Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

X. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2012. július 4-8. Selyp

Ha van lehetőség sátraznál a kastélyparkban inkább?  

38 szavazat

1. 1. Ha van lehetÅ?ség sátraznál a kastélyparkban inkább?

Recommended Posts

Közzétéve:
Azok az emberek, akik előadják neked az interaktív modult.

és kik lesznek azok akik előadják nekem az interaktív modult? várj kitalálom.....

a mesélők!!!!! eltaláltam??

Közzétéve:

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én még nem láttam a tavalyi győztes, a sokszoros bajnok, az utánozhatatlan és mindenki által imádott Rizikófaktor előző évi kisfilmjét.

Lehet, hogy a mélyen tisztelt urak karaktereinek Tápértékmeghatározására egy büntiszorzót kellett volna beemelnünk a karakteralkotásba, amely csak az említett filmremek közszemléretételét követően annulálódik? :twisted: Még mindig nem késő!

Közzétéve:

Szívesen feltöltöm neked valahova, de közszemlére még nem tehetem. Miki nem engedi :)

nincs még összevágva az összes rész. külön megvannak pl. interjú amiben te is szerepelsz Hulla.

Szerintem a legjobb az lesz ha a XX. NYT-n csinálunk egy vetítést. mondjuk első nap este.

Mit szóltok?

Közzétéve:
Szívesen feltöltöm neked valahova, de közszemlére még nem tehetem. Miki nem engedi :)

nincs még összevágva az összes rész. külön megvannak pl. interjú amiben te is szerepelsz Hulla.

Szerintem a legjobb az lesz ha a XX. NYT-n csinálunk egy vetítést. mondjuk első nap este.

Mit szóltok?

Jól hangzik, csak az alkohol megvonástól remeg a kezed és két "X"-et írtál egy helyett! :mrgreen:

Közzétéve:

Mit szóltok?

Jól hangzik, csak az alkohol megvonástól remeg a kezed és két "X"-et írtál egy helyett! :mrgreen:

Nem, Hulla. Jól írtam. a 20.-ra talán kész lesz :D

Közzétéve:
Daru ezt ajánlom figyelmedbe!

:szivott:

A KM-ek szenátusa a kijelölt időpontig a sárga vonal mögé utasította a sajtósokat. Mindaddig amíg erre a táborszervezők triumvirátusa nem ad hét pecséttel jóváhagyott engedélyt, mindennemű nyilatkozatot kategorikusan elutasítanak.

Kétes hírforrások alapján, több olyan személy is jelen van a KM-ek szenátusába, akik már korábban is feltűntek ebben a szerepben. Egy nevének elhallgatását kérő belső kapcsolat szerint, köztük van a retteg, többször is Kis Mészáros díjjal kitüntetett egyik kaland mester is.

Egy pesti pszichiátriáról szivárgott ki az a meg nem erősített információ, miszerint egy ápolt pár nappal korábban a X. NYT kalandmoduljának utolsó simításain áteső verziójába belelapozott, beleolvasott. Az eset óta nagyon komoly pszichés rendellenességekkel ápolják. Saját vérével pentagrammákat rajzol a falra, és egy ismeretlen istenséghez intéz érthetetlen mormolásnak tűnő imákat. Az orvosok egyenlőre szedálták, amíg külföldi kollégáikkal egyeztetnek az igen ritka tünetegyüttesről.

MTI (powered by Kacsa Magazin © 1972-2012)

Közzétéve:
Silver: Köszönjük a hozzájárulást! ;) Meglepetés nyereményed egy számodra fenntartott hely a Hulla által vezényelt jubileumi ultrabrutál négyesfekvőn, átvehető (értsd: a meghívás nem visszautasítható) a tábor utolsó estéjén, táborzáró után. :gonosz:

Attól tartok TAO, hogy e miatt a hiba miatt nem érdemlem meg a meglepetés nyereményt :cry:

Viszont mivel Rajman találta meg ezt a hibát (amit ha nem tárunk a nagyközönség elé, minden bizonnyal a világegyetem pusztulását hozta volna), ezért neki kellene megkapnia ezt a felejthetetlen és visszautasíthatatlan nyereményt :lol:

Én a nyereményt silvernek adnám, magamat meg kövezném. Mivel én voltam a kritikus. De az érdemi munka silveré és minden tiszteletem ,hogy a munkáját a közösbe dobta. Mert gondolom nem 5 perc volt.

Silver & Rajman: Ez olyan, mint a kráni haláladó. ;) Visszautasítani nem lehet, ellenben megválthatod a saját sorsodat máséval. Egy személyre felkerül a pecsét (hivatalosan regisztrálva lett a tábor-szervezőknél), a továbbiakhoz jó elmélkedést és készülést kívánok. :twisted:

Közzétéve:
Köszönjük, Misi :)

Nekem hatásos volt.. amúgy meg nagyon hiányzik a főgonoszról az a valami.. :P

Nagy örömmel dolgoztunk rajta. Köszönöm neked is a segítségedet, a munkádat. Igen, nyilván vannak bakik benne. Elég szoros volt a forgatás, és hiányos volt a stáb is. Jó pár körülmény ellenünk dolgozott, de végig igyekeztünk a maximumot hozni. :)

Hidden partot ki találta meg? :D :D Tessék csak keresni! :D

Közzétéve:

Bár ezt már fb-n leírtam, de ide is megteszem... Nagyon jó lett. :)

Nekem ez lesz a 14 és 1/4 táborom. :)

Milyen ,,hidden part"-ról van szó?

Közzétéve:
Milyen ,,hidden part"-ról van szó?

A filmben van egy elrejtett szörnyecske. Nem látszik az egész, de megmozdul. Na ki a legjobb szörnyvadász? :D

És örülök, hogy neked is tetszik! ;)

Közzétéve:

Eddig csak telón láttam, kis méretben, mert ugye elhalt a gépem.. úgyhogy nem nagyon megy a szörnyibörnyi keresés.. netbookon se az igazi, de most legalább láttam a végét rendesen.. hm.. nem érdemlem én ezt a tiszteletet, örülök, hogy segíthettem :)

Közzétéve:

Nem a korláton lévőre gondoltatok Misi ugye?

Tetszett nekem is nagyon a hangulatkeltő etűd.

Ha már Bakik akkor a barbár lábán nincs ott a spárga "füző" amikor jönnek a kastély fele! ,)

Fő gonoszról mi hiányzik?

Közzétéve:

Az legyen a direktor úr és az én titkom :) Najó, Z tud róla, de hát ő a főmágus :)

Egyébként csak apró fricska volt a hiányérzet hangsúlyozása Misi felé, amit ő úgyis megbocsát, hiszen csak vicc :)

Közzétéve:

Ezt már ismerjük, a nyílvánosság előtt célozgatok olyanra, amit úgysem mondok el. Pont, mint akik kiírják arckönyvre, hogy "fúúúú" meg "soha többé" meg hasonló sokatmondó kifejezéseket és tőmondatokat, és figyelemkurvulva várják, hogy valaki rákérdezzen. Nem menő.

Közzétéve:

:) Ne vetíts rám semmit, mert ritkán jön be, már megszokhattad volna. Még csak közelében sem jársz soha az én indítékaimnak :) Ez nem lenne baj, csak ne hinnéd olyan biztosan, hogy mindig mindent annak látsz, ami. :) Sebaj :)

Részemről esetleg tervezek sámántáncot NyTbe, kinek van kedve beszállni egy ilyen mókába?

• Új...