Antail Közzétéve: Június 15, 2011 Közzétéve: Június 15, 2011 Kalandozó!Jerr közelebb, látom megviselte ruhád is az út pora! Oh, és az a vérfolt? Tán egy elejtett vadé? Tán másé? Vagy netán a sajátod? Mit számít, ugye? Hisz te életben vagy. Még! Hahahhaaaa! Remélem érted a viccet a barátom! Mutatok valamit. Kiterítem ezt a bőr paplant, jól figyelj a kulcsokra amik benne csillognak a csillagoknak, csak egyszer mondom el neveik! Kezdjük balról jobbra... Ez itt a Yehan Magreth, mellette Lamak Othari, majd ez a kopott a Cor Chatra, mellette Cor Galen, á ez a remekmű itt mellette ezzel a kampós véggel a Cor Tylath, és nézd ezt a rubinnal kirakott remekművet a Cor Mnemost! Van egykét újabb darab is! A Cor Daleth és a Cor Crídas zárja kicsiny paplanom rejtekének sorát!Szeretnéd az egyiket? Ki tudja melyik zárat fogja nyitni majdan? Lehet egy labirintus mélyén lesz segítségedre, de barátom az is lehet, hogy majd egy dzsad hercegnő erényövéhez tudod majd használni, hahahaaaa!Csak rajtad múlik, hogy megkapod-e! Kezdjük az elsővel, a Yehan Magreth-tel, állítólag ez nyitotta ki titkon Erion legfényesebb bankházának kincstárát, persze senki nem tudott róla!Az első kérdésem hozzád Kalandozó, hogy mondd el nekem, mi az a murgador? Ne tétovázz sokáig! Holnap (június 16, este) 23:00-ig van időd! S, hogy mások ne ismerjék meg éles, sokat tapasztalt elméd válaszát, pszi üzenetben közöld a tényeket velem!Mit veszíthetsz? Tán tied lesz a kulcs? Éjfél múltán kiderül....Tikk-takk, tikk-takk!Hahahhaaaaaaa!
Antail Közzétéve: Június 16, 2011 Szerző Közzétéve: Június 16, 2011 Lejárt az időd!Népes számú pszi üzenettel bombáztatok... Hulla, DarkGOD, Felon, TAO, Ceripapa, rajman, Ulmi, Atvy Mordur, FROSTY, Catsmile, Rayen Reval, tsoppie, Mormandaren, és mily meglepő, mindenki tudta a helyes választ, nem is vártam mást tapasztalt kalandozó barátom!Nézzük, itt ez a csupor, szórjuk csak bele a neveket! Hahahaaaaa!Éjfél múltán kihúzom a nevet, kié hát az első kulcs?!
Antail Közzétéve: Június 16, 2011 Szerző Közzétéve: Június 16, 2011 S nyúljunk a csuporba, csak skorpiók vannak benne! Igazából te is belenyúlhatnál!<Kocka> Zoltan dobasa: 8; Osszeg: 8A nyertes Atvy Mordur övé ím a Yehan Magreth, tedd el gyorsan tarisznyádba mielőtt még meglopnak!Van itt még pár gazdára váró! Hunyj egyet a sátorban! Tücsökciripelés lesz az ébresztő következő kérdésem előtt!
Antail Közzétéve: Június 17, 2011 Szerző Közzétéve: Június 17, 2011 Eljött az idő Kalandozó! Hallottál már a vérszívó gonoszokról akik Sirenar erdejeiben lapulnak és hegyesfülű elfekre vadásznak? Állítólag azok vére a legízletesebb! Te kóstoltál már ilyet? Ugyan! Hahahahaaa... Hisz nem vagy kannibál, de a szükség nagy úr! Egyszer egy lakatlan oázisban az Ibara peremén... Huh... Ez egy másik történet szerencsés barátom! Szerencsés vagy mert megélted a mai napot, adj hálát hát Dzsahnak, hogy meleg sál védte éjjel a torkod, nem pedig hideg penge szelte! Hahahahaaa!A következő tőröm a Lamak Othari, akarod? A tiéd lehet! Úgy mondom neked! Úgy, hogy ez nyitja még a legbiztosabb kincsesládák lakatját is, vagy gorviki-csizmád zárját, hahahaa!Ezért a tőrért csupán arra kell neked válaszolnod nekem psziüzenetben, hogy mennyi az íztelen mérgek keverési nehézsége! Várom a bűvös számot psziben Kalandozó!Ha nem nyeltél még mérget, akkor most fogsz! Erre mérget vehetsz! Hahahaaaa! Vasárnap estig tedd meg ezt, július 19. 22:00!
Antail Közzétéve: Június 19, 2011 Szerző Közzétéve: Június 19, 2011 Lejárt az időd!Jónéhány psziüzenet érkezett ismét, akik helyes választ adtak határidőre bekerültek a skorpiós csupromba!Lássuk a listát: rajman, Rayen Reval, AlterEgo, tsoppie, Catsmile, Ulmi, TAO , Hulla , DarkGODHamarosan kiderül ki rejtheti zsákjába a következő kulcsot... Ki az akit rabul ejt majd a kulcs varázsereje? Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 19, 2011 Szerző Közzétéve: Június 19, 2011 A szerencse forgandó, vagy sem?<Kocka> Zoltan_ dobasa: 8; Osszeg: 8A nyertes Hulla, övé ím a Lamak Othari, ne fényesítsd idejekorán, ha jót akarsz!Napnyugta előtt idővel fogom következő kérdésem feltenni Kalandozó barátom! Még semmid nincs veszve... Hacsak az életed nem, hogy itt szerencsejátékozol velem! Hahahaaaa!
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 Kalandozó! Ütött az órád! Sok utazó szereti kopott régi dolgait. Az ősi, poros, kopott ereklyék is nagy varázserővel bírhatnak. Így van ez a Cor Chatra-val is. Azt mondják a Cor Chatráról, hogy nem is igazán kulcs, hanem inkább fegyver... A kérdés, hogy kinek a kezében, lehet a tiedben Kalandozó?Bizonyára sok helyen járták már! Így, ha elárulod nekem, hogy szekérrel melyik tengerparti város van legközelebb Zahndian városához, akkor lehet te kapod majd meg a kulcsot! Válaszod pszi-üzenetben közöld velem holnap estig (június 21. 23:00), és vigyázz mert veszélyben vagy! Hahahaaaa!
Antail Közzétéve: Június 21, 2011 Szerző Közzétéve: Június 21, 2011 Lejárt az időd!Ezt a mondatot barátom hallottam egyszer egy sötét, nagydarab vértes fickótól... A hitetlenje... Valami dartonisz nevében vette vérét egy másik hitetlennek, annak bizony senki sem mondja már mégegyszer ezt! Remélem neked barátom még sokszor lejár az időd! Hahahaaa! Nézzük tehát kik voltak azok a bátrak akik elmémben kopogtattak: Con Salamander, TAO, rajman, Hulla, Catsmile, Darun, Ulmi, Aion Gildes Shiffer, Ishi, Crowstone, Rayen Reval, Alterego, FelonHamarosan kisorsolom kié lesz a legendás fegy... Akarom mondani kulcs! Hahahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 21, 2011 Szerző Közzétéve: Június 21, 2011 Az ebatta mérgekre! Ne igyatok meg semmit én mondom kalandozó barátom! Fogadj el egy tanácsot az öregtől! Mégha a legjobb barátotoktól kapjátok akkor sem... Ki tudja milyen mentálmágia befolyásolása alatt áll? Ki? Amikor a méreg a szervezetedben van már úgyis mindegy! Hahahaaaa!<Kocka> Zoltan_ dobasa: 13; Osszeg: 13A nyertes Felon övé lett ím a Cor Chatra, amely értő kezekben a legnagyobb fegyver! Legalább is ezt olvastam a városi könyvtárban róla! Vigyázz, hogy kérdezel majdan utána!
Antail Közzétéve: Június 21, 2011 Szerző Közzétéve: Június 21, 2011 Eljött az időd kalandozó!Ha egy templomban lennénk valószínű az oltár előtt hallanád! Ám ez csak egy egyszerű piac. Nincs mitől félned, csak az óvatlan szemektől és fülektől! Akarod a maradék kulcsaim? Mit gondolsz jó lesz, ha hozzád kerül? Hisz a kulcsok sorsa már rég meg van írva! Imádkozz hát Dzsahhoz rögvest!A következő kulcsom a Cor Galen, erről nem sokat tudok barátom! Az Ibara egyik kiszáradt oázisának kútjának mélyén találtam. A beszélő kobra bízta rám, s ím eljött az idő, hogy rábízzam a következő szerencsés hordozóra!A kérdésem csupán annyi, hogy áruld el nekem azon varázstárgy nevét, amelyen kígyóvonal alakú vésetek találhatók és amely segedelmével viselője képes lesz a halottak nyelvén szólni!Válaszod pszi-üzenetben közöld velem estig (június 22. 23:00), hiszen néha jobb a hallhatalanság! Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 22, 2011 Szerző Közzétéve: Június 22, 2011 Lejárt az időd!Egyszer kártyáztam egy ibarai városban kalandozó barátom, és tudod megkéseltek! Azt állították csalok. Csaltam én valaha is? Õk már sosem tudják meg az igazságot. Szörnyű kínhalálban végeztek! Látom a szemedben kalandozó! Látom a sorsod! Vigyázz, látom rajtad, hogy hajt a véred, de tudod csak addig hajt amíg benned van! Hahahaaaa!Vegyük hát szemügyre kik voltak a bátrak ezúttal: Catsmile, Aion Gildes Shiffer, TAO, Ulmi, rajman, AlterEgo, Rayen Reval, Crowstone, Darun, DarkGODRövidesen megpörgetem piciny pörgő szerkezetem, és kiderül kié lesz a Cor Galen!
Antail Közzétéve: Június 22, 2011 Szerző Közzétéve: Június 22, 2011 Ó hiszen meg is van az eredmény!<Kocka> Zoltan_ dobasa: 10; Osszeg: 10A nyertes DarkGOD ő viheti tehát a Cor Galen-t! Rejtsd el és vidd hát messzire, aki tud kilétéről a gyilkosod lesz egy napon, ha nem figyelsz!
Antail Közzétéve: Június 22, 2011 Szerző Közzétéve: Június 22, 2011 Eljött az időd Kalandozó!Tudod mielőtt letelepedtem az Ibarában sok helyütt jártam. Több helyen, mint te eddig kalandozó barátom. Igen. Ott is jártam! Kérded, hogy honnan ismerem álmaid helyét? A helyet ahol megtalálod amit keresel utad során? A válasz lehet, hogy egyszűbb, mint gondolnád... Tán nem fordítottál kellő figyelmet, hogy mentális pajzsaid megerősíttesd? Nézz csak körül, itt nem minden az aminek látszik. Hahahaaa!A következő kulcs a kampósvégű Cor Tylath, ahogy látod kampós végét száradt vér fedi még. Bizonyára csak illúzió és a jövődet vetíti előre. Aki megszerzi ezen kulcsot a talán a legnagyobb érték birtokába kerül, hogy miért? Erre csak napok múltán derül fény!Sokat tapasztalt, sok helyen járt kalandozó barátom, jól figyelj. Áruld el nekem hol található, és mi az a Hanó?Válaszodat jól gondold meg, hisz nincs sok próbálkozásod, ám most több időt kapsz. Válaszod pszi-üzenetben közöld velem (június 25. 14.00-ig).Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 26, 2011 Szerző Közzétéve: Június 26, 2011 Lejárt az időd kalandozó!A várakozás szörnyű dolog az életedben, a bizonytalanság! Nem tudhatod mit hoz a sors. A sors? A te sorsod az vajon, hogy tiéd legyen a Cor Tylath? Ez hamarost kiderül!A csuporba ím a következő nevek kerültek: DarkGOD, Catsmile, rajman, Rayen Reval, Ulmi, Crowstone, Hulla, TAO, Aion Gildes Shiffer, AlterEgo, Darun, FROSTY, IshiA csuporból ki csak egy név kerül. Vajon a sírra hány? Hahahaaaa!
Antail Közzétéve: Június 26, 2011 Szerző Közzétéve: Június 26, 2011 A várakozásnak immár vége!<Kocka> Zoltan_ dobasa: 9; Osszeg: 9A nyertes Aion Gildes Shiffer, ő viheti tehát a Cor Tylath-tot! Vigyázz, a kampós vége a te szíved felé is állhat kalandozó barátom! Ha rám hallgatsz nem kérkedsz azzal, hogy te birtoklod, mert különben kínos véget érsz! Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 26, 2011 Szerző Közzétéve: Június 26, 2011 Eljött az időd kalandozó!Sokat tapasztalt utazó vagy barátom! Eddig kifogástalanul válaszoltál minden kérdésemre. Ám a kulcsaim fogynak, ahogy a te időd is, hogy megszerezd őket! A következő darab a Cor Mnemos mágikus esszenciák tárolására is alkalmas rubinokkal van kirakva. Ezzel akkor is jól jársz, ha csak túladsz rajta és életed hátralévő részében feleolyan pompában élsz, mint én éltem. Ám a pompa mellé sok veszély jár. Hisz még nem ismered az árát a pompának! Készülj ím a teremtő Dzsah elé!Hogy tied lehessen csupán arra kell válaszolnod, hogy mire használják az "asylum" kifejetést? Válaszod holnap estig (június 27. 23:00-ig) kell választ adnod pszi-üzenetben számomra! Remélem most sikerül megfognalak! Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 28, 2011 Szerző Közzétéve: Június 28, 2011 Köszönöm a türelmed kalandozó barátom!Az időnk egyre csökken, a várakozás csak egy próba amit ki kell állnod! Ne feledd, egy elhamarkodott döntés veszi majd fejed! Hahahaaa!A helyes válaszhoz, hozzátartozott a Domvik papok megnevezése is, de lásd mivel jó barátod vagyok elfogadom a válaszod, ha nem tartalmazta! Az más kérdés, hogy az engedményért akár az életeddel is hálálkodhatsz hamarosan! Hahahaaa!A csupor tartalma: Ishi, Rayen Reval, DarkGOD, Aion Gildes Shiffer, rajman, Catsmile, Ulmi, Alec Baldwin, TAO, AlterEgo, Hulla, tsöppieMár nincs sok hátra!
Antail Közzétéve: Június 28, 2011 Szerző Közzétéve: Június 28, 2011 Nincs tovább most!<Kocka> Zoltan_ dobasa: 1; Osszeg: 1A nyertes Ishi övé tehát a Cor Mnemos. Tudja-e vajon használni majd valamire? Ki tudja... Az üldözőitől sosem fogja megtudni... Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 28, 2011 Szerző Közzétéve: Június 28, 2011 Eljött az idő kalandozó!Már csak két kulcs van hátra ez a darab itt a Cor Daleth szinte még új, talán még egy zárat se nyitottak ki vele. De vajon hova készült? Csak az bukkanhat a titkára aki megszerzi. Ám ez nincs ingyen most sem!Hol található és mi az a Tudás Oázisa? Válaszod holnap estig (június 29. 23:00) közöld velem titkos pszi-üzenetben. Javaslom ne segíts senkinek! Aki ezt a kulcsot megkaparintja kaput nyithat a világ minden részére! Hahahaaa!
Antail Közzétéve: Június 29, 2011 Szerző Közzétéve: Június 29, 2011 Hahahaa!Az elso kerdesem baratom amire fel napon belul nem tudtal helyes valaszt adni! Tan csalodnom kell benned? Tul sokat ittal az ejjel? Hiszen a homok birodalmaban az oazisok a legfontosabbak! Nem? Vajon ezen a kulcs lesz Dzsah poklanak kulcsa neked? Hahahaa!
Antail Közzétéve: Június 29, 2011 Szerző Közzétéve: Június 29, 2011 Lejárt az időd Kalandozó!Úgyérzem most feladtam a leckét számodra! Csak egy Kalandozó volt talpon a homokdűnén aki megszerezte a helyes választ! Még sem volt az olyan elérhetetlen ím! Hahahaa! Aggódom miattad... Komolyan... Ez már az utolsó előtti kulcsom volt! Neked nem lesz utolsó előtti lehetőséged rabláncon a bitóra menet! A fényes Cor Daleth ím Shadlex birtokába került! Õ volt az egyetlen helyes megfejtő! Részlet a válaszából: "A Tudás Oázisa az Al Abanada emirátusban található varázsló-iskola, föleg az emírség számára képez megbízható embereket, de megfelelő összeg fejében másokat is tanítanak itt."Már csak egy lehetőséged van kulcshoz jutni! Hamarosan felteszem az utolsó kérdést neked barátom! Lehet ez lesz az utolsó kérdés kalandozó életed folyamán! Hahahaa!
Antail Közzétéve: Június 29, 2011 Szerző Közzétéve: Június 29, 2011 Eljött az időd Kalandozó!A Cor Crídas a legféltettebb kincsem, gyűjteményem utolsó darabja ím új gazdára vár most! Izzik a mágiától... Érzed? Ha éreznéd már nem lennél itt! Hahahaa! Adok egy tanácsot! Mindig legyen nálad pokróc, a porviharban könnyebben megfulladsz, mint a tenger sós végtelenjében! Ha egy fekete skorpió megcsíp meghalsz menten, ha egy cápa harap meg szenvedsz! Kerüld el a cápát!Van egy régi barátom, biztos hallottál már róla! Ezért most róla kérdezek: Hogy hívták 'Drish Dun Magrel' társát - aki toroni boszorkánymester - a tengernyi kobzos által megénekelt, orwellánus-szekta elleni kalandban?Válaszod vasárnap (július 3. 15.00-ig) közöld velem pszi-üzenetben!Induljon hát az utolsó kör! Hahahaa!
Shad'lex Közzétéve: Június 30, 2011 Közzétéve: Június 30, 2011 Sziasztok! Itt egy kis segítség vezetői engedéllyel annak aki a mai feladványt még nem fejtette volna meg...A mai megfejtést ne az ősi pergameneken és titkos tekercseken keressétek hanem a kiválasztottak között.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés