Daru Közzétéve: Szeptember 5, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 5, 2013 Hoztam egy kis electropunk-ot, abból is a jófélét. Ráadásul egy díjnyertes videoklippel Mike Diva rendezésében. A Kill The Noise név mögött Jacob Stanczak munkálkodik 2008 óta. Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy mind a zene, mind a film zseniális! (nem, nincs ekkora zenei lexikális tudásom, csak mindig után olvasok, hogy mi a sz*r az, amit hallgatok. ) Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Szeptember 11, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 11, 2013 Beteg. Electric Six. Imádom.http://youtu.be/wbIXlf22qnM Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 11, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 11, 2013 Valaki egy laza Westernt? One more Grandpa Jones: Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Szeptember 13, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 13, 2013 Valaki egy laza Westernt? Jelentkezem! Látom sikerült rákapnod Jones papára. Na és hogy témában legyek: egy nagyon beteg, de fülbemászó "gyerekdal". Mikor először láttam, nem tudtam hova rakni... Az a hihetetlen benne, hogy tényleg gyerekeknek (is) szól a témája. Ismerek egy 6 éves kislányt, akinek ez a kedvenc dala. Ausztráliában óriásplakátokat láttunk belőle az utcákon! A "poén" a klip végén. Vigyázat: kettőnél több használat esetén függőséget okozhat! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 13, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 13, 2013 (szerkesztve) Vigyázat: kettőnél több használat esetén függőséget okozhat! Ez... ez nagyon súlyosan kész! Hatalmas! ... Amúgy szerintem rohadt nagy ötlet gyerekek oktatására/nevelésére. Sajnos én többször megnéztem... És akkor most együtt: Weboldaluk is állat: http://dumbwaystodie.com/ Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Dumb_Ways_to_Die Szerkesztve ekkor: Szeptember 13, 2013 , Daru által Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Szeptember 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2013 Üdv!BETEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link a hozzászóláshoz
Sami szei Közzétéve: Szeptember 16, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2013 Szép napot mindenkinek! Bárdok, figyelem! Nem minden a külcsín! Ha valaki nem ismerné - na Õ aztán egy jelenség! Érdemes nála körülnézni, mert a többi "szösszenete" sem érdektelen. Elképeszt ez a könnyedség... ! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 19, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2013 Africa! Azért jól nyomja ez a Igor kolléga. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 19, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2013 Nagyon szép éles és friss képekkel dolgozik ez a videoklipp. Az zene pedig nagyon kellemes,kösz Daru a tippet. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 20, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2013 (szerkesztve) Nagyon szép éles és friss képekkel dolgozik ez a videoklipp. Az zene pedig nagyon kellemes,kösz Daru a tippet. Akkor még egy rövid ráadás: (házi feladat mindenkinek: megszámolni, hány mosoly van a klipben ) De ha már így osztogatom: Mind a két zenét Stephen J. Anderson szerezte, aki - szerintem - egy nagyon tehetséges fiatal zenész, zeneszerző. Szerkesztve ekkor: Szeptember 20, 2013 , Daru által Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Október 14, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2013 A nap felfedezettje: Óriási a csaj! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 A nap felfedezettje: Óriási a csaj! Most akkor felmerul a kerdes, hogy a Lindsay Stirling, avagy eza lany volt elobb-e. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 szerintem a hegedü volt elöbb..... Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 radioactive: my immortal: mission impossible: és a lejobb a végére, star wars: Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 Most akkor felmerul a kerdes, hogy a Lindsay Stirling, avagy eza lany volt elobb-e. Jó kérdés, de szerintem mindkettejük példaképei között ott van a szingapúri származású, brit klasszikus és popzenész, különösen tehetséges hegedűművész: Vanessa Mae. Bár ő túlnyomórészt klasszikus zenéket dolgozott át hegedűre, de sok műve kapott popzenei hátteret, és voltak alkalmak, amikor az ő fénykorának slágereit húzta el: https://www.youtube.com/watch?v=UUm59nD8dSo Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 radioactive: Van ilyen zongorásosba' is ám Link a hozzászóláshoz
Klamathweed Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 Ha már könnyűzene vonós feldolgozásban, akkor nem lehet említés nélkül hagyni... ...az Apocalyptica zenekart, akik a '96-'97 körül kezdték Metallica és egyéb rockzenei feldolgozásokkal. (Érdemes az egyéb, saját műveiket is tanulmányozni.) Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Október 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2013 Ez annyira jó ... ... írok rá egy modult! Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Október 22, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 22, 2013 hátha van még egy valaki akinek tetszik... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Október 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2013 (szerkesztve) De bármely számukat mondhatnám. Egyszerűen nagyon jók! Szerkesztve ekkor: Október 25, 2013 , Daru által Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Október 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2013 Daru: tényleg jók, nagyon köszi! Főleg az acapellát kedvelem... Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Október 29, 2013 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2013 Ez pont az olyan rossz alvóknak való, amilyen manapság én vagyok http://www.youtube.com/watch?v=MPJKuygePHk Csodafal Kint most esik, de ne sírjatok Ezt régebben nagyon szerettem.. annyira jó hangja van a csajnak, és középiskolát idéz http://www.youtube.com/watch?v=nXLwPUr5F1k Elég régen hallgattátok már? Engem ez elaltat Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: November 5, 2013 Megosztás Közzétéve: November 5, 2013 Az egyik magyar kedvenc pasi-hangtól - is Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: November 7, 2013 Megosztás Közzétéve: November 7, 2013 És most mindenki: "And it's No, Nay, never, No, nay never no more Will I play the wild rover, No never no more" Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: November 14, 2013 Megosztás Közzétéve: November 14, 2013 (szerkesztve) Préri, farm, poros országút, kaktusz, vörös sziklák, nyereg, musztáng, stetson kalap, kockás ing, farmer... Szerkesztve ekkor: November 14, 2013 , Daru által Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés