Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A fejvadászok életútja és mentalítása

Xant

Mi a legfontosabb egy fejvadász karakter megalkotásánál  

126 szavazat

1. 1. Mi a legfontosabb egy fejvadász karakter megalkotásánál

• Asztrál, mentál
    • Fizikai képeségek
    • Szakértelmek

Recommended Posts

Én erre csak azt tudom mondani hogy a Birodalmi fejvadászokhoz 7.szinten lehet csatlakozni (igaz hogy utana még kapnak egy jo kis kiképzést)és ha az a szint elég Ynev legrettegetteb szervezetéhez akkor a 10.szint bőven elég arra hogy Kránban ha nem is minden félelem nélkül de meglehetős biztonsággal jarkáljon az ember.

Ahoi mindenki szep napot..

Javitsatok ha tevedek.. de ti egy szerepjatek vilagrol vitatkoztok.. ami ugye informacio hiany miatt rendkivul szubjektiv. Ha a KM azt mondja h a krani parasztok vasarnap delelottonkent misere jarnak a hely ranagol templomba akkor az ugy is van.. ha azt mondja nincs egyhaz mindenki ugy bizonyit es ugy fordul istenehez ahogy tud akkor az ugy nemdebar?

Ha pedig regenyekre hivatkoztok es elvekre akkor kerdem en h kerul ide az h 7. tsz felett lehet csatlakozni??? ezt melyik regenyben olvastad?

na jo engedek egy kicsit.. melyik epeszu jol osszerakott kiegeszitoben?

valaki homalyositson fel mi a vitatok ertelme ezek utan...

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Én erre csak azt tudom mondani hogy a Birodalmi fejvadászokhoz 7.szinten lehet csatlakozni (igaz hogy utana még kapnak egy jo kis kiképzést)és ha az a szint elég Ynev legrettegetteb szervezetéhez akkor a 10.szint bőven elég arra hogy Kránban ha nem is minden félelem nélkül de meglehetős biztonsággal jarkáljon az ember.

"...lehet csatlakozni..." Ha a birodalom felfigyelt a kiemelkedő tulajdonságú fejvadászra és úgy döntenek, hogy megéri kipróbálni az alakot, akkor megveszik a fejvadászt, vagy egyszerűen ráparancsolnak a klánfőnökére, hogy adja át. Ez kb így megy. De nem kínálják fel boldog-boldogtalan 7. szintű fejvadásznak a lehetőséget.

És elmondom mégegyszer. A klánok hatalmi harcban álnak. Pl. a szatócsok klánja a molnárokéval. Ezek a klánok kifelé egységesek. Ha tagjait valamilyen atrocitás éri az egész klán hadat üzen a bűnös, vagy annak klánja ellen. Ezért kétszer is meggondolják, hogy megéri-e belekötni valakibe, mert mögötte áll a klán. És máris életben marad az ember. Míg egy magányos alak, akit senki sem fog megbosszúlni... Ez az elrettentés elve, ami a hidegháború alatt itt is megfigyelhető volt ugye. Lásd atomrakéták.

Ez tényleg egy kitalált, fantasy világ. Mindenki kialakította a sajátját az általa olvasott összes forrást alapulvéve. Plusz még a klubb, vagy játékoscoport igényeit figyelembevéve. Kinek Darkos, kinek Lightos. Én az elöbbire szavazok. De ezt már írtam elébb is ;)

Link a hozzászóláshoz

A klánokba a nem kiemelkedettek tömörülnek mert aki kiemelkedett az a törvények fölött áll, igy nem lehet minden utcasarkon belekötni.Tehát ha a sokat emlegettet biborosunk megmutatja hogy nem igazan ijed meg a molnárok meg egyéb klánokoktol mert hatalma megengedi hogy még a vezért is siman hazavágja mivel ezek élén nem hiszem hogy valami ősmágus tronul, igy azok nem igazán fogják b*szogatni akár harc dul akár nem mivel mint már irtam ott sem mindenki legyőzhetetlen.

Link a hozzászóláshoz

Én személy szerint a gorviki és a hat város szövetsége beli fejvadászokat kedvelem. Nem tudom miért, az ö mentalitásuk tetszik leginkább. meg én így képzelem el öket. legalábbis ez áll hozzám a legközelebb. Én pl. nem szeretem a mortelt meg ezeket mert az már túlontúl elvont a földi dolgokhoz képest... tudom, tudom, van sokminden, ami elvont, de nekem akkor ezek állnak közel (még így sem túl közel :) ) a szívemhez.

Link a hozzászóláshoz

Hát én Toroni fejvadász lennék...méghozzá renegát..mert úgy izgalmas ám az élet ha a toroni ikrek a sarkadban vannak.. :lol: Viccet félretéve tényleg Toroni lennék szívesen...és tök mind1 melyik klán..de azért ahogy Salamander írta én sem szeretem a nagyon elvont gondolkodású durva klánokat..inkább legyen egyszreűbb de emberközelibb...Tehát éljen TORON

Link a hozzászóláshoz

Én a morteleket szeretem és leginkább az is lennék a harci(technikai) tudásuk miatt, nagyon tetszik bennük, hogy olyan fanatikusak is tudnak lenni és képesek fájdalommentesen gyilkolni. A mentalitásuk az ami megfogott a legtöbb gyilkolásvágya és én ezt a hatalmat szeretem nagyon bennük.

CS: nem a tápra megyek, de hozzám ők állnak a legközelebb és őket tudom a legkönnyebben kijátszani...

Link a hozzászóláshoz

Erkölcsös fejvadász?Meg közel áll a harcművészekek, szerintem kevés egy Ranagolitához főleg ha az egyén a Birodalmihoz tartozik:)

A gorviki és kráni fejvadászok minden előnyükkel és hatrányukkal ők akik megfelelnek az izlésemnek és persze hogy seggberughasak és megnyiszáljak egy két inkvizitor, akik bort isznak és vizet prédikálnak.

Link a hozzászóláshoz

Még nem játszottam sokszor fejvadászt (bevallom csak 1szer), de ha a "valóságoslegyen"-t nézzük, amit elég sokszor felhozunk a fórumokban a legfontosabb a fejvadásznak az asztrál-mentál. Hiába übertáp a gyerek, vagy McGuiver eltörpülhetne mellette, ha nem tud folyamatosan, hidegvérrel koncentrálni. Hiába csinált mindent tökéletesen, ha a cél előtt becsúszik egy kis figyelmetlenség, vagy valami. Ebben pedig - szrintem - csakis az asztrál és mentál számít.

Link a hozzászóláshoz
Hát én Toroni fejvadász lennék...méghozzá renegát..mert úgy izgalmas ám az élet ha a toroni ikrek a sarkadban vannak.. :lol: Viccet félretéve tényleg Toroni lennék szívesen...és tök mind1 melyik klán..de azért ahogy Salamander írta én sem szeretem a nagyon elvont gondolkodású durva klánokat..inkább legyen egyszreűbb de emberközelibb...Tehát éljen TORON

Ebben az esetben javaslom neked a nagy változtatásokon áteső Toroni renegátságra kidolgozott, pontosabban kidolgozásban lévő

Link a hozzászóláshoz

Ebben az esetben javaslom neked a nagy változtatásokon áteső Toroni renegátságra kidolgozott, pontosabban kidolgozásban lévő

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Szerintem a kráni fejvadászok a legjobbak. Közülük pedig a Messor teccik a legjobban, az életfelfogása miatt, és mert bizonyítja, hogy a fejvadász nem azért fejvadász, hogy mindenkit legyakjon, és ha valaki fejvadásszal játszik akkor nem eza lényeg a kasztban. Egyébként a Renegát (mint alapmű) olvasása ajánlott szinte az össze fejvadászhoz, mert nagyon tanulságos. (egyébként szerintem a msgus irodalom legnagyobb alkotása)

Egyébként szerintem bármelyik fejvadásszal el lehet játszogatni :wink:

Mert talán a legjobb fegyverforgató kaszt.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...