Kniel Közzétéve: December 9, 2011 Megosztás Közzétéve: December 9, 2011 No, ha már felvetődött a kérdés, gondoltam itt az ideje nyitni ennek a témának is egy topicot. A cím magáért beszél, ide jöhet minden, ami a Vinyére való utazásról szól. Link a hozzászóláshoz
Kniel Közzétéve: December 9, 2011 Szerző Megosztás Közzétéve: December 9, 2011 Akkor kezdem is a sort. Nálunk még lesz egy hely oda-vissza útra. Útitársak: Ulmikukac, Tao és jómagam. (Azért csak egy hely, mert így kényelmesebben elférünk, vita nincs! ) Ja igen, Budapestről megyünk... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 9, 2011 Megosztás Közzétéve: December 9, 2011 Nálam, ha Zrogdavar is úgy akarja 3 hely van. Csomagok limitáltak. Z Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: December 10, 2011 Megosztás Közzétéve: December 10, 2011 Van 2 hely szeged-dunafoldvar-szekesfehervar utiranyon at. Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: December 12, 2011 Megosztás Közzétéve: December 12, 2011 Sziasztok! Uhh... előre is köszi a sok lehetőséget. No hát odafelé hárman lennénk, visszafelé meg négyen, de ezt az apróságot majd megoldjuk Antail, ha hozzád beférnénk odaúton hárman, azt megköszönnénk, természetesen limitált csomagszámmal. Előre is köszi Messor Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: December 22, 2011 Megosztás Közzétéve: December 22, 2011 Van 2 hely szeged-dunafoldvar-szekesfehervar utiranyon at.Szép jó reggelt!Én szegedről jönnék, ha még beférek hozzátok (és hajlandóak vagytok elvinni)! Kérlek jelezz vissza, mert ha nem férek, akkor Anatail-hez próbálom bepasszírozni be magam.Péntek délutántól 26.-a estig nem vagyok netközelben. Link a hozzászóláshoz
Füli Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Hali! Simán beférsz még , a fulop.gabor@hotmail.com -ra küld el a telefonszámodat és akkor tudunk értekezni, hogy ki mikor hol hogyan. Tudni valók : dohányzunk , toljuk a metált orrba-szájba (Vassi miatt nem biztos , hogy 1 számot is végig hallgatunk egészbe. " figyeld a szólót s ha vége jön a kövi" ) . Vassi minden megelőzött autónak bemutat , szóval nem hátrány ha van vmi küzdő sportban tapasztalatod ( eddig még nem volt nagy gond de sose lehet tudni) . Várjuk e-mailedet. Üdv, A Konda Ui.:Nem vagyunk hülyék , én simán bemernék ülni mellénk . Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Hajajj... akkor most kezdek félni. Hamarabb jöttem haza, hogy lássam hogyan is alakul az autózásom, de akkor már nem az a kérdés, hogy elvisztek-e, hanem, hogy bemerjek-e ülni mellétek. Dohányzás: Kénytelen leszek akkor a legbüdösebb ruhámat felvenni. :s Metál: Azzal nem lesz gond Küzdő sport: átlagosan 100 dobásból egy 00-s. Tehát én sem vagyok hasztalan. Email mindjárt megy, aztán majd remegnek a lábaim. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: December 26, 2011 Megosztás Közzétéve: December 26, 2011 természetesen csak a fele igaz ezeknek a rágalmaknak viszont kifelejtette hogy minden évben kötelező programként a székesfehérvári buszpályaudvar melletti mekiben eszünk, és ha nem lakok jól akkor az egyik utast is bekebelezem Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés