Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Közzétéve:

Ehhe.. kb így volt.. Bár Senellának még Ishánál is szarabbul megy :D Kíváncsi vagyok, hogy Erik erre milyen harci indulót énekel rá ;) /Nézzétek el TAOnak, hogy beleszipog, ez egy játékon lett felvéve - csak javított a dolgon :)/

És ez lett volna az, amit előadna a karakter, ha bármit is értene hozzá :D

Közzétéve:

Hehe, SirTom pont ezt a klipet dobta be tavaly januárban. Én kifejezetten szeretem az Antwoord munkásságát, , a kellően (de nem túlzóan) beteg, sokakat megbotránkoztató képi világ és az érdekes dél-afrikai nyelv használata nálam nyertes kombináció. Ajánlom tőlük az 'Enter The Ninja' és az 'I Fink U Freeky' című számokat is! 

Közzétéve:

Igen, tegnap már végigpörgettem a youtube-on fellelhető stúdió anyagaikat, ma élő felvételt keresek és magam megbotránkoztatására covereket.

Rémesen érdekesnek tartom, hogy white trash jellegű stílust nyomnak de határozottan érezhető, hogy nem amerikai és nem is keleteurópai.

Közzétéve:

Na itt ez a muzsika, szintén le vagyok maradva pár évvel:

Három dolog miatt fogott meg rettenetesen.

Ebből az első az "éneklés" stílusa, inkább skandálás vagy nem is tudom, nagyon gyengén dallamos.

A második a finn nyelv teljes agybaja, úgy rakják egymás után a betűket, hogy képtelen vagyok megjegyezni a finn szavakat.

A harmadik a klip képi világa, a boszorkány egyszerre gyönyörű fiatal nő és torz csúfság, valahogy sikerült ötvözniük a két szokásos végletet.

Közzétéve:

Új kedvenc muzsikám/stílusom: 

A Dagi Patesz már egy ideje a látóteremben van, de eddig nem hallgattam tőle nagyon mást a Unity-n kívül. A szokásos éves stílusrotálásom most újra a glitch hop / electro house-hoz ért, és ez a zene valami végtelenül vidám is nagyon feldob. Kedve támad az embernek boldogan menetelni tőle és küzdeni a céljaiért.

Közzétéve:

Most látom, hogy van zenei topik is... :) Akkor íme, az én agymenésem: egy legenda, ami az északi népekre jellemzően igen szomorú történetet mutat be nekünk.

És itt a párja, a másik, enyhén horrorisztikus szépség:

Dorani magiszter kedveli ezt
Közzétéve:

Mongol metál, hagyományos mongol hangszerekkel és torokénekléssel fűszerezve.

Fura egzotikum, de talán másnak is bejön (ha más miatt nem, akkor a szép tájképek vagy a sámános hangzásvilág miatt). Köszi, Slam! :D

Coryss, Antail és Darabolo kedveli ezt
Közzétéve:

Black metal sötétebb témájú RPG olvasmányokhoz

Sötétebb témájú, szerepjátékkal kapcsolatos szövegek - mint pl: Raoul Renier szerafizmusról szóló értekezése - olvasása 
közben gyakorta hallgatok black metalt, vagy ezzel a stílussal igen közeli rokonságban álló drone doomot. 

Biztos vagyok benne,hogy rajtam kívül is akadnak itt páran akiknek a zenei ízlése némileg hasonló az enyémhez. 
(Vagy legalábbis nyitottak valamennyire ilyen irányokban.) Éppen ezért nem látom rossznak megosztani itt párat 
azok közül a zenék közül, amelyek akkor hangzanak fel,amikor éppen egy-egy ilyen infernális,túlvilági témákat bocolgató 
szövegbe kezdek bele. Amelyekbe alább bele lehet hallgatni, azok megítélésem szerint
egy olyan stílus igényesebb zenéinek számítanak amelyet sokszor elképesztő igénytelenség jellemez.

Peste Noire - Spleen

https://www.youtube.com/watch?v=3S_Jk3RNxfs

Carpathian Forest - Skjend Hans Lik

https://www.youtube.com/watch?v=kk6XhonnM-I

Satanic Warmaster - (Acoustic version) The Burning Eyes of the Werewolf

https://www.youtube.com/watch?v=Crerbleb0nY

Drone doom,ez már inkább háttérzene,olvasáshoz sokkal jobb:

AARSLAND - RASPUTIN (Full Album) Drone Doom | Funeral Metal | Dark Ambient Music

https://www.youtube.com/watch?v=LY4Zd0aeiRo

Darabolo és Antail kedveli ezt
Közzétéve:
14 órával ezelőtt-kor Darabolo írta:

Jelen. :D

Mondjuk én nem tolom ennyire "black"-ben, de hasonló az ízlésünk.

Amúgy én se vagyok  egy nagy blackes arc,de az utóbbi fél évben valamiért nagyon ráálltam. 

Darabolo kedveli ezt
Közzétéve:
On 2018. 04. 02. at 11:15-kor tetra írta:

Új kedvenc muzsikám/stílusom: 

A Dagi Patesz már egy ideje a látóteremben van, de eddig nem hallgattam tőle nagyon mást a Unity-n kívül. A szokásos éves stílusrotálásom most újra a glitch hop / electro house-hoz ért, és ez a zene valami végtelenül vidám is nagyon feldob. Kedve támad az embernek boldogan menetelni tőle és küzdeni a céljaiért.

Megláttad a jövőt. 2 évvel később 30 ezres helyett 30 milliós nézettség.

Közzétéve:

Sziasztok. Én ROCK-függő vagyok. Minden ami a rockhoz tartozik vagy onnan ered, jöhet (metál, power, hardrock, folkmetal, nemzeti rock, oi, stb) Így a karantén alatt (remélem jövő hétre vége) az az egyetlen gyógyszerem a túléléshez 😊❤️

Darabolo kedveli ezt
Közzétéve:
9 órával ezelőtt-kor Leenarya írta:

Sziasztok. Én ROCK-függő vagyok. Minden ami a rockhoz tartozik vagy onnan ered, jöhet (metál, power, hardrock, folkmetal, nemzeti rock, oi, stb) Így a karantén alatt (remélem jövő hétre vége) az az egyetlen gyógyszerem a túléléshez 😊❤️

Akkor ezt neked találták ki! Ez mind benne van ebben + egy kis godspell

Catsmile és Lozartan kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...