Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Egy apró kérdés. Nem értem hogy mi olyan jó a metálban? Halgattam már, de nem annnyira tetszik, de szeretném megszeretni...

Rám is azt mondják, hogy rokker vok :lol: , de azért mert úgy öltözködöm, és olyan jellegű az életszemléletem, még nem csak ,,rock zenét" hallgatok. Nem hiszem hogy csak Nefi az egyetlen rocker csajszi a forumon, amilyen emberek vannak itt biztos van még belőlük, pl én is, de nem vagyok az, csak azt hiszik.

Link a hozzászóláshoz
Nem hiszem hogy csak Nefi az egyetlen rocker csajszi a forumon, amilyen emberek vannak itt biztos van még belőlük, pl én is, de nem vagyok az, csak azt hiszik.

Nem értelek Venes... most sajnálnom kéne téged...? :wink:

-

Amúgy nem értem, mért kell szégyelni, h mást zenét hallgatsz, mint valaki más, hiszen ö sem szégyelli, hogy más zenét hallgatnak mint te...

-

Jajjj... a Depresszió-t én is birom (nem is tudom h hagyhattam ki öket :roll: ). Régebben én is Junkies-t halgattam, mert iszonyatjó szövegeik voltak (tartalmasak + minden), de az újj albumuk már negyon elk*rvult... nem szól semmiről :? Csináljunk hotdogok ? áhhh... ocsmány! :evil:

Link a hozzászóláshoz

Silmeniel: Ebben egyetértünk. Sajnos. :( Tömören megfogalmazva Barabró Atilla=Junkies. A többiek igazából helyettesíthetők, de őt nem lehet kihagyni... Bonyhádi úgyis ejtőernyős, amit meg a Szekres hozzátesz, hát az nem sok. :( Najó, Ricki azért hiányozna, bár ... :roll:

A szövegeikről: tudtad hogy Barbaró írja a BOMBER és a Hooligans dalszövegeket is...??? :o

huhhh... most nagyon leszóltam mindenkit, pedig azér szeressem őket... úgylátszik kezdek kiörgedni :lol: nem való már nekem ez a nihilista lázongás... olyan gyerekes :wink: :wink: :wink:

Link a hozzászóláshoz

Barbaró rohadt sok helyre írja a szövegeket... De hát ez van... Tehetséges az istenadta... ;) Riki nekem abszúlt nem hiányozna, sőt,lehet, hogy a banda közönsége is változna végre, és az átlagéletkor nem 15 év lenne, és nem az lenne a fő téma, hogy melyik kis "darkos" p*csa mikor sz*pta le Rikikét, vagy hogy hogyan dugná meg... Ehh.. Bocs, de ezen mindig felhúzom magam... :/

Link a hozzászóláshoz

Hugi!

Két éve még neked is hasonló témáid voltak...

A Junkies így, a junkies úgy, én már akkor is

mondtam, hogy csak barbaró arc, de ő sem a lejobb.

Nekem elég volt az a 2 koncert is, amin voltam (bár az

egyikre nem emlékszem... :lol:).

TE szekeresbe meg a Bálintba //vagy hogy hívják?// voltál

beleesve és ők így jó pasik meg úgy ,emg milyen ari a dobos,

hogy nekedadta a törött dobverőjét, meg Barbaró, hogy neked

adta a pengetőjét.

Szal azok, amiket ide írtál nem mindig voltak igazak

(mármint az, hogy rossz a Junkies, és a nem mindig igazak

a te életkorodra vonatkozik, mert régebben TELJESEN mást mondtál...

Byez

Link a hozzászóláshoz

Nono Ejnye-bejnye! :evil:

Nem szabad itt veszekedni, mert tyűha mi lesz! :lol:

A zenéről: szerintem teljesen mindegy, hogy ki nőtt ki miből valamiből. Mindennen van egy megcélzott korosztálya.

A Junkiessel semmi bajom, sőt. 4-5 ve voltam koncerten is, mégis ha valaki elémrakja a kazettájukat, nem fogom azt mondani, hogy nem hallgatom mert kinőttem belőle.

Most egyébként Osssian jön a hangszórókon, de lehet, hogy fél óra múlva Gregorian fog.

:wink:

üdv:

Link a hozzászóláshoz

Én nem kinövésnek nevezném, inkább változásnak. Az életünk folyamán sokszor változunk, fordulunk más irányba. Érdeklődünk, kiváncsiak vagyunk az új dolgokra. Mint a természet, megújulunk.

Sok korszakon megyünk keresztül, mindegyiket szeretjük amíg kell.

Amugy csak finoman a szavakkal hölgyeim, mert itt férfiak is vannak. :lol:

Mazsinó

Link a hozzászóláshoz

Gyermekként a legelvadultabb rocktol, hm.. ha bele gondolok menyi mindent halllgatok alabbol, most a nagy kedvencem:Analog Pussy

8)

jo alá irom hogy rockerek a világ nagy részén az avászok, és ahogy Antail irta célközönséggel, ráadásul mostanában egyre jobban oljták bele a gyerekekbe hogy nekik a rock kell(Linkinpark) de ezek már müvik, nem ugy mint a Helóvín:) vagy nájtvish

Link a hozzászóláshoz

Sautia..!

Nem tudom,ki az,akit érdekelhet...de nyílt egy új üzlet...

A pontos cím,ha vkit érdekel:BP.12.ker.Maros u.15.

Tegnap fedeztem fel kóborlásaim közepette,s éárdemes benézni szvsz...

Maradok tisztelettel:

Oni Ly'Shematenel :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Mindenkinek akit kicsit is érdekel az ilyen hosszúhajzene, meg ez a rocker-dolog 8) és azok, akik még nem tudnék, hogy:

Szombaton Junkies a WigWamban. Én mennék, de lassan mindenki visszamondja, mer' hogy karácsony... :roll: szóval volna vkinek kedve jönni? 1000-1200 a beugró + előtte kéne menni kocsmázni... naaa, gyertek :wink:

19-20.-án meg Tankcsapda lesz a PeCsában. (péntek-szombat) ez kicsit húzósabb 2.5oo.-, de jó lesz ígérem! én ott leszek ismerősökkel, jön még valaki? Összefuthatnék koncert előtt-után-közben, vagy mittomén...

GYERTEK EL!!!!

Link a hozzászóláshoz

Huhhh...ez most érdekes és kétségbeesett kérdés lesz: megvan valakinek Paul McCartney-tól a Flowers in the Dirt album? (asszem csak baketilen jelent meg...), szóval nekem a 'Put it there' c. szám kéne még karácsony előtt... Kérlek titeket vegyéták át kazira, ha megvan, vagy mittomén, megveszem, ha eladó... nagyon FONTOS!

köszi...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...