DarkGOD Közzétéve: Június 23, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2011 Azoknak álljon itt a téma, akik jelentkeztek a mesére.Reméltem, hogy több érdeklődő lesz, de 3 emberrel pörgősebb lesz a game.AntailAtvyTetraIde írjátok meg mivel jönnétek.Emlékszem, hogy Antailnak volt/van egy magyar nyelvű könyve, amit biztos szívesen megoszt bárkivel.A karakter alkotáshoz bőven elég az alapkönyv. Ha kiegből szeretnétek valamit itt jelezzétek. Lehetőleg hanyagoljuk az olyan szerepeket, mint mondjuk az ACPA pilot és hasonlók.A karakteralkotáshoz - 63 pontot oszthattok el a főjellemzőkre - 15.000 euro mehet a felszerelésre - Az előtörténetet, ki ne dobjátok, csak írd be, ami tetszik (kivéve nagy problémák, nagy nyereségek) - 7 esnél feljebb nem mehet semmilyen skill - a pszi 500 xp be kerül...ez nem az a játék, na mindegy XDNem, nem rendelkezhetsz anti-matter gun -nal és hasonló kaliberű eszközökkel.Ide jöhet minden kérdés. Link a hozzászóláshoz
DarkGOD Közzétéve: Június 23, 2011 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 23, 2011 Igen és most nem felejtek el karakterlapot vinni. Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: Június 23, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2011 hejj, Végre lesz mivel pepecselni , a magam részéről valószínűleg hozom a legutóbbi cyberharcosterminátor pofát, az mókás volt. Szóba került már hogy a tavalyi csapat felállás jöhetne idén is, én benne lennék, mert nem lesz több napunk a játékra, és az összemesélés sok időt el szokott venni, javaslom azt a részt skippeljük, ezzel min 1-2 órát megspórolunk, és kevesebb a konfliktus is, de ha a többiek szeretnék benne vagyok, mert nem rossz móka. nah most ennyi. majd még irogatok pápá Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 23, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2011 De jó lenne ha meglenne a tavalyi karilapom. Egy mediket alkottam, és jól sikerült. Na mindegy. Egyébként szerintem CsK-nak sincs szabálykönyve, legalábbis nem rémlik, hogy lenne. De ha van az kiváló lenne.Na majd bugázok valahonnan egyet. Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: Június 23, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2011 egy percel gyorsabb voltam Link a hozzászóláshoz
DarkGOD Közzétéve: Június 23, 2011 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 23, 2011 Én is úgy gondoltam, hogy marad a tavalyi, legfeljebb a karakterek változnak egy kicsit, de a történet alapvetően ugyanaz marad. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 24, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2011 Viszek alapkönyvet ha kell a játékosoknak. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés