tetra Közzétéve: Június 4, 2024 Közzétéve: Június 4, 2024 Hehe, az előkép alapján azt hittem, ez lesz a Faun Berserkermode-ja, és mondom az nagyon nem illik bele a profiljukba. És hát tényleg nem az lett.
Daru Közzétéve: Július 26, 2024 Közzétéve: Július 26, 2024 Aki esetleg nem ismerné Ümmet Özcant, ő egy török származású holland zenész, virtuóz... amúgy DJ. Bár szerintem erősen degradálja az ő művészi összetettséget. Techno alapú zenei világában mesteri hozzáértéssel hozza be a mongol, üzbég, török, stb. népzenei jegyeket ősi, spirituális töltettel, saját előadásában. Maga megszólaltatva több egzotikus hangszert, mindezt torokénekkel megspékelve, úgy, hogy az egészből valami észbontóan új dolog születik. És akkor van, hogy élő koncerten erre ráhozza például Tiësto-t, Axwell & Ingrosso-t, vagy egy Josh Wink-et . És működik! Csatornája hamarosan eléri a 1 millió feliratkozót. Nem csodálkozom! Scylla és TAO kedveli ezt
Scylla Közzétéve: Július 27, 2024 Közzétéve: Július 27, 2024 16 órával ezelőtt-kor Daru írta: Aki esetleg nem ismerné Ümmet Özcant, ő egy török származású holland zenész, virtuóz... amúgy DJ. Bár szerintem erősen degradálja az ő művészi összetettséget. Techno alapú zenei világában mesteri hozzáértéssel hozza be a mongol, üzbég, török, stb. népzenei jegyeket ősi, spirituális töltettel, saját előadásában. Maga megszólaltatva több egzotikus hangszert, mindezt torokénekkel megspékelve, úgy, hogy az egészből valami észbontóan új dolog születik. És akkor van, hogy élő koncerten erre ráhozza például Tiësto-t, Axwell & Ingrosso-t, vagy egy Josh Wink-et . És működik! Csatornája hamarosan eléri a 1 millió feliratkozót. Nem csodálkozom! erröl miért a Dune film sardaukarjai ugrottak be? nem is tudom..... jo a zene és a torokének párositása. Cz, tetra, MagyarGergely és 2 további kalandozó kedveli ezt
Daru Közzétéve: November 6, 2024 Közzétéve: November 6, 2024 Mesélés közeben a zenei aláfestés mindig egy plusz dimenziót tud adni a játékélménynek, főleg, ha az passzol a világ hangulatához és/vagy az adott szituációhoz. Nyilván sok ilyen csatorna található a YouTube-on, vagy szerző a Spotify-on, ami egy külön válogatást, bemutatást is megérne, de most csak egy szerzőt szeretnék bemutatni. Főleg, mert sok témában sok jó zenéje elérhető a YouTubon is. Marika Schanz gyermekkorát végig kísérte a zene iránti szenvedélye. Hegedűn, szintetizátoron és zongorán is komfortos. Medusa’s Child metál csapatban billentyűsként játszott, ahol később éneklésként is kipróbálta tehetségét. Ezzel párhuzamosan a 3D grafikában és animációban is igencsak kiművelte magát. Érdemes egy pillantást vetni erre a méltatlanul alacsony lájk és feliratkozóval sínylődő videóra (zene is és az animáció is csúcs… döbbbenet!): https://www.youtube.com/watch?v=r3d069J0Ye0 Érdemes még masszírozni a keresőt Medusa’s Child metál zenekar után kerülgetve a hasonló című „dzs” kategóriás sci-fi/thrillert, ami 97-ben hoztak ki. Itt pedig Marika pár 3D-s munkája: https://www.marikaschanz.com/scoringvideos Na de! 😊 Mindamellett, hogy Marika olyan nagy nevekkel dolgozott együtt az egyetem után, mint az Ubisoft, vagy a Crytek, 2020-ban zeneszerzésre adata fejét és szerintem seggreülősen magas színvonalú zeni albumokat készít, kifejezetten aláfestő zenéket. És mind elérhető ingyen. Nem csak dark westerben utazik, de a Nordic albumai vagy a Ancient Empires kifejezetten ütős társa lehet egy MAGUS vagy DnD partinak. Albumok itt is elérhetőek reklám mentesen: https://www.marikaschanz.com/music de érdemes feliratkozni a csatornájára ezzel is támogatva a munkáját, mert szerintem nagyon-nagyon megérdemli! https://www.youtube.com/@MarikaSchanz Ezek a hagulatkeltő zenék nem csak a játék során lehetnek hasznosak. Nekem személy szerint remek ihlet forrás egy játék ötlethez, ahol jeleneteket, szituációkat képzelek el a zene inspirálására. Remélem neked is hasznos lesz az oldal és a csatorna. 😊 Jó játékot és jó hangulatot hozzá! Pacsi! Sneer, Antail, TAO és 1 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés