TAO Közzétéve: Szeptember 16, 2014 Közzétéve: Szeptember 16, 2014 Ma egy régi kedvencet hoztam Nektek Többfázisban, mert belőle úgysem elég.. https://www.youtube.com/watch?v=R3XkZbVB2qw Már be is szereztem a discography-t.
Felon Közzétéve: Szeptember 19, 2014 Közzétéve: Szeptember 19, 2014 Cserébe egy kis érdekesség, Lucia Hm.. tetszik Köszi a leányzót ismertem, a Silence c zenéje benne van a kedvenc listámban Már be is szereztem a discography-t. Szinte teljesen biztos voltam benne, hogy neked bejövős lesz A ritmusa, a ritmusa, olyan hétvégi, nemde? Annyira érdekes a hangja.. kicsit olyan, mintha ott ülne az ágyam szélén, és onnan nyomná..
Sneer Közzétéve: Szeptember 21, 2014 Közzétéve: Szeptember 21, 2014 A Scandal 3 évad 17 rész végén szólt ez a zene.Ott jól használták fel,de önmagában is jó melódia és a szövege ma is igaz, hisz az emberek nem változtak 71 óta.http://www.youtube.com/watch?v=MhmrnYbIVqs
bűvdudás Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Sziasztok Eleddig nem volt szerencsém a képes feléhez, de ez.. ez az alkotás egyhamar nem ereszt el. Dal és mágia felsőfokon! (Nyitott kérdés, hogy mit fogyasztott az alkalmazó. Ha Hatalom Italát, akkor sürgősen ellenőrizni kéne a receptúrát...)
Daru Közzétéve: Szeptember 23, 2014 Közzétéve: Szeptember 23, 2014 Már hivatalosan a The Lion King musical a világ legsikeresebb színházi előadása. 6.2 milliárdot hozott a konyhára. Sikerével maga mögé parancsolta az Operaház Fantomját. Érsekesség képen: az Avatar, a világ legsikeresebb filmje 2.7 milliárd dollárt keresett. Szerintem teljesen vitathatatlan és megérdemelt a siker. A teljes előadás hanganyaga:
Felon Közzétéve: Október 1, 2014 Közzétéve: Október 1, 2014 Lehet, hogy már volt.. de azért.. "amilyen hülye vagy.." "Hova bújsz, ha már tombol minden Istenség?" -- attól függ milyen karival vagyok https://www.youtube.com/watch?v=698QJLjErNQ Mert "sosem voltunk senkik" "felvettem egy zen-zakót, de szorított mellben"
Felon Közzétéve: Október 1, 2014 Közzétéve: Október 1, 2014 Ráadásként, ha már ilyen érzelgős vagyok ma
Felon Közzétéve: Október 2, 2014 Közzétéve: Október 2, 2014 Ma albumokat hallgattam Minden daluknak mondanivalója van.. amit a bugyilehúzogató hang csak felerősít No és aki szereti a régi bonanzás hangzást, annak lehet, hogy tetszeni fog..
Felon Közzétéve: Október 14, 2014 Közzétéve: Október 14, 2014 (szerkesztve) Ha már decemberben a Mátyás templomban éneklünk velük, akkor megosztom az egyik kedvencemet tőlük "Délben futsz, én rohanok, Tiltasz, és én sem adok" És valami egészen más Szerkesztve ekkor: Október 14, 2014 , Felon által
Daru Közzétéve: Október 16, 2014 Közzétéve: Október 16, 2014 Akkkora kib* autós zene, amihez még foghatót nem hallottam! Csak kéne még hozzá egy Mustang meg a 66-os út!
TAO Közzétéve: Október 17, 2014 Közzétéve: Október 17, 2014 Akkkora kib* autós zene, amihez még foghatót nem hallottam! Csak kéne még hozzá egy Mustang meg a 66-os út! Engem nem fogott meg annyira, mint téged, ám ha egyszer jössz, akkor szolgáltatom mindkettőt. Plusz ezt a számot.
Daru Közzétéve: Október 30, 2014 Közzétéve: Október 30, 2014 (szerkesztve) Edward Sharpe and the Magnetic Zeros egy Los Angeles-i zenei kollektíva... nehéz lenne együttesnek nevezni, mert pár előadótól eltekintve a csapat folyton változik. Előadásaikban a folkot, a rockot, a bluest és a gospelt ötvözik. Inkább ilyen hippi életérzés jön át tőlük. Talán másnak is tetszik: Szerkesztve ekkor: Október 30, 2014 , Daru által
Daru Közzétéve: November 4, 2014 Közzétéve: November 4, 2014 Szürke... ja nem! Énekes Gandalf!!! Persze nem George Ezra és Ian McKellen együttműködése volt az első. Egy inkább bizarrabb hang-arc párosítás kapcsán a rendkívül karakteres arcú Danny Trejo asszisztál Pat Monahan hangjához:
Felon Közzétéve: December 8, 2014 Közzétéve: December 8, 2014 "Lyuk vagyok a szíveden, folt az ágyadon, fantom az ujjaid között.."
Hulla Közzétéve: December 8, 2014 Közzétéve: December 8, 2014 (szerkesztve) Talán a többség egy kicsit fiatal itt hozzá, de nekem ez egy komoly filmélmény volt anno, ezt a kis dalt pedig naphosszat elhallgatnám: Akinek a gyomra pedig már eltelt a manapság ránk ömlő vizuális moslékkal szerintem nézze meg a , hátha ... Szerkesztve ekkor: December 8, 2014 , Hulla által
Felon Közzétéve: December 8, 2014 Közzétéve: December 8, 2014 Talán a többség egy kicsit fiatal itt hozzá, de nekem ez egy komoly filmélmény volt anno, ezt a kis dalt pedig naphosszat elhallgatnám: Ez a dal gyerekkorom nagy kedvence.. annó volt a falucskánkban (igen, a zalai dombok között) egy régi malom, amit átalakítottak turistaháznak. Ide vitték le a gyerekeket nyaranta 2-3-4 napra a környező településekről egyfajta táborba, ahol kézműveskedni lehetett, meg közösségépíteni, és más egyéb szocializációs dolgokat művelni. Ott találkoztam először a szövéssel, az agyagozással, és azokkal a dalokkal, amiket este a tábortüzek mellett tanítottak az aprónépnek. Ez is köztük volt, és nagy harc ment a szóló részekért Szóval most pár pillanatra újra az a nagyon sötét hosszú hajú, frufrus, copfos, négerbabára barnult, rózsaszín suhogós melegítős apró lányka lehettem, aki kipirult arccal, csillogó szemekkel bámult a gitáros bácsira, miközben torkaszakadtából énekelte a sorokat, törökülésben, a többi hasonszőrűvel. Köszi /uramatyám, mikbe nem öltöztettek minket az ősök annó.. :D/ És ha már olasz, és ezt is énekelhettem már /bár pöpedlit később, minthogy a tojáshéjas tábortüzek voltak/ a Muzsika hangjai egyik forgatási helyszínén, akkor fogadjátok szeretettel.. hatalmas erő van benne.. https://www.youtube.com/watch?v=DzdDf9hKfJw TAO, a mi országunkban az sajnos nem elérhető :/
Felon Közzétéve: December 16, 2014 Közzétéve: December 16, 2014 Valami teszt szerint ez az én dalom.. öhm.. a mai napom feldobta, szóval Happy!
Daru Közzétéve: Január 12, 2015 Közzétéve: Január 12, 2015 Az alábbi "Forzen - Let it go" magyar feldolgozása annyira jóra sikerült, hogy még én is megkönnyeztem. Sírjatok velem ti is! :'D (sárangyal mindent visz!)
TAO Közzétéve: Január 12, 2015 Közzétéve: Január 12, 2015 Az alábbi "Frozen - Let it go" magyar feldolgozása annyira jóra sikerült, hogy még én is megkönnyeztem. Sírjatok velem ti is! :'D (sárangyal mindent visz!) Tough Mudder induló.
Felon Közzétéve: Január 18, 2015 Közzétéve: Január 18, 2015 (szerkesztve) Hoztam nektek egy kis kóstolót a péntek esti buliból Most voltam másodszor kimondottan DM buliban, és még most sem tudom semmihez sem hasonlítani. Annyira valós, és annyira más dimenziós egyszerre.. Néha olyan, mintha marionettmazdagon lógnának a tagjaid, és nem is te mozogsz a zenére.. máskor olyan, mintha egyetlen kollektív tudatban lennél az összes jelenlevővel, de valahogy mégis külön világban, mindenkitől elzárva. Tudatmódosító nélküli tudatmódosítós állapot ez egy olyan teremben, ahol dől rád a falakból ez a zene. Ha jönnek még, én elmegyek a koncertre, az fix Az első koncertfelvétel lesz, ezért bocsi, de úgy gondoltam, hogy kicsi ízelítő nem árt abból a hangulatból, ami ezeken az eseményeken jelen van. Best friendeknek https://www.youtube.com/watch?v=Q3PuxiuQIFk Õ azt hiszem még nem volt ebben a topicban.. a fentitől teljesen más. De azért "hagyom, hogy eluralkodjon mindenen" A szobádban.. ahol a szavaidba kapaszkodok.. többek közt És ez már csak az utózönge.. Szerkesztve ekkor: Január 18, 2015 , Felon által TAO, a kekeckedÅ‘ miatt :P
Sir Thomas Közzétéve: Január 21, 2015 Közzétéve: Január 21, 2015 Nem is értem, hogy vetődtem a linkre, de ez valami egészen egyedi. Asszem megosztja majd a közönséget, de nekem tulajdonképpen tetszett. Annyira rossz, hogy jó. A klip képi világa pedig simán beférne egy Kult mesébe.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés