rólad h te az vagy aki és olyan vagy amilyen.Pl:énse igazán öltözök úgy mint egy rocker(zselé,öszvisz egy olyan pulcsim meg egy olyan pólóm van és kész)De a haverjaim tudják rólam h ki vagyok és mit szeretek.És ez nekem elég.Egyébként meg ha nem FUBUS-s cuccokban jelensz meg mondjuk koncerten nem fognak lenézni cagy kinézni vagy ilyesmi... Link a hozzászóláshoz
BYCS Közzétéve: Január 6, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2005 8) Üdv! Látom itt a Rocker-ség definicioja is felmerülöben van... Én nem vagyok Rocker..Én METALLER vagyok :!: :twisted: :twisted: :!: De Örülök hogy ilyen pozitiv véleményed vna a rockerekröl Darun. Sajnos sokan csak Zsiros hajú huligánokat látnak bennük pedig nem erröl van szó,föleg mert ez nem álltalánositható..:Összekeverik az Õseikkel a Hippy-kel (jól írom..?). Ma már számtalan stilus létezik ezeken belül pl: HardCore,Gothic,NuwMetal,BlacMetal,StrashMetal és a kombinácioi Pl: Punk-Rock= Junkies(Pegazus kedvéért) Rap-Rock,Rap-Metal,Popp-Rock stb....stb... Ma már mindenki megtalálhatja a neki legjobb,Legmegkapóbb hangzásu ROCK-ot De Darun-na részben igazat adok abban,hogy Nem Csupán az Elv teszi Rock-erré az embert, De ez a legfontosabb! :!: ! :!: ! :!: Hanem az is hogy tudje -e vállalni azt ami vele jár: A társadalom olyan osztálya a Rocker aki Vagyoni("nemesi") helyzetétöl függetlenül az egyszerübb anyagi helyzetü emberek külsö jeleit hordozzák , mint egy protestálnak az államal szemben , és igy a Globalizált világnézettel és az aktuális "Trend" nek nevezett irányzattal szemben! Felválalják és nem rejtik véka alá érzelmeiket,Mégis mindig a Helyén van a szivük, amikor a Nép egy(vagy több) "Hős"-ért kiállt! Mindig ki állnak egymásért és az elveikért. sajnos sok irányzat ezeknek az alapFelfogásnak 1-1 vagy több pontban is ellent mond..Ez Nagyon elszomorit.. De mindenki maga döntheti el,Mi az amit szeret És menniyre erösen hisz az Elveiben! Pegazus: Csak anniyt szeretnék hozzátenni mondokához hogy a JUnkies szerintem igaán az alja a Rock-er "társadalom" nak...Nem tudnék olyanokat nagyra tartanai akik a RAJONGOK ELÖT LÖVIK BE MAGUKAT (Tűvel,fecskendövel) És a szinpadon csak ténferegnek a drog miatt... És persze kihasználják, és lefektetik a rajongoikat akik föleg :!: 12-14 :!: évesek!!! nahh de most enniyt ne haragudj nem kaartalak megbántani Csak sajnos Jobbna ismerem a zenekart mint akarnám... A Depresszio pedig Apszolut Populáris lett mint a a Tankcsapda.. De mögöttük nme áll olyan Igazi Rock Zenekar Háttér mint ami a Tcsapda mögött,Ök már csak igy: Mindenki "kedvence2 ként futnak be..Nem mint Utánozhatatlan vagy hasonlo jelzökkel illethetö... amugy nekem tul simulékonyak is.. a tankcsapda Turné után az ö stilusukat mig Junkies turné után pedig azok stilusjegyeit Kopirozták le... Ettöl fügetlen szerintem is jó Zenét nyomnak de nem érzem Sajátnak...Nekem Tankcsapda+Metallica(a régebbi Depi) keverék.. Ezértis hivom öket Tankallica-nak.. Nos "csak" enniyt akartam hozzá füzni remélem nem gond hogy belbeszéltem.... 8) Üdv :!: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 6, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2005 Õszintén megmondva szerintem nincs olyan hogy rocker, vagy diszkós vagy rapper stb. Szerintem mindenki az aminek érzi magát. Én pl mindenféle rockzenét imádok( főleg a gótikusat(lsd Moonsorrow, Finntroll) de nem tartom magam rockernek, annak ellenére sem, hogy egyesek szerint akkor vagyok rocker ha a régi nagyokat imádod mint pl ACDCD(mellesleg nagyon szeretem). Az hogy mi populáris és mi nem? Hát ezt midenki döntse el maa. TCS és Depressziót nemcsípem, kedvencem a Finntroll. Aki viszont tudja hogy miről szólnak a szövegeik( pl Jézus mekínzása, seregeinek legyőzése stb) az rögtön megrökönyödik hogy én milyen zenét hallgatok. Mindenkit megnyugtatok hogy ilyen formába nem értek egyet a zenekarral, de mindazonáltal én sem vagyok a kereszténység nagy barátja(nem, nem vagyok sátánista). Link a hozzászóláshoz
Pegasus Közzétéve: Január 6, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2005 Pegazus: Csak anniyt szeretnék hozzátenni mondokához hogy a JUnkies szerintem igaán az alja a Rock-er "társadalom" nak...Nem tudnék olyanokat nagyra tartanai akik a RAJONGOK ELÖT LÖVIK BE MAGUKAT (Tűvel,fecskendövel) És a szinpadon csak ténferegnek a drog miatt... És persze kihasználják, és lefektetik a rajongoikat akik föleg :!: 12-14 :!: évesek!!!nahh de most enniyt ne haragudj nem kaartalak megbántani Csak sajnos Jobbna ismerem a zenekart mint akarnám... Örülök, hogy elmondtad, és nem bántottál meg. Nem nézem őket más szemmel ettől (eddig se néztem őket sehogy, mert a zenekarról holt keveset tudok). De nem fogok menni Junkies koncertre! :evil: Amúgy ez a drog különös dolog... én már csak azért sem próbálom ki, mert valahogy a büszkeségem mindig közbeszól, hogy "mi az, csak így tudsz boldog lenni?" A válasz alapból nem: ugyanis nem tudnék boldog lenni tőle... mindannyiszor, amikor nem önmagam vagyok, lesüllyedek a béka feneke alá. Akkor minden vagyok, csak boldog nem... Link a hozzászóláshoz
Aquenor Közzétéve: Január 6, 2005 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2005 Depi védelmére:Nos nemtudom lehet h van émi kopi vagy ilyesmi de a szövegeik és ami mögötte van.én még nme hallottam sehol hasonlót.(bár nem halgatok vmi széles körben zenét.)nekem nagyon tetszik amit mondani akarnak vele.Junkies:életembe nem hallotam tőlük egy számot em de már sokathallotam róluk.Ha ez igaz amit BYCS írt akkor ottt a színpadon lőném fejbe mindegyiket!!!!! :!: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés