Nefadar Közzétéve: Április 28, 2004 Közzétéve: Április 28, 2004 Május végén vagy június elején fog megjelleni a legújabb Nightwish és Rhapsody album
Venes Közzétéve: Április 29, 2004 Közzétéve: Április 29, 2004 Milyen stílus tulajdonképpen a Nightwish?
Nefadar Közzétéve: Április 29, 2004 Közzétéve: Április 29, 2004 Milyen stílus tulajdonképpen a Nightwish?Dallamos Power metált játszanak, ez a hivatalos :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: Április 29, 2004 Közzétéve: Április 29, 2004 Hivatalosan nem rockopera? Ha hülyeséget mondtam lehet szidni
Gambit Közzétéve: Április 29, 2004 Szerző Közzétéve: Április 29, 2004 Ha hülyeséget mondtam [...] Gem: [-off-]Hey, ez most ne vedd magadra, de...[-on-] csak egy kicsit :wink: Az énekesük valóban operaénekesnö, de a rockopera az a Jézus Krisztus szupersztár, nem a Nightwish... A dallamos power valóban rájuk illik, de én inkább melodikusnak nevezném :roll: [talán egy kis goth beütéssel, de ez egyébként is jellemzo a finnekre.]
@huszár Közzétéve: Április 29, 2004 Közzétéve: Április 29, 2004 hello mindenkinek, csak semmi elôitélet...nehari, h bepofázom, de betévedtem, és megláttam venes kérdését, és asszem erre van egy frappánsnak is nevezhetô válaszfélém:tehát, mint tudjátok én nem vok rocker, de!! én is szeretem a nightwisht, és asszem megvan 2 albumuk is.szal venes: nagyon jó, elég pörgôs még egy olyan lököttnek is mint nekem, és elég jó is, pedig én D
Venes Közzétéve: Április 30, 2004 Közzétéve: Április 30, 2004 Akkor is megragadom a lehet?séget:RED HOT CHILI PEPPERS
Thya Közzétéve: Május 1, 2004 Közzétéve: Május 1, 2004 Hali. Darrick: A Slipknot koncert a Sportszigeten lesz ha jól tudom, és ingyenes lesz , olyan juni elején ha jól tudom , ugyhogy én valoszín?leg ott leszek. Volt valaki közületek a ZP nyitóbuliján? Én voltam....felutaztam Bp.-re a barátn?mhöz, és elmentünk. Jó buli volt szvsz. Hallott már valaki a mez?túri Wanted fesztiválról? Ha igen nem tudjátok hogy idén milyen együttes jön külföldr?l? Azt hallottam, hogy az Ignite, de nem tartom reálisnak. Sziasztok.
Gem Kapocs Közzétéve: Május 1, 2004 Közzétéve: Május 1, 2004 Ööö...Namost én Slipknot koncertel úgy vagyok,hogy jóóó messzir?l nézni meg hallgatni nekem tökéletesen megfelel Van egy haverom aki be akar menni pogózni.Én is hülye vagyok de azért nem ennyire
Thya Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 Szóval pontosítva Slipknot koncert a Sport szigeten, ingyenesen június 12-én. És ahogy hallom fel?lünk igen igen sokan ott lesznek, úgyhogy szerintem szép tömegre lehet mejd számítani. A zúzásról, csak annyit, hogy szvsz elég sokan lesznek a vége felé, akik nem akarják agyon tapostatni magukat, ugyhogy ott lightosabb pogo lesz....én szerintem ott leszek :roll: .
Nefadar Közzétéve: Május 2, 2004 Közzétéve: Május 2, 2004 Hivatalosan nem rockopera? Ha hülyeséget mondtam lehet szidni Rockoperát a Cross Borns játszik és az ? zenéjük is nagyon jó. Megvan 3 szám a Nightwish-Nemo albumról
Gambit Közzétéve: Május 3, 2004 Szerző Közzétéve: Május 3, 2004 Hallott már valaki a mezotúri Wanted fesztiválról? Ha igen nem tudjátok hogy idén milyen együttes jön külföldrol? Azt hallottam, hogy az Ignite, de nem tartom reálisnak. Az új Hammer-ben biztos benne van... :roll: [Érdekes, hogy már múlt héten is láttam az újságárusoknál, pedig mindig csak 5.-e környékén jelenik meg, namind1.] Holnapra megnézem, jó?SummerRocks-ra kimegy valaki? Hú, kik is lesznek a fellépok??? :roll: azt tudom hogy Twisted Sister, aztán... áh, más nem jut eszembe :evil: De valszeg idén is bödületes árak lesznek. Nemtom kinek van 13.000 pénze a két napért? :evil: Az egy heti Sziget kerül annyiba! :shock:
Nefadar Közzétéve: Május 3, 2004 Közzétéve: Május 3, 2004 Idén nem megyek SummerRocksra, tavaly voltam, és hatalmas élmény volt. Toumastól a Nightwish billenty?sét?l puszit is kaptam kint amikor autógramot kaptam
Darrick Közzétéve: Május 4, 2004 Közzétéve: Május 4, 2004 Köszi Bobo lehet hogy felmegyek de nem hiszem.Korn rol nem tudsz semmit? :?: :?: :?:
Thya Közzétéve: Május 14, 2004 Közzétéve: Május 14, 2004 Sziasztok!A Kornról nem tudok mostanság semmit. De lehet Ausztriában lesznek...asszem lessz ott valami banzáj, csak nem tudom mikor. Bocsi.Bye
Oshram Közzétéve: Május 15, 2004 Közzétéve: Május 15, 2004 Halli! En zene temaba a rockot meg a metalt szeretem de meghallgatok mast is ha jo. Most pl bitu kuldte zene csoda megy: Infected Mushroom-Scorpion Frog De hallgatok meg regi classsikus zeneket (Abba, Beatles, Beatrice) Vagy komolyzenei klasszikusokat is(Bach, Beethoven, Mozart) Üdv:Oshram (VSZ, CB)
Nefadar Közzétéve: Május 16, 2004 Közzétéve: Május 16, 2004 Mivel zene topic, ajánlom a Trója filmzenéjét, most láttam szombaton a filmet és nagyon tetszik a zenéje.Ki jön kedden a Depresszió koncertre a ZPbe, mert mehetnénk együtt...
Venes Közzétéve: Május 17, 2004 Közzétéve: Május 17, 2004 Nem tudom, hogy ti észrevettétek-e, de álltálában minden filmnek jó a zenéje....na jó lehet, hogy van pár kivétel. De álltalánosságban ez az elöbbi elv érvényesül. Jók a fimzenék, és ha megfigyelitek komolyzenék, a többségében, úgy hogy Szeretem a komolyzenét. És ti?
Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Közzétéve: Május 17, 2004 Én is szeretem a komyolyzenét, szoktam is hallgatni. Dvorak-ot szeretem nagyon f?leg az Újvilág szimfóniáját, szeretem Beethowent, Bachot és még elég sok mindenkit.
Gambit Közzétéve: Május 17, 2004 Szerző Közzétéve: Május 17, 2004 Ki jön kedden a Depresszió koncertre a ZPbe, mert mehetnénk együtt... Én ottleszek... mármint valószínüleg ott leszek... :roll: azaz lehet... ha nem jön közbe semmi... :? De nem hiszem, hogy 8ra odaérek, mert keddenként CDfü-ben vagyunk Mazsival meg néhány KMarccal ["képezzük" magunkat 8) ], és leszedik a fejem ha nem megyek :twisted:
Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Közzétéve: Május 17, 2004 az jó ha tudsz jönni, majd ha odaértél megcsörgetsz, hogy tudjunk talizni? priviben megy a számom most kaptam a legújabb nightwisht és nagyon jó
Vándor Közzétéve: Május 18, 2004 Közzétéve: Május 18, 2004 Lusta vagyok messze visszaolvasni, és mindenképpen szeretnék ide irni...ez a két dilemma azt hozza ki nálam, hogy:U2, The Cure, KimNowak, Oasis, Placebo, Enya, Enigma rulezz:)))) és persze BONANZA BANZAI Forever:)))Remélem nagyon értelmesre sikeredett, igy hajnali kettökor:)
spartas Közzétéve: Május 18, 2004 Közzétéve: Május 18, 2004 Sziasztok! Játék közben szoktunk Enyát, Enigmát és Gregoriánt hallgatni. Aláfestésként nagyon hozzák a hangulatot. Ha azonban zenét akarok hallgatni, marad a METALLICA :)
Nefadar Közzétéve: Május 18, 2004 Közzétéve: Május 18, 2004 Spartas: jaja, mi is, csak én a Gregorian és az Enya mellé még be tudnám rakni az Erat, nagyon jó hangulata lesz a játéknak t?le
Darrick Közzétéve: Május 18, 2004 Közzétéve: Május 18, 2004 Van egy jó hirem a KORN koncertel együtt a SLIPKNOT is fellép és a METALLICA is lesz meg Linkin Park de az nem érdekel engem.A beugro pedig 75 euro.Mellesleg Bécsben lesz. :!: :!: :!:
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés