Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

X. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2012. július 4-8. Selyp

Ha van lehetőség sátraznál a kastélyparkban inkább?  

38 szavazat

1. 1. Ha van lehetÅ?ség sátraznál a kastélyparkban inkább?

Recommended Posts

Közzétéve:

Sziasztok!

Vizsgálom annak a lehetőségét, hogy hogyan tudnánk a szűkebb pénztárcájúaknak is lehetőséget biztosítani a részvételre, ezért feltettem egy szavazást: "Ha van lehetőség sátraznál a kastélyparkban inkább?"

Aki úgyérzi végig akarna sátrazni egy NYT-t (fürdés persze van a kastélyban), szavazzon igennel! 8)

Köszönöm,

Z

Közzétéve:

Én nem sátraznék, de szerintem remek ötlet azok számára, akik így talán mégis eljönnének az alacsonyabb tábordíj miatt! HASS, ALKOSS, GYARAPÍTS 8)

Közzétéve:

A sátrazás akkor megoldható elvileg a parkban? (nem pénz miatt, az életérzés számítana inkább, meg hogy a szabad levegőn nem döglök meg a házi portól :D)

Közzétéve:
A sátrazás akkor megoldható elvileg a parkban? (nem pénz miatt, az életérzés számítana inkább, meg hogy a szabad levegőn nem döglök meg a házi portól :D)

Hát igen.. :) Sátrazni én is szeretek. Csak hát meg van a hátránya, nem jó cipekedni. :)

Közzétéve:

A Tizenhármak pecsétje megjelölte a kiválasztottat, ki vérét s velejét adja majd a X. Kalandozok.hu Nyári Tábor moduljáért. A Kosfejes Úr adjon neki erőt, hogy sikeresen teljesítse küldetését - még ha beledöglik is.

Közzétéve:
Bővebb információ mikorra várható?

/játékrendszer,novellák,mocskos anyagiak stb./

Üdv!

Március utolsó hete és április első hetét lefedő időszakaban. Első befizetési határidő április vége lesz

Z

Közzétéve:

Sziasztok!

Tudom, bátor és botor dolog egyben, de vállalom a kockázatot és megkérdem... Van rá valami esély, hogy esetleg az ÚTK (a legutóbb kiadott Zöld) alapján játszhatunk idén? Azért kérdem meg inkább most, mert még bőven lenne ideje mindenkinek átnézni és esetleges kiegészítéseket belevinni (már amennyiben igény lenne rá...).

(Egyébként határozatlan időre elköltöztem otthonról, szóval felesleges lenne a lincselés tervezgetésével fáradoznotok... :roll: )

Közzétéve:

Én már megkaptam a szabit erre az időpontra, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem ÚTK szerint játszunk majd.. különben kénytelen leszek tábor helyett dolgozni menni.. és ettől nem érezném túl jól magam :oops::mrgreen:

Közzétéve:

Ugyan már Felon Drága! Nem olyan rossz az a rendszer :wink:

De egyébként is van egy olyan érzésem, hogy nemleges választ kapok a kérdésre, szerintem nem kell aggódnod emiatt :)

Közzétéve:

Szerintem a táborkiírás után tedd fel a kérdésedet, ha eldőlt már, hogy egyáltalán ki is illetékes egy ilyen eretnek felvetést megválaszolásában! :wink:

• Új...