Antail Közzétéve: December 23, 2011 Megosztás Közzétéve: December 23, 2011 Ide várjuk az észrevételeiteket a modulgyűjteménnyel kapcsolatban! Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: December 23, 2011 Megosztás Közzétéve: December 23, 2011 Jó és szép lett, valamint a tartalom is tetszetős. Az egyetlen ami így este szemet szúrt, hogy hatalmas mennyiségű információ van benne és így nehéz belőni hol van egyik modul vége és másik kezdete. (Már rakom a könyvjelzőket bele, hogy ne legyen ilyen problémám ) Ahogy elnéztem 2009-től visszafele vannak az irományok, így még egyiket sem ismertem. (Sajna én pont 2010-es táborba jöttem először ) Magam nevében köszönöm szépen eme csodálatos irományt. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogom használni! Link a hozzászóláshoz
Rhien Atard Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 HelloVki tudna segíteni? Amikor elkezdem letölteni a modulgyűjteményt pár perc múlva, kiírja, h hiba a 14.old olvasásakor. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Üdv! persze. A 14. oldalon az van, hogy " Kezdetek: A JK-k előtörténettől függően..." Nem értem, mi lehet a hiba, nekem rendesen lejött. De ha úgy biztosabbnak érzed, adj egy címet, és elemailezem neked, nehogy lemaradj róla. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Január 4, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2012 hiányzanak belőle a színes repülő pónik! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Január 5, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2012 hiányzanak belőle a színes repülő pónik! Köszönjük a tartalmas és átfogó kritikát! Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Január 5, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2012 A pónis dolog miatt nagyon sokat veszít az értékéből, pedig amúgy hibátlan volna! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 5, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2012 Üdv!Vannak benne pónik, kezdőbetűket kell hozzá összeolvasni! Keresd meg, rájössz, milyen jó kis easter-egg!Üdv! Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Január 5, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2012 HÁT MIÉRT NEM EZZEL KEZDTÉTEK!? Így most már tízből tízre tudom értékelni a művet, és végre nyugodtan alhatok Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Január 5, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2012 A fekete, kopasz póni MG-jé. Ha megtaláltad, ne áruld el neki hol van, mert meglepi Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Január 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2012 Üdv! Már majdnem elfelejtettem, hogy nekem olyan is kell. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 8, 2012 Hulla bácsi, Hulla bácsi, Hulla bácsi!Tessék mondani, mikor jön a második rész? Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Január 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 8, 2012 Hulla bácsi, Hulla bácsi, Hulla bácsi!Tessék mondani, mikor jön a második rész? Nem mondta a mamád, hogy ne játsz a tűzzel? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 24, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: December 24, 2012 A modulgyujtemenyt pontosan egy eve publikaltuk! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: December 24, 2012 Megosztás Közzétéve: December 24, 2012 Akkor lassan aktuális lesz egy második kiadás. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 10, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 10, 2014 A modulgyujtemeny kijott a nyomdabol: http://kalandozok.hu/content.php/228-Kalandoz%C3%B3k-%C3%9Atj%C3%A1n-I-T%C3%B6rt%C3%A9nelmet-%C3%ADrunk-ism%C3%A9t Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés