Con Salamander Közzétéve: Június 21, 2011 Közzétéve: Június 21, 2011 Udv!Veletlenek marpedig vannak!1:832Azt hiszem, innentol erdemes a hatarido elott 1 perccel elkuldeni a megoldast.Udv!
Felon Közzétéve: Június 21, 2011 Közzétéve: Június 21, 2011 Hátöö.. mivel nem lehetett ellopni, megbeszéltem Fortunával
Rayen Reval Közzétéve: Június 22, 2011 Közzétéve: Június 22, 2011 Az új határidő véletlen nem júni 23. akart lenni?
TAO Közzétéve: Június 22, 2011 Közzétéve: Június 22, 2011 Lehet nem, csak kezdenek felpörögni a dolgok
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 23, 2011 Közzétéve: Június 23, 2011 Ha legközelebb sem nyerek akkor abból nagy balhé lesz. Olyat teszek mint még soha.
Catsmile Közzétéve: Június 23, 2011 Közzétéve: Június 23, 2011 Lehet nem, csak kezdenek felpörögni a dolgok vagy lelassulni... most jó hosszú a határidő... és amikor elküldte már az emberfia a megoldást, akkor mindig hosszú kivárni a sorsolásig...
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Június 25, 2011 Közzétéve: Június 25, 2011 Jólvan. A mai nap a türelem harca ment, hogy vajon miért nem tudhattuk meg a sorsolást. Már ebben a várakozásban majdnem kisültem. Még a végén még kulcs szerzés előtt kinyírom a "kereskedőt/árust". Sogron izzó tüze majd felpörgeti a dolgokat.
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Június 26, 2011 Közzétéve: Június 26, 2011 Úgy látszik Sogron megsegített, vagy nem akarták, hogy mindent elemésztű tüzem elszabaduljon... Ezek után nincs több kérdésem.^^
Rayen Reval Közzétéve: Június 28, 2011 Közzétéve: Június 28, 2011 Mi történt Antail? Kifosztották az árust?
Catsmile Közzétéve: Június 28, 2011 Közzétéve: Június 28, 2011 A Kufár átmenetileg az Asylumba távozott! Én mondjuk arra lennék kíváncsi, hogy a 2. hangulatkeltőben lévő jelek száma csak véletlenül egyezik meg a kulcsok számával, vagy van valami összefüggés a kettő között... A jelek meg olyanok, hogy akár a kulcsokat is ábrázolhatják.
TAO Közzétéve: Június 29, 2011 Közzétéve: Június 29, 2011 Lejárt az időd Kalandozó!Úgyérzem most feladtam a leckét számodra! Csak egy Kalandozó volt talpon a homokdűnén aki megszerezte a helyes választ! Még sem volt az olyan elérhetetlen ím! Hahahaa! Aggódom miattad... Komolyan... Ez már az utolsó előtti kulcsom volt! Neked nem lesz utolsó előtti lehetőséged rabláncon a bitóra menet! A fényes Cor Daleth ím Shadlex birtokába került! Õ volt az egyetlen helyes megfejtő! Részlet a válaszából: "A Tudás Oázisa az Al Abanada emirátusban található varázsló-iskola, föleg az emírség számára képez megbízható embereket, de megfelelő összeg fejében másokat is tanítanak itt." Már csak egy lehetőséged van kulcshoz jutni! Hamarosan felteszem az utolsó kérdést neked barátom! Lehet ez lesz az utolsó kérdés kalandozó életed folyamán! Hahahaa! Áááááá ez nem ér. Én is el akartam küldeni a megoldást, feljövök most, 23 óra (azaz a határidő) előtt 24 perccel, és erre már kirakták a megoldást. Fellebezek a shadoni inkvizíciónál!
Catsmile Közzétéve: Június 29, 2011 Közzétéve: Június 29, 2011 ? ; Áááááá ez nem ér. Én is el akartam küldeni a megoldást, feljövök most, 23 óra (azaz a határidő) előtt 24 perccel, és erre már kirakták a megoldást. Fellebezek a shadoni inkvizíciónál! hmm... még nálam sincs 23:00 fórumidő szerint... csak azt nem értem, hogy miért van... +1-es a beállításom lehet, hogy 0-ásra kellene állítani?
Antail Közzétéve: Június 29, 2011 Szerző Közzétéve: Június 29, 2011 Sajnos a fórum motor úgy van kitalálva, hogy az idő beállítása a felhasználó oldalán történik.Létkódex / Fórum beállítások és ott be kell kattintani a nyári időszámítást, felette GMT+1-kellZ
TAO Közzétéve: Június 30, 2011 Közzétéve: Június 30, 2011 Sajnos a fórum motor úgy van kitalálva, hogy az idő beállítása a felhasználó oldalán történik.Létkódex / Fórum beállítások és ott be kell kattintani a nyári időszámítást, felette GMT+1-kell Z Tudom, én be is állítottam a fórumon a helyes időt anno, és mégis...
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 30, 2011 Közzétéve: Június 30, 2011 Bakkim már megint nincs időm megfejteni ezt a találós kérdést, na de sebaj kezdem megszokni hogy itt ,már csak .... másoknak terem babér. Nem tudom talán már nem vagyok ide való.
Felon Közzétéve: Június 30, 2011 Közzétéve: Június 30, 2011 Crow, majd táborban megölelgetünk, hogy érezd hova vagy való. Addig meg inkább fejtegess, még sok idő hátravan a beküldésig
Catsmile Közzétéve: Június 30, 2011 Közzétéve: Június 30, 2011 Hát... túl sokat nem tudtunk meg a kulcsokról... legfőképpen azt, hogy mire lehet majd őket használni... ezt gondolom majd a modulban kell kinyomozni!
Catsmile Közzétéve: Július 4, 2011 Közzétéve: Július 4, 2011 Antail: a kulcsok neve jelent valamit, vagy utal valamire?
Antail Közzétéve: Július 4, 2011 Szerző Közzétéve: Július 4, 2011 A délután folyamán meglesz az utolsó eredményhirdetés.A kulcsok neve egyértelműen jelent valamit!Z
Catsmile Közzétéve: Július 4, 2011 Közzétéve: Július 4, 2011 A délután folyamán meglesz az utolsó eredményhirdetés.A kulcsok neve egyértelműen jelent valamit! Z Antail: gondolom ezeknek a neveknek a modulban van jelentősége... vagy itt lehet kideríteni, hogy mit jelentenek... jól gondolom? esetleg valamely nyelv ismerete sokat segíthet...
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés