Antail Közzétéve: Május 16, 2011 Közzétéve: Május 16, 2011 Üdvözlet Mindenkinek!CS és Shad megszervezték a táborra történő pólógyártást.Paraméterek:- A pólón elöl szerepel kicsiben szív fölött a Kalandozok.hu logó, Kalandozok.hu felirat és a tábor dátuma.- A póló hátulján nagyban szerepel a játékos neve.- A póló költsége 2000 Ft.A rendelés mikéntje- Ki kell választani a póló méretét: S, M, L, XL, XXL, XXXL- KI kell választani a póló alapszínét: kék zöld piros sárga fekete fehér (amennyiben a kért alapszínű póló nem elérhető úgy fekete alapszínű lesz)- A csapatkapitánynak be kell írnia a csapatlistába az igénylő neve mellé a méretet és kért alapszínt május 31-ig, későbbi rendelésre nem lesz lehetőség.- Több darab rendelése esetén oda kell írni a darabszámot!- A pólók költségét a csapatkapitányoknak kell elutaniuk az NYT számlájára.További kérdésekre itt lesz válasz.üdv. Z
Ulmi Közzétéve: Május 17, 2011 Közzétéve: Május 17, 2011 A minta illetve a név milyen színnel kerül a pólóra?
Venes Közzétéve: Május 17, 2011 Közzétéve: Május 17, 2011 Tudom, a következő kérdésem még ráér de... az elutalásnak meddig kell megtörténnie? Vagy a május 31-e arra is vonatkozik?
Fenix Közzétéve: Május 17, 2011 Közzétéve: Május 17, 2011 És mivan, ha a csapatkapitánynak egy megveszekedett vasa sincs, nemhogy bankszámlája amiről utalna? (én utaltam neki) Akkor hogy jut el hozzátok a zsé?
Antail Közzétéve: Május 17, 2011 Szerző Közzétéve: Május 17, 2011 Élutalás a tábor második részlete. A csapatkapitány feladata összegyűjteni a csapattagoktól a pénzt.üdv. Z
Daelon Közzétéve: Május 17, 2011 Közzétéve: Május 17, 2011 kérdés: milyen kék a póló ? / milyen zöld a póló ? esetleg szín minta ? mert hát nem mindegy ez a kis apróság se más is kérdezte, de: milyen színű felirat lesz? ha én mesélek, akkor milyen csapathoz írjam oda, h milyen pólót kérek ?
Antail Közzétéve: Május 17, 2011 Szerző Közzétéve: Május 17, 2011 kérdés: milyen kék a póló ? / milyen zöld a póló ?esetleg szín minta ? mert hát nem mindegy ez a kis apróság se más is kérdezte, de: milyen színű felirat lesz? ha én mesélek, akkor milyen csapathoz írjam oda, h milyen pólót kérek ? Sajnos a póló színét még nem tudjuk, csak, hogy kb. milyen. A fekete és a fehér az nyilván egyértelmű. A póló alapszínétől elütő színnel nyomják rá a feliratot és a logót, 1 színben, háttér nélkül. Ha te mesélsz, akkor én vezetem a pólóméreted. Z
Daelon Közzétéve: Május 18, 2011 Közzétéve: Május 18, 2011 akkor: Weilon - 1 kék, 1 zöld, XL Daelon - 1 kék, 1 zöld, L ez szumma 4 póló, 8k, ha jól számolok
tetra Közzétéve: Május 19, 2011 Közzétéve: Május 19, 2011 - A pólón elöl szerepel kicsiben szív fölött a Kalandozok.hu logó, Kalandozok.hu felirat és a tábor dátuma.Ez azt jelenti, hogy mint a hímzett pólón, dörzsölni fogja a cicit?
Con Salamander Közzétéve: Május 19, 2011 Közzétéve: Május 19, 2011 Üdv! Ez nem hímzett, nem fogja. Az egyébként tényleg durva Üdv!
Syrand Caldern Közzétéve: Május 23, 2011 Közzétéve: Május 23, 2011 Hú, be kéne fizetni a tábort! Hú, kéne póló is! Hú, majd intézkedem!
Sir Thomas Közzétéve: Május 25, 2011 Közzétéve: Május 25, 2011 Csapat: Visitors Játékos1: Sir Thomas Méret1: XXL Szín1: Fekete Játékos2: Magdi Méret2: L Szín2: Piros Május 31-ig utalom a pénzt. Ez így okés?
Con Salamander Közzétéve: Május 26, 2011 Közzétéve: Május 26, 2011 Üdv!Remélem mindenkinek a saját nickjére kell csak, aki leadja a rendelést, mert ugyebár az lesz a hátulján.Üdv!
Silver Közzétéve: Május 28, 2011 Közzétéve: Május 28, 2011 HellóKét pólót kérünk mi is.Szín: zöldMéret: XLNick: Silver HawkSzín: feketeMéret: XLNick: AamuruskoÜdv, Silver
TAO Közzétéve: Május 30, 2011 Közzétéve: Május 30, 2011 Mivel csapatunk egyelőre nem került kiírásra, ezért ide adom le a rendelésünket:- Venes: 1 db fekete M,- Hulla: 1 db zöld XL és 1 db fekete XL- TAO: 1 db fekete XL,Pénz megy hamarost.
Fenix Közzétéve: Május 30, 2011 Közzétéve: Május 30, 2011 Olyat lehet kérni, hogy a KÉK pólón a név alá legyen még egy szöveg felírva? Az én esetemben a " The Light of Dawn " ? A piroson meg mondjuk a " Dragonslayer " ? Ha extrába kerül az nem gond.
Con Salamander Közzétéve: Május 30, 2011 Közzétéve: Május 30, 2011 Üdv!Az biztos, hogy többletbe kerül, de elvileg nincs akadálya. PM-ben majd értekezünk.Üdv!
Catsmile Közzétéve: Június 3, 2011 Közzétéve: Június 3, 2011 Remélem nincs gond abból, hogy a mi csapatunk esetében én küldtem el a pólóutalásokat (és nem a csapatkapitány).
Antail Közzétéve: Június 3, 2011 Szerző Közzétéve: Június 3, 2011 Remélem nincs gond abból, hogy a mi csapatunk esetében én küldtem el a pólóutalásokat (és nem a csapatkapitány).Nem gond!
Con Salamander Közzétéve: Június 9, 2011 Közzétéve: Június 9, 2011 Sziasztok!Pólórendelést is a holnapi napig bezárólag tudunk elfogadni!Sziasztok!
Con Salamander Közzétéve: Június 9, 2011 Közzétéve: Június 9, 2011 Üdv!És azt is tudnotok kell, hogy a pólórendelés költségét a 2. részlettel együtt kell befizetnetek, aki rendelt pólót, és a pénze holnap estig nem érkezett meg, annak a neve kikerül ide, külön nem lesz figyelmeztetve. Akinek szerdáig (06.15) nem érkezik meg, annak nem fogunk tudni pólót készíttetni!Üdv!
Con Salamander Közzétéve: Június 11, 2011 Közzétéve: Június 11, 2011 Sziasztok! Táborpóló összegző:Nicknév Szín Méret Venes Fekete M Hulla Zöld XL Fekete XL TAO Fekete XL Silver Hawk Zöld XL Aamurusko Fekete XL Weilon Kék XL Zöld XL Daelon Kék L Zöld L Fenixydianus Kék 3XL Piros 3XL Sir Thomas Fekete 2XL Magdi Piros L Tetra Zöld XL Fekete XL Con Salamander Kék XL KisSzenty Piros 2XL Shad'lex Fekete 3XL Suttogó Fekete XL Frosty Kék XL Fekete XL Atvy Fekete L Ulmi Fehér L Darun Fehér XL Catsmile Kék XL Piros XL Fekete XLP_anka Zöld M MagyarGergely Fekete XL Crowstone Fehér L Antail Fekete L Királylány Fehér S Rayen Reval Fekete XXLFelon Fekete XL És akinek nem okés még a befizetése:Sir ThomasMagdiMagyarGergelyCrowstoneVasárnap estig lehet reklamálni, ha valami nem stimmel.Üdv!
Antail Közzétéve: Június 11, 2011 Szerző Közzétéve: Június 11, 2011 MagyarGergely szabadsága alatt küldi a befizetését!Z
Recommended Posts