Antail Közzétéve: Június 16, 2011 Közzétéve: Június 16, 2011 Kedves Játékosok! Ez a téma nektek szól, ha szeretnétek a kulcsos témáról témázni! Z
TAO Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Nekem csak 1 kérdésem van: Kinek kellenek mire és miért a kulcsok?
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Nekem csak 1 kérdésem van: Kinek kellenek mire és miért a kulcsok?Arról nem is beszélve, hogy lehet-e cserélgetni vagy bármire is beváltani valakinél?
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 Arról nem is beszélve, hogy lehet-e cserélgetni vagy bármire is beváltani valakinél? A csapattagok egymás között cserélgethetik a Játékban majd. A modulban felhasználható! Z
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 A csapattagok egymás között cserélgethetik a Játékban majd. A modulban felhasználható! Z Arra valamilyen szinten lehetett számítani, hogy a modulban felhasználható... gondolom erre majd egyrészt rá kell jönni, hogy hogyan, másrészt, meg aztán megkönnyíthet bizonyos dolgokat. Gondolom én. A cserélgetést egyébként a nyertesek között gondoltam. Ezek szerint viszont azt nem lehet... az viszont, hogy a csapattagok között lehet, az azt jelenti, hogy minden csapattagnak érdemes játszani, és csapaton belül érdemes továbbadni megoldást (csapattól függően), mert alkalmasint növelheti a csapat (nyerési) esélyeit a kulcsos játékban Azért azt megkérdezném, hogy mennyire fontos szerepe lesz a modulban? Döntő lehet a modul megoldásában? Leírásként gondolom annyi lesz első körben a kulcsokról, amennyit a drága kufárunk elárul. a többi információt, gondolom, majd a modulban kell megszerezni.
Felon Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Jellemző, hogy még a nyereményjátékot is szétkérdezed, Catsmile Sosem pihensz, mikor alszol? Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha Catsmile nyer kulcsot, akkor hogyan lehet tőle ellopni?
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Jellemző, hogy még a nyereményjátékot is szétkérdezed, Catsmile Sosem pihensz, mikor alszol? Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha Catsmile nyer kulcsot, akkor hogyan lehet tőle ellopni? Felon: ez csak a természetes kiváncsiság... és nem tudom, hogy függ össze az alvással... arról nem is beszélve, hogy az információ hatalom meg egyébként is, inkább örülnél, hogy helyetted (is) én teszem fel a kérdéseket... ellopni meg az előzőek szerint csak akkot lehetne, ha egy csapatban lennénk... meg egyébként sem hagynám... utolérne a kín és a büntetés... persze mindkettő akár édes is lehet...
Hulla Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Egy ember nyerhet több kulcsot is? Vagyis ugye lehetünk mohók és harácsolók?
Felon Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Majd elmesélem hogy függ össze Ok, cserélgetni lehet, csapattagok között, de engem nem ez érdekel. Egyébként én nem viccből kérdeztem, hogy hogyan lehet ellopni.. persze nem csak Catsmile esetleges kulcsai jöhetnek szóba, Hulla is nyert már És akkor mindjárt nem is kellene azon aggódnia, hogy kaphat-e még Mivel a csupor-tulaj azt mondta Atvynak, hogy gyorsan pakolja el, nehogy ellopják, gondoltam ez felhívás keringőre. Nos?
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Hulla: szerintem sorsolás kérdése... ha többször is ki leszel sorsolva, akkor szerintem simán lehet több kulcsod... Felon: egyetértek... tényleg felhívás egy keringőre... ha megnézed a legutóbbi kérdésnél is ott a figyelmeztetés... a kérdés igazából az, hogy csapaton belül érdemes-e ellopni... mennyire szolgál magán és mennyire szolgál csapatérdekeket? és ha már itt tartunk... csak a játékosként tudod, hogy van egy kulcsotok... a karaktered nem biztos, hogy tudja...
Felon Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Mindenki karakterének lett a nyereményjáték hirdetve, és mindenki előtt húzzák ki a nyertest (tehát nem pm-ben közlik a szerencséssel/szerencsétlennel), így igen, tisztában van vele a karakterem, hogy ki nyerte Legalábbis én így értelmezem. Amúgy hangsúlyoznám: nem csapaton belüli dologra gondolok, akkor nem lopni akarnám, hanem szépen mosolyognék Amúgy azt hiszem feltűnhetett, hogy se veled, se Hullával, de még Atvyval se vagyok azonos csapatban. A te kérdésedet ne vetítsd rá az enyémre. No de további reagig megvárom inkább a választ. Feltételezésekkel úgysem megyünk semmire.
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Felon: rendben... várjuk meg Antail válaszát... azonban még van pár kulcs, amit akár csapattárs is nyerhet... szóval még lehet a csapatban is...
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 Az eredményhirdetés az szavakkal történik, tehát minden karakter tisztában van ki nyerte. Tehát csapaton belül a csapattagok is tisztában vannak azzal, hogy társuk mit nyert. Tehát saját belátásuk szerint akár meggyilkolhatják a csapattagukat (a táborban játék alatt) a kulcs miatt, ha annyira kell nekik.
TAO Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 A kulcsokról való beszélgetésért lehet kulcsot kapni?
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 TAO: gondolod, hogy kamatozik beszélgetés közben? Antail: a játékost vagy a karaktert lehet elintézni? és a másik csapatét is lehet? egyébként, ha már minden karakter tudja, hogy ki kapja a kulcsokat, akkor elvileg a nyereményjáték idején is el lehetne lopni, lehetne boltolni, stb.
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 Lopni nem lehet. Ha valaki eladja a másiknak természetesen eladhatja. Kérdés, hogy talál-e rá vevőt? Kérdés, hogy valaki el akarja-e adni? Táposoknak: csak pénzért lehet eladni, amit nem lehet visszaváltani TP-re.
Catsmile Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Lopni nem lehet. Ha valaki eladja a másiknak természetesen eladhatja. Kérdés, hogy talál-e rá vevőt? Kérdés, hogy valaki el akarja-e adni? Táposoknak: csak pénzért lehet eladni, amit nem lehet visszaváltani TP-re. Antail: hát, amíg nem tudjuk, mire jó, addig mindkét részről zsákbamacska eladni... ha már a nyereményjáték alatt el lehet adni, akkor közvetettem keletkezhet Tp... mivel kevesebb pénzt kell Tp-ből váltani... vagy az eladás is csak a modul alatt lesz érvényes és csak csapat szinten?
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 Nem lehet ezzel trükközni természetesen.Ha valakitől megveszed a zsákbamacskát, akkor az játéktechnikailag olyan, mintha a modul első percében karakterként megvennéd tőle.Z
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 Õőőő legközelebb én szeretnék lenni a 8-adik a sorban ha lehet
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Június 20, 2011 Közzétéve: Június 20, 2011 És, ha csak 7 válaszadó lesz akkor is? Amúgy ezek szerint a kulcsokat egy fogadóban nyerjük meg. Egy "ismeretlen" személytől. A kulcsokat csak eladni illetve cserélgetni lehet. A modulban derül ki, hogy mire jók. Azt megkérdezhetem, hogy honnan szerezte őket? Valamint azt, hogy mennyire lesz hátrányban az a csapat, aki nem szerez egyet sem?
Antail Közzétéve: Június 20, 2011 Szerző Közzétéve: Június 20, 2011 A kulcsokat nem egy fogadóban osztja az emberkénk, hanem egy konkrét helyszíntől mentes (itt most nem a körülmények, hanem maga a kulcs megszerzése a lényeg) piac egy szegletében.Azért lehet egymás között eladni, hogy szabad kezet kapjatok a felhasználásáról.A modul megoldható kulcsok nélkül is, ám a kulcsokat megfelelő helyen és időben használva előnyökre tehettek szert.üdv. Z
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 21, 2011 Közzétéve: Június 21, 2011 Ez nem ér nem a nyolcadik lettem és nem is nyertem
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Június 21, 2011 Közzétéve: Június 21, 2011 Te csak ne panaszkodj. Nálunk az egész csapat beküldte a választ ahogy látható és még így sem volt esélyünk. Sebaj én már küldtem a következő megfejtést.
Catsmile Közzétéve: Június 21, 2011 Közzétéve: Június 21, 2011 Majd elmesélem hogy függ össze Ok, cserélgetni lehet, csapattagok között, de engem nem ez érdekel. Egyébként én nem viccből kérdeztem, hogy hogyan lehet ellopni.. persze nem csak Catsmile esetleges kulcsai jöhetnek szóba, Hulla is nyert már És akkor mindjárt nem is kellene azon aggódnia, hogy kaphat-e még Mivel a csupor-tulaj azt mondta Atvynak, hogy gyorsan pakolja el, nehogy ellopják, gondoltam ez felhívás keringőre. Nos? Ööö... azt akarod mondani, hogy túlságosan pihent vagyok? Jut eszembe, a már nem kell elemelned e remek elemet, mellyel rekeszeket engesztelhetsz... mivel nyertél egyet...
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés