Antail Közzétéve: Október 6, 2011 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2011 Feltöltési célú téma, ne írjatok bele! Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Október 10, 2011 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2011 HellóVégre elkészült az első olyan verzió, amit érdemes elolvasni. az első három fejezet van benne csaknem véglegesre kidolgozva. A 3. fejezet végén a komponensek összegyűjtésén még mindenképp finomítani kell.Jó olvasgatást hozzá, mi közben írjuk a további fejezeteket.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Október 16, 2011 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2011 HellóKészítettünk egy esemény vonalat, amelyben igyekeztünk egyértelműsíteni, hogy mi mikor történik.Valamint MagyarGergely javasolt egy táblázatot a KM-ek segítése végett, ahova le lehet jegyezni, hogy mi történt első nap, és aztán a változásokat is.Csatoltam mindkettőt, véleményezzétek.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Október 31, 2011 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2011 HellóElkészült az első hangulatkeltő, mellékeltem.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Október 31, 2011 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2011 HellóElkészültünk a karakteralkotással.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: November 5, 2011 Megosztás Közzétéve: November 5, 2011 Elkészült az Excel karakterlap. Az értékek javát kiszámolja, amennyiben a zöld hátterű mezőket kitöltik. Nézzetek rá, hogy nem maradt-e ki valami.Még a 2010-es nyári táborban használtuk mi ezt a táblázatot, és azt finomítottam tovább. Nem tudom azt ki készítette eredetileg.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 5, 2011 Megosztás Közzétéve: November 5, 2011 Üdv!Nekem csak este lesz időm megnézni, addig ha tudjátok, MG, Antail lessétek át, jó lenne, ha csak kirakni kéne már. Ha stimmelőnek látjátok, mehet ki felőlem!Üdv! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: November 6, 2011 Megosztás Közzétéve: November 6, 2011 Üdv! Szerintem jól működik. Megcsináltam vele egy mintát, kiszámolta, ahogy néztem, helyesen. Nem is rossz... nekem valahogy ezek kimaradtak. Persze, mert az excelben alig dolgozok ilyen képletes izékkel. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 6, 2011 Megosztás Közzétéve: November 6, 2011 Üdv!Néztem Kniel kariját, tényleg táp, már ott van a mailen.A karakterlappal vannak bibik: a %-ok kiszámításánál nem lett fixálva hogy melyik mezőből ad hozzá: így mindenféle főértékeket ad, mert csúszik lefelé.Az fp-számítással is van szivacs, az első kasztot nézi, ráadásul váltottkasztnál le kell ugyebár vonni belőle 3 szintnyit.Képzettség-pontoknál az int és ügy 10 feletti részét is megkapja 1. szinten a karakter.Üdv! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: November 6, 2011 Megosztás Közzétéve: November 6, 2011 Üdv! Egyébként lemaradtam kicsit... ez miért kell ez a karakterlap? Ha mindenki kiszámolgatja magának, nem hal bele, és legalább nem kell kínlódni egy ilyen progtramozott lappal... amit, lehet, hogy valaki egyébként élvez. Nekem már a beírt kódokat is elég volt értelmezni, nemhogy magamtól találjam ki... Na, ide egy jó kis logarlécet. Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 HellóElkészültünk a második hangulat keltővel, mellékeltem.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 Mellékeltem Tervin vázlatos rajzát, ami alapján megtudnád csinálni kidolgozottabb verziót MG. Mármint, ha tudsz rá időt szakítani ebben a pár napban.A város nagyobban látszik, mint környéke. Tehát a főút és a mocsár messzebb vannak. A városon nagyjából 40 perc alatt végig lehet sétálni keresztbe.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 Üdv! Bki... nem sok időt hagysz rá. Az a helyzet, hogy még el kell/akarom olvasni az előtörténeteket, és ugye utolsó este a modulból készülök. Szóval nem ígérem meg... de ha egy mód lesz rá, megpróbálom összehozni. De azért ennél több idő kellene egy térképhez, még az új programmal is. Szóval 10%, hogy lesz a táborra belőle térkép. Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 HellóSebaj, akkor ez marad alapnak, aztán mi még finomítjuk majd a napokban. Akkor szerintem ezt hagyd is és ne foglalkozz vele. Mi megcsinálunk táborra egy használhatóbb verziót.Mellékeltem egy emléklap mintát. Nézzétek meg, hogy ez jó lesz-e.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 24, 2011 Szerző Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 HellóSebaj, akkor ez marad alapnak, aztán mi még finomítjuk majd a napokban. Akkor szerintem ezt hagyd is és ne foglalkozz vele. Mi megcsinálunk táborra egy használhatóbb verziót. Mellékeltem egy emléklap mintát. Nézzétek meg, hogy ez jó lesz-e. Üdv, Silver Szuper! Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 És mai utolsó eseményként mellékelem a modul egy új verzióját, melyben benne vannak a mellékküldetések is.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Üdv! Azért nem adom fel olyan könnyen... foglalkozok vele. De mára már elég volt. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Üdv! Megpróbáltam, ez lett. Még bármit rá lehet írni/tenni. (A lépték miatt a mocsár, illetve a 6 mérföldre lévő főút (messzebb van, mint a város átmérője) nem fért rá, de nyíllal jeleztem.) Ha kell még rá valami, jelezd nyugodtan. (Elméletileg mostani állapotában már akár a táborban is bármit rá tudunk varázsolni...) Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 MG le a kalappal előtted. Elképesztően jó lett Hálánk végtelenségig üldözni fog, csak győzz menekülni Ezen felül más nem fog kelleni rá. Azért holnap még végig gondoljuk. Van arra mód, hogy egy vak térképet is csinálj belőle ha valamelyik JK-nak van térképészete és szerez térképet, hogy lássák a várost (pl két kattintással levenni róla a jelöléseket)? Holnap feltöltjük az NJK-kat, és a bestiáriumot. Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Üdv! Van, természetesen. (pl két kattintással levenni róla a jelöléseket)? Pedig be akartam adni, hogy mekkorát dolgoztam megint... Link a hozzászóláshoz
Silver Közzétéve: Február 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2012 HellóAz elmúlt időszakban egy excel karakterlapon dolgoztam. Elsősorban versenyekre, de otthoni csapatok is nagy hasznát vehetik szerintem. A karakterlap lényege, hogy beleépítettem a karakteralkotási szabályokat. Az alap adatok megadása után mindent kiszámol. Mivel elsősorban versenyre készült, ezért meg lehet adni a szokásos Tp költségeket (faj-, képesség-, pszi-, mágia-, stb költség). Mindez nyomtatható formába foglalva.A legnagyobb hátránya szerintem, hogy Excel 2010 kell hozzá. Openoffice, vagy 2003 alatt biztosan nem működik, a képletek túl összetettek ahhoz. Excel 2007 alatt nem teszteltem, elképzelhető, hogy működik.Felróható probléma, hogy kissé túlzsúfolt. De hát valamit valamiért.A képletek és minden már végleges benne, az adatok feltöltésével kell még foglalatoskodni (Tűzvarázsló specialitások, paplovagok, PPL2, HBG).Kérlek nézzétek át és véleményezzétek, esetleg lehet használni a 2012NYT kari alkotásához.Üdv, Silver Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 2, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 2, 2012 HellóAz elmúlt időszakban egy excel karakterlapon dolgoztam. Elsősorban versenyekre, de otthoni csapatok is nagy hasznát vehetik szerintem. A karakterlap lényege, hogy beleépítettem a karakteralkotási szabályokat. Az alap adatok megadása után mindent kiszámol. Mivel elsősorban versenyre készült, ezért meg lehet adni a szokásos Tp költségeket (faj-, képesség-, pszi-, mágia-, stb költség). Mindez nyomtatható formába foglalva.A legnagyobb hátránya szerintem, hogy Excel 2010 kell hozzá. Openoffice, vagy 2003 alatt biztosan nem működik, a képletek túl összetettek ahhoz. Excel 2007 alatt nem teszteltem, elképzelhető, hogy működik.Felróható probléma, hogy kissé túlzsúfolt. De hát valamit valamiért.A képletek és minden már végleges benne, az adatok feltöltésével kell még foglalatoskodni (Tűzvarázsló specialitások, paplovagok, PPL2, HBG).Kérlek nézzétek át és véleményezzétek, esetleg lehet használni a 2012NYT kari alkotásához.Üdv, SilverKirályul hangzik, átnézem a héten! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés