Sir Thomas Közzétéve: Január 28, 2015 Közzétéve: Január 28, 2015 A mai zenei "gyöngyszem". Lotr teljes sztori 99 másodpercbe sűrítve. Khm... eredeti.
Tyrael Közzétéve: Január 29, 2015 Közzétéve: Január 29, 2015 A mai zenei "gyöngyszem". Lotr teljes sztori 99 másodpercbe sűrítve. Khm... eredeti. Egyszerűen zseniális!
Felon Közzétéve: Február 10, 2015 Közzétéve: Február 10, 2015 Annyira jó, amikor az egyik nézett sorozatodban erre a zenére lövik fejbe az egyik kedvenc szereplődet.. üdítő. Ez mondjuk nem csorbítja a zene érdemeit.
Felon Közzétéve: Február 15, 2015 Közzétéve: Február 15, 2015 A hétvégén különleges kiképzésen voltam, ez aztán oda vezetett, hogy hoztam néhány eddig hozzám nem illőt Leszögezném, eztán se leszek ez a buli-maca-zene imádó, de egy kitérőnek jó volt, és ezek szó szerint mozgatnak meg.
bűvdudás Közzétéve: Február 16, 2015 Közzétéve: Február 16, 2015 ... mert nem csak Arelt vagy Mare-a istennőt idézi meg...
TAO Közzétéve: Február 17, 2015 Közzétéve: Február 17, 2015 ... mert nem csak Arelt vagy Mare-a istennőt idézi meg... A zene sem rossz, de a témája és az előadása miatt nagggyon jó! Köszi, ment a kedvencekbe.
Scylla Közzétéve: Február 17, 2015 Közzétéve: Február 17, 2015 egy kis k-pop... kiváncsi vagyok kinek fog tetszeni: szabad a comment...
TAO Közzétéve: Február 18, 2015 Közzétéve: Február 18, 2015 egy kis k-pop... kiváncsi vagyok kinek fog tetszeni: szabad a comment... Ahhoz képest, hogy K-pop, egészen badass.
Sneer Közzétéve: Február 18, 2015 Közzétéve: Február 18, 2015 kip-kopot olvastam es elgondolkodtam Scylla mire utalhat ezzel?
Sir Thomas Közzétéve: Február 24, 2015 Közzétéve: Február 24, 2015 (szerkesztve) No akkor egy kis időutazás. Este hazajöttem és eszembe jutott egy dal, amit kb. ezerszer hallgattam már és arra gondoltam, hogy megosztom veletek. Örökzöld, ami zeneileg sokat jelent... Ha szomorú vagyok, inspirációt ad... Sokak számára kevéssé ismert, underrated, de mintha a lelkemből szólna... Desiree - I ain't movin' Erről beugrott, hogy nem sokat hallgathattok soult, úgyhogy eszembe jutott egy ismertebb dala, ezt a többség talán már ismeri... Desiree - Kissing you Igen, a Rómeó és Júliából (igaz, ez nem a filmes verzió a hangminőség miatt) De ha már soul és Romeo+Juliet, akkor alap, hogy Everybody's free: ...és ha már ez a dal, nézzük hogy lett ez világhírű anno Rozalla előadásában. Igaz, ez már a mixelt verzió, mert így jobb a hangzás és dinamikusabb az egész. De ha már Rozalla, akkor Are you ready to fly? Jó-jó, de van ebből jobb is, íme a Dune verziója... Huhh, ha Dune, akkor egy kis kikacsintás Rave oldalra: I can't stop raving Ebből eszembe is jutott egy szám, ahol hasonló környezetben és színekben énekel egy másik énekesnő, de sehogy nem ugrik be a címe. ... és végül beugrott!!! Pras featuring Mya & Ol' Dirty Bastard - Ghetto Superstar Te jó ég, ezekre mennyit tomboltunk ifjúkorban... Na de kiegészítésként még egy kis elkalandozás: Robin S - Show Me Love Na de térjünk vissza Desiree-re, aki sajnos nem sokat énekelt (egész pályafutása 13 év és csak 5 album), viszont ránk hagyott egy érdekes feldolgozást cserébe: Ladysmith Black Mambazo and Des'ree - Ain't No Sunshine Ami persze remek, de az igazzy mégiscsak az eredeti: Bill Withers - Ain't No Sunshine Ezzel el is jutottunk ahhoz a pár kedvenc afro énekeshez, akiket szeretek: Például Ray Charles. ha nem gond, a következő klipp a filmből lesz, érdemes megnézni, mert állati jó. Szóval akkor Ray - Hit the road jack Ez a film persze teli van kiváló dalokkal, de akkor lássuk az egyik (film szerint) teljes impró dalt: Ray Charles - What I'd say És ha már az öref Ray, ne feledkezzünk meg az öreg George-ról, tehát következzen a George Benson - On Broadway Erről persze már nem soul jutott eszembe, hanem az itt is sokak által ismert Battlestar Galactica sorozatban is esszenciális örökzöld: Jimmy Hendrix - All along the watchtower Ha már ennyire elkanyarodtam, akkor beugrott a Doobie Brothers klasszikusa: Long Train Running Igaz, ez egy kicsit feljavított verzió, de erre elég durván tudok táncolni... Viszont azt hiszem, mára elég lesz a visszatekintőből, egész jó kedvem lett, mire befejeztem a zenehallgatést. Jó éjszakát gyerekek! Szerkesztve ekkor: Február 25, 2015 , Sir Thomas által
Felon Közzétéve: Március 27, 2015 Közzétéve: Március 27, 2015 Álmosító Anya régen mise-zenének hívta, és utálta, ha hallgattam.. szvsz szuggesztív - önmagad felé.
Scylla Közzétéve: Április 12, 2015 Közzétéve: Április 12, 2015 Trónok harca rajongoknak kötelezö:https://youtu.be/rgemU-kMvOEvigyázz spoiler veszély!!!
Felon Közzétéve: Április 20, 2015 Közzétéve: Április 20, 2015 Szombaton voltam EwiL bandájának koncertjén.. nos, szóval ez a felvétel nem a legjobb minőség, de élőben brutálisan jól szólt Még az is lehet, hogy elér a "sikítsunk a gitárosnak" korszakom, ami eleddig sosenem volt
Sir Thomas Közzétéve: Június 8, 2015 Közzétéve: Június 8, 2015 Christopher Walken az egyik kedvenc színészem, de ezt ne ismertem
Lucius con Erigow Közzétéve: Június 11, 2015 Közzétéve: Június 11, 2015 (szerkesztve) !!!Achtung!!! aki nem szereti a metalt, ne hallgassa illetve az utolsó live változata!!!Achtung!!! Szerkesztve ekkor: Június 11, 2015 , Ragnar Björn Baldursson által
bűvdudás Közzétéve: Június 26, 2015 Közzétéve: Június 26, 2015 Egy kis hőskori kardcsörgetés - hátha valaki még nem "ösméri"...
tetra Közzétéve: Július 5, 2015 Közzétéve: Július 5, 2015 Mostanában ez megy: A Tűzzel-vassal film egyik betétdalának egy másik verziója, itt az eredeti: https://youtu.be/IiMlkUwvwEM?t=43s
Felon Közzétéve: Július 24, 2015 Közzétéve: Július 24, 2015 Vannak ismerősök, akik gondolnak egyet, és zenélni kezdenek.. és még jól is csinálják.. Az ember meg csak kapkodja a fejét, és rögtön egy lemezbemutató-koncerten találja magát.. Néhány szám EwiLék, azaz az Almost42 'Majd Lesz Valahogy' albumáról http://almost42.bandcamp.com/album/majd-lesz-valahogy Ez pedig egy olyan formáció, amibe véletlenül futottam bele, pedig itt is ismerem a gitárost, akinek ráadásul szép a keze
Daru Közzétéve: Augusztus 1, 2015 Közzétéve: Augusztus 1, 2015 "Zene nélkül mit érek én?" - szól a régi nóta. Nos, meglepő, hogy mekkora ökörségek jönnek ki, amikor leveszik a zenét egy-egy videoklip alól: FIGYELEM! A VIDEÓK ALATT TILOS INNI ÉS ENNI MERT FULLADÁSOS HALÁLT OKOZHATNAK!!!
Felon Közzétéve: Szeptember 11, 2015 Közzétéve: Szeptember 11, 2015 (szerkesztve) Ajh.. olyan, mintha egyszerre reszelné az agyam, és simogatná a hajam a hangja.. veszélyes Szóval olyan nagyszerűen jó És amikor a hangjához még ritmusokat teszünk.. És egy kicsit más, ha már a youtube állandóan belehallgattat Igazán érdekes.. Szerkesztve ekkor: Szeptember 11, 2015 , Felon által
Sneer Közzétéve: Szeptember 18, 2015 Közzétéve: Szeptember 18, 2015 Felon es/vagy Ramirez. Kivancsian varom a linket a notakrol amihez lehet hasonlitan a karekteretek Erenben eldalolt “kristalytiszta” eneket.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés