Antail Közzétéve: Május 30, 2011 Közzétéve: Május 30, 2011 Üdv!Aki szeretne Kalandozok.hu bögrét (tavaly készültek, nincs rajta évszám) vásárolni a táborban az most jelezze és annak függvényében viszünk raktárkészletet!A bögre ára 500 Ft / darab. A bögre fekete alapú a logót és a Kalandozok.hu avagy a kalandozók krónikái feliratot tartalmazza.üdv. Z
Hulla Közzétéve: Május 30, 2011 Közzétéve: Május 30, 2011 Nekem 2 db fixre kell, mert a kölykök folyamatosan amortizálják a készletet!
Felon Közzétéve: Május 30, 2011 Közzétéve: Május 30, 2011 Nekem is kell 1, mert elajándékoztam az előzőt:)
nekdolan Közzétéve: Május 31, 2011 Közzétéve: Május 31, 2011 nekem is nekem is!Egy bögre elég nekem is.
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Június 1, 2011 Közzétéve: Június 1, 2011 Juhé! Nekem még megvan mind a kettő.
Alec Baldwin Közzétéve: Július 2, 2011 Közzétéve: Július 2, 2011 Cs! Nekem is kéne egy bögre! A tavalyi ugyan teljesen sértetlen állapotban van, de már a f*sz kivan vele, hogy mindig a lakótársam szobájából vadászom elő, mert csak abból hajlandó kávét inni, "mer milyen jól néz már ki". Ennek véget kell vetnem.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés