Venes Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Egy apró kérdés. Nem értem hogy mi olyan jó a metálban? Halgattam már, de nem annnyira tetszik, de szeretném megszeretni... Rám is azt mondják, hogy rokker vok , de azért mert úgy öltözködöm, és olyan jellegű az életszemléletem, még nem csak ,,rock zenét" hallgatok. Nem hiszem hogy csak Nefi az egyetlen rocker csajszi a forumon, amilyen emberek vannak itt biztos van még belőlük, pl én is, de nem vagyok az, csak azt hiszik. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: November 27, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Nem hiszem hogy csak Nefi az egyetlen rocker csajszi a forumon, amilyen emberek vannak itt biztos van még belőlük, pl én is, de nem vagyok az, csak azt hiszik.Nem értelek Venes... most sajnálnom kéne téged...? :wink: -Amúgy nem értem, mért kell szégyelni, h mást zenét hallgatsz, mint valaki más, hiszen ö sem szégyelli, hogy más zenét hallgatnak mint te...-Jajjj... a Depresszió-t én is birom (nem is tudom h hagyhattam ki öket :roll: ). Régebben én is Junkies-t halgattam, mert iszonyatjó szövegeik voltak (tartalmasak + minden), de az újj albumuk már negyon elk*rvult... nem szól semmiről :? Csináljunk hotdogok ? áhhh... ocsmány! :evil: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Simeniel: az újabb szerelmek közül mindet imádom Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Gangler: hasonló okok miatt nem járok már koncertjeikre... Pedig tavaly meg tavaly előtt MINDEGYIK pestin ott voltam... Szigeten 3. szám után kisétáltam, szánalmas volt... Ehh.. Egyetlen őszinte ember van abban a bandában még mindig, Barbaró... A szövegei viszont már egyre szarabbak... Emberileg a legjobb arc... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: November 28, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 28, 2003 Silmeniel: Ebben egyetértünk. Sajnos. Tömören megfogalmazva Barabró Atilla=Junkies. A többiek igazából helyettesíthetők, de őt nem lehet kihagyni... Bonyhádi úgyis ejtőernyős, amit meg a Szekres hozzátesz, hát az nem sok. Najó, Ricki azért hiányozna, bár ... :roll: A szövegeikről: tudtad hogy Barbaró írja a BOMBER és a Hooligans dalszövegeket is...??? huhhh... most nagyon leszóltam mindenkit, pedig azér szeressem őket... úgylátszik kezdek kiörgedni nem való már nekem ez a nihilista lázongás... olyan gyerekes :wink: :wink: :wink: Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: November 28, 2003 Megosztás Közzétéve: November 28, 2003 Barbaró rohadt sok helyre írja a szövegeket... De hát ez van... Tehetséges az istenadta... Riki nekem abszúlt nem hiányozna, sőt,lehet, hogy a banda közönsége is változna végre, és az átlagéletkor nem 15 év lenne, és nem az lenne a fő téma, hogy melyik kis "darkos" p*csa mikor sz*pta le Rikikét, vagy hogy hogyan dugná meg... Ehh.. Bocs, de ezen mindig felhúzom magam... :/ Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 28, 2003 Megosztás Közzétéve: November 28, 2003 Hugi! Két éve még neked is hasonló témáid voltak... A Junkies így, a junkies úgy, én már akkor is mondtam, hogy csak barbaró arc, de ő sem a lejobb. Nekem elég volt az a 2 koncert is, amin voltam (bár az egyikre nem emlékszem... ). TE szekeresbe meg a Bálintba //vagy hogy hívják?// voltál beleesve és ők így jó pasik meg úgy ,emg milyen ari a dobos, hogy nekedadta a törött dobverőjét, meg Barbaró, hogy neked adta a pengetőjét. Szal azok, amiket ide írtál nem mindig voltak igazak (mármint az, hogy rossz a Junkies, és a nem mindig igazak a te életkorodra vonatkozik, mert régebben TELJESEN mást mondtál... Byez Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: November 28, 2003 Megosztás Közzétéve: November 28, 2003 Most kezdjünk megint veszekedni értelmetlen dolgokon? Ha olvasnál is, látnád,hogy írtam,hogy MOSTAN Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 28, 2003 Megosztás Közzétéve: November 28, 2003 Nono Ejnye-bejnye! :evil: Nem szabad itt veszekedni, mert tyűha mi lesz! A zenéről: szerintem teljesen mindegy, hogy ki nőtt ki miből valamiből. Mindennen van egy megcélzott korosztálya. A Junkiessel semmi bajom, sőt. 4-5 ve voltam koncerten is, mégis ha valaki elémrakja a kazettájukat, nem fogom azt mondani, hogy nem hallgatom mert kinőttem belőle. Most egyébként Osssian jön a hangszórókon, de lehet, hogy fél óra múlva Gregorian fog. :wink: üdv: Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 30, 2003 Megosztás Közzétéve: November 30, 2003 Szerintem nem lehet semmien együttesből se kinőni, valamiért szeretted régebben, tehát teljesen nem veszhetett el az az ok belőled. Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: November 30, 2003 Megosztás Közzétéve: November 30, 2003 Kinövés alatt nem azt értettem, hogy már nem hallgatom... Néha bekattanok és órákig üvölt a szobámban a Junkies... csak egyszerűen már nem járok abba a társaságba, nem öltözöm úgy, nem járok koncertekre, csak nagyon nagyon nagyon nagyon ritkán... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 30, 2003 Megosztás Közzétéve: November 30, 2003 Én nem kinövésnek nevezném, inkább változásnak. Az életünk folyamán sokszor változunk, fordulunk más irányba. Érdeklődünk, kiváncsiak vagyunk az új dolgokra. Mint a természet, megújulunk. Sok korszakon megyünk keresztül, mindegyiket szeretjük amíg kell. Amugy csak finoman a szavakkal hölgyeim, mert itt férfiak is vannak. Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: December 1, 2003 Megosztás Közzétéve: December 1, 2003 Gyermekként a legelvadultabb rocktol, hm.. ha bele gondolok menyi mindent halllgatok alabbol, most a nagy kedvencem:Analog Pussy 8) jo alá irom hogy rockerek a világ nagy részén az avászok, és ahogy Antail irta célközönséggel, ráadásul mostanában egyre jobban oljták bele a gyerekekbe hogy nekik a rock kell(Linkinpark) de ezek már müvik, nem ugy mint a Helóvín:) vagy nájtvish Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 1, 2003 Megosztás Közzétéve: December 1, 2003 A "divat" rock együttesek tényleg nem jók, a régiek viszont nagyon jók a maiakkal sincs semmi bajom. Szerinbtem a legjobb rock együttesek finnországban vannak Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 1, 2003 Megosztás Közzétéve: December 1, 2003 A metal hazája ahogy haverom mondaná.Na igen, nekik vannak a legjobb zenekaraik. Lásd Moonsorrow, Iron Maiden. Moonsorrow-t azért is szeretem mert van egy két számuk, ami (nekem legalábbis) eléggé visszaadja a fabtasyt(pl:Sankaritarina, Pakan Juhla) Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Ha már a fantasy világ zenei aláfestésére gondolsz, szólnom kelll, hogy észrevettétek-e már hogy nagyon megfelel e célra a Honfoglalás zenéi, nagyon klasszul passzol hozzá. Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Sautia..!Nem tudom,ki az,akit érdekelhet...de nyílt egy új üzlet...A pontos cím,ha vkit érdekel:BP.12.ker.Maros u.15.Tegnap fedeztem fel kóborlásaim közepette,s éárdemes benézni szvsz...Maradok tisztelettel: Oni Ly'Shematenel :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 11, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 11, 2003 Mindenkinek akit kicsit is érdekel az ilyen hosszúhajzene, meg ez a rocker-dolog 8) és azok, akik még nem tudnék, hogy: Szombaton Junkies a WigWamban. Én mennék, de lassan mindenki visszamondja, mer' hogy karácsony... :roll: szóval volna vkinek kedve jönni? 1000-1200 a beugró + előtte kéne menni kocsmázni... naaa, gyertek :wink: 19-20.-án meg Tankcsapda lesz a PeCsában. (péntek-szombat) ez kicsit húzósabb 2.5oo.-, de jó lesz ígérem! én ott leszek ismerősökkel, jön még valaki? Összefuthatnék koncert előtt-után-közben, vagy mittomén...GYERTEK EL!!!! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 11, 2003 Megosztás Közzétéve: December 11, 2003 Igen a Honfogalál zenéje nagyon jó. Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet leszedni? Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 12, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 Huhhh...ez most érdekes és kétségbeesett kérdés lesz: megvan valakinek Paul McCartney-tól a Flowers in the Dirt album? (asszem csak baketilen jelent meg...), szóval nekem a 'Put it there' c. szám kéne még karácsony előtt... Kérlek titeket vegyéták át kazira, ha megvan, vagy mittomén, megveszem, ha eladó... nagyon FONTOS! köszi... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 Neten gondolom kerestétek már, ezeket nem? Egyépként Nefi:Ha majd találkozunk, és nem lesz meg akkor kedves haverom CD-jét leírom neked, és átadom. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 15, 2003 Megosztás Közzétéve: December 15, 2003 Venes: köcci szépen, megköszönném ma majd le tudnád írni nekem azt a cd-t Link a hozzászóláshoz
Naglfar Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 én egy sátánista vagyok bár nem néznétek ki belőlem úgyhogy ha metal kell csak szóljatok Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Jujj-jujj-jujj... az jóóóó! tucc cödöt írni? pesti vagy? húúú-úú-ú... majd szólok jó? Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Nekem íííííísss!!!!! Amúgy Metallica, Manowar, Nirvana, Motorhead és még sok ilyen finomságot szoktam hallgatni... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés