Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A fejvadászok életútja és mentalítása


Xant

Mi a legfontosabb egy fejvadász karakter megalkotásánál  

126 szavazat

  1. 1. Mi a legfontosabb egy fejvadász karakter megalkotásánál

    • Asztrál, mentál
    • Fizikai képeségek
    • Szakértelmek


Recommended Posts

Látom sokmindenkit érdekel ez a kaszt. Szeretném ha itt mindenki leirná mi az elképzelése róluk illetve hogyan is lehet kijátszani ezt a kasztot. Nézegetem egy ideje a fórumot és ahogy észreveszem mindenki másképp játsza. Itt legalább a tapasztalt régi játékosok is elmondhatnák hogy miből is áll egy fejvadász, hogy megadják a körülbelüli ősvényt. Ha szavaztok akkor legyetek szívesek írjátok le ,hogy miért is. Ezen kívül kíváncsiak vagyunk a gondolataitokra, illetve saját karaktereitek gondolataira és előtörténeteire.

Link a hozzászóláshoz

Hunter akkor te bardot csinaltal :twisted: A fejvadaszban sok lehetoseg rejlik, en inkabb a specializacioban hiszek. Sztem nem igazan jo ha mindenhez ert de kevesett, en vhogy ugy tom elkepzelni a fejlett komoly iskolakban hogy kulon mestergyilkos aki az intrikaban vesz reszt, kulon nyomkoveto illetve vadasz, besurrano (nem hinnem hogy tulzottan megbiznanak a tolvaj klanokban foleg ha fontos informaciokrol van szo), ez azert jobb mert mivel a fejvadaszt inkabb 1 dologban eros es a tobbibe nem, hisz ne ugy gondolkodjunk hogy 1 fejvadasz hanem egy egesz iskolaban.A Mesterek pedig ugyis tudjak mibol mennyi kell.

Link a hozzászóláshoz

Nem baj ha egy fejvadász specializálódik, maximum néhány küldetést nehezebben tud megoldani, rákésztetve ezzel a játékost a gondolkodásra.

Nem egy fejvadászt láttam már aki inkább gladiátor volt, nem pedig a csendes gyilkos. JK-k specializálódása esetén azonban nem áll mögötte semmilyen klán, hogy kipótolja szakértelme hiányosságait. Ezért van részben szintén JK társira utalva, akik segíthetik küldetésében.

Link a hozzászóláshoz

Szerintem az asztrális és a mentális tulajdonságai a legfontosabbak. Vannak szituáciok amikor a higgatság a legfontosabb. Én is a specializációra voksolok ám ezen belül csak és kizárólag a sunyi álcáira, és képzetségekere. :twisted:

Link a hozzászóláshoz

1.

En csak a kabito vagy benito mergeket szeretem, ha legyozom illetve sikeresen mukodott a mereg van idom eldonteni utana hogy eletben maradjon, vagy kifagassam es utana oljem meg. Lenyeg elfilozhatok rajta mert nem az elso szurasom vagy vagasommal elterul habzo szajjal :twisted: Kiveve ha tavolrol kell leszedni akkor johetnek a halalt okozo mergek (ha van akkor kobramaras :twisted: ).

2.

Igaz mindenki azt szeretne hogy a karaktere mindehez ertsen es semmi ne okozon gondot, de mint ahogy mondtam is ha kikepeznek egy fejvadaszt nem hinnem hogy mindenest csinalnak belole mert ugyis renegat lesz es tudjon mivel eletben maradni.Amikor megcsinalod a karakteredet 1 szintre akkor ugy kell belegondolnod hogy az iskolaban kepeztek ki es miutan a kezedbe veszed a sorsat vagyis elkezd kalandozni onnantol formalod te.

Link a hozzászóláshoz

A fejvadászok elsődleges feladata szakértelmeik tökéletesre csiszolása nem pedig a "mindenből egy kicsi" mekk mester féle fejlődés.A karakter az elején döntse el melyik területen szeretne "profi" lenni és az azokhoz tartozo képzettsegeket vigye tökéjre ez a fejvadász kaszt lényege szerintem, a tanulos figura inkább a vározslokra jellemző mint a fejvadászokra.Mivel ha belegondoltok egy méregkeverés vagy egy csapdaállitás esetleg álca álruha Af-okkal nem biztos hogy sikeresen végrehajt egy feladatot.

Link a hozzászóláshoz

Szerény véleményem szerint az Asztrális és Mentális kondicionálás az elsődleges, hiszen sokszor a fejvadász csak parancsot teljesít, de a teljesítéshez kreativitás kell, és ha már megvan a terv szükség van a szakértelmekre, hogy kivitelezhesse, és a puszta fizikai erő csak a végső esetben jut szerephez, úgyhogy én így rangsoroltam.

A specializáció azért jó mert akkor kiegészítik egymást a JK-k, de azért nem árt ha mindenki konyít egy kicsit a másikéhoz ha más nem legaláább (1. fokon).

Link a hozzászóláshoz

Azt hiszem Shalafi ismét megelőzött :) A rangsorolásod szerintem maximálisan helyénvaló. A fejvadász szerintem a specializálódás útján lesz az a durva fejvadász, akit Ynev szerte rettegnek ..... Ahhoz hogy egy adott feladatot biztosan elvégezzen, a mesterei választják ki az adott feladathoz leginkább képzett fejvadászt. Ezért szerintem mindenképpen nagyon kemény náluk a specializáció....

Link a hozzászóláshoz

Kösz Necro! Egyetértek.

Konyíthat mindenhez egy harcos, minden fegyverhez egy kicsit de akkor nem ér el mást mint, hogy életben marad akár egyedül is, de ez főleg akkor fontos ha egyedül van. De ha nem ért valamihez kiemelkedetten akkor a csapatban előfordulhat, hogy úgy érzi, hogy kicsdit hátrányos a szerepe. Mert ja értek a zárnyitáshoz de itt a tolvaj, vagy egyszer mikor sigranomoban jártam hallottam vmit a rúnákról, de itt a varázsló, na ez csak egy példa volt de az ilyenek elkerülése végett szerintem ajánlatos a specializálódás, hogy kiegészítsék egymást.

Link a hozzászóláshoz

Látom senki se szavazott a fizikai képességre. De tény hogy Necrok-nak igazuk van, a fejvadász nem lehet mindenből egy kicsi, mert akkor nehezebben fejlődik.(nem tudtam máshogy kifejteni magam.) De bánom, hogy még nem próbáltam ki, pedig ez egy nagyon izgalmas és szerteágazó karakter, nagyon szeretném. Majd következőleg. Csak az a bajom, hogy szerintem nem illik hozzám, mert én túl forró fejű vagyok hozzá, mondjuk az is tény, hogy a M.A.G.U.S.- úgy jó hogy magaddal ellentétes jellemű és beállítotságú karaktereket is kipróbálsz.

Link a hozzászóláshoz

Igen sajna en is forroveru vagyok es ezt necro is tudja. Sokaig tartott (tart) ,hogy megszokjam nem mindig elso az oles vagy csonkitas ha nem tetszot szolt be akarki, tisztelet a kivetelnek :twisted: . Viszont elonyode valjon hogy lany vagy es gondolom nagyreszt noi karaktereket jaccol es szvsz legjobb fejvadaszok a nok, hogy miert is?! ezt majd leirom 1x :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Necro: Kösz most sokat segítettél, már van valamilyen út ammerre elindulhatok. Egyépként arra irók több sorosokat, amik igazán érdekelnak, mert azokról bármennyit tudok írni:9

Xant, másik Necro: Egyszer tényleg leírhatnátok, de azt hiszem értem:))))

2 Necro van most hogy tegyek külömbséget? Már mint nevet illetőleg?

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...