Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Modul - letöltés

Antail

Recommended Posts

Helló

Készítettünk egy esemény vonalat, amelyben igyekeztünk egyértelműsíteni, hogy mi mikor történik.

Valamint MagyarGergely javasolt egy táblázatot a KM-ek segítése végett, ahova le lehet jegyezni, hogy mi történt első nap, és aztán a változásokat is.

Csatoltam mindkettőt, véleményezzétek.

Üdv, Silver

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Néztem Kniel kariját, tényleg táp, már ott van a mailen.

A karakterlappal vannak bibik: a %-ok kiszámításánál nem lett fixálva hogy melyik mezőből ad hozzá: így mindenféle főértékeket ad, mert csúszik lefelé.

Az fp-számítással is van szivacs, az első kasztot nézi, ráadásul váltottkasztnál le kell ugyebár vonni belőle 3 szintnyit.

Képzettség-pontoknál az int és ügy 10 feletti részét is megkapja 1. szinten a karakter.

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Egyébként lemaradtam kicsit... ez miért kell ez a karakterlap?

Ha mindenki kiszámolgatja magának, nem hal bele, és legalább nem kell kínlódni egy ilyen progtramozott lappal... amit, lehet, hogy valaki egyébként élvez. :)

Nekem már a beírt kódokat is elég volt értelmezni, nemhogy magamtól találjam ki... Na, ide egy jó kis logarlécet. :)

Link a hozzászóláshoz

Mellékeltem Tervin vázlatos rajzát, ami alapján megtudnád csinálni kidolgozottabb verziót MG. Mármint, ha tudsz rá időt szakítani ebben a pár napban.

A város nagyobban látszik, mint környéke. Tehát a főút és a mocsár messzebb vannak. A városon nagyjából 40 perc alatt végig lehet sétálni keresztbe.

Üdv, Silver

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Bki... nem sok időt hagysz rá. :) Az a helyzet, hogy még el kell/akarom olvasni az előtörténeteket, és ugye utolsó este a modulból készülök. Szóval nem ígérem meg... de ha egy mód lesz rá, megpróbálom összehozni. De azért ennél több idő kellene egy térképhez, még az új programmal is. Szóval 10%, hogy lesz a táborra belőle térkép.

Link a hozzászóláshoz

MG le a kalappal előtted. Elképesztően jó lett :allpotty:

Hálánk végtelenségig üldözni fog, csak győzz menekülni :)

Ezen felül más nem fog kelleni rá. Azért holnap még végig gondoljuk. Van arra mód, hogy egy vak térképet is csinálj belőle ha valamelyik JK-nak van térképészete és szerez térképet, hogy lássák a várost (pl két kattintással levenni róla a jelöléseket)?

Holnap feltöltjük az NJK-kat, és a bestiáriumot.

Üdv, Silver

Link a hozzászóláshoz

Helló

Az elmúlt időszakban egy excel karakterlapon dolgoztam. Elsősorban versenyekre, de otthoni csapatok is nagy hasznát vehetik szerintem. A karakterlap lényege, hogy beleépítettem a karakteralkotási szabályokat. Az alap adatok megadása után mindent kiszámol. Mivel elsősorban versenyre készült, ezért meg lehet adni a szokásos Tp költségeket (faj-, képesség-, pszi-, mágia-, stb költség). Mindez nyomtatható formába foglalva.

A legnagyobb hátránya szerintem, hogy Excel 2010 kell hozzá. Openoffice, vagy 2003 alatt biztosan nem működik, a képletek túl összetettek ahhoz. Excel 2007 alatt nem teszteltem, elképzelhető, hogy működik.

Felróható probléma, hogy kissé túlzsúfolt. De hát valamit valamiért.

A képletek és minden már végleges benne, az adatok feltöltésével kell még foglalatoskodni (Tűzvarázsló specialitások, paplovagok, PPL2, HBG).

Kérlek nézzétek át és véleményezzétek, esetleg lehet használni a 2012NYT kari alkotásához.

Üdv, Silver

Link a hozzászóláshoz
Helló

Az elmúlt időszakban egy excel karakterlapon dolgoztam. Elsősorban versenyekre, de otthoni csapatok is nagy hasznát vehetik szerintem. A karakterlap lényege, hogy beleépítettem a karakteralkotási szabályokat. Az alap adatok megadása után mindent kiszámol. Mivel elsősorban versenyre készült, ezért meg lehet adni a szokásos Tp költségeket (faj-, képesség-, pszi-, mágia-, stb költség). Mindez nyomtatható formába foglalva.

A legnagyobb hátránya szerintem, hogy Excel 2010 kell hozzá. Openoffice, vagy 2003 alatt biztosan nem működik, a képletek túl összetettek ahhoz. Excel 2007 alatt nem teszteltem, elképzelhető, hogy működik.

Felróható probléma, hogy kissé túlzsúfolt. De hát valamit valamiért.

A képletek és minden már végleges benne, az adatok feltöltésével kell még foglalatoskodni (Tűzvarázsló specialitások, paplovagok, PPL2, HBG).

Kérlek nézzétek át és véleményezzétek, esetleg lehet használni a 2012NYT kari alkotásához.

Üdv, Silver

Királyul hangzik, átnézem a héten!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...