Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zene

Gambit

Recommended Posts

Közzétéve:
Ha hülyeséget mondtam [...]
Gem: [-off-]Hey, ez most ne vedd magadra, de...[-on-] :lol::lol::lol: csak egy kicsit :wink:

Az énekesük valóban operaénekesnö, de a rockopera az a Jézus Krisztus szupersztár, nem a Nightwish...

A dallamos power valóban rájuk illik, de én inkább melodikusnak nevezném :roll: [talán egy kis goth beütéssel, de ez egyébként is jellemzo a finnekre.]

Közzétéve:

hello mindenkinek, csak semmi elôitélet...

nehari, h bepofázom, de betévedtem, és megláttam venes kérdését, és asszem erre van egy frappánsnak is nevezhetô válaszfélém:tehát, mint tudjátok én nem vok rocker, de!! én is szeretem a nightwisht, és asszem megvan 2 albumuk is.szal venes: nagyon jó, elég pörgôs még egy olyan lököttnek is mint nekem, és elég jó is, pedig én D

Közzétéve:

Hali.

Darrick: A Slipknot koncert a Sportszigeten lesz ha jól tudom, és ingyenes lesz :D, olyan juni elején ha jól tudom , ugyhogy én valoszín?leg ott leszek. Volt valaki közületek a ZP nyitóbuliján? Én voltam....felutaztam Bp.-re a barátn?mhöz, és elmentünk. Jó buli volt szvsz. Hallott már valaki a mez?túri Wanted fesztiválról? Ha igen nem tudjátok hogy idén milyen együttes jön külföldr?l? Azt hallottam, hogy az Ignite, de nem tartom reálisnak.

Sziasztok.

Közzétéve:

Ööö...Namost én Slipknot koncertel úgy vagyok,hogy jóóó messzir?l nézni meg hallgatni nekem tökéletesen megfelel :D Van egy haverom aki be akar menni pogózni.Én is hülye vagyok de azért nem ennyire :D

Közzétéve:

Szóval pontosítva Slipknot koncert a Sport szigeten, ingyenesen június 12-én. És ahogy hallom fel?lünk igen igen sokan ott lesznek, úgyhogy szerintem szép tömegre lehet mejd számítani. A zúzásról, csak annyit, hogy szvsz elég sokan lesznek a vége felé, akik nem akarják agyon tapostatni magukat, ugyhogy ott lightosabb pogo lesz....én szerintem ott leszek :roll: .

Közzétéve:
Hivatalosan nem rockopera? Ha hülyeséget mondtam lehet szidni :D

Rockoperát a Cross Borns játszik és az ? zenéjük is nagyon jó.

Megvan 3 szám a Nightwish-Nemo albumról :D

Közzétéve:
Hallott már valaki a mezotúri Wanted fesztiválról? Ha igen nem tudjátok hogy idén milyen együttes jön külföldrol? Azt hallottam, hogy az Ignite, de nem tartom reálisnak.
Az új Hammer-ben biztos benne van... :roll: [Érdekes, hogy már múlt héten is láttam az újságárusoknál, pedig mindig csak 5.-e környékén jelenik meg, namind1.] Holnapra megnézem, jó?

SummerRocks-ra kimegy valaki? Hú, kik is lesznek a fellépok??? :roll: azt tudom hogy Twisted Sister, aztán... áh, más nem jut eszembe :evil: De valszeg idén is bödületes árak lesznek. Nemtom kinek van 13.000 pénze a két napért? :evil: Az egy heti Sziget kerül annyiba! :shock:

Közzétéve:

Sziasztok!

A Kornról nem tudok mostanság semmit. De lehet Ausztriában lesznek...asszem lessz ott valami banzáj, csak nem tudom mikor. Bocsi.

Bye

Közzétéve:

Halli!

En zene temaba a rockot meg a metalt szeretem de meghallgatok mast is ha jo.

Most pl bitu kuldte zene csoda megy:

Infected Mushroom-Scorpion Frog :lol:

De hallgatok meg regi classsikus zeneket (Abba, Beatles, Beatrice)

Vagy komolyzenei klasszikusokat is(Bach, Beethoven, Mozart)

Üdv:Oshram (VSZ, CB)

Közzétéve:

Mivel zene topic, ajánlom a Trója filmzenéjét, most láttam szombaton a filmet és nagyon tetszik a zenéje.

Ki jön kedden a Depresszió koncertre a ZPbe, mert mehetnénk együtt...

Közzétéve:

Nem tudom, hogy ti észrevettétek-e, de álltálában minden filmnek jó a zenéje....na jó lehet, hogy van pár kivétel. De álltalánosságban ez az elöbbi elv érvényesül. Jók a fimzenék, és ha megfigyelitek komolyzenék, a többségében, úgy hogy Szeretem a komolyzenét. És ti?

Közzétéve:

Én is szeretem a komyolyzenét, szoktam is hallgatni. Dvorak-ot szeretem nagyon f?leg az Újvilág szimfóniáját, szeretem Beethowent, Bachot és még elég sok mindenkit. :)

Közzétéve:
Ki jön kedden a Depresszió koncertre a ZPbe, mert mehetnénk együtt...

Én ottleszek... mármint valószínüleg ott leszek... :roll: azaz lehet... :( ha nem jön közbe semmi... :? De nem hiszem, hogy 8ra odaérek, mert keddenként CDfü-ben vagyunk Mazsival meg néhány KMarccal ["képezzük" magunkat 8) ], és leszedik a fejem ha nem megyek :twisted:

Közzétéve:

Lusta vagyok messze visszaolvasni, és mindenképpen szeretnék ide irni...ez a két dilemma azt hozza ki nálam, hogy:

U2, The Cure, KimNowak, Oasis, Placebo, Enya, Enigma rulezz:)))) és persze BONANZA BANZAI Forever:)))

Remélem nagyon értelmesre sikeredett, igy hajnali kettökor:)

Közzétéve:

Sziasztok!

:) Játék közben szoktunk Enyát, Enigmát és Gregoriánt hallgatni. Aláfestésként nagyon hozzák a hangulatot. Ha azonban zenét akarok hallgatni, marad a METALLICA :) :)

Közzétéve:

Van egy jó hirem a KORN koncertel együtt a SLIPKNOT is fellép és a METALLICA is lesz meg Linkin Park de az nem érdekel engem.A beugro pedig 75 euro.Mellesleg Bécsben lesz. :!: :!: :!:

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...