Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Ennyi rocker között valakinek képviselnie kell az elektronikus zenét is!

Én az alábbiakért élek halok...:

-Jutasi

-Chemical Bros

-E-Z Rollers

-Moby

-Fatboy Slim

-Daft Punk

-Green Velvet

Kicsit Rockosabbak:

-KorN

-Manson

-System

-Guano

& az összes magyar Punk zene!!!

Ha valaki jár siófokon, ugorjon be Art coféba, közismertebb nevén:

Be-Q-Rock

Ui.: Kiskorom óta az örökzöld nálam: Guns'N'Roses, & Depeche Mode

Link a hozzászóláshoz

Én a tüc tüc zenén kívül mindent szeretek.

Főleg a rock-ot, és a filmzenéket, de néha becsúszik valami kis finomabb pop dal is. A szívem csücskei a Guano Apes, a Guns'N'Roses, a Tigris,a b.m.v.

Filmzenék közül leginkább a Queen of the damned, és a Black Hawk down zenéjét szeretem.

Na és persze a capoeirás dalok... 8)

Hja, és dec. 3-án megyek Rómeó&Júliára, a 6. sorba

:D:D:D

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Jahh a Rómeó és Júliát, én isn megakarom nézni.

A'frad mennyi volt a jegyed..?!

A Qeen of the Dammed filmzéi: Korn,Manson,Disturbed... a stöbbi előadóra nem emléxem. De a legob szám szerintem a Disturbed csinálta a lemezre...

Mennyi be kerül a Childeren of Bodom koncert jegy :?: :!:

Ennyit ..

Kösz...

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Osztom "bánatod" Hp Gold!

Dobost a legnehezebb találni a világon (vagy a környéken).

Nekünk is volt egy zenekerunk, volt egx jó dobosunk is, csak a természetét nem bírtuk elviselni, így kirúgtuk, aztán megint bevettük, végül tekjesen feloszlottunk, mer mindenki "felnőtt" és másfelé indult el a világban...

Szomorú sztori:(

Azok az évek voltak a legszebbek... :roll:

Link a hozzászóláshoz

Najah, a dob. NEm is csodálom hogy nem akarnak tanulni dobolni az emberek amikor egy jó szerkó 500000-nél kezdődik, én inkább a hangomat edzem mert egy jó mikrofon csak 20000-nél kezdődik 8) .

Egyébként ha zene akkor én azt mondom Rammstein meg The Kovenant, isteni :) ,vagy azt mondom Pink Floyd ha öreget akarok, de azt is mondhatom hogy Kárpátia ha magyart akarock. A lényeg a ritmus, a dallam és az érzés, meg talán a mondanivaló...

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

The Hunnal akartunk csinni egyet ugye ezt már említette. Csakugye, a dob, meg a píz, meg a mi zenetudásunk gitár téren... hát, szép tervek, csak sokat kellene próbálni meg minden, hogy összejöhessen. :roll: ÚjabbanROCK korlátlanul minden korból, minden válfajában, ha jó úgyis megszeretem, jah, meg reagge, meg Ska, meg dnb, meg mindenélefajta lazítós zene. :) Néha még reppet is halgatok, bár sok ismerősöm tesz róla, hogy ne szeressem.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...