Tybycsoky Közzétéve: Január 24, 2007 Közzétéve: Január 24, 2007 Hello,a szám eredetileg egy ororsz népdal, de valamelyik okos fogta és"átköltötte", de naon ott van. http://mrtiny.hu/index.php?p=577 <-- itt letölthető egyben maga a szám is és elolvasható a szövege is...
Randalion Killior Közzétéve: Január 25, 2007 Közzétéve: Január 25, 2007 Hali! Nézzetek fel erre: http://www.alhana.hu
Gem Kapocs Közzétéve: Január 25, 2007 Közzétéve: Január 25, 2007 Alhanának vannak jó számai, de nagyon sokban a zenei dolgok kicsit..hmmm...kaotikusak, vagyis inkább fülbántóak nekem. ok számban az ének hamiskás és hangszerek sincsenek mindig a helyükön. Viszont van néhány szám amit nagyon eltaláltak, pl Utolsó Bárd,
shikaka Közzétéve: Január 25, 2007 Közzétéve: Január 25, 2007 A Cather és Siriath által megpendített témához:Azt aláírom, hogy a klasszikus punk zenének leáldozott. Komoly mondanivalóval, jó szövegekkel, rendszerkritikával rendelkező bandák helyett (Bad Religion, NOFX, stb.) középiskolás ökörködéshez való együttesek (Blink182, Offspring) uralják a színteret.Félreértés ne essék, a Blink, Offspring még elmegy. Sőt, ha mondjuk a Danubius rádió kínálatával vetem össze, még szívesen is hallgatom. (plusz még: ökörködéshez tényleg kiváló) De azért ez már nem a Bad Religion, Ramones és ilyesmik...Ellenben az nem igaz, hogy most nincs jó zene. Nehezen jut el az emberekhez, mert az okosok szerint nincs rá igény. (személyes tapasztalatom az, hogy ha megmutatom ezeket a "noname" együtteseket haveroknak, akkor nagyon gyorsan elkérik az albumaikat)De ha valaki tudja hol kell keresni, akkor találhat neki tetsző igényes zenét. Rövid felsorolás: Marillion, Porcupine Tree, Children of Bodom, Anathema, Dream Theater, Mesugah, hogy csak a örök kedvenceimet említsem.De ha soha többé nem lesz egy jó együttes sem, akkor sem fogok unatkozni, mert az AC/DC örök és elpusztíthatatlanArról, hogy sok rossz zenekar van:Ebben az az érdekes, hogy ha a zenekar nem tetszik nekem, még lehetnek benne jó zenészek. Pl. személy szerint vért hányok öcsém aktuális kedvencétől, a Hammerfall-tól. DE ettől még el kell ismerni, hogy az zenészek tehetségesek és jók. Az már más kérdés, hogy hogy lehet ilyen sablonos zenét előállítani...A magyar zenei élet úgyszintén érdekes.Vannak nagyon jó zenészeink az biztos. De olyan igazi "banda" szerintem egy sincs.A Tankcsapdában reménykedtem úgy 98 környékéig (nagyon jól indultak!), de valahogy elvesztették a fonalat. Az utolsó csepp a pohárban az volt (még az Ez az a ház!-t is elnéztem nekik!) mikor leesett, hogy koncerten ventillátorral fújatják a hajukat :uhuh:
Siriath S.M. Közzétéve: Január 25, 2007 Közzétéve: Január 25, 2007 Üdv.Ma már kevés tartalmas zene készül, ez a fent általam leirtak lényege.Én inkább a régi klasszikus rockot és punk zenét szeretem. Úgy hogy ha nem komoly zenét hallgatok jöhet az AC/DC, Iron Maiden, Nirvana, bár nekem a Black Sabbath a kedvencem. A magyarok közül: Alvin és Mókusok(Ha zeneileg mem is nagy szám), Sing -Sing, Pokolgép, Kárpátia, Vérszerződés. (Ezek többsége ma is fut) Tudom van ellent mondás de hát nekem ezek tetszenek. Tankcsapdát meg abszolút nem hallgatok.
BYCS Közzétéve: Január 26, 2007 Közzétéve: Január 26, 2007 8) Üdv! Nos most csak a vége fele olvastam bele, meg annó az elejélbe ennek a témának... Gondolom mindenki találkozott a "Divat" zene fogalmával. Ugyebár amikor bejött a fiatalabb (most 14-17 évesek) generációbnak aegy egy rock "icon" akkor az "öregek" nem akartak közösséget vállalni az újoncokkal, ezért háttatfordítva akár az eddigi szeretett zenének, azt mondták rá divat. Lassan tényleg elvesztették számukra a régi dallamok azt amit egyszer még elentettek, s azt mondták: Én nem hallgatok xyz.. -ot... Ez még nem is volt olyan nagy gáz annó... De mi van ma...: Ma már annyi "divat" zene van, (amiket hallottam hogy annak neveznek): Tankcsapda(új albumok), Rasmus, Greenday (és társai), Linkin park, Sklipnot és a többi. .. Nem tudom ti , hogy vagytok vele de nem lett mára Divat a Divatozás, az hogy valamire rámondjuk , hogy "Divat zene" csak mert más generációnak is tettszik, olyan generációnak akiknek az izlése megengedi azt hogy néha techno-t halgassanak, vagy hogy ne mélyedjenek el a tartalmában a rock,metál,ska,punk stb stílusú zenekarock ezetébeben...? Néha mikor lemegyek a régi jó kocsmába, hogy megnézzem mi van a haverockal, akkor azt látom, hogy 40 emberb ől 25 nem töltötte be a 16-ot... Ez kiábrándító ugyan, és szánamas is mert csak az a.: Könnyen emészhető (divat) zenéket hallgatják, kevés, kétes mondanivalóval. b.: Az "ős" arcok által nagyra, keménynek tartott zenkarockat hallgatjéék, hogy "bevágódjanak" felértékelődjenek a szemükben. (ellentétes hatás..) De attól én még meghallgatom azokat amikre a divat szót aggatják, Pl: LinkinPark,Tankcsapda, asszem ezek vannak, bár ezek háttérbe szorultak mert a nagyrészét a zenéimnek a Black-Deat metál, meg Metál-Hardcore-t ed nekem ezek is nagy kedveceim maradtak. Nem akarock azokhoz a Divat emberekhez tartozni aki divatból Divatozik.. Hát remélem érhető voltam...: Nem attól vagy kemény, hogy nem hallgatsz "divat" zenét, hanem attól ha képes vagy belátni, hogy szereted(ha szereted), és leszarod a sok "nagyarcot", úgyis csak a barátaid ismernek igazán(talán). Üdv! Nahh hagylak mostmár titeket..
shikaka Közzétéve: Január 26, 2007 Közzétéve: Január 26, 2007 BYCS:Divat - divat. Nem szeretem ezt a szót. Népszerű, oszt jóvan. Ettől még lehet jó.Csak azért, mert sokan szeretik a Dream Theater-t még nem fogom nem hallgatni, gondolom ezzel mindenki így van. Ha befut egy kedvencem, pl. a Watch My Dying, akkor nem fogom kevesebbszer berakni a lejátszóba...Amit én mondtam, pl. a punk zenére, az tény. Zeneileg nincs sok különbség a Bad Religion és a Blink között, de ha elolvasod a szövegeket...
Alexander C. Dragon Közzétéve: Január 26, 2007 Közzétéve: Január 26, 2007 Üdv!Ez így van ahogy előttem szóltak, szóval ha valamit szeret az ember azt szereti, ha plbemész egy kocsmába és hallod a zenét függetlenül attól hogy szereted-e vagy nem attól még hallod és leülsz egy sörre mert nem tudsz mit csinálni mert beraktak már vagy ezret. Ha elmész egy vendégségbe mert meghívtak akkor elmész és ha sóskát raknak eléd eszel belőle ha szereted ha nem.. Nem tom mennyire érthető néha magamt sem értem...Nah mind1béke veletek
Siriath S.M. Közzétéve: Január 26, 2007 Közzétéve: Január 26, 2007 Üdv.Egyetértek HOKUSZ -al bár ha elém spenótot tesznek köszönön szépen de nem kérek.
Meran Közzétéve: Január 27, 2007 Közzétéve: Január 27, 2007 ÜdvSzerintem is ha az embernek tetszik egy zene, akármilyen stílusú is akkor hallgassa.Pl. a beosztott emberek h ő "diszkós" és rá se néz a rock, metal zenére mert hallgatás nélkül elitéli, de ugyanez vonatkozik a "rockerekre", akik ugyanúgy elvetik a trance-t, v. a techno-t.Egy zene vagy jo vagy rossz és ennek nincsenek stílus határai, vagy hat az emberre vagy nem.Régen én is csőlátású metálos/"rocker" voltam, de már jó ideje hallgatok HIP-HOP-ot trance-t, D&B, Industrialt, de be kell vallanom h az első szerelem még mindig erősebb.( off: ma megyek Watch My Dying koncertre!!!)
Raze Közzétéve: Január 29, 2007 Közzétéve: Január 29, 2007 Merannál a pont. Van aki divatból hallgat zenét, vagy a zenét a divathoz köti. Ezek az emberek (ők a tizenévesek) szoktak hülyerokkerezni és köcsögdiszkós-ozni. Nem kell ezért őket lenézni, megvetni, majd megváltoznak, kialakul netán az ízlésük is. Van akit nem érdekel a zene, és danubiuszrádiót hallgat, mert neki mindegy, csak menjen valami. Õket sem kell fikázni, engem sem érdekel pl. a díjugratás, max a sporthírekben nézem. Van, akinek van zenei ízlése, tudja mi a jó zene, rossz zene. Mert igenis van jó és rossz zene. Olyan ez mint az öltözködés. Egy menő öltöny elegáns és a nagy többségnek szimpatikus. Egy rózsaszín top rövid miniszoknyával és tűsarkú csizmával már megosztja a közönséget, van akinek nyála, van akinek a szeme folyik ki. Egy piros hajú lány, neonzöld kukásmellényben, 52-es surranóban már nagyon durva, és ez az öltözködés a viselőjén kívül kb 0 embernek jön be. Lényeg hogy nem kell lenézni mást azért mert más a stílusa vagy nincs neki. Ilyenkor zenei felsőbbrendűségünk tudatában jobb csak megmosolyogni e botor halandókat, és meghagyni őket tudatlanságukban.
Kalóz Közzétéve: Január 29, 2007 Közzétéve: Január 29, 2007 Raze, azért kérlek nézd el nekem ha a zenei ízlésem talán némileg különc szempontok alapján osztályoz, és ha a csendes mosolygás helyett hangosan kiröhögöm a botor halandót. A pirosruhás kislány meg kukásmellényben és 52-es surranóban nagyon beindította a fantáziámat...
Randalion Killior Közzétéve: Január 30, 2007 Közzétéve: Január 30, 2007 Na jó, Maident ki hallgat? Ne mondjátok, hogy senki!Gem Kapocs, ha kaotikusnak találod...lehet, hogy igazad van...Nekem bejön, amúgy épp most hallgatom a Tündértánc albumot.(Száműzött angyal).
Gem Kapocs Közzétéve: Január 30, 2007 Közzétéve: Január 30, 2007 Killior: Nekem sincs semmi bajom az Alhanával, msot is van az MP3mon csak azt mondtam hogy vannak olyan számok ahol olyan érzésem van hogy teljes improvizáció az egész, vagy legalábbis nem gyakorolták eleget, és egymáshoz nem illő hangszerkörök kerültek egymás alá. Maident hallgatok néha, bár az utóbbi időbenkimaradt de most hogy mondod előszedem valahonnan a playlistek közül
Oshram Közzétéve: Január 31, 2007 Közzétéve: Január 31, 2007 Üdv! Most találtam: http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search Aki ismeri őket azokat talán érdekli
Randalion Killior Közzétéve: Február 2, 2007 Közzétéve: Február 2, 2007 "Maident hallgatok néha, bár az utóbbi időbenkimaradt de most hogy mondod előszedem valahonnan a playlistek közül " -Ez jó ötlet...
BYCS Közzétéve: Február 5, 2007 Közzétéve: Február 5, 2007 8) Üdv!Iron Maiden-t én is halgattam-hallgatok, de csak ritkán és a kedvenceim...Nekem NAGYON fontos, hogy mi a mondani valója a zenkarnak, előadónak, amit hallgatok. Ezért is szinte-kizárólag KERESZTÉNY zenét hallgatok, mert tudom, hogy ezen téma szövegei építő jellegűek és nem az hogy:-K
Phoenix Közzétéve: Február 6, 2007 Közzétéve: Február 6, 2007 Üdv. New kedvencem a Korpiklaani :laza: whááá iszonyatosan jók az arcok... De tudjátok mit, döntsétek el magatok :wink:. http://www.youtube.com/watch?v=B5hjDZIt ... ed&search=
Kalóz Közzétéve: Február 6, 2007 Közzétéve: Február 6, 2007 Hmmm... Nekem a múltkor egy ABSZOLÚT szelíd, munkamámiás, komoly, családos kollégámról derült ki, hogy ÉNEKES egy hardcore-bandában. Mit ne mondjak pislogtam is erősen...
Toxik Közzétéve: Február 7, 2007 Közzétéve: Február 7, 2007 Én mostanában pont azért halllgatok külföldi zenéket, mert nem akarom tudni hogy miről énekelnek. Kezd elegem lenni abból hogy egymás után a nyolcadik egy együttes akarja megmondani nekem hogy mi a frankó, és mi a jó nekem. (Nem félre érteni, nem útálom az ilyeneket, hanem megcsömörlöttem.) Phoenix: Hallgasd meg a Beer Beer-t a Korpiklaanitól. Na annak aztán van mondani valója
Kiara Közzétéve: Február 19, 2007 Közzétéve: Február 19, 2007 Üdvözletem!Nem is olyan régen volt szerencsém meghalgatni Norha Jones egyik albumát.Ajánlanám mindenkinek aki egy kicsit szereti a soul-os hangzású kellemes,lágy dallamokat.Illetve a szintén ifjú tehetséget Joss Stone.t is megemlíteném.A kritikusok szerint olyan a hangja akár egy 40 éves fekete dívának.Érdemes meghalgatni őket.
shikaka Közzétéve: Március 9, 2007 Közzétéve: Március 9, 2007 Na, újabb jó együtteseket ismertem meg Egy haverom meglepett pár nótával, amelyek nagyon jó kocsmahangulatot árasztanak, jó dallamosak, de azért intenzívek is. A két együttes a Dropkick Murphys és a Flogging Molly Hegedű-skótduda. Nagyon tetszik! Az előbbi szerintem sokaknak tetszeni fog, a DKM-hez kell egy kis punk hangulat azért. Take a look: Flogging Molly - Whats left of the flag Flogging Molly - Drunken lullabies Dropkick Murphys - Spicey McHagges Jig (a refrén zseniális!)
Valaki Közzétéve: Március 10, 2007 Közzétéve: Március 10, 2007 Üdv.New kedvencem a Korpiklaani :laza: whááá iszonyatosan jók az arcok... De tudjátok mit, döntsétek el magatok :wink:. http://www.youtube.com/watch?v=B5hjDZIt ... ed&search= az egy nagyon jó együttes. egy szűk féléve volt koncertjük pesten,c sak nem tudtam elmenni rá...hát ez az én formám :cry: a lényegből általában kimaradok... nem tudom, ki ismeri: Theater of tragedy, Road, Haggard ( és msot megnézem a mappámat, h mit is hallgatok...) avantasia, Dark moor, Hagalaz runedance... vagy csak én vagyok enniyre elvont? :wink: 8)
Phoenix Közzétéve: Március 11, 2007 Közzétéve: Március 11, 2007 Üdv.New kedvencem a Korpiklaani :laza: whááá iszonyatosan jók az arcok... De tudjátok mit, döntsétek el magatok :wink:. http://www.youtube.com/watch?v=B5hjDZIt ... ed&search= az egy nagyon jó együttes. egy szűk féléve volt koncertjük pesten,c sak nem tudtam elmenni rá...hát ez az én formám :cry: a lényegből általában kimaradok... nem tudom, ki ismeri: Theater of tragedy, Road, Haggard ( és msot megnézem a mappámat, h mit is hallgatok...) avantasia, Dark moor, Hagalaz runedance... vagy csak én vagyok enniyre elvont? :wink: 8) Theater of tragedy jófajta, tetszetős, Haggardot pedig imádom, kár hogy csak 1 album+ néhány szám van meg :x . Sajna a többi előadót nem ismerem. Szóval csak kb. félig annyira vok elvont mint te :wink: . Shikaka: Huh ember ez a Flogging Molly ez nagyon faxa, már szedem is. :laza:
Valaki Közzétéve: Március 11, 2007 Közzétéve: Március 11, 2007 Üdv.New kedvencem a Korpiklaani :laza: whááá iszonyatosan jók az arcok... De tudjátok mit, döntsétek el magatok :wink:. http://www.youtube.com/watch?v=B5hjDZIt ... ed&search= az egy nagyon jó együttes. egy szűk féléve volt koncertjük pesten,c sak nem tudtam elmenni rá...hát ez az én formám :cry: a lényegből általában kimaradok... nem tudom, ki ismeri: Theater of tragedy, Road, Haggard ( és msot megnézem a mappámat, h mit is hallgatok...) avantasia, Dark moor, Hagalaz runedance... vagy csak én vagyok enniyre elvont? :wink: 8) Theater of tragedy jófajta, tetszetős, Haggardot pedig imádom, kár hogy csak 1 album+ néhány szám van meg :x . Sajna a többi előadót nem ismerem. Szóval csak kb. félig annyira vok elvont mint te :wink: . remélem nem bizonyulok nyomulósnak,d e ha érdekel, akkor tudok haggardot küldeni vagy adni, a többit ha érdekel, akkor priviben megbeszéljük... bocsi, az off-ért. ja kérdés: egészséges fejbőrrel ki h áll?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés