Con Salamander Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 A NIRVANA valahogy nem illik a többi közé. Az nagyon nem metal...Régen én is odáig voltam érte, de már unom.Túlreklámozták és minden nem normális kis diszkó p@tkány és pics@ azt hallgatja. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Igggen... pár éve én is oda-vissza voltam a Nirvana-töl, aztán elkezdtem gitározni, tanár leszedett néhány számot, no meg netröl is töltöttem, és rá kellett jönnöm, hogy azér' Curt-ék mégse annyira jók Messze vannak egy Dream Theatre-töl. De hát ezért szeretjük öket, nem? Hey, kaptam karácsonyra Metallica albumot (Ballads) Kár hogy nem vagyok akkora trasher hogy nagyon beinduljak töle... föleg, hogy az S&M-en 3 szám kiveételével mind rajta van :roll: :evil: namind1, a szándék a fontos nem? Sztem ez lesz az uccsó beírásom idén (szünetben nem érek rá... ), úgyhogy... BOLDOG KAR Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Na igen...Nirvana...nem rossz az, de nekem nagyon hangulat kell hozzá. Egyébként olyanról már hallottatok hogy kazaa, vagy dc++?mer ezzel magatoknak is tudtok leszedni ám netről Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Udv!a ynev.hu-n vannak nagyon, nagyon, nagyon jó, magus zenék! mindenki töltse le!Neked is Boldog karácsonyt! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Hol vannak? Mert a letöltések alatt nem találom őket. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 http://www.ynev.hu/modules/mydownloads/ ... .php?cid=5és tényleg nagyon jók, bár sztem csak a niare és az ibaraaz igazi, a többit szinte bárhová lehetne írni. de regisztráld magad, mert ha nem vagy, nem lehet letölteni... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 gyerekek! ma Tankcsapda koncert. (meg holnap is)én kinn leszek. Furge Disnoval. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Üdv!Kinnlesz, pár ismerősöm, és van aki magusoziki is!ha összefutnátok, üdvözlöm őket! 8) Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 fogalmam sincs, kik azok, de átadom, ha véletlenül megtudom, kik.2. sor. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Van aki már hallgatta a RHCP legújabb albumát? Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 van legújabb albuma??hmm fő h követem az ilyesmit, de ha valaki megmondja mi a cim, akkor majd körbe nézek.... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Juniusban mikor fog megjelenni a Nightwish legujabb albuma? Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 nem tom, de hallagasatok ynevi zenéket...a yenv.huról lehet letölteni.... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 az meg milyen borzalom? :shock: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 hát érdekes...nekem is ugy ajánlottk, de ha talán vissza lapozol egy kicsit, akkor meg tudod...nem rossz... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Nekem tetszenek.Bár én nem így párosítottam volna a számokat az államokhoz. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 A most 10, vasgy kevesebb éves unokatesóm mondta, hogy látott egy új albumot, állítólag valami száj van rajta, vagy mi. De van valami új klippjük is, amit én még nem hallottam, mert mostanság nincs időm tv-t nézni. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Nekem sincs időm soha tvt nézni, de ha van akkor is inkább a számítógép előtt ülök, bár sajnos még nem a net előtt. De ha majd megtudod a szám címét akkor majd mond meg plz, mert megnézném... Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Január 25, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2004 Rock minden mennyiségben (Manson, Metallica, Linkin Park, P.O.D.,Tankcsapda stb. stb.) De nem vetem meg a Gy.U. szimfonikus zenéit sem. :oops: Szerintem nagyon eltalálták a zenéjét. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 Kedves Nefi! Megvan illetve kiderült, hogy az az új RHCP album csak válogatásalbum, dfe asszem van rajta 2 új szám is, de nem baj, akkor is kell. TybycsokyTestVÉÉÉÉÉR Na jó a Linkit leszámítva, meg mondjuk nem vagyok egy nagy Metallica fan sem. Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 Alapból a Metallicát én sem nagyon szeretem ,de ez az új albumok nagyon bejön nekem. Nem tudja valaki a System of a Down új albumának a címét :?: Pls, segítsetek! Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 no akko ide is betolom a képem..és aszondom hogy...............TANKCSAPDA 4EVER...... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 Kedves Nefi! Megvan illetve kiderült, hogy az az új RHCP album csak válogatásalbum, dfe asszem van rajta 2 új szám is, de nem baj, akkor is kell. Nekem is kell, de nem baj, hogy csak két új szá,m van rajta. Magam részéről RHCP-ből soha sem elég Tybycsoky: örülök, hogy Te is ezeket a számokat szereted, még egyel nőt a rokkerek száma a fórumon Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 "Elmennek százak és jönnek ezrek, a rock katonái egyre többen lesznek" Ahogy az meg vagyon írva gyerekek Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Január 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 31, 2004 Tybycsoky: örülök, hogy Te is ezeket a számokat szereted, még egyel nőt a rokkerek száma a fórumon Miért eddig mennyi volt a rockerek és a nem rockerek aránya a fórumon? Talán 300:1 :?: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés