Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

SirTom TT mese előkészületek - The Walking Dead

Recommended Posts

Közzétéve:

Back.

Először is gratulálok mindannyiótoknak, nem gondoltam volna, hogy mindenki eljut idáig. Szép teljesítmény, gratula.

Ahogy azt az elején írtam, max 6 főre tervezem a mesét és általában a játék napjára ki is szokott esni sok ember. Most ez nem így néz ki, így az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem szívesen tolok ki a két utolsó játékossal, hogy dolgoznak a karaktereken, aztán a végén nem fognak tudni játszani. Mindenesetre azért még itt a 3. forduló, nameg a helyszínen is játékképes kell legyen mindenki, aki játszani szeretne. Szóval még nincs veszve minden remény kedves Fenix és Aion Gildes. Meglátjuk mit hoz a 27-e este.

Előreláthatólag egyébként 20 óra környékén érkezem (kelet felől :)).

3/a

Jön tehát a 3. forduló. Kicsit előre dolgoztatok már, adtatok kapaszkodókat a kapcsolatok mellé, most mégis azt kérem, hogy egészítsétek ki. Ez is a színesítés része, hisz minden a karakterekkel és kapcsolatokkal töltött perc segíti a mese alatt az együttműködést (vagy épp gátolja :mrgreen:). A feladat tehát egyszerű, kell valami rövid (de tényleg rövid) sztori, ami megmagyarázza a kapcsoltokat. Ott ahol gyűlölet, vagy erős kapcsolat alakult ki, ott ez legyen kicsit hosszabb, hogy érzékelhessük a dolgot.

A harmadik forduló kiegészül még pár dologgal.

3/b

Keress minden karakterednek fotót. Lehetőleg ne arcképet, hanem teljes alakosat, hogy el tudjuk képzelni a karidat (a képeket használni fogjuk a mese alatt is, meg hát a karakterlap része).

Ehhez a feladathoz 3 extra kérésem is lenne:

- a képet linkeljétek (ha valamilyen oldalon találtátok), vagy mellékeljétek (de ebben az esetben csak finoman a fájlmérettel).

Lehetőleg azért ne 100x100 pixeles legyen a kép, hogy lehessen szerkeszteni, nagyítani/kicsinyíteni. A link tehát jobb lehet, mint egy mellékelt fotó, de ezt rátok bízom

- a kép fotó legyen, nem manga, meg hasonló cuccok. Úgy képzeld el, mintha a karaktered egyik családi fotóját hordozná magával.

- a kép ne legyen ismert színész, legyen ismeretlen a figura (elkerülendő, hogy a képen szereplő Tom Hanks filmjeivel foglalkozzunk játék helyett).

3/c

Minden karakternek legyen mottója. Nem ökörség, hanem valami rá jellemző.

Példa:

Wiliam Wallace (Rettenthetetlen): "Szabadság!"

Niobe (Matrix): "Vannak dolgok, amik változnak, és vannak, amik nem."

3/d - "Mindenkinek van egy álma"

És eljövé a világvége.... vagy legalábbis valami olyan, ami totálisan felborítja eddigi életeteket. Sok minden hiányzik a régi világból, de egy dolog van, ami iszonyatosan... Ha csak még egyszer "forró vízben fürödhetnél", "ehetnél egy hamburgert", vagy "félelem nélkül olvahatnád az újságot a klozeton", "vagy kiálthatnál egy nagyot egy háztetőn", stb...

Igen, minden karakternek van egy álma, amit szeretne megvalósítani. Találjatok ti is ki egy ilyet és írjátok be a karaterhez (Álmom: ...). Ezek apró dolgok, nem kell túlspirázni, meg lehetőleg legyen változatos, tehát érdemes a többiekét meglesni, hogy ne ismételjétek. Az emberek rendkívül sokszínűek, elenyésző az esélye, hogy mindenkinek pont ugyanaz a picike dolog számít...

Sok sikert.

És még1x gratula az eddigiekhez.

ps:

Önként jelentkezőt szívesen fogadok, aki érez magában erőt arra, hogy az így elkészült karakterekhez karakterlapot gyártson. Van esetleg ilyen közöttünk?

Közzétéve:

Karakterem update-elve a kép kivételével minden pontban. Remélem az álmokkal nem lőttem túl a célon, de hát ezek illenek a karakterekhez. :)

Közzétéve:

Tao:

Nem lesz jó. Nem életcélt, vagy a karakter nagy álmát kellene betenni, hanem valami egyszerű dolgot, ami kézzelfogható és a normál (hétköznapi életben) probléma nélkül megoldható lenne. Most, hogy ekkora káosz van, a legelemibb igények kielégítése is renfdkívüli nehézségekbe ütközik, így biztosan van valami minden karakternél, ami - ha csak pár percre is, de - boldogsággal és a teljesség érzésével tölti el.

Érzékletes példa erre: az űrhajós végre "leszáll" a tengerre (8 hónap űrben töltött idő után). Kilépve (na jó, kiemelik a tengerészek) a kabinból azonnal cigit kér az egyik matróztól... Rágyújt, vigyor önti el az arcát és felsóhajt: - Végre!

Na valami ilyesmire gondoltam.

Közzétéve:

Sajna nekem sincs most sok időm, de azért összedobtam egy alap karakterlapot. Ha másnak nincs rá ennyi ideje sem, akkor végső megoldásként használhatjuk ezt. Remélem nem felejtettem le róla semmit.

A saját karaktereim vannak benne, a pirossal kitöltött részeket, valamint a fényképet kell lecserélni mind 3 munkalapon.

Tudna valaki majd nyomtatni nekem is karakterlapot? Holnap elutazom, és onnantól kezdve én táborig nem vagyok elérhető. Előre is köszönöm!

Még valami: az egyik karakterem életkorát változtattam 24->38 éves lett, mert nem fért össze a fényképpel. Remélem ez nem probléma.

Közzétéve:

Dekker: Nekem tetszik. Szerintem tekinthetjük ezt alapnak. A karakterlapodat szívesen kinyomtatom. A korváltoztatással sincs gond, teljesen belefér. Egs.

Többiek? Nagy a csend, és már alig pár nap van csak hátra! 8)

T-6

Közzétéve:

Bocsánat, de én nagyon el vagyok úszva mindennel.. majd ha holnap hazavágtattam Zalába, pusztán akkor jutok el odáig, hogy bármit is kezdjek ezzel a dologgal..

Közzétéve:

Scylla: "Álom: szétverni Alex óráját" köszi :D nekem amúgy rendben, legalább érdekesebb lesz a játék :) Csak 1 kérdés: ezek szerint az a karaktered személyesen ismeri az enyémet? Mert én úgy írtam, hogy sosem találkoztunk, és abban az esetben azt sem tudnád, hogy van karórám.

Közzétéve:

ööööö:

".... a francba veletek, állandoan kötözködtök, mindig csak rinyáltok ahelyett hogy beleadnátok még egy kis energiát, még egy kis izzadtságot s tovább küzdenétek. vér és kin nélkül nincs gyözelem!" - Joe Dimaggio -

nem , még nem találkoztak , de a kocsmában beszédtéma az orosz akinek az a furcsa orája van, biztos komcsi kém...

és nekem mint a falu legfelsö bikájának el kell intéznem. Hajrá Bulls!

Közzétéve:

Frissítettem a karaktereimet a képekkel. Sajnos nem volt időm, így kapkodva csak feltöltöttem őket (viszont a 3 kép összesen alig 50 Kb). Az uccsó nem teljes alakos, de az volt a legjobb, amit találtam.

Közzétéve:

Nekem nem engedi letölteni a karakterlapot, azt írja ki, hogy a csatolmány nem létezik :(

Valaki meg tudja nekem csinálni,vagy jó lesz úgy, ha kinyomtatom a külön wordben a szöveget és a képet?

Közzétéve:
Nekem nem engedi letölteni a karakterlapot, azt írja ki, hogy a csatolmány nem létezik :(

Valaki meg tudja nekem csinálni,vagy jó lesz úgy, ha kinyomtatom a külön wordben a szöveget és a képet?

Sajnos ez egy hiba a szerverváltás miatt a fórummotorban, csak januárban lesz időm orvosolni.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...