Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Közzétéve:

Igggen... pár éve én is oda-vissza voltam a Nirvana-töl, aztán elkezdtem gitározni, tanár leszedett néhány számot, no meg netröl is töltöttem, és rá kellett jönnöm, hogy azér' Curt-ék mégse annyira jók :( Messze vannak egy Dream Theatre-töl. De hát ezért szeretjük öket, nem? :lol:

Hey, kaptam karácsonyra Metallica albumot (Ballads) :D Kár hogy nem vagyok akkora trasher hogy nagyon beinduljak töle... föleg, hogy az S&M-en 3 szám kiveételével mind rajta van :( :roll: :evil: namind1, a szándék a fontos nem?

Sztem ez lesz az uccsó beírásom idén (szünetben nem érek rá... :( ), úgyhogy...

BOLDOG KAR

Közzétéve:

A most 10, vasgy kevesebb éves unokatesóm mondta, hogy látott egy új albumot, állítólag valami száj van rajta, vagy mi. De van valami új klippjük is, amit én még nem hallottam, mert mostanság nincs időm tv-t nézni.

Közzétéve:

Nekem sincs időm soha tvt nézni, de ha van akkor is inkább a számítógép előtt ülök, bár sajnos még nem a net előtt. De ha majd megtudod a szám címét akkor majd mond meg plz, mert megnézném...

Közzétéve:

Rock minden mennyiségben (Manson, Metallica, Linkin Park, P.O.D.,Tankcsapda stb. stb.) De nem vetem meg a Gy.U. szimfonikus zenéit sem. :oops: Szerintem nagyon eltalálták a zenéjét.

Közzétéve:

Kedves Nefi! Megvan illetve kiderült, hogy az az új RHCP album csak válogatásalbum, dfe asszem van rajta 2 új szám is, de nem baj, akkor is kell.

TybycsokyTestVÉÉÉÉÉR :lol: Na jó a Linkit leszámítva, meg mondjuk nem vagyok egy nagy Metallica fan sem.

Közzétéve:
Kedves Nefi! Megvan illetve kiderült, hogy az az új RHCP album csak válogatásalbum, dfe asszem van rajta 2 új szám is, de nem baj, akkor is kell.

Nekem is kell, de nem baj, hogy csak két új szá,m van rajta. Magam részéről RHCP-ből soha sem elég :D

Tybycsoky: örülök, hogy Te is ezeket a számokat szereted, még egyel nőt a rokkerek száma a fórumon :D

Közzétéve:

Tybycsoky: örülök, hogy Te is ezeket a számokat szereted, még egyel nőt a rokkerek száma a fórumon :D

Miért eddig mennyi volt a rockerek és a nem rockerek aránya a fórumon? Talán 300:1 :?: :D

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...