Vándor Közzétéve: Június 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2011 hejj, nem akarok belepofázni, de mégis azt teszem. Catsmile, már egy ideje látom hogy csak kérdezel kérdezel kérdezel... Ezzel nincs baj, de a kérdéseid javára úgy is csak az KM fog tudni válaszolni akivel majd játszol, másrészről pedig játsz/alkosd a karid kicsit érzéssel, úgy sem tudod elrontani... nagyon Hadd pihizzenek kicsit a KMek. nah szépeket! Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Június 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2011 hejj,nem akarok belepofázni, de mégis azt teszem. Catsmile, már egy ideje látom hogy csak kérdezel kérdezel kérdezel... Ezzel nincs baj, de a kérdéseid javára úgy is csak az KM fog tudni válaszolni akivel majd játszol, másrészről pedig játsz/alkosd a karid kicsit érzéssel, úgy sem tudod elrontani... nagyon Hadd pihizzenek kicsit a KMek. nah szépeket! Atvy voltam.. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2011 hejj,nem akarok belepofázni, de mégis azt teszem. Catsmile, már egy ideje látom hogy csak kérdezel kérdezel kérdezel... Ezzel nincs baj, de a kérdéseid javára úgy is csak az KM fog tudni válaszolni akivel majd játszol, másrészről pedig játsz/alkosd a karid kicsit érzéssel, úgy sem tudod elrontani... nagyon Hadd pihizzenek kicsit a KMek. nah szépeket! Atvy voltam..[/quote:37srs4qj] én kérek elnézést... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2011 Kedves Játékosok, ne bántsátok egymást. Z Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2011 Mindkettő ad egy puszit táborban Cz-nek, és elintézve Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: Június 27, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2011 re,gondoltam h félre lesz értve, itt nem bánt senki senkit, csupán véleményt formáltam, nah mind1, ennek tényleg nem a fórumon hanem PM-ben lett volna helye. Link a hozzászóláshoz
Alec Baldwin Közzétéve: Június 28, 2011 Megosztás Közzétéve: Június 28, 2011 Én vért akarok! Az baj? üdv: A szarkeverő énem. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés