Riyena Quarrath Közzétéve: Február 21, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2005 Kérem ha valaki tudja a CD-FÜ telefonszámát, az mondja meg (pl. CS ) :wink: mert kb. 10-15 före már helyet köne foglalni.ha vki tudja hívja fel és tegye meg vagy adja meg nékem a számot. :wink: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 21, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2005 Ahoi!Cím : 1056 Szerb utca 15. BelvárosTelefon : (1)317-5094Nyitvatartás : V-Cs:10-22 P-Szo:10-02Internet is létezik a világon.Google, CD-fű, hát kidobja.No mindegy. Én nem jövök, és nem akarok semmiféle módon szervező lenni. Oldjátok meg nélkülem pls.Bye Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Február 21, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2005 Nyitvatartás : V-Cs:10-22 P-Szo:10-02 -->>>> CDFÛ Tehát akkor tali áttevödik vasárnap 14 orára :roll: :oops: Remélem attol még mki ott lesz aki mondta! :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :!: Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Február 21, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2005 öhm, nem akarok beleszólni, de szerintem a 10-02ig időpont éjjel kettőre vonatkozik, nem délután kettőre....a délután kettő az teljes mértékben hüleség....miért lenne egy teázó pénteken és szombaton tíztől délután kettőig nyitva :?: :?: :?: :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Február 21, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 21, 2005 Sziasztok! Szeretném megerősíteni azt amit a chaten mondtam megyek! Egy ideig kicsit bepánikoltam de kinyitották a szemem h a 02 nem= 14 órával és rq csak humorizált Mert ha 02-ig van akkor elég sok időnk lenne(ezt csak azért írtam h meglegyen az abizonyos x karakter) Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Február 23, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2005 Tehát találkozó vasárnap pontban 15 órakor az Astorinánál a hotel előtt.Remélem minél többen eljöttök, akik megígérték. :twisted:S ha addigra meggyógyulok, és nem há*nyok agyba főbe ettől az influenza fakktóó akkor énis ott lészek majdane. ez egy de jó mondat volt. :? üdv mkinek! Link a hozzászóláshoz
Alysium Közzétéve: Február 23, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2005 Nagyon sajnálom, de én a szombatot tartottam fent a talinak, és vasárnapra szerveztem már progit, és azt már nem mondhatom le.Jó szórakozást!bye :cry: Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Február 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2005 Sajnálatos módon a Szegedi ifjúságnak sincs lehetősége képviselni magát a találkozón, családi okok miatt (legalábbis nálam). Beszéltem Warral és ő sem tud jönni. De azért remélem jól fogtok szórakozni. Mert ha nem, akkor felmegyek Pestre és rendet teremtek :wink: :twisted: Maradtam tisztelettel: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2005 *user fogja a fejét*Jáááj, jézusom, sokszor nagyon szégyellem hogy lánynak születtem...No, a helyzet, mivel ilyen dinamikusan változik au idöpont, BIZTOS, hogy sem én, sem TAO nem leszünk jelen. Amúgy is igen kérdéses volt... Szóval ránk NE számitsatok. Link a hozzászóláshoz
Alysium Közzétéve: Február 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2005 Úgy látom nem volt jó ötlet az időpontváltás. :? Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Február 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2005 hát nem tudom, sokakanak nemvot jo szombat, meg multkor is vasárnap volt, meg vasárnapra aszittük mki kész lesz talán minden dolgával, meg cd-fü is bonyolult, meg minden, nemtom... most akkor ki jön, mert elvesztettem a fonalat... Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Február 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2005 jelzem én sem tudok menni sajnos, mondjuk nekem egyik nap sem volna joo. amúgy a múltkori találkozó nem vasárnap volt, hanem szombaton.odv:er Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Február 24, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2005 jo, nem tom mikor volt már:) jah igen tényleg szombat. gr. enniyre nem lehetk fáradt .hát akkor nem tom mi lesz meg kijön, mert én remélem tok menni, és nem csak papirzacskoval ... :roll: Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Február 25, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2005 Na tehát vasárnap tali astoriánál hotel előtt 16:40kor és megyünk egyből CDFÛ-be onnan! Mindenki IDÕBEN legyen ott :!: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 25, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2005 A vásárosnaményi ifjúság küldötte (alias én) sem tudom magamat képviseltetni a talin még ha nagyon szeretném is! De azért nélkülem is jó buli lesz! :roll: :roll: :? Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Február 27, 2005 Megosztás Közzétéve: Február 27, 2005 nos én voltam ezen a bizonyos talin, amin összesen 5en voltunk ami amugy jó is volt :evil: :twisted: :roll: :x Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Március 16, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 16, 2005 nos ismételten megpróbálunk szervezni egy talit aminek az időpontját még nem döntöttük el, de okkulva az előzőekből inkább azt kérdezném meg, h kinek meik lenne a jobb??kiírnék itt négy lehetőséget ami lehetne - legalábbis szerintem, ha meg nagyon nem teccik a népnek akkor meg találjátok ki ti mind a négy a tavaszi szünetben van: =>márc 23. - szerda du: 3tól ameddig kedve van a társulatnak... =>márc 24. - csütörtök du akár 2től is lehet.... =>márc 25. - péntek du ugyanaz mint csüt =>márc 26. - szombat du ugyanaz mint csüt. - én a márc 24-ét favorizálom, hiszen az már a szünet első napja, akkor elvileg szinte mindenki ráérne. - a helyszín a cdfű, ezért ajánlatos, h mindenki hozzon magával néminemű kézpénzt, amit elteázhat - ez nem kötelező. - aki jön az kérem itt jelezze!!! thx Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Március 17, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2005 Nekem mindegyik időpont jó, nincs semmi progim egyiken sem, a tételkidolgozás az általános elfoglaltság lesz egész szünetben. :roll: szal nekem mindegy, döntsétek el ti az időpontot...cdfű jo helyszin. sz*rszag ; szartea... szoktam volt mondnai: tökéletesssh !!! :wink: Üdv! Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Március 17, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2005 Üdv!Lehet, hogy elmennék. A csütörtöki és a szombati időpont megfelel. Már ha nem zavarok. Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Március 20, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2005 Odv! Nekem a szerda lenne az ideális időpont, bár a többin is részt tudok venni, ha 2kor kezdődik tényleg. remélem minél többen összegyűlünk :wink: er Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Március 20, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2005 Helló mindenkinek, aki olvasgat errefelé.Most olvastam, h kéne köszönés meg elköszönés egy-egy ilyesfajta irományhoz így én is megteszem.Nos csak annyit szeretnék mondani, h az előzőleg kiírt találkozó pénteken lesz tarva vala, azaz március 25-én.Nem tudom, h megkérdezzelek-e titeket is, h mikor kezdődjön a találkozó. Én azt javallom, h vmikor du esetleg kora du, úgy 2-3 magasságában.(igen, h ernek is jó legyen).De ha ezzel valakinek problémája van az nyugodtan szóljon!!Üdvözlettel: @ Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Március 23, 2005 Megosztás Közzétéve: Március 23, 2005 Haligali! Szóval lehet hogy el tudok enni rá én is, csak ak koliban összevissza megbonyolították a szünetet, meg nekem péntek délelőtt még tüdőtszűrni is el kell mennem otthon, de megpróbálom megoldani hogy ot legyek. Ha mégsem lesz semmi, azért szóljatok, hogy ne strapáljam magam. Pá! Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Május 21, 2005 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2005 Milyen régen nem volt már "spontán" kalandozókos összeröffenés, nem gondoljátok?Chaten beszéltük, hogy esetleg ha befér egy eme rettentően rövidke időbe, ami még táborig hátravan, akkor lehetne egyet tartani. Amire ki tudja, hátha eljönne pár ember, megismerni a naaaaaagy kalandozókat (lásd Antail, Con Salamander, Ben Kenobi) .Nos? Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Május 22, 2005 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2005 Én totál benne lennék egy egynapos kisebb taliban, úgyis Bp-en szállok át hazafelé menet, sőt, még talán ott is tudnék aludni. Úgyis unom már Szolnokot, megaztán csak 2 vizsgám lesz, mert sikeresen elintéztem a többi lehetőségemet, de ez részletkérdés. Meg persze vizsgák után is jó. Szóval csak szóljatok. Szóval /me jelentkezik. Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 22, 2005 Megosztás Közzétéve: Május 22, 2005 RQ is jelentkezik, remélem többen összejövünk, 'távoli vidékekről' is idevetődnek a bátor Kalandozók Üdv! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés