Kamykaze Közzétéve: Július 19, 2005 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2005 hát csak így annyit, hogy ha van netetek, ami elég gyors és elbírja, érdemes a netrádiókat hallgatni új zenék megismerése érdekében. én pl a BrainGellről meg a Chronixról egy csomó jó és BRUT Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Október 11, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2005 Üdv!Ez itt a reklám helye:2006. 01. 09. 18:00 PeCsa Children of Bodom koncert!!!!!jegyár: 4500 HUFÉn ott leszek, de nem szeretnék egyedül menni, jön valaki innen a fórumról? Link a hozzászóláshoz
Arathorn Közzétéve: Október 12, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2005 Szivesen elmennék, mert akkor van a szülinapom.A hátulütője viszont az, hogy keményen a vizsgaszezon idején van..De még kitudja, mit hoz a jövő... :wink: Link a hozzászóláshoz
BYCS Közzétéve: Október 13, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2005 8) Üdv!én mennék csak a az a baj hogy nem vban pénzem de ha lesz megyek Pred..De aztán én beváglaka pogó közepébe ám..Vagyis omagam mellé!!! :twisted: Üdv! Link a hozzászóláshoz
Wictorius Közzétéve: Október 16, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2005 NA szijjasztok LEsz bodom?Aztaaa én megpróbálok elmenni! CSAk az a ,,baj" hoogy mostmeg DECEMBER 1-JÉN haMMERFALL+STRATOVARIUS lesz a pecsába.SZal erre m.képp megyek.JErtek tiis Link a hozzászóláshoz
Arathorn Közzétéve: Október 20, 2005 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2005 Sziasztok arcok!!!Valaki nem tud arról valami közelebbit, hogy lesz-e Deep Purple koncert BPesten és mikor??Hallotamm róla, de nem tom, hogy igaz-é. Köszike! Link a hozzászóláshoz
Hp Gold Közzétéve: November 11, 2005 Megosztás Közzétéve: November 11, 2005 Ennyi rocker között valakinek képviselnie kell az elektronikus zenét is! Én az alábbiakért élek halok...:-Jutasi-Chemical Bros-E-Z Rollers-Moby-Fatboy Slim-Daft Punk-Green VelvetKicsit Rockosabbak:-KorN-Manson-System-Guano& az összes magyar Punk zene!!!Ha valaki jár siófokon, ugorjon be Art coféba, közismertebb nevén: Be-Q-RockUi.: Kiskorom óta az örökzöld nálam: Guns'N'Roses, & Depeche Mode Link a hozzászóláshoz
A'frad Közzétéve: November 11, 2005 Megosztás Közzétéve: November 11, 2005 Én a tüc tüc zenén kívül mindent szeretek. Főleg a rock-ot, és a filmzenéket, de néha becsúszik valami kis finomabb pop dal is. A szívem csücskei a Guano Apes, a Guns'N'Roses, a Tigris,a b.m.v. Filmzenék közül leginkább a Queen of the damned, és a Black Hawk down zenéjét szeretem. Na és persze a capoeirás dalok... 8) Hja, és dec. 3-án megyek Rómeó&Júliára, a 6. sorba Link a hozzászóláshoz
BYCS Közzétéve: November 12, 2005 Megosztás Közzétéve: November 12, 2005 8) Üdv!Jahh a Rómeó és Júliát, én isn megakarom nézni. A'frad mennyi volt a jegyed..?!A Qeen of the Dammed filmzéi: Korn,Manson,Disturbed... a stöbbi előadóra nem emléxem. De a legob szám szerintem a Disturbed csinálta a lemezre...Mennyi be kerül a Childeren of Bodom koncert jegy :?: :!: Ennyit ..Kösz...Üdv! Link a hozzászóláshoz
A'frad Közzétéve: November 12, 2005 Megosztás Közzétéve: November 12, 2005 8900,- volt a jegy, szóval ajánlom az Operett Színházasoknak, hogy jó legyen 8) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 12, 2005 Megosztás Közzétéve: November 12, 2005 Na látod Lirion Trollhammarenel te is elindultál az igaz útaon Majd ha gondolod és jössz TTre viszek le neked további Fintrollokat. Mondjuk az összeset Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: November 13, 2005 Megosztás Közzétéve: November 13, 2005 Nekem az új szerelem a zenében a Kitaro. Elkezdtem gyűjteni az albumokat, szóljon akinek van belőle Link a hozzászóláshoz
A'frad Közzétéve: November 13, 2005 Megosztás Közzétéve: November 13, 2005 Visszatértem gyermekkorom nagy kedvencéhez...A Süsühöz Meg van valakinek? Mert mindig ezt énekeltetem Condoriussal, és ő már nagyon unja :wink: Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: November 13, 2005 Megosztás Közzétéve: November 13, 2005 Üdv!BYCS, 4500 HUF a jegy Bodom-ra, és valszeg megyek én is. Link a hozzászóláshoz
Lirion Közzétéve: November 13, 2005 Megosztás Közzétéve: November 13, 2005 Gem, TT-re nagyon nagy valőszínűséggel megyek és az, hogy hozol-e Finntrollt szerintem nem rajtam múlik, mert úgyis fogsz vinni :roll: Az már másik dolog hogy esteleg én is hallgat(hat)om. Link a hozzászóláshoz
BYCS Közzétéve: November 14, 2005 Megosztás Közzétéve: November 14, 2005 8) Üdv!Pred: Bazz.. ma tudtam meg hogy kalkukusból pont a koncert napján Vizsgázok...Bár reggel, de nem biztos hogy elmegyek... Viszont meglepm az asszonyt 1 jeggyel... :wink: Ha véletelen elmenneék akkor majd megbeszéljük és koccanunk..!Üdv! Link a hozzászóláshoz
Murdon Közzétéve: November 17, 2005 Megosztás Közzétéve: November 17, 2005 Nagy kedvenceim:Mudvayne,Slipknot,SOAD, de szeretem még a californiai punkrock zenét is ami deszkázás közben fellpörget.Mostanság a hardcore zenékért is oda vagyok. Link a hozzászóláshoz
The Hun Közzétéve: November 21, 2005 Megosztás Közzétéve: November 21, 2005 Adun thorin as!Jó látni, hogy nem csak a mi körünk csupa Rocker!Nincs sok időm, nem sorolom fel mit halgatok...Pár évvel ezelőtt elősszőr Nirvanat halgattam, semleges létemre, majd elragadott a Rock műfaja!Mostanság zenekart akarunk, csak az anyagiak nem stimmelnek... :cry: Lithasz! Link a hozzászóláshoz
Hp Gold Közzétéve: November 21, 2005 Megosztás Közzétéve: November 21, 2005 mi is akartunk zenekart! Van is a csapatban 2 ember aki tud gitározni, én is elpötyögök pár akkordot! Nálunk is a pénz a legfőbb probléma, nameg, h senki sem akar dobolni! Ha valamikor egyszer évek múlva olyannal találkoztok, h Hanyatlás Bt, akkor gyertek el, mert azok mi leszünk!!! Link a hozzászóláshoz
Arathorn Közzétéve: November 22, 2005 Megosztás Közzétéve: November 22, 2005 Osztom "bánatod" Hp Gold!Dobost a legnehezebb találni a világon (vagy a környéken).Nekünk is volt egy zenekerunk, volt egx jó dobosunk is, csak a természetét nem bírtuk elviselni, így kirúgtuk, aztán megint bevettük, végül tekjesen feloszlottunk, mer mindenki "felnőtt" és másfelé indult el a világban...Szomorú sztori:(Azok az évek voltak a legszebbek... :roll: Link a hozzászóláshoz
Murdon Közzétéve: November 22, 2005 Megosztás Közzétéve: November 22, 2005 Én egy ideig tanultam dobolni de aztán abbahagytam.CS Link a hozzászóláshoz
Flameo Közzétéve: November 22, 2005 Megosztás Közzétéve: November 22, 2005 Szeretem az északi metalt (Finntroll 4ever). Amúgy én is gitározok, de semmi zenekar, csak úgy szenvedélyből. Ezenkívül szeretem a régi, énekelhető zenéket. LGT, Bikini, Edda, és bármit, ami közben lehet mézsörözni :twisted: Link a hozzászóláshoz
Stammheim Közzétéve: November 24, 2005 Megosztás Közzétéve: November 24, 2005 Najah, a dob. NEm is csodálom hogy nem akarnak tanulni dobolni az emberek amikor egy jó szerkó 500000-nél kezdődik, én inkább a hangomat edzem mert egy jó mikrofon csak 20000-nél kezdődik 8) . Egyébként ha zene akkor én azt mondom Rammstein meg The Kovenant, isteni ,vagy azt mondom Pink Floyd ha öreget akarok, de azt is mondhatom hogy Kárpátia ha magyart akarock. A lényeg a ritmus, a dallam és az érzés, meg talán a mondanivaló... Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 24, 2005 Megosztás Közzétéve: November 24, 2005 Üdv! The Hunnal akartunk csinni egyet ugye ezt már említette. Csakugye, a dob, meg a píz, meg a mi zenetudásunk gitár téren... hát, szép tervek, csak sokat kellene próbálni meg minden, hogy összejöhessen. :roll: ÚjabbanROCK korlátlanul minden korból, minden válfajában, ha jó úgyis megszeretem, jah, meg reagge, meg Ska, meg dnb, meg mindenélefajta lazítós zene. Néha még reppet is halgatok, bár sok ismerősöm tesz róla, hogy ne szeressem. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés